elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι ε; μάλλον δεν το έθεσα κ πολύ καλάΔε μου ακουγεται και πολυ καλο...αλλα θα εξετασω την προταση σας.![]()
Πάμε από την αρχή Τι λες για μεγάλο κ ωραίο Catery που να έχει κ grooming το οποίο θα αναλάβω εγώ που αγαπάω τα μακρύτριχα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Τίποτα βρε αντε καλό μποτε κ να σας δούμε στην έκθεση αφράτους αφράτους
Είσαι να κάνουμε εμείς κ ένα τμήμα grooming συνέταιρε;![]()
εμεις δεν θα ειμαστε και πολυ αφρατες γιατι κουρευτηκαμε το καλοκαιρι αλλα τι να κανουμε?
στην επομενη θα δειτε ποσο φουντωτες μπορουμε να γινουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
Τίποτα βρε αντε καλό μποτε κ να σας δούμε στην έκθεση αφράτους αφράτους
Είσαι να κάνουμε εμείς κ ένα τμήμα grooming συνέταιρε;![]()
Θες να ξεμαλλιαζεις νορβηγακια;![]()
Nαιιιιιιιιιιιιι να κάνουμε ένα μεγάλο κι ωραίο catery (δηλ. εσεις να κάνετε catery) και ένα τμήμα grooming οπου θα βγάζω κι εγώ το άχτι μου μιας και ειναι η λατρεία μου να τα περιποιούμαι και να τα βουρτσίζω και να τα μπανιάρωΝαι ε; μάλλον δεν το έθεσα κ πολύ καλάΠάμε από την αρχή
Τι λες για μεγάλο κ ωραίο Catery που να έχει κ grooming το οποίο θα αναλάβω εγώ που αγαπάω τα μακρύτριχα;![]()

Την Κυριακή για 2 ώρες που έκανα γκρούμινγκ σε Σίλκα και Περσουλη, είχα καταπιεί την γλώσσα μου και είχα χαλαρώσει απίστευτα με αυτα τα ζωάκια στην αγκαλιά μου να τα χτενίζω και να τα χαϊδεύω με τις ώρες
Αλλα πλάκα κανω... περιορίζομαι μόνον στα δικά μου ζουζουνια.

ΚΑΛΕ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως δεν την ανταλάσσεις την κουκλίτσα σου με κανένα. Πλακα έκανα βεβαίως...ουτε εγω ανταλλασω την fluffy μου ετσι και αλλιως..απλα εκανα μια πλακα..και εγω απο μικρη καθε μερα βουρτσισμα και κα8ε μηνα μπανιο αλλα πρεπει να εχει βγει και η δικη μου ιδιοτροπη γιατι με βουρτσισμα και πιστολακι δεν τα παμε καλα
..με το μπανιο ολα καλα βεβαια δεν εχω παραπονο..εμεις παιζουμε το παιχνιδι πλησιαζεις κοιλια ή πωπω?ερχομαι και εγω να σου φαω το χερακι
![]()
Ναι και το Ναλάκι μου ιδιότροπο ειναι και στριγγλάκι όσον αφορά στο χτένισμα. Τσιρίζει τρελά
staman2
Περιβόητο μέλος

Ναι λοιπόν δηλώνω και επισήμως πως όταν τα κακαρώσω σου τον αφήνω κληρονομιά το αγοράκι μου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε σένα και ξέρω πως θα τον φροντίζεις και θα τον αγαπάς. Ελα τότε να τον τσιμπίσεις

Hlianna
Διάσημο μέλος
Ελενάκι κάπου πιο πάνω διάβασα πως δήλωσες αν ειναι να πάρει κάποιος τον Περσούλη μου Θα τον πάρεις ΕΣΥ!!!
Ναι λοιπόν δηλώνω και επισήμως πως όταν τα κακαρώσω σου τον αφήνω κληρονομιά το αγοράκι μου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σε σένα και ξέρω πως θα τον φροντίζεις και θα τον αγαπάς. Ελα τότε να τον τσιμπίσεις![]()
εγω μπορω να παρω την Ναλα?

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγώ Αναστασία μου είμαι πραγματικά μέσα η Δώρα θα είναι η καταρατζου κ εμείς θα είμαστε οι κομμώτριες είσαι;Nαιιιιιιιιιιιιι να κάνουμε ένα μεγάλο κι ωραίο catery (δηλ. εσεις να κάνετε catery) και ένα τμήμα grooming οπου θα βγάζω κι εγώ το άχτι μου![]()

Καλεεεε δεν πέθανε η γυναίκα απλά είπε ΑΜΑεγω μπορω να παρω την Ναλα?![]()
αλλά επειδή εγώ την αγαπώ πολύ κ δεν θέλω να πεθάνει θα της κλέψω το Περσούλη για να μη χρειάζεται να σκέφτεται τόσο πεσιμιστικά πράγματα

χώρο για το μεγάλο cattery έχουμε απλά πρέπει να τον φτιάξουμε λιγουλάκιΟυτε εμεις θα ειμαστε πολυ αφρατοι γιατι ακομα ειμαστε μπεμπακια,μην ανησυχεις.Ελενα το μεγαλο cattery που θα το βρουμε;![]()

brigite
Διάσημο μέλος
Ναι ε; μάλλον δεν το έθεσα κ πολύ καλάΠάμε από την αρχή
Τι λες για μεγάλο κ ωραίο Catery που να έχει κ grooming το οποίο θα αναλάβω εγώ που αγαπάω τα μακρύτριχα;![]()

Κρατηστε μια θεση και για μενα,να κανω μασαζ στο τριχωμα τους

staman2
Περιβόητο μέλος
Αμα τα κακαρώσω καλή μου η Νάλα έχει ιδιοκτήτη μελλοντικό. Τον άντρα μου τον οποίο λατρεύει... Και μετά τον μικρό μου γιο. Οπότεεγω μπορω να παρω την Ναλα?![]()
δεν γίνεται εδώ έχουμε λιγουλάκι προβλημα
Κρατηστε μια θεση και για μενα,να κανω μασαζ στο τριχωμα τους
![]()

καλοοοοοοοοοοοοοο
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλημέρα περσάκια

α χααααα θα εχουμε κ τμήμα με σπεσιαλΚρατηστε μια θεση και για μενα,να κανω μασαζ στο τριχωμα τους
![]()
εξυπηρέτησηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

τι ματαρες ειναι αυτες?

elvenstar
Επιφανές μέλος
και ένα ομορφούλι teacup persian
alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλησπέρα !καλησπέρα σε όλους...τις τελευταίες μέρες ο krishna μου φτερνιζετε τρέχει λίγο η μυτούλα του και τα βράδυα τον ακούω σα να πνίγεται επειδή δυσκολεύεται στην αναπνοή...επικοινωνησα με τον κτηνίατρο και μου είπε να μην τρομαζω διότι είναι συνηθες στις περσικές ή μπορεί να είναι μια απλή αλλεργία...αύριο θα τον πάω όμως για να είμαι σίγουρη...
Ναι να τον πας οπωσδήποτε στον κτηνίατρο για έλεγχο. Εύχομαι να μην ειναι τίποτατο φτερνισμα. Πράγματι τα περσάκια καμια φορά παρουσιαζουν κάποια προβληματάκια αναπνοής.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καμια νεα φωτογραφια εχουμε;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δυστυχώς Δώρα μου δεν έχω καινούριες φωτογραφίες θα τη δούμε όμως από κοντάΕλενακι αντε πλησιαζουν οι μερες που θα εχεις αγκαλιτσα την κουκλα σου!
Καμια νεα φωτογραφια εχουμε;
moukelis
Επιφανές μέλος
Σε ψαχνω παντου γλυκια κακιασμενη μου,αλλα η μαμα σου δε μου βαζει φωτογραφιες σου να σε χαρω κι εγω λιγο...
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool