staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:31 Η staman2 έγραψε: #8.281 14-10-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστάκι μου να σαι καλά σ ευχαριστώ Σας ευχαριστώ όλες κ ειδικά την Νεκταρία που μεσολάβησε για να πάρω το θεϊκό μου σοκολατάκι Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναπές το μπράβο στη Νεκταρία την φίλη μας! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν αλλά κ για ένα νεραϊδένιο ή elf name δεν θα έλεγα όχι Click για ανάπτυξη... Και φυσικά νεραϊδένιο ονομα θα βρεις Λενάκι μου. Ασε την τρελοκοτσιδου τη φίλη μας την κακια εκτροφέα να λεει οτι της αρέσουν τα άγρια και τα ρεστα. ΤΟ ΜΩΡΟ ειναι περσακι και δεν ειναι δυνατόν να έχει όνομα που παραπέμπει σε αγριες καταστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #8.282 14-10-09 22:34 Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η staman2 έγραψε: #8.283 14-10-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω οτι ειναι κατατονικά τα περσάκια. Αντε αλλα λέω πως ειναι ζουζουνιάρικα. Ελενα μ΄αρέσει και το Λίλιθ αλλα και το άλλο. Θα ψάξουμε όμως κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η elvenstar: #8.284 14-10-09 22:45 Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Η moukelis έγραψε: #8.285 14-10-09 22:49 Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Αναστάκι μου να σαι καλά σ ευχαριστώ Σας ευχαριστώ όλες κ ειδικά την Νεκταρία που μεσολάβησε για να πάρω το θεϊκό μου σοκολατάκι Click για ανάπτυξη... Ναι ξαναπές το μπράβο στη Νεκταρία την φίλη μας! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και μένα μου αρέσουν αλλά κ για ένα νεραϊδένιο ή elf name δεν θα έλεγα όχι Click για ανάπτυξη... Και φυσικά νεραϊδένιο ονομα θα βρεις Λενάκι μου. Ασε την τρελοκοτσιδου τη φίλη μας την κακια εκτροφέα να λεει οτι της αρέσουν τα άγρια και τα ρεστα. ΤΟ ΜΩΡΟ ειναι περσακι και δεν ειναι δυνατόν να έχει όνομα που παραπέμπει σε αγριες καταστάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:34 Η moukelis έγραψε: #8.282 14-10-09 22:34 Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η staman2 έγραψε: #8.283 14-10-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω οτι ειναι κατατονικά τα περσάκια. Αντε αλλα λέω πως ειναι ζουζουνιάρικα. Ελενα μ΄αρέσει και το Λίλιθ αλλα και το άλλο. Θα ψάξουμε όμως κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η elvenstar: #8.284 14-10-09 22:45 Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Η moukelis έγραψε: #8.285 14-10-09 22:49 Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:38 Η staman2 έγραψε: #8.283 14-10-09 22:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω οτι ειναι κατατονικά τα περσάκια. Αντε αλλα λέω πως ειναι ζουζουνιάρικα. Ελενα μ΄αρέσει και το Λίλιθ αλλα και το άλλο. Θα ψάξουμε όμως κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η elvenstar: #8.284 14-10-09 22:45 Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Η moukelis έγραψε: #8.285 14-10-09 22:49 Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελεος πια,περσακι ειναι,οχι κατατονικο.Δηλαδη πηγαινει σε τετοια στριγγλιτσα το Καντυ; Ελενα πες την Λίλιθ.Ειναι και ευηχο,ειναι και κακο,θα της κανεις και της Αναστασιας και εμενα το χατηρι. Click για ανάπτυξη... Εντάξει δε λέω οτι ειναι κατατονικά τα περσάκια. Αντε αλλα λέω πως ειναι ζουζουνιάρικα. Ελενα μ΄αρέσει και το Λίλιθ αλλα και το άλλο. Θα ψάξουμε όμως κι άλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:45 Η elvenstar: #8.284 14-10-09 22:45 Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Η moukelis έγραψε: #8.285 14-10-09 22:49 Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:49 Η moukelis έγραψε: #8.285 14-10-09 22:49 Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμαν μαρη Ελενα,βγαλτη Μαλαμω να τελειωνουμε πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:50 Η staman2 έγραψε: #8.286 14-10-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Νομίζω ότι πρέπει να της κανονίσουμε μια γνωριμία με την Κάντυ κ Νάλα να δει τη θα πει κατατονικό Περσάκι\ Λοιπόν το Λιλιθ εμένα μου φαίνεται σαν όνομα πολύ Μπαρμπι σταιλ άσχετα με το πια θεά το είχε Click για ανάπτυξη... Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:51 Η moukelis έγραψε: #8.287 14-10-09 22:51 Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #8.288 14-10-09 22:54 Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπον οριστε και νεραϊδοονοματα που νομιζω οτι της πανε: [SIZE=-1]Dormette Ελληνική Αντιστοιχία: - Νεράιδα της Γαλλικής παράδοσης που φροντίζει για τον ύπνο των παιδιών και τα όμορφα όνειρά τους. [/SIZE][SIZE=-1]Esprit Ελληνική Αντιστοιχία: - Σπιτικό πνευματάκι της Γαλλικής παράδοσης, που αρέσκεται να κάνει αταξίες και να προκαλεί καυγάδες [/SIZE][SIZE=-1]Lorelei Ελληνική Αντιστοιχία: Σειρήνες Σειρήνες της Γερμανικής παράδοσης. [/SIZE][SIZE=-1]Pisca [/SIZE][SIZE=-1]Σπιτικό ξωτικό της Βρετανικής παράδοσης, που συναντάμε και στην Ιρλανδική και στην Ουαλική παράδοση. Είναι πανέξυπνο και καλοπροαίρετο, αλλά είναι και ιδιαίτερα σκανδαλιάρικο. Έγινε ευρύτερα γνωστό, με το έργο του Σαίξπηρ «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και το έργο του Κίπλινγκ «Puck of Pooks Hill».[/SIZE] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:57 Η elvenstar: #8.289 14-10-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλόοοοο.Εγώ θα της βάλω για εργασία να εκτελέσει χτένισμα Νάλας και μετά θα της βάλω να γράψει έκθεση Click για ανάπτυξη... Εγω απλά θα την ρίξω στο ίδιο δωμάτιο με την Κάντυ κ μετά θα σφραγίσω την πόρτα Οταν βγει δεν θα είναι πια η ίδια Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βγαλε τη Luthien.Ωραιο ονομα,με σημασια,και μου θυμιζει και βελουδο.Ή βιλούδ οπως το λετε στα 3αθλια 3καλα. Click για ανάπτυξη... βιλούδο το λέμε κυραμ΄ αμ πως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 22:58 Η elvenstar: #8.290 14-10-09 22:58 ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:04 Η moukelis έγραψε: #8.291 14-10-09 23:04 Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ασταρτη.Δαγκωτο.Το εχω κι εγω στη λιστα μου για τις γεννες μας (η οποια μπορειτε να φανταστειτε ποσο μακροσκελης ειναι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:10 Η staman2 έγραψε: #8.292 14-10-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Eλενάκι το Selena και το Freya μου αρέσουν πάρα πολύ. Και οπως λέει κι η Δωρα το Αστάρτη Ασχετο : την είδες που κάνει την πάπια τώρα που της είπαμε να της βάλουμε τους άθλους της Ναλας και της Κάντυ? Κάνει την κότα η κακιά εκτροφέας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:14 Η moukelis έγραψε: #8.293 14-10-09 23:14 Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:23 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.294 14-10-09 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Στο πάτωμα καταμεσής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:24 Η staman2 έγραψε: #8.295 14-10-09 23:24 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν κανω το συμπαθες πουλερικο τσιριχτη ιδιωτη,απλα ειμαι κομματι πεσμενη σημερις. Click για ανάπτυξη... Ελα μωρέ Δωράκι μουυυυυυυυυ. Στενοχωρήθηκα τώρα που το διάβασα αυτο. Μην εισαι κομματι πεσμένη χαρά μου. Ολα θα περάσουν. Σε πειράζω καρδουλα μου. φιλουμπες Τι κάνει ο χιονάτος ασημένιος μου? Δωστου φιλακια περισσότερα απο την τιγρίτσα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:26 Η staman2 έγραψε: #8.296 14-10-09 23:26 Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι επειδή το καθήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:28 Η elvenstar: #8.297 14-10-09 23:28 Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώρα γιατί είσαι κομμάτι πεσμένη; Έγινε κάτι πάλι Και μένα μου άρεσουν αυτά τα ονόματα κ ειδικά το Freya αλλά δεν με τρελαίνει θέλω να βρω κάτι εντυπωσιακό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:30 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.298 14-10-09 23:30 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: ·Astarte ·Druantia ·Freya ·Elvira ·Inanna ·Samen ·Selena ·Valkyria ·Morganna ·ISOLDE ·Moth Willowfly Μερικά από αυτά που βρήκα εγώ Click για ανάπτυξη... Απο τα παραπάνω, νομίζω καλύτερο είναι το Selena, κατά την γνώμη μου, αν και υπάρχουν και άλλα, όπως Liloux, Ysatis, Velvet και πολλά άλλα. Εσύ όμως θα επιλέξεις για το σοκολατο-μπουκο-γλυφιτζουράκι σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #8.299 14-10-09 23:36 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 413 414 415 416 417 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 415 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Κι επειδή το κchew θήκον με καλεί πρέπει να σας αφήσω. Πρεπει να κάνω μπάνιο τη Σίλκα. Ηλία για καμ χίερ Click για ανάπτυξη... Amore mio, Io di note sono qui. Et alora que passa. Comme tu as compris ma cherie Io sono Italiano, με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2009 στις 23:42 Η elvenstar: #8.300 14-10-09 23:42 Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηλία άσε τις καντάδες κ πιάσε τον μπομπο τον σφουγγαρακι να κάνεις μπάνιο την Σίλκα ΤΩΡΑΑΑΑΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.