elvenstar
Επιφανές μέλος
καλά έτσι κ αλλιως δαγκωμένη θα την έπαιρνα γιατί κ εγώ θα την δαγκώνω τι νομίζεις
πω πω .....δαγκωμενη θα τη παρεις Λενακι![]()

αα εντάξει λύθηκε η παρεξήγησηγια να την ρωτησει ποτε θα τη στειρωσει και γιατι οι γεννες των Περσικων ειναι δυσκολες κλπ αν εχει σκοπο, επισης αν εχει κανει ολα τα test![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
κατσε μωρε λενα...περασε το πρωτο μερος με τεστ το κοριτσι? πως πας κι εσυ ετσι στο β?Μέρος Βου χτένισμα εδώ νομίζω ότι ο καθένας έχει τον τρόπο του να χτενίζει τη γάτα ανάλογα κ με τον χαρακτήρα της κ με το πόσο ανεκτική κ συνεργάσιμη είναι σε γενικές γραμμές εγώ ακολουθώ το εξής σχέδιο:
Εχω πάρει μία μεγάλη βούρτσα ανθρώπινη αυτες τις πλατιές που έχουν στα κομμωτήρια βρίσκω τη χωρίστρα που έχουν στην πλάτη τους κ χωρίζω τα μαλλιά μισα από αριστερή κ μισά από δεξιά πλευρά κ ρίχνω ένα καλό βουρτσισμα με την μεγάλη αυτή βούρτσα, προσοχή να δώσεις ιδιαίτερη στης μασχάλες κάτω από το πιγούνι στο στέρνο κ στα πίσω πόδια από την μέσα πλευρά όπου θέλουν καλό βούρτσισμα, αν βρεις αντίσταση τότε μάλλον έχει κόμπο οπότε με την πούδρα κ με αντίθετη φορά προς την τρίχα αρχίζεις να βουρτσίζεις τον κόμπο, έπειτα χρησιμοποιώ μία χτένα διπλή που τα δόντια της μπαινοβγαίνουν κ είναι ειδική για μακρυτριχα κ κάνω ένα καλό χτένισμα προς την αντίθετη φορά της τρίχας πρώτα πλάτη κ έπειτα την γυρνάς ανάποδα κ χτενίζεις κάτω από την κοιλιά μασχάλες ποδαράκια κλπ
Hlianna...εσυ αταραχη, εμενα να με αγνοεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ααα εγώ είμαι από τις σκληροπυρηνικές δίνω πολλές εργασίες μαζίκατσε μωρε λενα...περασε το πρωτο μερος με τεστ το κοριτσι? πως πας κι εσυ ετσι στο β?
Hlianna...εσυ αταραχη, εμενα να με αγνοεις![]()
Αλήθεια με τις φωτογραφίες τι πρόβλημα υπάρχει; πρέπει να ανεβάσει φωτογραφίες ή για την υπογραφή;
Hlianna
Διάσημο μέλος

εκανα λαθος και το εβαλα και στο θεμα της εκθεσης..πφφφφ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
πούδρα δεν θα βάζεις ποτέ σε βρεγμένο τρίχωμα γιατί αλλιώς θα γίνει τζίβα πάντα σε εντελώς στεγνό τρίχωμα υπάρχουν διάφορες πούδρες εγώ πάντως έχω πάρει μία υποαλλεργική για μωράκια κ μου φαίνεται πάρα πολύ καλήτην γατα την κανω μπανιο ετσι κι αλλιως μια φορα τον μηνα γιατι δεν παλευεται..την κανω μπανιο και μετα τησ βαζω μαλακτικη αλλα με το πιστολακι δεν καθεται για κανενα λογο..απο μικρη που ηταν..και την στεγνωνω παρα πολυ καλα και με αναμενα καλοριφερ και σομπα προσπαθουμε τουλαχιστον να μην κρυωσει..τωρα επειδη ειναι κουρεμενη δεν εχει κομπους κλπ εκτος απο την ουρα που εχει 2-3..αλλα δεν καθεται να την χτενισω..γενικα ενω ειναι ησυχο γατι εκει αντιδραει παρα πολυ..πουδρα εννοεις αυτη για τα μωρα?αυτη ξεμπλεκει τους κομπους?και να την βαλω πριν ή μετα το μπανιο?παιδια σορρυ που σασ πριζω
Το μνμ που έβαλες στην έκθεση μπορείς κ να το διαγράψει

skai-animals
Δραστήριο μέλος
την γατα την κανω μπανιο ετσι κι αλλιως μια φορα τον μηνα γιατι δεν παλευεται..την κανω μπανιο και μετα τησ βαζω μαλακτικη αλλα με το πιστολακι δεν καθεται για κανενα λογο..απο μικρη που ηταν..και την στεγνωνω παρα πολυ καλα και με αναμενα καλοριφερ και σομπα προσπαθουμε τουλαχιστον να μην κρυωσει..τωρα επειδη ειναι κουρεμενη δεν εχει κομπους κλπ εκτος απο την ουρα που εχει 2-3..αλλα δεν καθεται να την χτενισω..γενικα ενω ειναι ησυχο γατι εκει αντιδραει παρα πολυ..πουδρα εννοεις αυτη για τα μωρα?αυτη ξεμπλεκει τους κομπους?και να την βαλω πριν ή μετα το μπανιο?παιδια σορρυ που σασ πριζω
δοκιμασε οταν την κανεις μπανιο, την ωρα που τησ βαζεις μαλακτικο να τησ το απλωνεις βουρτσιζοντας την σιγα σιγα...κι μετα ξεπλενεις, στεγνωνεις, και βουρτσιζεις ξανα...!
Hlianna
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμεις (οι Βιρμανοι)τη βαζουμε μετα το μπανιο σε πολυ καλα στεγνωμενη γουνατην πουδρα την βαζω πριν την κανω μπανιο ωστε να φυγει με το μπανιο ή την κανω μπανιο στεγνωνει και μετα βαζω πουδρα?βοη8αει με τουσ κομπους η πουδρα?

Hlianna
Διάσημο μέλος
Λοιπόν θα σου πω τι κάνω εγώ κ μετά όταν μπει η Αναστασία που είναι η εξπερτ της παρέας θα σου δώσει κ άλλες συμβουλές φροντίδας. Λοιπόν κατ αρχήν θα πρέπει να πάρεις τις κατάλληλες βούρτσες για το περσάκι σου, έπειτα μία πούδρα κατόπιν αν βρεις υπάρχουν κάτι μικρές μηχανές για γκρουμινγκ πάρα πολύ εξυπηρετικές που κόβουν τους κόμπους, εμένα αυτή η τελευταία με έχεις σώσει. θα πρέπει να κάνεις ένα μπάνιο περίπου το μήνα στη fluffy την οποία θα χτενίζεις πρώτα επιμελώς μετά θα την βρέχεις καλά καλά σε όλο το σώμα μετ το σαμπουάν έπειτα καλό ξέβγαλμα (προσοχή να μη μείνει καθόλου σαμπουάν ) έπειτα την περνάς με μια καλή μαλακτική κρέμα ξεβγάζεις κ πάλι πολύ καλά μετά σκουπισμα καλό με μια χνουδωτή κ ζεστή πετσέτα κ έπειτα πιστολάκι οπου δεν πρέπει να μείνει καθόλου νερο γιατί τα περσάκια μπορεί να πάθουν εύκολα πνευμονία αλλά κ από την άλλη πιάνει κ κόμπους εκει που δεν στεγνώνει καλά
αυτη την μηχανη πως την ζηταω?θα παω αυριο ετσι και αλλιως σε ενα pet city αυτα τα μεγαλα για να παρω καινουριο κλουβι για το χαμστερακι μου..εκει θα το εχει?
Hlianna
Διάσημο μέλος
..απλα πες μου αμα ειναι για αυτο που κοβει τουσ κομπους γιατι μου χρειαζετε οχι για τωρα αλλα για αργοτερα που θα μακρυνει..και αν δεν εχει εκει που λεω που αλλου μπορω να την βρω..ευχαριστωωωω

staman2
Περιβόητο μέλος
για να την ρωτησει ποτε θα τη στειρωσει και γιατι οι γεννες των Περσικων ειναι δυσκολες κλπ αν εχει σκοπο, επισης αν εχει κανει ολα τα test![]()

Ελα έλα !!! Που μου πειράζεις το Δωράκι!!! Καλά κάνει και ρωτά γιατι πλάκα πλάκα υπάρχουν και ανευθυνοι και για καλό και για κακό πρέπει να τους πει κάποιος κάποια πράγματα

staman2
Περιβόητο μέλος
Με το καλό να φέρεις την κουκλίτσα σου στην έκθεση.

Ο,τι σου ειπε η Ελενα ειναι ακριβώς ό,τι πρέπει να κάνεις για την προετοιμασία. Εχω να προσθέσω πως πρέπει για προετοιμασία έκθεσης τα περσάκια να κανουν μια φορα την εβδομάδα μπάνιο ή έστω κάθε 10 μέρες κατα τον τελευταίο μήνα πριν την έκθεση.
Αυτο για να φουντώσει το τρίχωμα και να φύγει όλο το λίπος που έχει στη ριζα η τρίχα. Επίσης καλό μα πολύ καλό καθάρισμα τα ματάκια ..Μετά το μπάνιο πρέπει να στεγνώνουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ γιατι ειναι ευαίσθητα στα κρυώματα. Προσεξέ το πολύ.Επίσης καθόλην την ώρα που θα την στεγνωνεις (με το σεσουαρ) -αν και διάβασα πως το φοβαται- προσπάθησέ το, να την χτενίζεις για να ξεμπερδεύεις την τριχα της.
Και η πούδρα ειναι πολυ καλή λύση και για καθάρισμα και φουντωμα της τρίχας αλλα και οταν λερώνονται στον πωπω τους απο τις ακαθαρσίες καμια φορα. Καλή τύχη και εδώ είμαστε πάλι

Hlianna
Διάσημο μέλος
εμεις θα προσπαθησουμε ομως
..επισης προλαβαινω να την κανω 1 μπανιο το πολυ 2..την ειχα κανει πριν 3 βδομαδες..οποτε την χτενιζω την κανω μπανιο την στεγνωνω την ξανα χτενιζω και μετα βαζω πουδρα..ουφ..θελετε να το κανετε εσεις?
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ την πήρα από μαγαζί που έχει ανθρώπινα ήδη κομμωτικής, αφού πας στο πετ ρώτησε αν υπάρχει μικρή μηχανή κουρευτική για grooming αυτή που έχω εγώ λέγεται Pet Club αν μπορέσεις να τη βρεις είναι πάρα πολύ εξυπηρετικήαυτη την μηχανη πως την ζηταω?θα παω αυριο ετσι και αλλιως σε ενα pet city αυτα τα μεγαλα για να παρω καινουριο κλουβι για το χαμστερακι μου..εκει θα το εχει?
Όσο για το σεσουαρ ψάξε να βρεις ένα όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο γιατί αυτό που τις ενοχλεί είναι ο θόρυβος κ να έχει κ φυσούνα ώστε να μην πάει κατευθείαν η ζέστη στο γατάκι

Πανέμορφη η γατούλα σου αλλά με την παραπάνω φωτογραφία πραγματικά ανατρίχιασα καλά την αφήνεις να κρέμεται έτσι από τη βεράντα; Δεν φοβάσαι να μην πέσει;;;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν δεν κάνω λάθος Ασημίνα έμειναν αυτά τα δύο κουκλιά έτσιΘυμιζω τα δυο περσακια που χαριζονται απο τη γατοομαδα στη θεσσαλονικη με αυστηρο ελεγχο ετσι ωστε να στειρωθουν μετα
Η μπραντ Λου ( ισχυει)
Hlianna
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν εννοούσα μόνο να μην το σκάσει αλλά εννοώ ότι αν πέσει θα πάθει ατύχημα στην καλύτερη περίπτωσηφοβαμαι και μαλιστα παρα πολυ..αφου της εχω βαλει και ταυτοτητα με 2 χαρτακια μεσα μην τυχον και γινει τιποτα..ανεβαινει πανω στην κουπαστη και κανει βολτες..προσπαθω οσο μπορω να μην την αφηνω αλλα αυτο γινεται το καλοκαιρι που εχουμε τα παντα ανοιχτα..αφου τα βραδια κλεινουμε γιατι φοβομαστε και σκαμε..παρολ΄ αυτα οταν την βλεπω πανω δεν θελω να την κατεβαζω παιρνοντας την αγκαλια γιατι φοβαμαι μην τρομαξει και πεσει..οποτε προσπαθω να την κινησω το ενδιαφερον να κατεβει μονη της και μπορω να πω πως τα καταφερνω..

Γιατί δεν κλείνεται τη βεράντα με μια πέργκολα ή πλέγμα ή κ τα 2 εγώ αυτό έχω κάνει
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν δεν κάνω λάθος Ασημίνα έμειναν αυτά τα δύο κουκλιά έτσι
![]()
Η μπραντ Λου ( ισχυει)
![]()
Ελενα τα θελωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool