samis
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχΤο ξαναδιαβαζω τωρα και γελαω σαν το χαζο παλι,ακου εκει καροτο!![]()
θα ήταν πιο ταιριαστόΑλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω

Γενικά όλα τα περσικά είναι πανέμορφα συγκεκριμένα ο garfield ειναι εξοτικ δλδ κοντότριχο περσικότι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχθα ήταν πιο ταιριαστό
Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω![]()
Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!!

brigite
Διάσημο μέλος
Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθροΑ,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!!![]()

Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέραΝα μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry:

Καντυ & Μπατ
aalyah
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry:
Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ
-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους;
elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα.
aalyah
Διάσημο μέλος
Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλουπου ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν
![]()
Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις

Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα.
![]()
Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύΤην ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα.
![]()
Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια 
staman2
Περιβόητο μέλος
Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool