samis Δραστήριο μέλος Ο samis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 520 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 02:51 Ο samis έγραψε: #8.501 30-10-09 02:51 τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Η elvenstar: #8.502 30-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το ξαναδιαβαζω τωρα και γελαω σαν το χαζο παλι,ακου εκει καροτο! Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Αρχική Δημοσίευση από samis: τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα Click για ανάπτυξη... Γενικά όλα τα περσικά είναι πανέμορφα συγκεκριμένα ο garfield ειναι εξοτικ δλδ κοντότριχο περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η Nonika έγραψε: #8.503 30-10-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Click για ανάπτυξη... Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η brigite έγραψε: #8.504 30-10-09 12:16 Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1104.JPG 64,6 KB · Εμφανίσεις: 30 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 Η elvenstar: #8.505 30-10-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 11:41 Η elvenstar: #8.502 30-10-09 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το ξαναδιαβαζω τωρα και γελαω σαν το χαζο παλι,ακου εκει καροτο! Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Αρχική Δημοσίευση από samis: τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα Click για ανάπτυξη... Γενικά όλα τα περσικά είναι πανέμορφα συγκεκριμένα ο garfield ειναι εξοτικ δλδ κοντότριχο περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η Nonika έγραψε: #8.503 30-10-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Click για ανάπτυξη... Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η brigite έγραψε: #8.504 30-10-09 12:16 Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1104.JPG 64,6 KB · Εμφανίσεις: 30 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 Η elvenstar: #8.505 30-10-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Το ξαναδιαβαζω τωρα και γελαω σαν το χαζο παλι,ακου εκει καροτο! Click για ανάπτυξη... Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Αρχική Δημοσίευση από samis: τι ομορφα γατια αυτα τα περσικα..... οντως ο garfield ολα τα λεφτα Click για ανάπτυξη... Γενικά όλα τα περσικά είναι πανέμορφα συγκεκριμένα ο garfield ειναι εξοτικ δλδ κοντότριχο περσικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:00 Η Nonika έγραψε: #8.503 30-10-09 12:00 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Click για ανάπτυξη... Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η brigite έγραψε: #8.504 30-10-09 12:16 Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1104.JPG 64,6 KB · Εμφανίσεις: 30 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 Η elvenstar: #8.505 30-10-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Και να φανταστείς ότι με χάλασε λίγο αυτο κ αναρωτήθηκα αφού είναι σε καρότο γιατί δεν την σέρνουν γαϊδουράκια πχ θα ήταν πιο ταιριαστό Αλλά ίσως φοβόταν να μην της το φάνε κ δεν θα μπορεί να βγει έξω Click για ανάπτυξη... Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:16 Η brigite έγραψε: #8.504 30-10-09 12:16 Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG_1104.JPG 64,6 KB · Εμφανίσεις: 30 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 Η elvenstar: #8.505 30-10-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:20 Η elvenstar: #8.505 30-10-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Α,εσυ το προχωρησες,το φιλοσοφησες πολυ το θεμα!!! Click για ανάπτυξη... Ε μα τι έτσι σκέτο θα το είχα χωρίς να δώσω κ θεωρητικό υπόβαθρο Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Ναι ελα ελα στην παρέα μας ελα να τα πουμε γιατί κ εμείς έχουμε ένα τέτοιο @#$%γατο που βγαίνει κ σε κόκκινο (αυτό που πήραμε εμείς) κ μας βασανίζει όλη μέρα Καντυ & Μπατ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:35 Η aalyah έγραψε: #8.506 30-10-09 12:35 Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη αλλά για ποιο καρότο μιλούσατε πριν και γελούσατε? Πείτε μου και μένα για να το δω γιατί δεν το βρήκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:38 Η Nonika έγραψε: #8.507 30-10-09 12:38 Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πλεον και μονο που ακουω "καροτο" γελαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 12:40 Η Nonika έγραψε: #8.508 30-10-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από brigite: Να μαι κι εγω...Ειμαι ησυχη και διακριτικη και θελω να κανω παρεουλα με τα περσακια σας.Κοιμαμαι τωρα για να ξεχναω τον πονο μου.Μου φερανε ενα ασπρομαυρο ζιζανιο που ολο με πειραζει ,με κυνηγαει και μου δαγκωνει την ουρα.Να φυγει,να παει αλλου.:cry: Click για ανάπτυξη... Αστα,κι εγω-ο τυπος στο αβαταρ-εχω φρικαρει με την τιγρενια ανακατωστρα στην υπογραφη,μου βγαζει το λαδι.Μα καλα ,δεν ξερουν οτι αριστοκρατες σαν εμας πρεπει να μας εχουν μονο με αλλους γαλαζοαιματους; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η elvenstar: #8.509 31-10-09 13:32 Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα cleopatra1.jpg 80,4 KB · Εμφανίσεις: 34 cleopatra5.jpg 70,9 KB · Εμφανίσεις: 38 aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πεσράκια καλησπέρα, κοιτάξτε μια πανέμορφη γατούλα που χαρίζεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:48 Η aalyah έγραψε: #8.510 31-10-09 13:48 Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά πράγματι αυτή η μικρή είναι θεά!!! Της αξίζει ένα καλό σπιτάκι. Άντε άντε περσόφιλοι τι περιμένετε?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:53 Η elvenstar: #8.511 31-10-09 13:53 Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι πραγματικά θεά Doll face που το προτιμούν πολλοι κ δεν έχει κ πολλά προβλήματα με καθαρισμούς ματιών κλπ όπως τα άλλα περσικά. Θένια δεν ξέρεις κανεναν να θέλει περσάκι; Και είναι κ μικρούλα μωρέ μόλις 1ος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:02 Η aalyah έγραψε: #8.512 31-10-09 14:02 Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχώς όχι Έλενα. Τον κολλητό μου προσπαθώ να πείσω να την πάρει που θέλει πολύ γάτα. Και ζει με την κοπέλα του και θέλουν να πάρουν. Αλλά έχουν κολλήσει με την Ολια και θέλουν Βρετανάκι. Τους έδειξα την περσούλα αλλά τίποτα. Δεν τους έχω πείσει ακόμα. Αλλά είναι οι μόνοι που ξερω που δεν έχουν γάτα και θέλουν. Όλοι όσοι ξέρω που αγαπάνε τις γάτες έχουν ήδη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 14:13 Η elvenstar: #8.513 31-10-09 14:13 Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:14 Η Nonika έγραψε: #8.514 31-10-09 15:14 Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:27 Η aalyah έγραψε: #8.515 31-10-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Κρίμα μωρέ εγώ πιστεύω ότι αν την γνώριζαν έστω κ λίγο θα την αγαπούσαν γιατί είναι αξιολάτρευτα πλάσματα τα περσικά πάντως εσύ συνέχισε την πλύση εγκεφάλου που ξέρεις καμιά φορά ίσως να τους πείσεις έστω να πάνε να την δουν μια βόλτα κ να την ερωτευτουν Click για ανάπτυξη... Μα και φυσικά συνεχίζω!! Σιγά μην σταματήσω. Πες πες ποτέ δεν ξέρεις Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Η μικρή αυτή δεν τα πάει καλά με άλλες γάτες γι'αυτό είναι καλύτερα να πάει σε σπίτι που δεν υπάρχουν άλλα γατιά. Αλλιώς θα είχα κάποιους ακόμα γνωστούς να τους την προτείνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 15:53 Η Nonika έγραψε: #8.516 31-10-09 15:53 Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι καλε,αφου κι εγω ουτως η αλλως δεν μπορω να παρω κι αλλο.ειναι μια κουκλα η ψιψινα ,θα βρει γρηγορα σπιτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 16:03 Η aalyah έγραψε: #8.517 31-10-09 16:03 Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι είναι!!! Σίγουρα θα βρει σπιτάκι αυτό το γλυκό μωρό δεν τίθεται θέμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 20:04 Η elvenstar: #8.518 31-10-09 20:04 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Την ερωτευτηκε ο Αλεξ μολις την ειδε -εξελιχτηκε σε μεγα περσομανιακο!-αλλα δεν εχω αλλο χωρο παιδια,στο κεφαλι να το βαλω;Ασε που θα φρικαρει κι ο Ραμσης και θα κατουραει μεχρι και στα ταβανια μετα. Click για ανάπτυξη... Αν κ δεν τον γνωρίζω τον Αλεξ σου τον συμπαθώ πάρα πολύ Αλήθεια αυτός δεν θέλει γατάκι στο σπίτι; Ή μήπως να μετακομίζατε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι για να μεγαλώσετε κ την οικογένεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:17 Η staman2 έγραψε: #8.519 01-11-09 13:17 Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 424 425 426 427 428 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 426 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημερα όοοολη μερα περσάκια μου γλυκά και στρογγυλά. Μακάρι αυτο το πλασματάκι να βρει το καλλίτερο σπιτάκι.!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Νοεμβρίου 2009 στις 13:19 Η aalyah έγραψε: #8.520 01-11-09 13:19 Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλημέρα και απο μένα κορίτσια! Και καλημέρα και καλή τυχη στο κοριτσάκι που ψάχνει σπιτάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.