Περσίας maniacs

Δεν ειναι τελεια μωρα;Εχω χαζεψει λεμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας περσες!
Δειτε κατι μωρακια που βρηκα διαθεσιμα...
php7VgU3k.jpg
phpKbbfTj.jpg
phpS3t3Jj.jpg
phpkTxUhu.jpg
phpmrlOdW.jpg
phpoClA7i.jpg
phpsWsuPl.jpg

Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ!
https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA

καλε τι ειναι τουτο???????????????
αρκουδιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι μου!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
να το πιασω και να μην μεινει τριχα για τριχα!!!:up::up::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ!
https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA

Να και το λευκο τους αγορακι...
https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ.
ΔΩΡΑ ΜΟΥ σ΄ευχαριστουμε για το οφθαλμόλουτρο. Θα μπορουσα να γεμίσω το σπίτι και το τετράγωνο και την πόλη ολη με περσόνια πανέμορφα και φουντωτά οπως αυτα τα μπαλάκια. Τρελάθηκα απο την ομορφια τους και τη χάρη τους!!!! Και η τουμπα που έφαγε το τελευταίο ασπρακι μου θύμισε τον ακροβάτη τον Περσουλη μου:lol::lol::lol: Και τον Μπατ βεβαίως καθώς λέει κ η Ελενα:lol:

Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα.:lol:

Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα.:lol:
Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα :lol::):)
Καλημέρα!

blue_flowers.gif

Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ:(:(:(

Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας:lol:

Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας:lol:

Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ:(:(:(
Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α :lol: εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα ;)
Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε?
white_rose.gif

Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της:up:

Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη.:lol:

Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α :lol: εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα ;)
Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε?
white_rose.gif

Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της:up:
Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση:lol: Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια :up:
Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη.:lol:
Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε;)

Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε;

Στην Ανδρομέδα είναι καλά;:hmm:

Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει;

Οπουδήποτε μακριά από
scifi.jpg
την γη είναι καλά;) σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα:lol:

Χμ...δε φαινεται κι ασχημο.:hmm:

Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας...

Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up:
και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις:lol::lol::lol:
Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας...
Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω:lol::P

Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως!

Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι:bleh::bleh::bleh::bleh:
Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back