ΩΡΙΩΝ19496 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Ηλίας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.788 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 02:12 Ο ΩΡΙΩΝ19496: #9.241 17-01-10 02:12 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 02:21 Η staman2 έγραψε: #9.242 17-01-10 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Nonika έγραψε: #9.243 17-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.244 17-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:22 Η Nonika έγραψε: #9.245 17-01-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 02:21 Η staman2 έγραψε: #9.242 17-01-10 02:21 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Nonika έγραψε: #9.243 17-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.244 17-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:22 Η Nonika έγραψε: #9.245 17-01-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 03:10 Η Nonika έγραψε: #9.243 17-01-10 03:10 Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.244 17-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:22 Η Nonika έγραψε: #9.245 17-01-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΩΡΙΩΝ: Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 16:09 Η elvenstar: #9.244 17-01-10 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:22 Η Nonika έγραψε: #9.245 17-01-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ Click για ανάπτυξη... Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:22 Η Nonika έγραψε: #9.245 17-01-10 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 23:28 Η elvenstar: #9.246 17-01-10 23:28 κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:17 Η Nonika έγραψε: #9.247 18-01-10 01:17 Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι,στρουμφακια!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2010 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #9.248 18-01-10 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί Click για ανάπτυξη... Σωστά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:39 Η Luna έγραψε: #9.249 19-01-10 13:39 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά Click για ανάπτυξη... τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:41 Η Hlianna έγραψε: #9.250 19-01-10 13:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:43 Η Luna έγραψε: #9.251 19-01-10 13:43 το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η avtwvia έγραψε: #9.252 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... αχαριστη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 13:49 Η Hlianna έγραψε: #9.253 19-01-10 13:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!! Click για ανάπτυξη... εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 14:01 Η Luna έγραψε: #9.254 19-01-10 14:01 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: αχαριστη!!! Click για ανάπτυξη... αχορταγη να λες καλυτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα Click για ανάπτυξη... ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 16:59 Η elvenstar: #9.255 19-01-10 16:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IMG506.jpg 199,4 KB · Εμφανίσεις: 46 IMG484.jpg 211,3 KB · Εμφανίσεις: 40 Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!! Click για ανάπτυξη... Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #9.256 19-01-10 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika Διακεκριμένο μέλος Η Nonika αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λάρισα (Λάρισα). Έχει γράψει 7.403 μηνύματα. 19 Ιανουαρίου 2010 στις 23:44 Η Nonika έγραψε: #9.257 19-01-10 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 00:05 Η avtwvia έγραψε: #9.258 20-01-10 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 11:12 Η elvenstar: #9.259 20-01-10 11:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 461 462 463 464 465 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 463 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε... μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες?? φτου σας φτου σας φτου σας και παλι.. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Αρχική Δημοσίευση από Nonika: Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα! Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει! Click για ανάπτυξη... και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτη Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2010 στις 14:27 Η Luna έγραψε: #9.260 20-01-10 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό Click για ανάπτυξη... φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!! φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.