moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η moukelis έγραψε: #8.101 26-09-09 16:34 Δεν ειναι τελεια μωρα;Εχω χαζεψει λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Luna έγραψε: #8.102 26-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας περσες! Δειτε κατι μωρακια που βρηκα διαθεσιμα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... καλε τι ειναι τουτο??????????????? αρκουδιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι μου!!!!!!! να το πιασω και να μην μεινει τριχα για τριχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #8.103 26-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και το λευκο τους αγορακι... https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8 Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ. ΔΩΡΑ ΜΟΥ σ΄ευχαριστουμε για το οφθαλμόλουτρο. Θα μπορουσα να γεμίσω το σπίτι και το τετράγωνο και την πόλη ολη με περσόνια πανέμορφα και φουντωτά οπως αυτα τα μπαλάκια. Τρελάθηκα απο την ομορφια τους και τη χάρη τους!!!! Και η τουμπα που έφαγε το τελευταίο ασπρακι μου θύμισε τον ακροβάτη τον Περσουλη μου Και τον Μπατ βεβαίως καθώς λέει κ η Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #8.104 27-09-09 00:31 Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η staman2 έγραψε: #8.105 27-09-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ειναι τελεια μωρα;Εχω χαζεψει λεμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:19 Η Luna έγραψε: #8.102 26-09-09 18:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας περσες! Δειτε κατι μωρακια που βρηκα διαθεσιμα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... καλε τι ειναι τουτο??????????????? αρκουδιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι μου!!!!!!! να το πιασω και να μην μεινει τριχα για τριχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #8.103 26-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και το λευκο τους αγορακι... https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8 Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ. ΔΩΡΑ ΜΟΥ σ΄ευχαριστουμε για το οφθαλμόλουτρο. Θα μπορουσα να γεμίσω το σπίτι και το τετράγωνο και την πόλη ολη με περσόνια πανέμορφα και φουντωτά οπως αυτα τα μπαλάκια. Τρελάθηκα απο την ομορφια τους και τη χάρη τους!!!! Και η τουμπα που έφαγε το τελευταίο ασπρακι μου θύμισε τον ακροβάτη τον Περσουλη μου Και τον Μπατ βεβαίως καθώς λέει κ η Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #8.104 27-09-09 00:31 Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η staman2 έγραψε: #8.105 27-09-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σας περσες! Δειτε κατι μωρακια που βρηκα διαθεσιμα... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... καλε τι ειναι τουτο??????????????? αρκουδιιιιιιιιιιιιιιιιιιινι μου!!!!!!! να το πιασω και να μην μεινει τριχα για τριχα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 23:32 Η staman2 έγραψε: #8.103 26-09-09 23:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και το λευκο τους αγορακι... https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8 Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ. ΔΩΡΑ ΜΟΥ σ΄ευχαριστουμε για το οφθαλμόλουτρο. Θα μπορουσα να γεμίσω το σπίτι και το τετράγωνο και την πόλη ολη με περσόνια πανέμορφα και φουντωτά οπως αυτα τα μπαλάκια. Τρελάθηκα απο την ομορφια τους και τη χάρη τους!!!! Και η τουμπα που έφαγε το τελευταίο ασπρακι μου θύμισε τον ακροβάτη τον Περσουλη μου Και τον Μπατ βεβαίως καθώς λέει κ η Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #8.104 27-09-09 00:31 Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η staman2 έγραψε: #8.105 27-09-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ! https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να και το λευκο τους αγορακι... https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8 Click για ανάπτυξη... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥ ΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΩΩΩΩΩΩΩΩ ΕΙΝΑΙ ΖΑΧΑΡΩΤΑ. ΔΩΡΑ ΜΟΥ σ΄ευχαριστουμε για το οφθαλμόλουτρο. Θα μπορουσα να γεμίσω το σπίτι και το τετράγωνο και την πόλη ολη με περσόνια πανέμορφα και φουντωτά οπως αυτα τα μπαλάκια. Τρελάθηκα απο την ομορφια τους και τη χάρη τους!!!! Και η τουμπα που έφαγε το τελευταίο ασπρακι μου θύμισε τον ακροβάτη τον Περσουλη μου Και τον Μπατ βεβαίως καθώς λέει κ η Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #8.104 27-09-09 00:31 Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η staman2 έγραψε: #8.105 27-09-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:45 Η staman2 έγραψε: #8.105 27-09-09 10:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α να γεια σου,ετσι κανω κι εγω,αλλα οχι με τα περσικα.Τουλαχιστον βρηκαμε ενα σημειο επαφης ζμπεθερα. Click για ανάπτυξη... Μωρε πολλα σημεία επαφής εχουμε βρει εμεις. Πολλα Καλημέρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η elvenstar: #8.106 27-09-09 11:02 Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η elvenstar: #8.107 27-09-09 11:06 Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:16 Η staman2 έγραψε: #8.108 27-09-09 11:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αλήθεια Αναστασία αυτά τα βανάκια που έβαλε η Δώρα δεν σου θυμίζουν τα γατουλίνια της Νατάσσας Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα Αναστασάκι και εγώ θέλω να γεμίσω όλο τον κόσμο περσόνια κ να είναι όλα δικά μου. Μωρέ τώρα το μόνο που θέλω είναι να βρω ένα καλό σπιτάκι για τον Ραμσουλη που με στεναχωρεί πολύ Click για ανάπτυξη... Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:47 Η moukelis έγραψε: #8.109 27-09-09 11:47 Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:00 Η elvenstar: #8.110 27-09-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Kαλημέρα Ελενάκι!!!!!!!!!!! Α εδώ θα τα χαλάσουμε. Θα τα μοιραστουμε τα περσάκια εντάξει??? Και μετά θα προχωρήσουμε στα βρετανάκια. Κι άσε στον Ηλία οοολα τ΄άλλα Ναι της Νατάσσας μου θυμισαν. Τέλεια μωρά ε? Εξαιρετικά αφιερωμένο στο Λενάκι απο εμενα και τον Περσούλη της Click για ανάπτυξη... Εντάξει εντάξει μισά μισά θα τα έχουμε αλλά θα πάρω εγώ τον Πέρση Ναι ειναι τέλεια σαν αρκουδίνια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παραπονιάρα τα δικά σου θα τα αναλάβει ο Ηλίας το είπαμε πιο πάνω, άλλωστε όπως λέει κ η παροιμία χίλιοι καλοί χωράνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:07 Η moukelis έγραψε: #8.111 27-09-09 12:07 Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω με τον Ηλια σε ποιον πλανητη θα πρεπει να μετοικησουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:09 Η elvenstar: #8.112 27-09-09 12:09 Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην Ανδρομέδα είναι καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:28 Η moukelis έγραψε: #8.113 27-09-09 12:28 Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερω κι εγω;Ειναι καλα εκει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:07 Η elvenstar: #8.114 27-09-09 13:07 Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οπουδήποτε μακριά από την γη είναι καλά σου στέλνω κ μια φωτο από οικόπεδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:17 Η moukelis έγραψε: #8.115 27-09-09 13:17 Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χμ...δε φαινεται κι ασχημο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:34 Η staman2 έγραψε: #8.116 27-09-09 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερες περσομανεις;Ολο τον κοσμο περσακια ε;Μαλλον τα νορβηγακια μου θα πρεπει να μετακομισουν σε αλλο πλανητη. Click για ανάπτυξη... Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:39 Η moukelis έγραψε: #8.117 27-09-09 19:39 Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:42 Η elvenstar: #8.118 27-09-09 19:42 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ε οχι και να μετακομίσετε μωρέ παιδί μου. Να μεινετε κοντά μας και να ειστε ανάμεσά μας. Αλλοι τόσοι κι εσείς όσοι κι εμεις!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και να ζείτε ανάμεσά μας έπρεπε να πεις Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια αυτη η κακια θελει να με διωξει,εσενα και τον αντρουλη σου και τα μακρουλα γατια μας... Click για ανάπτυξη... Οχι μόνο εσένα θέλω να διώξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:55 Η moukelis έγραψε: #8.119 27-09-09 19:55 Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 404 405 406 407 408 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 406 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μαρη κακιστρω θα σου ριξω την καταρα της ιντιγκο εκτροφεως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:58 Η elvenstar: #8.120 27-09-09 19:58 Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν με πιάνει έκανα το προστατευτικό ξόρκι Ασε που άμα σε διώξω θα σου φάω κ τα γατιά κ το εκτροφείο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.