ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπήκα πριν απο λίγο σπίτι μετά απο μια κουραστική ημέρα και είδα τον Πέρση στο κρεβάτι μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηλιαααααα πας φιρί φιρί να φύγω με τον πουπουλένιο μου Πέρση από Αθήνα; Τι φωτογραφία ειναι αυτή που έβαλες;![]()
Πέρσης from Chinatown.

elvenstar
Επιφανές μέλος
και κατέχει την περίφημη τέχνη της αστραπιαίας μασέλας
aalyah
Διάσημο μέλος
Είναι Σαολινκαι κατέχει την περίφημη τέχνη της αστραπιαίας μασέλας
![]()
Αστραπιαία μασέλα?

Hlianna
Διάσημο μέλος
![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
![]()

Ελενα μετρας μερες;;;

elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Δε με λες μαρη 3αθλια 3καλινη συνεργατα,θα ερθεις μαζι μας και στον πηγαιμο για την Ιθακη ή μονο στο γυρισμο;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είμαι 3αθλια κ μ αρέσωΜην το λες ετσι το παιδι!
Δε με λες μαρη 3αθλια 3καλινη συνεργατα,θα ερθεις μαζι μας και στον πηγαιμο για την Ιθακη ή μονο στο γυρισμο;

δεν ξέρω αν με θέλετε έρχομαι κ στο έμπα κ στο έβγαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
θα έχω ένα σάκο ενα σακ βουαγιαζ κ την κορμάρα μουΑμα δεν εχεις πολλα πραγματα και μπορεις να εισαι Βόλιο Παρασκευη μεσημερι σε παιρνουμε και στο έμπα.Απαιτουμενα προσοντα:ψυχραιμια,ανεκτικοτητα και καλη αισθηση προσανατολισμου!Θα εχουμε μονο ενα δωδεκαωρο για να βρω την εκθεση!![]()
χωράω; προσανατολισμό;;;; ωχ κατάλαβα δε θα φτάσουμε ποτέ δεν εχω καθόλου προσανατολισμό δυστυχώς
(θα προμηθευτώ τσιγάρα ποτά κλπ γιατί προβλέπεται να ναι μακρύ ταξίδι)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Και ταπερ με κιοφτεδες μην ξεχασεις!θα έχω ένα σάκο ενα σακ βουαγιαζ κ την κορμάρα μουχωράω; προσανατολισμό;;;; ωχ κατάλαβα δε θα φτάσουμε ποτέ δεν εχω καθόλου προσανατολισμό δυστυχώς
(θα προμηθευτώ τσιγάρα ποτά κλπ γιατί προβλέπεται να ναι μακρύ ταξίδι)

Μην παρεις μαρη μαζι ολη σου την προικα,θα ταξιδεψουμε τρεις ανθρωποι,δυο γατες και τα πραγματα τους με το φιατ,και στο γυρισμο ενα γατουνι εξτρα!Δε θα σε παντρεψουμε στην πρωτευουσα!

elvenstar
Επιφανές μέλος
ααα δεν θα πάρω τη προίκα στην πρωτεύουσα θα πάρω ενα ταπερ κιοφτέδες κ ένα δεύτερο βρακί να αλλάξω αμαν πιαΚαι ταπερ με κιοφτεδες μην ξεχασεις!
Μην παρεις μαρη μαζι ολη σου την προικα,θα ταξιδεψουμε τρεις ανθρωποι,δυο γατες και τα πραγματα τους με το φιατ,και στο γυρισμο ενα γατουνι εξτρα!Δε θα σε παντρεψουμε στην πρωτευουσα!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Και ταπερ με κιοφτεδες μην ξεχασεις!
Μην παρεις μαρη μαζι ολη σου την προικα,θα ταξιδεψουμε τρεις ανθρωποι,δυο γατες και τα πραγματα τους με το φιατ,και στο γυρισμο ενα γατουνι εξτρα!Δε θα σε παντρεψουμε στην πρωτευουσα!![]()
ααα δεν θα πάρω τη προίκα στην πρωτεύουσα θα πάρω ενα ταπερ κιοφτέδες κ ένα δεύτερο βρακί να αλλάξω αμαν πια![]()
Παρε και καμερα μαζι και θελω ανταποκριση ολο το ταξιδι!!!

Με κανετε και πεθαινω με τις ατακες σας!!!

samis
Δραστήριο μέλος
ααα δεν θα πάρω τη προίκα στην πρωτεύουσα θα πάρω ενα ταπερ κιοφτέδες κ ένα δεύτερο βρακί να αλλάξω αμαν πια![]()

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Το δευτερο βρακι θα πιασει ενα σακ βουαγιαζ κι ενα σακο;Ποσο παχυνες απο την τελευταια φορα που βρεθηκαμε;ααα δεν θα πάρω τη προίκα στην πρωτεύουσα θα πάρω ενα ταπερ κιοφτέδες κ ένα δεύτερο βρακί να αλλάξω αμαν πια![]()

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωρίων,Πέρσες, Μεσοποτάμιοι, Ασύριοι και Βαβυλώνιοι σε μια πανδαισία φωτογράφησης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το δεύτερο το άσπρο το γατάκι πως λέγετε ακριβώς η ράτσα του ?
Περσικο δεν είναι γιατί έχει πολλές διαφορές στο κεφάλι . Συνήθως οι Ιάπωνες έχουν τέτοιες γάτες. Τσιντσιλά είναι? και απο που το βρήκες?Ευχαριστώ

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
αμέ αμε λίγες μέρες μένουν για να πάρω το μαυροχαρχαλάκι μου![]()

Πέρσες, Μεσοποτάμιοι, Ασύριοι και Βαβυλώνιοι σε μια πανδαισία φωτογράφησης.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτα ειναι,να μπαινεις το πρωι και να σε περιμενουν τετοιες φωτο!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool