staman2
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Της έδωσα Αναστασία μου αλλά με έκανε σαν πιζάμα ριγέ το χέρι μου το οποίο για κάποιον λόγο νομίζει ότι είναι γατόδεντρο κ σκαρφαλώνει πάνω γαζώνοντας τα νύχια τηςΕλενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!!Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει.
![]()
Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!!
Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας![]()

Καλά αυτές οι δύο μανταμιτσες κ αδελφές να ήταν δεν θα έμοιαζαν τόσο πολύ

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ
Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο
![]()
Ελενα τι φωτο ειναι αυτη,εχω παθει πλακα!!!!Πρεπει να την βαλεις αβαταρ,ειναι τελεια!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Πολύ γέλασα με το χέρι σου που το περνά για γατοδεντρο η ΚάντυΤης έδωσα Αναστασία μου αλλά με έκανε σαν πιζάμα ριγέ το χέρι μου το οποίο για κάποιον λόγο νομίζει ότι είναι γατόδεντρο κ σκαρφαλώνει πάνω γαζώνοντας τα νύχια της![]()
Καλά αυτές οι δύο μανταμιτσες κ αδελφές να ήταν δεν θα έμοιαζαν τόσο πολύ
![]()
ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!

Ο Περσουλης ειναι μπροστά απο ένα βαθύ μουράνο κηροπήγιο ή κάτι τέτοιο σαν φοντανιέρα ένα πραγμα. (σχετικά γι αυτο που λέγαμε στο τηλεφωνο)
Ναι να την βάλεις στην υπογραφή σου και να βάλεις και τον Μπατουλη. Ξανά!λες; μάλλον θα την βάλω στην υπογραφή μου γιατί έχω καιρό να την ανανεώσω. Σου αρέσει η ζουζουνα μας;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ναι κ εγώ που νόμιζα ότι κάνει κουρα ομορφιάς για την έκθεσηΠολύ γέλασα με το χέρι σου που το περνά για γατοδεντρο η Κάντυ
Ο Περσουλης ειναι μπροστά απο ένα βαθύ μουράνο κηροπήγιο ή κάτι τέτοιο σαν φοντανιέρα ένα πραγμα. (σχετικά γι αυτο που λέγαμε στο τηλεφωνο)
Ναι να την βάλεις στην υπογραφή σου και να βάλεις και τον Μπατουλη. Ξανά!

Θα τους βάλω όλους στην υπογραφή

staman2
Περιβόητο μέλος
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!Ναι ναι κ εγώ που νόμιζα ότι κάνει κουρα ομορφιάς για την έκθεση
Θα τους βάλω όλους στην υπογραφή![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δωράκι μου μόλις θα έχω καινούριες φωτογραφίες θα της βάλω, Ελα να πιέσουμε όλες μαζί την Αναστασία να πάει στη ΣαλαμίναΤι θα γινει κυρα συμπεθερα,το γκαγκανιασμενο σου παιδι δε θα το δουμε καθολου;

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Θα στις στειλω οταν θα ειμαι σπιτι,τωρα μπηκα απο τον η\υ της δουλειας-μου χαχα!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
πάλι κλέβεις από δουλειά;Ναιιιιι!!!!
Θα στις στειλω οταν θα ειμαι σπιτι,τωρα μπηκα απο τον η\υ της δουλειας-μου χαχα!!!![]()

Οκ όταν μπορέσεις στείλε μου φωτογραφίες κ θα σου φτιάξω το φλιπ ή να σου πω κ πως γίνεται είναι πολύ εύκολο κ να κάνεις εσύ όποτε κ με όποιες φωτογραφίες θέλεις
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν το χακευές κ μέσα σε αποθήκη θα μπορούσες σε λίγα χρόνια να είχες ανακαλύψει το δικό σου λειτουργικό σύστημαΕιμαι και πολυ χακερ,ειχε βαλει η ηλιθια συναδελφος μου να το κλειδωσουν για να μην μπαινω αλλα εγω μαντεψα τον κωδικο και μπαινω κρυφα!!!![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ονοματακι τελικα κλεισαμε για το μαυρουτσικο κουκλακι μας;
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε!μα τι λέμε τόση ώρα το μέλλον είναι στο kourapiedobijoux-os![]()
Καλησπέρα, Έλενα. Τι κάνει η Ινδιάνα μαύρη φύλαρχος;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool