Περσίας maniacs

fatsas.jpg

fatsas2.jpg

Σταυρούλα θέλω να δαγκώσω τη μύτη από το μπλεδάκι:rolleyes:

ναι είναι για δάγκωμα...

αποφάσισε η λύρα να τα προσέχει μέσα στην κούτα που της τα έχωσα εγώ γιατί εκείνη.... τα πήγαινε γύρω γύρω ... μέχρι και στο στομάχι μου αποφάσισε ότι της έκανε για φωλιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι είναι για δάγκωμα...

αποφάσισε η λύρα να τα προσέχει μέσα στην κούτα που της τα έχωσα εγώ γιατί εκείνη.... τα πήγαινε γύρω γύρω ... μέχρι και στο στομάχι μου αποφάσισε ότι της έκανε για φωλιά...
Μερικές γάτες είναι πολύ περίεργες στη συμπεριφορά όταν γίνονται μάνες. Πάντως αν δεις ότι δεν κάθεται κ πολύ μέσα στην κούτα βάλε μια θερμοφόρα μέσα να κρατηθούν ζεστά τα μωράκια.
Είναι
ΠΑ
ΝΕ
ΜΟ
ΡΦΑ
Θα μου επιτρέψεις όμως να έχω μία αδυναμία στο Πριν πρινάκι σου :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σταυρουλα να σου ζησουν!!!ειναι υπεροχα!!!να σου ζησουν και να ειναι καλα!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
αυτο το γκρι ειναι....ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιάννα μου καλημέρα,
Δεν είναι τέλειο το μικρό Πρινάκι; αλλά κ το Λυράκι είναι φανταστικό. :up:

το γκριζούλι είναι πολύ ζωηρό. Θα γίνει καλή παρέα για παιδιά. Ακόμη και κοιμισμένο μέσα στην ενέργεια είναι.....

Ελενα δεν ξέρω αν είναι πανέμορφα γιατί δεν είμαι αντικειμενική. Αλλά είμαι χαρούμενη που η γάτα μας είναι οκ. :) αυτό μου φτάνει.

Ελενα δεν ξέρω αν είναι πανέμορφα γιατί δεν είμαι αντικειμενική. Αλλά είμαι χαρούμενη που η γάτα μας είναι οκ. :) αυτό μου φτάνει.
Ναι εννοείται ότι πρώτα προέχει αυτό αλλά όταν βλέπεις κ δύο τόσο όμορφα ζουζούνια είσαι τριπλά ευτυχισμένη

Ναι εννοείται ότι πρώτα προέχει αυτό αλλά όταν βλέπεις κ δύο τόσο όμορφα ζουζούνια είσαι τριπλά ευτυχισμένη

το ασπρουλιάρικο θηλάζει... ή το παλεύει... η κουκλα μας κοιμάται.. και το γκριζο ροχαλίζει του καλού καιρού... αυτή είναι ζωή...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Θα είναι εξαντλημένη η καημένη η Λύρα. Το ασπράκι είναι πιο αδύνατο Σταυρούλα;

Γιάννα μου καλημέρα,
Δεν είναι τέλειο το μικρό Πρινάκι; αλλά κ το Λυράκι είναι φανταστικό. :up:

το γκριζούλι είναι πολύ ζωηρό. Θα γίνει καλή παρέα για παιδιά. Ακόμη και κοιμισμένο μέσα στην ενέργεια είναι.....

ειναι υπεροχα και τα 2 αλλα εγω γενικα τρελαινομαι με τα γκρι(σωωωπα, κατι μας ειπες τωρα..:lol::lol::lol:)!!!!!!
η μανουλα πως ειναι???

A δεν μπορείς να φανταστείς τι έγινε είχε να γίνει τέτοιος καυγάς από τότε που ήρθε ο μπατ στο σπίτι να ουρλιάζει σαν δαιμονισμένη τώρα τι έγινε μόνο η Κάντυ το ξέρει ελπίζω να μην άρχισαν τα τσακώματα πάλι κ με τον Μπατ. Δεν ξέρω με στεναχωρεί που οι κακές συνήθειες της Πικατσου αλλάζουν τον χαρακτήρα κ των άλλων δύο
Νόνικα επιτέλους να έχουμε κ εμείς στα περσάκια καμια γέννα
Ελα βρε!!! Γμτ τι γίνεται, μάλλον τα ενοχλει το Πικατσουλίνι και είναι κι η Κάντυ παραξενη και γι αυτό .... έτσι κι η Νάλα σαν χαρακτήρας δεν θέλει να την πλησιάζουν οι άλλοι. Η ίδια όποτε θέλει το κάνει απο μόνη της. Αμα της κολλήσει καποιος τοτε τα παίρνει στο κρανίο.:)

Αντε ντε,περσομωρα δεν ειδα μεχι τωρα!:up:

Ο Ραμσης θεωρειται πεκι;:hmm:
Ναι βέβαια έτσι θεωρείται!!!!! Φιλάκια στο μουσούδι του!:up:

Καραπέκι ΄(όσο μπορώ να καταλάβω από το Αβαταρ)
Λοιπόν να πω ότι όλα τα μωρά είναι πανέμορφα αλλά τα περσάκια είναι το κάτι άλλο όπως τα βλέπεις με τις ολοστρόγγυλες κεφάλες κ χνουδωτά χνουδωτά είναι γλύκες
heart.gif
Πραγματικά είναι τέλεια ολοστρόγγυλα μπαλάκια τα πουλακια μου... χνουδωτά και ζουζουνιάρικα. :)

:lol::lol::lol::lol: απίστευτο. Ο δικός μου όταν θέλει να πηδήσει κάπου πηδάει όλοκληρος σα να του έχουν βάλει ελατήρια στα πόδια δεν κάνει το άλμα όπως όλα τα αιλουροειδή που πρώτα πηδάνε με τα 2 μπροστινά κ μετά ακολουθούν κ τα πίσω, κάθομαι στο κρεββάτι κ βλέπω έναν Μπατμαν να προσγειώνεται ξαφνικά :lol::lol:
Ετσι άγαρμπα που πηδάνε τα περσάκια ειναι πραγματικά πάρα πολύ αστεία και μάλιστα μοιάζουν με κινούμενα μπαλάκια αρκουδάκια που κατρακυλούν. Εγώ τον Περσουλη τον αποκαλώ μαλή, απο τους μαλήδες των πόνυ στις παιδικές ταινίες όπως κατρακυλούσαν όταν ερχόταν η άνοιξη:lol::lol:

ναι είναι για δάγκωμα...

Σταυρούλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Τι ομορφιές ΥΠΕΡΟΧΕΣ ειναι αυτές και τι όμορφα μουσουδάκια είναι αυτά. Είναι τοσο μεταξένιο το χρώμα τους!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ και σήμερα το απόγευμα ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ και θα τα καμαρώσω απο κοντά!!!!!!!!!!!! Να σας ζήσουν !!!:up::up::up:

Σταυρούλααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!! Τι ομορφιές ΥΠΕΡΟΧΕΣ ειναι αυτές και τι όμορφα μουσουδάκια είναι αυτά. Είναι τοσο μεταξένιο το χρώμα τους!!! ΤΕΛΕΙΑ ΤΕΛΕΙΑ και σήμερα το απόγευμα ΕΡΧΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙ και θα τα καμαρώσω απο κοντά!!!!!!!!!!!! Να σας ζήσουν !!!:up::up::up:

μάθαν ότι θα έρθεις και το έκοψαν στον ύπνο για να είναι φρέσκα όταν θα έρθεις... :Ρ

μάθαν ότι θα έρθεις και το έκοψαν στον ύπνο για να είναι φρέσκα όταν θα έρθεις... :Ρ
Αααααα ωραια!!!!!!!!! Πες στο Πριν πριν μου να ετοιμαστεί για ζουλήγματα έξτρα παρακαλώ!:lol::lol::lol:

η κυρά λύρα κάνει δίαιτα... την ταϊσα στο στόμα μους κονσέρβα... την κίττεν δεν την τίμησε καθόλου... έφαγε αρκετές μπουκιές μούς και ξάπλωσε... νερό δεν την έχω δεί να πίνει...

θα με σκάσει..

πάντως δεν κουνήθηκε από ΄το κουτί της ούτε για κατούρημα....

κοιμόταν όταν γύρισα από τη θάλασσα και ίσα που την ξύπνησα να φάει η γλυκιά μου

Αναστασία... το πριν πρίν δεν θέλει ποτέ αγκαλιές.. πάντα πρέπει να το ξετρυπώνουμε για να το ζουλάς....

η κυρά λύρα κάνει δίαιτα... την ταϊσα στο στόμα μους κονσέρβα... την κίττεν δεν την τίμησε καθόλου... έφαγε αρκετές μπουκιές μούς και ξάπλωσε... νερό δεν την έχω δεί να πίνει...

θα με σκάσει..

πάντως δεν κουνήθηκε από ΄το κουτί της ούτε για κατούρημα....

κοιμόταν όταν γύρισα από τη θάλασσα και ίσα που την ξύπνησα να φάει η γλυκιά μου

Αναστασία... το πριν πρίν δεν θέλει ποτέ αγκαλιές.. πάντα πρέπει να το ξετρυπώνουμε για να το ζουλάς....
Αντε να κουρεύεσαι φιλεναδα μου!!! ΑΠΟ εμένα το Πριν πριν ΘΕΛΕΙ ΠΑΝΤΑ αγκαλιές. Αντε λοιπόν:):P:mad::lol:

Καλημέρα κορίτσια. Κάναμε κ τη μετακόμισή μας χθες:D κ δεν μπορέσαμε να τα πούμε.
Πως είναι σήμερα η Λύρα έχει περισσότερη όρεξη; τα μωράκια τι κάνουν;
Εγώ έχω ένα μωρό από τα αδεσποτάκια που έχει διάρροιες κ είναι κάπως τζουφιο το καημένο κ στεναχωριέμαι πάρα πολύ μήπως πάθει κάτι:(:(
χθες βέβαια δεν έτρωγε αλλά σήμερα μετά κ τις συμβουλές της Αναστασίας αλλά κ ενός γιατρού από την κλινική ζώων του Πικέρμι (ας είναι καλά η Αναστασία που μου το είπε κ βρήκε κ τα τηλέφωνα) τρώει κάπως αλλά συνεχίζεται η διάρροια. Αύριο λέω να πάω να του πάρω μια πάστα για σκουλήκια γιατί ο γιατρός είπε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό (ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί είναι τόσο όμορφο το μικρό τιγράκι:cry::cry:)
Αναστασία ελπίζω να έβγαλες πολλές φωτογραφίες από τα περσομωράκια όπως μου υποσχέθηκες:up:

Καλημέρα κορίτσια. Κάναμε κ τη μετακόμισή μας χθες:D κ δεν μπορέσαμε να τα πούμε.
Πως είναι σήμερα η Λύρα έχει περισσότερη όρεξη; τα μωράκια τι κάνουν;
Εγώ έχω ένα μωρό από τα αδεσποτάκια που έχει διάρροιες κ είναι κάπως τζουφιο το καημένο κ στεναχωριέμαι πάρα πολύ μήπως πάθει κάτι:(:(
χθες βέβαια δεν έτρωγε αλλά σήμερα μετά κ τις συμβουλές της Αναστασίας αλλά κ ενός γιατρού από την κλινική ζώων του Πικέρμι (ας είναι καλά η Αναστασία που μου το είπε κ βρήκε κ τα τηλέφωνα) τρώει κάπως αλλά συνεχίζεται η διάρροια. Αύριο λέω να πάω να του πάρω μια πάστα για σκουλήκια γιατί ο γιατρός είπε ότι υπάρχει περίπτωση να είναι από αυτό (ελπίζω μόνο να μην είναι κάτι σοβαρό γιατί είναι τόσο όμορφο το μικρό τιγράκι:cry::cry:)
Αναστασία ελπίζω να έβγαλες πολλές φωτογραφίες από τα περσομωράκια όπως μου υποσχέθηκες:up:
Καλημέρα καλημέρα Ελενάκι μου!!!
Περαστικά στο μωράκι το μικρο. Αλήθεια είναι καλλίτερα?
Δεν έκανα τίποτα εγώ. Εσύ το φροντίζεις και το αγαπάς.... Και μακάρι να το σώσεις κιόλας.
Οσο για τις φωτο θα σε στενοχωρήσω αλλα δεν έβγαλα ούτε μια, γιατι δεν ήθελα να ταράξω τη Λύρα. Δεν με είχε ξαναδει η γλυκεια μου, και επίσης δεν ήθελα να την ταράξω την ώρα που θήλαζε τα μωράκια της..... Απλωσα το δάχτυλο μου και τη χάιδεψα κάτω απο το πηγουνάκι της και ήταν επιφυλαχτική.
Η Σταυρούλα εχει τραβήξει πολλες και θα μας τις βάλει. Οσο για τη Λύρα έχω να δηλώσω ένα:
ΕΙΝΑΙ μια θεϊκή γατουλα. Πανέμορφη!!! Οι φωτογραφίες την αδικουν και το βλέμμα της και η ομορφιά της δεν μπορουν να αποδοθουν με τις φωτο. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ.
:up::up::up:
Τα μωράκια είναι ΥΠΕΡΟΧΑ, και το Πρινσάκι το μωράκι υπέροχο χρώμα. Απίστευτο Έλενα. Θα ξετρελαθεις όσο θα μεγαλώνει.....:up:

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια.... γατούληδες και γατούλες...

Η κυρία είναι καλά. Γκρινιάζει... Δεν της αρέσει η απομόνωση. Θέλει να βγεί. Σήμερα άργησα να την ταϊσω και πήγε η τσιρίδα σύννεφο παρά το γεγονός ότι είχε τροφή.... Μετά γέμισε την λεκάνη της και ούρλιαξε μέχρι να την αδειάσουμε. Βγήκε στο μπαλκόνι μοναχή και έκανε τη βόλτα της. και μετακόμισε τα μωρά της από την κούτα της στο πλακάκι στην άλλη γωνία.............

Έλενα οι περσοφωτογραφίες είναι μέσα στη φωτογραφική μου μηχανή... Αν θές πές μαιλ.... η αναστασία δεν μπόρεσε να βγάλει φωτό.... Μη τη μαλώσεις :Ρ

Πάρε μία πρωινή της Λύρας στο μπαλκόνι που έπερνε τον αέρα της. Είναι κάπως... μουτρωμένη....

lira_802969.jpg

Να και μία των παιδιών μας... Κοιμούνται βέβαια.. είναι και κάπως θολή...

koimounte.jpg

να και ένα ένα τα μωρά
πρώτα το ζαχαρωηδές μας...

leukouli.jpg

και το γκριζουλι...

gkrizouli.jpg

φαίνεται και ο λώρος ακόμη γμτ....
άλλη μία....

gkrizos2.jpg

και επειδή εγώ έιμαι ερωτευμένη με τη Λύρα σας παραθέτω άλλη μία... :Ρ

liritsa_961803.jpg

είναι μουτρωμένη γμτ... τέλως πάντων θα κοιτάξω να την τραβήξω και χαρούμενη :Ρ

Αυτά... ο πρίνς κοιμάται κουλουριασμένος δίπλα μου στο πάτωμα ενώ σας γράφω... η ρέινα ρεμβάζει και ο πάρης αγκαλιά στο γιώργο... Τα παιδιά του γιώργου κλασσικά τσακώνονται.. Για να φανταστήτε τι γίνεται ... από κάτω έχουμε νεογέννητο και ακόμη δεν το έχουμε ακούσει να κλαίει... τα παιδιά όμως τα ακούμε όλη μέρα, σε όποιο μέρος της πολυκατοικίας και αν είμαστε....

Ωραια μωρα κι ωραια μαμα!(η οποια εμενα συνεχιζει να μου φαινεται μπλε-κρεμ ο,τι κι αν λετε :@Ρ)
ΝΑ τα χαιρεστε Σταυρουλα!Τελικα το θηλαζει και το προσεχει κανονικα το ασπρο;Βαρος παιρνουν κανονικα;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back