ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα.
https://s887.photobucket.com/albums/...me/Jan10/?action=view¤t=persis-full.flv
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
αυτό δεν λέγεται σύσφιξη λέγεται τσιγκουνιάΑγκαλιτσα.Εγω το κανω για να συσφιχθουν οι σχεσειες σας βρε αχαριστες,τς τς τς...
τουλάχιστον να μας βρει μπλε τσοκαρα να μας φύγει κ το άχτι, άντε να μη σε βάλω να μας πάρεις κ κανένα ανεμόμυλο(εννοώ το κτήριο ε; όχι κανένα χάρτινο)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
μπλε θα περιμένουμε από την Μπρινα από τους Ολλανδούς θα πάρουμε;OK,OK,απο ενα μπλε τσοκαρο.
Μα ειστε δυσκολες,αν μου λεγατε να σας φερω ενα μπλε νορβηγακι θα ηταν πολυ πιο ευκολο.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν το δινω αλλου.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος
Μετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα.

Οριστε καλε το γατουλι το φουντωτουλι,που λαπα τον ανεβαζεις,μαμουχαλο τον κατεβαζεις.Παιζει μια χαρα.Απλως ειναι εκλεκτικος.Δεν θελει οτι κι οτι παιχνιδακι.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοοΜετά απο απαίτηση των θαυμαστών του Πέρση, σας παραθέτω ολόκληρα τα αμοντάριστα πλάνα με τον Πέρση να παίζει με την λιβελούλα.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
τι ειναι αυτο;

....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!

...θα τρελαθω.....μου ηρθε να φαω τον υπολογιστη!!!!!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!
![]()
Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Υπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός![]()

.......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!!

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
.......επισης παρατηρησα οτι στην γωνιτσα ο Τιμακος....τον κοιταζε ...λες και ηταν ουφο!!!!!!!!
![]()
Μην φοβάσαι στο κανονικό video clip όλοι θα έχουν το μερίδιό τους, εκτός απο την κοιμισμένη Aurora και τον ανάποδο Sevah.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;;

staman2
Περιβόητο μέλος
Τι υπέροχα φατσόνια ειναι αυτά!!! Ευχαριστουμε Δωράκι μας!!! ΑΥΤΑ ειναι ΓΑΤΙΑ αυτά!!! ΠΕΡΣΙΚΑ μάλισταΚαλημερα περσονια!
![]()
![]()
![]()

OK,ενα ζευγαρι τσοκαρα κατοχυρωθηκε.
Κι εγώ?? Θέλω κι εγώ κάτι απο την Ολλανδία παρακαλώ. Τσόκαρο να πάρωΑπο ενα τσοκαρο η καθεμια βρε.
ή τίποτα άλλο παραδοσιακό???? ΘΕΛΩ κι εγώ δωράκι απο Ολλανδία πλίιιιιιιιζζζζζζ

Ευχαριστουμεεεεε πολύ !! Αυτο λέω κι εγώ ! Ο Πέρσης ειναι όνειρο, ζάχαρη άχνη πασπαλισμένη σε σαντιγύ, ζαχαρωτό γλυκό για φάγωμα, με ματάκια ζεστά σαν καραμέλα. Ο Πέρσης ειναι έρωτας ειναι αφρος!ειναι υπεροχος, ειναι ζαχαρωτο, ειναι ονειροοοο![]()

Εεεε όχι και "νομίζει οτι ειναι γάτα" αγαπητή μου Έφη.!!!τι ειναι αυτο;....οχι....πειτε μου τι ειναι αυτο;;; αυτο ειναι μια χνουδομπαλα...που νομιζει οτι ειναι γατα!!!!!!!!
![]()

Ειναι γατόνι με τα όλα του και μάλιστα αγγελάκι!!! Και καλά έκανες και σου ήρθε να φας τον υπολογιστή και δεν τον έφαγες γιατι οπως ειπα πιο πάνω ειναι τοσο ζαχαρωτος που θα πάθεις ζάχαρο αν τον φας τον Περσουλη

moukelis
Επιφανές μέλος

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές;
οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
οι εξωτικες ειναι κοντοτριχες, μονο αυτη ειναι η διαφοραΓεια σας persian-maniacs!Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές;
οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες;

elvenstar
Επιφανές μέλος
να να να το βρήκε πάλι για να κατηγορήσει το παιδίΥπάρχει μια λογική εξήγηση για την όντως ακραία συμπεριφορά του Πέρση στο παιχνίδι, που ξεπέρασε τα όρια του, δηλαδή έκανε την υπέρβαση. Κατάλαβε οτι τον κινηματογράφιζα και ήθελε γραπτές αποδείξεις για τα κατορθώματα του, ενώ ο Ορφέας με το που άρχισα να βιντεοσκοπώ ήταν υποτονικός![]()
Μωρέ ο Πέρσης ήταν ο αίλουρος κ όλοι οι άλλοι έτρωγαν τη σκόνη μας την περσική

οχι δεσποινίς μου δεν έχουν πλάκα που την είδατε την πλάκα;;Αχ μωρε το ζαχαρωτουλι,σαν να βλεπω τον Ραμσουλη,δεν εχουν πολυ πλακα τα περσικα οταν παιζουν;;;![]()

αααα καταλαβες τώρα Αναστασία τι θα κάνει η Δώρα, θα μας φέρει 3 τσόκαρα από ένα σε κάθε μίαΜην ανησυχεις αγαπη,το Αμστερνταμ ειναι ΓΕΜΑΤΟ με δωρα για σενα.![]()

Οχι οι εξωτικες ειναι κοντότριχες περσικές κ έχουν κ κάποιες διαφορές στο χαρακτήρα τους είναι μεν πολύ γλυκές αλλά είναι πιο παιχνιδιάρες κ λιγότερο μπλαζέΓεια σας persian-maniacs!Λοιπόν έχω ένα ερώτημα... σε τι διαφέρουν οι περσικές από τις εξωτικές; ο οι εξωτικές έχουν κοντό τρίχωμα; ή είναι και αυτές μακρίτριχες;
από τις περσικέςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Οσο για τα δωρα σας απο το Αμστερνταμ,επιφυλασσομαι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool