elvenstar
Επιφανές μέλος
αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνηΕυχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη
Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει;

Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις;Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει;
Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη..![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρονια πολλά περσάκια
avtwvia
Διάσημο μέλος

Λες να την πειραζει;

elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται
Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο..
elvenstar
Επιφανές μέλος
να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημαΕιπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο..
για να μην πιάνει τριχομπαλεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημαγια να μην πιάνει τριχομπαλες
τι συστημα;

elvenstar
Επιφανές μέλος
avtwvia
Διάσημο μέλος
antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν
ναι βρε εχει..
απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημαναι βρε εχει..απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3.
![]()

bunny
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι

Ευχαριστώ...

avtwvia
Διάσημο μέλος
Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα![]()
Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα..

staman2
Περιβόητο μέλος

Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του!λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο![]()

Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος!Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.

Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μουΚαλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας
δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους.

Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέοςΟ Μπατ παντα πενθος εχει.![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα.Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50..![]()

Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαράΓια να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση
![]()
Χρονια πολλά περσάκια

[
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση
![]()
Χρονια πολλά περσάκια
Χρονια Πολλα Περσακια μας!

Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύωΕπειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα..![]()

τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποταΓεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!!
Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του!
Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου
Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος![]()

Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια ΒιρμανάκιαΧρονια Πολλα Περσακια μας!
Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!!
![]()
avtwvia
Διάσημο μέλος

Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινάΝαι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες..
Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος..![]()
καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool