Περσίας maniacs

Ευχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει..:/:
αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη

Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει;:hmm:
Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη..:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει;:hmm:
Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη..:rolleyes:
Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις; :hmm:

Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση
wallpaper6christmas1024hd4.jpg

Χρονια πολλά περσάκια

για τις τριχομπαλες..:/:
Λες να την πειραζει;:hmm:

φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται

φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται

Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο..

Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο..
να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα:D για να μην πιάνει τριχομπαλες

να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα:D για να μην πιάνει τριχομπαλες

τι συστημα;:hmm:

antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν

antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν

ναι βρε εχει..:) απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3.:)

ναι βρε εχει..:) απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3.:)
Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα:hmm::hmm:

Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι
:redface::redface:Ευχαριστώ...:redface::)

Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα:hmm::hmm:

Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα..:/:

Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!!:D:up:
λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο:lol::lol:
Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του!:lol::lol::lol:

Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι.
Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος!:up::P:P

Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας

δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους.
Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου:):)
Ο Μπατ παντα πενθος εχει.:lol:
Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος:hmm::D

Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50..:/:
Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. :)

Χρονια πολλά περσάκια
Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά:up::up:

[

Χρονια πολλά περσάκια

Χρονια Πολλα Περσακια μας!:)
Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! :up:
catalis_start.jpg

Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα..:/:
Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω:hmm:
Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!!:D:up:
Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του!:lol::lol::lol:

Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου:):)

Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος:hmm::D
τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα:lol:

Χρονια Πολλα Περσακια μας!:)
Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! :up:
catalis_start.jpg
Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια
p94kx7.gif

Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες..:up::up:
Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος..:/:

Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες..:up::up:
Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος..:/:
Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά :hmm: καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back