Περσίας maniacs

αυτο
catit_water_fountain.jpg
υπαρχει στο ebay περιπου 40 ευρω με τα μεταφορικα.. https://cgi.ebay.co.uk/DOG-IT-DRINKI...QQptZUK_Pet_Supplies_Cats?hash=item22fe9034e1

και αυτο
279284989_o.jpg
πιο φθηνο περιπου 32 ευρω
https://cgi.ebay.co.uk/Pet-Waterfall...QQptZUK_Pet_Supplies_Cats?hash=item19b80f8f0b

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα δεν ξέρω αν αυτά τα συντριβάνια κάνουν τη δουλειά τους για το πλακουτσομούρικο γατί... εμένα κυριολεκτικά πίνει το νερό που πέφτει από γούρνα σε γούρνα... αυτά τα δύο έχουν τεράστιες γούρνες .. χωράει ολόκληρο το γατί σου εκεί μέσα... εσύ θέλεις κάτι να μην βουτάει.. Θα προσπαθήσω να σου βάλω το δικό μου συντριβάνι φωτό αργότερα από το σπίτι. Ένα απλό φενκ σούι συντριβάνι πήρα στα 30 ευρώ είναι και διακοσμητικό...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα παιδιά πάντος ακόμα να μου έρθει το καινούριο γατί.... έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ! Και θα πώ στο pet shop να μήν το φέρει καθόλου! περιμένω 6 μήνες τώρα!!!;)
Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν υπάρξει καμία γέννα για πέρσικο γατάκι λευκό η silver πέρσικο να μου το πείτε σας παρακαλώ γιατί ενδιαφέρομαι!
Θέλω να είναι κοριτσάκι! και από καλούς γονείς και αφεντικά! :)
το e-mail μου είναι kanakousakisg@yahoo.com

Στο ειπα απο την αρχη οτι ηταν κακη ιδεα το πετ σοπ...απευθυνσου τουλαχιστον εστω και τωρα σε καποιον εκτροφεα,που θα ξερει τη φυλη,και θα εχει φροντισει το γατακι και τους γονεις οπως πρεπει.

Δέν έχουμε στο ηράκλειο εκτροφείς :(

Οι περισσοτεροι δεν εχουν εκτροφεια στις πολεις τους,μπορεις να κανεις ενα ταξιδακι στο κοντινοτερο εκτροφειο και να αποκτησεις το γατακι που θελεις.Δεν ειναι τιποτα,πραγματικα,εγω θα ταξιδεψω την επομενη εβδομαδα στην Ολλανδια για να παραλαβω τη μικρουλα μας.

Εγώ πού θα βρώ silver persian doll face κοριτσάκι λευκό με gold ματάκια?!

Ριξε μια ματια στο σαιτ του ΕΟΓ και παρε ενα τηλεφωνο να σε ενημερωσουν για να αναγνωρισμενα εκτροφεια.

παιδια να ρωτησω κατι?

την φλαφυ την κουρεψαμε το καλοκαιρι..ιουνιο νομιζω..(γουλι)και απο τοτε μεχρι τωρα δεν εχει μακρυνει πολυ το τριχωμα:hmm:ειναι σαν ημιμακρυτριχη..με ανησυχει που ακομα μετα απο τοσους μηνες δεν εχει μακρυνει εντελως το τριχωμα της..ειναι φυσιολογικο ή οχι?την εχουμε ξανακουρεψει αλλη μια φορα αλλα δεν θυμαμαι αυτη την εποχη πως ηταν το τριχωμα της..

επισης ειναι 3.5 κιλα στα8ερα..ειναι οκ το βαρος της ή πρεπει να την παχυνω?στην εκθεση που την ειδαν οι κριτες δεν μου ειπαν κατι ισα ισα..απλα επειδη ακουω κατι για 5 κιλα και τετοια εχω αγχωθει..:redface:
Κοιτά δεν μεγαλώνει εύκολα το τρίχωμα ειδικά αν το είχες κουρέψει κ γουλί όπως λες θα πάρει καιρό βάλε τώρα ότι η περίοδος που φουντώνει το τρίχωμα των περσικών είναι περίπου το Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά αλλά μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό γιατί μπορεί να σου κάνει κ 1 χρόνο για να ξαναφουντώσει απλά αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να την χτενίζεις καθημερινά άσχετα αν θέλει η όχι χτένισμα κ για να συνηθίσεις αλλά κ γιατί μπορεί να πιάσει κόμπους εκεί που δεν το περιμένεις. Τώρα για το βάρος της περίπου τόσο είναι κ η δική μου γατούλα μη ξεχνάς ότι υπάρχουν κ πιο μικρόσωμα γατάκια αλλά κ οι θηλυκές είναι πιο αδύνατές αλλά κ γενικά μία γάτα περσική στα 5 κιλά ο αρσενικός είναι το όριο δεν κάνει να πάει παραπάνω γιατί μετά γίνεται παχύσαρκο μια που η περσικές είναι μεσαίου μεγέθους γάτες κ δίνουν την αίσθηση της μεγαλόσωμης γάτας από το πλούσιο τρίχωμα

Εγώ πού θα βρώ silver persian doll face κοριτσάκι λευκό με gold ματάκια?!
Λεύκο θέλεις η ΣΙλβερ γιατί είναι αλλο το ένα κ άλλο το άλλο
Σου βάζω φωτογραφίες από 2 γατούλες να δεις η μία είναι λιλά σειντιτ κ ή αλλη σοκο ποιντ
choco2.jpg

lila.jpg

lila2.jpg

choco.jpg

Κοιτά δεν μεγαλώνει εύκολα το τρίχωμα ειδικά αν το είχες κουρέψει κ γουλί όπως λες θα πάρει καιρό βάλε τώρα ότι η περίοδος που φουντώνει το τρίχωμα των περσικών είναι περίπου το Φεβρουάριο αν θυμάμαι καλά αλλά μην ανησυχείς είναι φυσιολογικό γιατί μπορεί να σου κάνει κ 1 χρόνο για να ξαναφουντώσει απλά αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να την χτενίζεις καθημερινά άσχετα αν θέλει η όχι χτένισμα κ για να συνηθίσεις αλλά κ γιατί μπορεί να πιάσει κόμπους εκεί που δεν το περιμένεις. Τώρα για το βάρος της περίπου τόσο είναι κ η δική μου γατούλα μη ξεχνάς ότι υπάρχουν κ πιο μικρόσωμα γατάκια αλλά κ οι θηλυκές είναι πιο αδύνατές αλλά κ γενικά μία γάτα περσική στα 5 κιλά ο αρσενικός είναι το όριο δεν κάνει να πάει παραπάνω γιατί μετά γίνεται παχύσαρκο μια που η περσικές είναι μεσαίου μεγέθους γάτες κ δίνουν την αίσθηση της μεγαλόσωμης γάτας από το πλούσιο τρίχωμα

ok ευχαριστω..την χτενιζω καθε μερα ή καθε 2η μερα τωρα που δεν εχει πολυ τριχωμα..δεν χρειαζεται παραπανω τωρα..μετα θα το κανο καθημερινα..δεν προκειται να την ξανακουρεψω αλλα ψιλοαγχωθηκα..εχει συνηθησει αρκετα..ακομα και το πιστολακι τωρα που επειμενω το δεχεται..παλια δεν επεμενα..παντως το υποστρωμα εχει αρχισει και αναπτυσσεται καλα..να ρωτησω και κατι αλλο..ειχε στα πλευρα της κυκλους μαυρους..τωρα οι κυκλοι ειναι καφε..υπαρχει περιπτωση να εχει αλλοιωθει το χρωμα επειδη την κουρεψα ή να περιμενω να δω τι θα βγει και το αλλο τριχωμα που μεγαλωνει και γενικα μεχρι να μεγαλωσει εντελως?

οι περσικές έχουν πολλές φορές άλλο χρώμα στο υπόστρωμα και άλλο στα πάνω τρίχωμα αλλά το χρώμα τους αλλάζει κ ανάλογα με τις εποχές μπορεί να γίνει πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο πάντως με το κούρεμα δεν χαλάει το χρώμα τους αυτό είναι σίγουρο μεγαλώνοντας όμως η γατούλα μπορεί να αλλάξει προοδευτικά κ να πάρει το τελικό της χρώμα όταν ενηλικιωθεί πλήρως.
Πάντως από την πείρα μου να σου πω για το χτένισμα ότι ακόμα κ τώρα που είναι κοντό να τη χτενίζεις καλά γιατί αυτό που κάνει τη ζημιά με τον κόμπο είναι το υπόστρωμα οπότε αν το χτενίζεις καλά καθημεινά θα έχεις μια καλή βάση για το μέλλοντικό της τρίχωμα άσε που μεγαλώνοντας μπορεί να πιάσει κόμπο κ ας είναι κοντό γι αυτό να μην το αφήνεις το χτένισμα κ εφησυχάζεις επειδή είναι κοντό

το ξερω..παντως ακομα δεν εχω βρει κανεναν κομπο ευτυχως..γενικα τωρα τη προσεχω παρα πολυ με το τριχωμα και εχω δει πολυ μεγαλη διαφορα..ειναι εντελως βελουδινο..γενικα παντα την χτενιζα καλα αλλα οχι οπως τωρα..και την κουρεψαμε για την ζεστη και οχι για κομπους..γιατι παντα φροντιζα να μην κανει..απλα την λυπομουν..απο αρχες μαη καθοταν μες στην μπανιερα και κοιμοταν..:/:

και αλλη μια για νας κολασω:P
Αχου το μου τι κουκλίτσα είναι αυτή ? !!:D
Αν και εγώ την χαϊδεψα στην έκθεση;) δεν μπόρεσα όμως να της ρίξω ένα ζούμπιγμα γιατί δεν γινόνταν εκεί. Μια άλλη φορά.
Καλά μιλάμε έχει πολύ όμορφο βλέμα.
φιλάκια πολλά.

Αχου το μου τι κουκλίτσα είναι αυτή ? !!:D
Αν και εγώ την χαϊδεψα στην έκθεση;) δεν μπόρεσα όμως να της ρίξω ένα ζούμπιγμα γιατί δεν γινόνταν εκεί. Μια άλλη φορά.
Καλά μιλάμε έχει πολύ όμορφο βλέμα.
φιλάκια πολλά.

ευχαριστουμε πολυ Λεττα:redface:σου στελνουμε μουσουδιες:D

53002524.192155212_std.jpg

Μια καληνύχτα από τα αγοράκια του σπιτιού κ πολλά πολλά φιλάκια στη φιλενάδα τους το Περσικό Σιλκάκι

Συνημμένα

• IMG455.jpg
    IMG455.jpg
    230,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Τι να πρωτοχαζεψω,τα κουκλια της Ελενας ή την υπεροχη τιγρουλα Φλαφυ;;;
Ελενα ποτε θα ζουπηξω;:whistle:

ε ελενα??για πες μας??:hmm:

Θα ανεβεις να ζουπηξουμε μαζι;;;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back