staman2
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστουμε!!! Ο περσικος ασπρουλης βρε ειναι ο Περσακος μας. Ο Ωρίων ειναι ο σύζυξ μουΠαιδια ,τι ομορφα γατουλια ειναι ολα τους ;Απο που ν'αρχισω.Λιλιμπελ ,ενα τριχωτο κουκλι.Το γαλανοματικο της Γιουλη ,απιστευτο.Ο Περσης ,αδυναμια μου μεγαλη.Του Ωριωνα ο περσικος ασπρουλης γλυκας.Φτου-φτου σε ολα.

Αν εισαι λέει???Οχι πεστε μου. Δεν ειμαι εγω μια περσιδα κουκλαρα;
![]()
ΕΙΣΑΙ θεά μωράκι μου
και αν ο Περσάκος δεν ήτο αρραβωνιασμένος με τη Σάλυ μας θα σου έκανε πρόταση να κανετε σχέση.!!!
Εεεε όχι κι γκρέμλινγκ αυτο το πλάσμα το υπέροχο! Σταυρούλα ειναι κουκλάρα. Να σας ζήσει !επειδή λέτε για κουκλάρες... να σας παραθέσω το δικό μας γκρέμλιν :Ρ
![]()
σε μεγάλο μέγεθος.... πώς μας βρίσκετε?
![]()
μία ελαφρώς νυσταγμένη.... και ακολουθεί το καλό...
κρατηθείτε.....
![]()
αυτή τιτλοφορείται "άσε με γαιδάρα να κοιμηθώ...."
πάντως είναι μουλάρα η Λιλιμπελ.... δεν θέλει με τίποτε χτένισμα στην κοιλιά... ορμάει και δαγκώνει.. μια σταλιά σκατό...
πάρτε το σκατό...
![]()
καλοχτενισμένο σκατό... :Ρ

Πολύ πρωτότυπο το χρωμα της!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι πραγματικά δεν είναι γκρεμλιν αυτό το ζουζουνι είναι μαγκουάιΕεεε όχι κι γκρέμλινγκ αυτο το πλάσμα το υπέροχο! Σταυρούλα ειναι κουκλάρα. Να σας ζήσει !Πολύ πρωτότυπο το χρωμα της!
Αλήθεια Αναστασία τώρα που είπες για χρώμα η μικρή είναι blue van;ναι αλλά φεύγοντας θα πάρω τον Περσάκο κ το σπιτάκι μαςΕλενακι συμφωνώ ότι θες. Οταν μας έρθεις να κλειστείς στο πάρκο της Σίλκας με τον Περσάκο για τρυφερό τετ α τετ![]()

Καταρχήν έχω να καταγγείλω ότι ως μαμά είσαι πολύ ξεσηκώστρα
Αν εισαι λέει???ΕΙΣΑΙ θεά μωράκι μου
και αν ο Περσάκος δεν ήτο αρραβωνιασμένος με τη Σάλυ μας θα σου έκανε πρόταση να κανετε σχέση.!!!
![]()

Και κατά δεύτερων Νομίζω ότι η Μπριζιτ κ η Σίσσυ (Σαλυ) έχουν τα ίδια χρώματα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος

Staman2 ,εκανα λαθος,αλλα δις θαυμασα τον Περση.Αυτο κατι λεει.Ειναι μονογαμικος ;Πολυ θα μου αρεσε ζευγαρι με τη Μπριζιτ μου,και ειναι και σε καιρο οιστρου.

prince
Διάσημο μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
Staman2 ,εκανα λαθος,αλλα δις θαυμασα τον Περση.Αυτο κατι λεει.Ειναι μονογαμικος ;
Πολυ θα μου αρεσε ζευγαρι με τη Μπριζιτ μου,και ειναι και σε καιρο οιστρου.![]()
Ναι ο Περσης ειναι στειρωμενος και μονογαμικος!

Η Σισσυ και η Μπριζιτ που δεν ειναι μπορουν μονο να κανουν το ζευγαρι..

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ μου περσάκια και πάλι περσάκια!!!!!!!Ναι πραγματικά δεν είναι γκρεμλιν αυτό το ζουζουνι είναι μαγκουάιΑλήθεια Αναστασία τώρα που είπες για χρώμα η μικρή είναι blue van;
ναι αλλά φεύγοντας θα πάρω τον Περσάκο κ το σπιτάκι μας
Καταρχήν έχω να καταγγείλω ότι ως μαμά είσαι πολύ ξεσηκώστρα
Και κατά δεύτερων Νομίζω ότι η Μπριζιτ κ η Σίσσυ (Σαλυ) έχουν τα ίδια χρώματα![]()

Δεν ξέρω Λενάκι τι χρώμα ειναι η μικρή. Θα μας το πουν στην έκθεση σαφώς...
Ναι ειμαι και ξεσηκώστρα καθότι μονδέρνα!

Μπριζιτ μου σ΄ευχαριστώ που θαύμασες δις τον Περσάκο και ναι κάτι λεει πως μένεις σταθερή στα γούστα σου για την αφεντιά του, και ναι ειναι μονογαμικός και πιστός στη Σαλυ - Σίσσυ μας

Staman2 ,εκανα λαθος,αλλα δις θαυμασα τον Περση.Αυτο κατι λεει.Ειναι μονογαμικος ;
Πολυ θα μου αρεσε ζευγαρι με τη Μπριζιτ μου,και ειναι και σε καιρο οιστρου.![]()
brigite
Διάσημο μέλος
Ναι ο Περσης ειναι στειρωμενος και μονογαμικος!
Η Σισσυ και η Μπριζιτ που δεν ειναι μπορουν μονο να κανουν το ζευγαρι..![]()

Καλε τι την περασες ττην κουκλαρα μου;Ψαχνει για περση ,ντουρο κι ας ειναι και πολυγαμικος.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εσύ θα είσαι η μονδερνατώρισσα του φόρουμΝαι ειμαι και ξεσηκώστρα καθότι μονδέρνα!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Εσύ θα είσαι η μονδερνατώρισσα του φόρουμ![]()
Αυτο δεν το ειπα εγω..

Η Αναστασια το ειπε

Τι εκανες υπουλη;;

staman2
Περιβόητο μέλος
Εεεε δεν παίζεται Αντωνία μου η φιλενάδα μας!!!! Ειδες τι σκαρφίστηκε μωρέ?Αυτο δεν το ειπα εγω..
Η Αναστασια το ειπε
Τι εκανες υπουλη;;![]()

Ελενα ειναι υπέροχο το αβαταρ σου με το νέο νινάκι σου!!

Λοιπόν ενα έχω να πω! Σημερα στη Νεκταρία που πήγαμε την ειδα απο κοντά την πανέμορφη Φρέγια σου!!! Ειναι μια κουκλάρα, ενα φατσάκι μοναδικό και ένα ψυχάκι τόσο τρυφερό και απαλό μπαλάκι...

αυτά τα ματάκια του τα μελιά ειναι τοσο εκφραστικά... Με το καλό να την παραλάβεις

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κουκλάκια να σου ζήσουν

brigite
Διάσημο μέλος

Καλημερα!!!Η Μπριζιτ πρωι-πρωι αποφασησε να σας δειξει το αλμπουμ της απο τα μικρατα της μεχρι σημερα.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εχω διαβάσει ότι η γάτα είναι πολύ ευαίσθητα στα μουστάκια κ δεν θέλουν να τους ενοχλεί κάτι γι αυτό κ τα μπολ του φαγητού κ του νερού πρέπει να είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να μην νιώθουν δυσφορίαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool