Περσίας maniacs

Ελενα ο Περσουλης σου στέλνει ένα φιλάκι ζεστό ζεστό.!!!
DSC01534-1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενάκι τι ομορφιά ειναι αυτή!!!!!!!!! τι κουκλαρα!!!:up: Τι ματάρες!!!!!!!!! καλά επαθα πλάκα!!!! Δώσε της σε παρακαλώ ενα μεγάαααααααλο ρουφηχτο φιλακι κι ας στριγγλίσει.:up::lol:
Της έδωσα Αναστασία μου αλλά με έκανε σαν πιζάμα ριγέ το χέρι μου το οποίο για κάποιον λόγο νομίζει ότι είναι γατόδεντρο κ σκαρφαλώνει πάνω γαζώνοντας τα νύχια της
cry.gif

:lol::lol::lol:Γελασα πολύ με το σχόλιο.!!!
Λοιπόν παιδιά πριν απο καμιά ώρα η Βασιλική εκοψε τα νύχια σε όλα τα γατιά. Ολα καθισαν μια χαρά. Η Νάλα ο εωσφόρος όμως μας έφαγε γύρω στο μισάωρο για να κοπουν τα νύχια της. Τσίριζε ως δαιμονισμένη και την τυλίξαμε σε πετσέτα για να μην μας φαει. Και η πλάκα ήταν πως την ωρα που της εκοβε τα νύχια στο χερι που ηταν έξω απ΄την πετσέτα, η Νάλα μασουλούσε την πετσετα βρίζοντας :lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Καλά αυτές οι δύο μανταμιτσες κ αδελφές να ήταν δεν θα έμοιαζαν τόσο πολύ:lol::rolleyes:

DSC01534-1.jpg

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς είμαστε άρχοντες κυρία μου δεν ασχολούμαστε με λαϊκά σπορ αν θέλεις μπορούμε να παίξουμε τένις η κρικετ:P:P:P
Να κ μία φωτογραφία της Κάντυ αφιερωμένη στον vamp Σείρο
IMG168.jpg

Ελενα τι φωτο ειναι αυτη,εχω παθει πλακα!!!!Πρεπει να την βαλεις αβαταρ,ειναι τελεια!!!:up::up::up:

λες; μάλλον θα την βάλω στην υπογραφή μου γιατί έχω καιρό να την ανανεώσω. Σου αρέσει η ζουζουνα μας;

Της έδωσα Αναστασία μου αλλά με έκανε σαν πιζάμα ριγέ το χέρι μου το οποίο για κάποιον λόγο νομίζει ότι είναι γατόδεντρο κ σκαρφαλώνει πάνω γαζώνοντας τα νύχια της
cry.gif

:lol::lol::lol::lol: Καλά αυτές οι δύο μανταμιτσες κ αδελφές να ήταν δεν θα έμοιαζαν τόσο πολύ:lol::rolleyes:

DSC01534-1.jpg

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!!
Πολύ γέλασα με το χέρι σου που το περνά για γατοδεντρο η Κάντυ:lol::lol:
Ο Περσουλης ειναι μπροστά απο ένα βαθύ μουράνο κηροπήγιο ή κάτι τέτοιο σαν φοντανιέρα ένα πραγμα. (σχετικά γι αυτο που λέγαμε στο τηλεφωνο)
λες; μάλλον θα την βάλω στην υπογραφή μου γιατί έχω καιρό να την ανανεώσω. Σου αρέσει η ζουζουνα μας;
Ναι να την βάλεις στην υπογραφή σου και να βάλεις και τον Μπατουλη. Ξανά!

Πολύ γέλασα με το χέρι σου που το περνά για γατοδεντρο η Κάντυ:lol::lol:
Ο Περσουλης ειναι μπροστά απο ένα βαθύ μουράνο κηροπήγιο ή κάτι τέτοιο σαν φοντανιέρα ένα πραγμα. (σχετικά γι αυτο που λέγαμε στο τηλεφωνο)

Ναι να την βάλεις στην υπογραφή σου και να βάλεις και τον Μπατουλη. Ξανά!
Ναι ναι κ εγώ που νόμιζα ότι κάνει κουρα ομορφιάς για την έκθεση:lol::lol:

Θα τους βάλω όλους στην υπογραφή;)

Ναι ναι κ εγώ που νόμιζα ότι κάνει κουρα ομορφιάς για την έκθεση:lol::lol:

Θα τους βάλω όλους στην υπογραφή;)
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!:up:

αμε!!!! έτσι θα τα αφήσω τα παιδιά μου;)

Τι θα γινει κυρα συμπεθερα,το γκαγκανιασμενο σου παιδι δε θα το δουμε καθολου;

Τι θα γινει κυρα συμπεθερα,το γκαγκανιασμενο σου παιδι δε θα το δουμε καθολου;
Δωράκι μου μόλις θα έχω καινούριες φωτογραφίες θα της βάλω, Ελα να πιέσουμε όλες μαζί την Αναστασία να πάει στη Σαλαμίνα:rolleyes::lol:

Eλενα τελεια η υπογραφη!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Ευχαριστώωωω θέλεις κ εσύ μία; Στείλε μου αν θέλεις 4 από τις πιο αγαπημένες φωτογραφίες των μπιζουδοκουραμπιέδων να φτιάξουμε μία

Ναιιιιι!!!!:up:
Θα στις στειλω οταν θα ειμαι σπιτι,τωρα μπηκα απο τον η\υ της δουλειας-μου χαχα!!!:lol::P

Ναιιιιι!!!!:up:
Θα στις στειλω οταν θα ειμαι σπιτι,τωρα μπηκα απο τον η\υ της δουλειας-μου χαχα!!!:lol::P
πάλι κλέβεις από δουλειά;:lol::lol::lol:
Οκ όταν μπορέσεις στείλε μου φωτογραφίες κ θα σου φτιάξω το φλιπ ή να σου πω κ πως γίνεται είναι πολύ εύκολο κ να κάνεις εσύ όποτε κ με όποιες φωτογραφίες θέλεις

Ειμαι και πολυ χακερ,ειχε βαλει η ηλιθια συναδελφος μου να το κλειδωσουν για να μην μπαινω αλλα εγω μαντεψα τον κωδικο και μπαινω κρυφα!!!:up::lol::up::lol::up:

Ειμαι και πολυ χακερ,ειχε βαλει η ηλιθια συναδελφος μου να το κλειδωσουν για να μην μπαινω αλλα εγω μαντεψα τον κωδικο και μπαινω κρυφα!!!:up::lol::up::lol::up:
Αν το χακευές κ μέσα σε αποθήκη θα μπορούσες σε λίγα χρόνια να είχες ανακαλύψει το δικό σου λειτουργικό σύστημα:lol::lol::lol:

Λες;;;Λες να χαραμιζομαι στα οπτικα;:lol::lol::lol:

Ε!μα τι λέμε τόση ώρα το μέλλον είναι στο kourapiedobijoux-os;)

:lol::lol::lol::lol::lol:

Ονοματακι τελικα κλεισαμε για το μαυρουτσικο κουκλακι μας;

Ε!μα τι λέμε τόση ώρα το μέλλον είναι στο kourapiedobijoux-os;)

Καλησπέρα, Έλενα. Τι κάνει η Ινδιάνα μαύρη φύλαρχος;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back