Περσίας maniacs

τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το ξαναδιαβαζω τωρα και γελαω σαν το χαζο παλι,ακου εκει καροτο!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ:hmm: θα ήταν πιο ταιριαστό
Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω :lol::lol::lol:
τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα
Γενικά όλα τα περσικά είναι πανέμορφα συγκεκριμένα ο garfield ειναι εξοτικ δλδ κοντότριχο περσικό

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ:hmm: θα ήταν πιο ταιριαστό
Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω :lol::lol::lol:

Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!!:lol::lol::lol:

:) Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry:

Συνημμένα

• IMG_1104.JPG
    IMG_1104.JPG
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!!:lol::lol::lol:
Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο:lol::lol:
:) Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry:
Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα:mad::mad::mad:
Καντυ & Μπατ

Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα.

Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ:cool:-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους;:rolleyes:

Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται
heart.gif
heart.gif
heart.gif

Συνημμένα

• cleopatra1.jpg
    cleopatra1.jpg
    80,4 KB · Εμφανίσεις: 26
  • cleopatra5.jpg
    cleopatra5.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? :)

Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος

Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη.

Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου:D που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν;)

Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω:/:;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα.:rolleyes:

Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου:D που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν;)

Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις ;)

Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω:/:;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα.:rolleyes:

Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω :)

Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι.:)

Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! :)

Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ:up: Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια :lol:

Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά.
Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!!:)

Καλημέρα και απο μένα κορίτσια!

Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back