ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:14 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.201 11-01-10 22:14 Παιχνίδι με την λιβελούλα Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:15 Η elvenstar: #9.202 11-01-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγκαλιτσα.Εγω το κανω για να συσφιχθουν οι σχεσειες σας βρε αχαριστες,τς τς τς... Click για ανάπτυξη... αυτό δεν λέγεται σύσφιξη λέγεται τσιγκουνιά τουλάχιστον να μας βρει μπλε τσοκαρα να μας φύγει κ το άχτι, άντε να μη σε βάλω να μας πάρεις κ κανένα ανεμόμυλο(εννοώ το κτήριο ε; όχι κανένα χάρτινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #9.203 11-01-10 22:21 OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η elvenstar: #9.204 11-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Click για ανάπτυξη... μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #9.205 11-01-10 22:29 Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιχνίδι με την λιβελούλα Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:15 Η elvenstar: #9.202 11-01-10 22:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγκαλιτσα.Εγω το κανω για να συσφιχθουν οι σχεσειες σας βρε αχαριστες,τς τς τς... Click για ανάπτυξη... αυτό δεν λέγεται σύσφιξη λέγεται τσιγκουνιά τουλάχιστον να μας βρει μπλε τσοκαρα να μας φύγει κ το άχτι, άντε να μη σε βάλω να μας πάρεις κ κανένα ανεμόμυλο(εννοώ το κτήριο ε; όχι κανένα χάρτινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #9.203 11-01-10 22:21 OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η elvenstar: #9.204 11-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Click για ανάπτυξη... μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #9.205 11-01-10 22:29 Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγκαλιτσα.Εγω το κανω για να συσφιχθουν οι σχεσειες σας βρε αχαριστες,τς τς τς... Click για ανάπτυξη... αυτό δεν λέγεται σύσφιξη λέγεται τσιγκουνιά τουλάχιστον να μας βρει μπλε τσοκαρα να μας φύγει κ το άχτι, άντε να μη σε βάλω να μας πάρεις κ κανένα ανεμόμυλο(εννοώ το κτήριο ε; όχι κανένα χάρτινο) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:21 Η moukelis έγραψε: #9.203 11-01-10 22:21 OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η elvenstar: #9.204 11-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Click για ανάπτυξη... μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #9.205 11-01-10 22:29 Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:25 Η elvenstar: #9.204 11-01-10 22:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Click για ανάπτυξη... μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #9.205 11-01-10 22:29 Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο. Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο. Click για ανάπτυξη... μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 22:29 Η moukelis έγραψε: #9.205 11-01-10 22:29 Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες;Σου ειπα οτι αν κανει μπλε θα αναγκασω καποιον απο εσας να το παρει;Δεν το δινω αλλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:37 Η Hlianna έγραψε: #9.206 11-01-10 23:37 θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα εκανα εγω το ψυχικο αλλα θελω μπρινακι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite Διάσημο μέλος Η Σοφια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 3.087 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:50 Η brigite έγραψε: #9.207 11-01-10 23:50 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 11 Ιανουαρίου 2010 στις 23:59 Η evelynkar: #9.208 11-01-10 23:59 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:27 Η Πουπουλίνα: #9.209 12-01-10 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:36 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.210 12-01-10 00:36 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.147 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 00:38 Η Πουπουλίνα: #9.211 12-01-10 00:38 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 01:35 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.212 12-01-10 01:35 Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: .......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:07 Η Nonika έγραψε: #9.213 12-01-10 02:07 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα. https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv Click για ανάπτυξη... Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 02:41 Η staman2 έγραψε: #9.214 12-01-10 02:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημερα περσονια! Click για ανάπτυξη... Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλιστα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε. Click για ανάπτυξη... Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρω ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος! Αρχική Δημοσίευση από πουπουλινα: τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!! Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 07:43 Η moukelis έγραψε: #9.215 12-01-10 07:43 Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty Εκκολαπτόμενο μέλος Η Hello_Kitty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Γεννάδι (Ρόδος). Έχει γράψει 202 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:24 Η Hello_Kitty: #9.216 12-01-10 19:24 Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:33 Η Hlianna έγραψε: #9.217 12-01-10 19:33 νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
νομιζω ειναι μονο κοντοτριχες αλλα δεν ειμαι και σιγορυρη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:35 Η evelynkar: #9.218 12-01-10 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 19:55 Η elvenstar: #9.219 12-01-10 19:55 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 459 460 461 462 463 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 461 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός Click για ανάπτυξη... να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδί Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;; Click για ανάπτυξη... οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;; Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα. Click για ανάπτυξη... αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μία Αρχική Δημοσίευση από Hello_Kitty: Γεια σας persian-maniacs! Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες; Click για ανάπτυξη... Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέ από τις περσικές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 12 Ιανουαρίου 2010 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #9.220 12-01-10 23:26 Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχουν νομιζω και καποιες λεπτες μορφολογικες διαφορες... Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.