elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:06 Η elvenstar: #8.901 05-12-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει.. Click για ανάπτυξη... αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:25 Η avtwvia έγραψε: #8.902 05-12-09 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη Click για ανάπτυξη... Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #8.903 05-12-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η elvenstar: #8.904 05-12-09 19:37 Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #8.905 05-12-09 19:41 για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ευχαριστω Ελενακι μου.. Νερο πινει αρκετο.. Κροκετες μονο τις purina την tonus τρωει.. εχω δοκιμασει και της ρουαγιαλ και χιλς αλλα δεν τις τρωει.. Click για ανάπτυξη... αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:25 Η avtwvia έγραψε: #8.902 05-12-09 18:25 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη Click για ανάπτυξη... Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #8.903 05-12-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η elvenstar: #8.904 05-12-09 19:37 Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #8.905 05-12-09 19:41 για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: αν της δίνεις κ τπτ κρέμες για να ανοίξει η όρεξη να τις κόψεις όλες γιατί ανεβάζουν ουρία κ κρατινίνη Click για ανάπτυξη... Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:30 Η elvenstar: #8.903 05-12-09 19:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η elvenstar: #8.904 05-12-09 19:37 Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #8.905 05-12-09 19:41 για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Μονο την defur um και αυτη ανεβαζει; Δεν εχει προβλημα η ορεξη της τρωει ανετα η ατιμη.. Click για ανάπτυξη... Δεν την ξέρω γιατί την δίνεις; μήπως να ρωτήσεις κ την γιατρό να σου πει αν πρέπει να συνεχίσεις να τη δίνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:37 Η elvenstar: #8.904 05-12-09 19:37 Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #8.905 05-12-09 19:41 για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 19:41 Η avtwvia έγραψε: #8.905 05-12-09 19:41 για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για τις τριχομπαλες.. Λες να την πειραζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:36 Η elvenstar: #8.906 05-12-09 20:36 φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:37 Η avtwvia έγραψε: #8.907 05-12-09 20:37 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: φαντάζομαι πως όχι γιατί είναι άλλη η χρήση της, αλλά καλού κακού δεν ρωτάς γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται Click για ανάπτυξη... Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:38 Η elvenstar: #8.908 05-12-09 20:38 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ειπα στην αδερφη μου να μην της ξαναδωσει.. Αλλα θα ρωτησω και τη γιατρο.. Click για ανάπτυξη... να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:44 Η avtwvia έγραψε: #8.909 05-12-09 20:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: να σου πω η τροφή που της δίνεις δεν έχει κ σύστημα για να μην πιάνει τριχομπαλες Click για ανάπτυξη... τι συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:29 Η elvenstar: #8.910 05-12-09 21:29 antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 5 Δεκεμβρίου 2009 στις 21:33 Η avtwvia έγραψε: #8.911 05-12-09 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: antihairball ή κάπως έτσι δε θυμάμαι πως το λένε θα διαβάσεις πίσω από την συσκευασία λογικά πρέπει να έχει γιατί όλες οι καλές τροφές νομίζω ότι έχουν Click για ανάπτυξη... ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 13:05 Η elvenstar: #8.912 06-12-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: ναι βρε εχει.. απλα τους δινω και αυτο γιατι ειναι μακρυτριχα τα 3. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:18 Η bunny έγραψε: #8.913 06-12-09 20:18 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Ευχαριστούμε Μπανάκι αλλά σαν τις δικές σου φωτογραφίες δεν είναι Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 6 Δεκεμβρίου 2009 στις 20:46 Η avtwvia έγραψε: #8.914 06-12-09 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Δηλαδή πρέπει να δίνουμε κ έξτρα;Εγώ δεν τους δίνω καθόλου αν κ δεν νομίζω να έχουν κάποιο πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:35 Η staman2 έγραψε: #8.915 07-12-09 01:35 Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: λοιπόν νομίζω ότι ήταν όλα σχεδιασμένα αυτά που έκανε για να μας κάνει να πιστέψουμε ότι είναι γλυκούλης κ να τον πάρω σπίτι δεν μπορείς να φανταστείς σε τι έχει μετατραπει; Μέχρι κ το Πίκατσου έβαλε χέρι το οποίο έχει τρομοκρατηθεί κ δεν πατάει καθόλου στο δωμάτιο Click για ανάπτυξη... Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ψεμματα...κατι ηξερα μαρη εγω που τον φωναζα Σανταμ!Καλα το πιστευεις οτι λιγουρευομαι παλι να τον ζουληξω;Δεν το εχω ξαναπαθει αυτο με περσακι. Click για ανάπτυξη... Ειδες??? Και πού΄σαι ακόμα. Σε βλέπω σε λίγα χρονάκια να αποκτάς κι ένα υπέροχο περσόνι που θα ειναι και το λατρευτό σου ο αθληταράς σου και ο σούπερ σούπερ σαλονάτος! Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Καλημέρα περσάκια σας αφιερώνουμε τις φωτογραφίες μας δε θα είναι πολύ επιγραμματικό; Κάτι πρέπει να πω μωρέ δεν μπορώ να βάλω μόνο ονόματα ξερά κ φωτογραφίες καλά θα το δουλέψω λίγο κ θα φτιάξω ένα μικρό κειμενάκι για να ανοίξω το θεματάκι τους. Click για ανάπτυξη... Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ο Μπατ παντα πενθος εχει. Click για ανάπτυξη... Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 01:41 Η staman2 έγραψε: #8.916 07-12-09 01:41 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Σημερα πηραμε τις εξετασεις της μικρης και οι γενικες ειναι μια χαρα αλλα εχει αυξημενη ουρια.. Τι ακριβως ειναι αυτο; η γιατρος μας ειπε καθε 2 χρονια να της κανουμε εξετασεις μηπως αυξηθει.. Το οριο ειναι 30 και εκεινη ειχε 50.. Click για ανάπτυξη... Περαστικά της Αντωνία μου. Να ρωτήσεις τον γιατρο να της δώσεις ειδική τροφή. Εχει δίκιο η Έλενα. Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρόνια πολλα Λενιώ μου.!!! Τι τέλεια καρτουλα ειναι αυτή!!! ΚΑι του χρόνου με υγεία και χαρά [ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 7 Δεκεμβρίου 2009 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #8.917 07-12-09 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Για να διατηρήσω κ φέτος την παράδοση Χρονια πολλά περσάκια Click για ανάπτυξη... Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:14 Η elvenstar: #8.918 08-12-09 16:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Επειδη ο Πασας μαδαει πολυ μου το ειχε πει ο γιατρος του στη Δραμα να του δινω αυτη την παστα.. Click για ανάπτυξη... Θα δίνω κ εγώ που κ που μετά κακό δεν θα τους κάνει πιστεύω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γεια σας περσάκια μου γλυκά περσάκια μου μελένια!! Εμ επιτέλους το Πικατσου βρήκε τον μάστορά του! Πωωω πωωωω κατι ΥΠΕΡΟΧΕΣ φωτο Ελενάκι μου.!!! Τέλειες ειναι!!!! Και τα τρία ειναι υπέροχα. Το μωράκι σου ειναι το κάτι άλλο. μου θυμίζει στο ύφος τον Περσουλη μου Εεε όχι και πάντα πένθος έχει. Ορίστε μας. Απλά ειναι πιο σοβαρός νέος Click για ανάπτυξη... τον βρήκε λεει αφου να φανταστεις τον αγριευει κανει διαφορα μαου νιαου γκχχχχχ κ ο άλλος την έχει φτυσμένη εντελως. Αυτή ξεσκίζεται κ αυτός παίζει δίπλα της σα να μη τρέχει τίποτα Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χρονια Πολλα Περσακια μας! Ομορφα, χνουδωτα, γλυκυτατα φατσακια μας!!! Click για ανάπτυξη... Χρονιά πολλά πανέμορφα κ αιθέρια Βιρμανάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 16:38 Η avtwvia έγραψε: #8.919 08-12-09 16:38 Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 444 445 446 447 448 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 446 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 8 Δεκεμβρίου 2009 στις 18:14 Η elvenstar: #8.920 08-12-09 18:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι μια φορα τη βδομαδα τη δινεις και τους κανει καλο.. Εγω εχω να δω τριχομπαλα πανω απο 6 μηνες.. Μονο ο Πασας κανει καμμια που και που γιατι μαδαει παρα πολυ ο ατιμος.. Click για ανάπτυξη... Εγω να σου πω την αλήθεια δεν έχω δει ποτέ τριχόμπαλα μάλλον τους καλύπτει η τροφή αλλα κ το βούρτσισμα που τους κάνω καθημερινά καλού κακού όμως ας τους δίνω κ λίγη κρέμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.