ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!!![]()
Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετεΜπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα.![]()

Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μπα δεν νομίζω να πιάσει γιατί έχει τις γλάστρες που του κάνουν αντίλαλο στο σήμα και δημιουργούν δίνες και σίγουρα θα χάνει την επικοινωνία ή θα έχει πολλά παράσιτα.![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVAΕχουν και παραεχουν πλακα,εγω γελαω και μονο που κοιταζει τα ταβανια και φαινεται σαν να προσπαθει να πιασει δορυφορικο σημα με τη φατσα-πιατο!!!![]()

Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορείΔεν το κατάλαβα το χιουμορ σας αγαπητέ καθώς επίσης και τα χάχανα που μόνον εσεις κάνετε
Κι άμα δεν σας αρέσουν τα περσάκια ΝΑ ΜΗΝ τα σχολιάζετε αρνητικά εντάξει? Αλλα μάλλον τα ζηλεύετε γι αυτο και τα συζητάτε και τόσο πολύ![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA
Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

staman2
Περιβόητο μέλος
ΣωστάΜωρέ λες να τα βγάλω κ εγώ έξω στη βεράντα μπας κ πιάσω NOVA
Μάλιστα ζηλεύει Αναστασία μου γιατί εμείς βλέπουμε τσάμπα ανιμαλ πλανετ κ αυτός δεν μπορεί![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
![]()
![]()
![]()
κοιτα κ αυτά τα βρετανάκια φάτσες για να μη λένε μονο για τα περσικά
τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
τι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!!![]()
εσυ δεν πρεπει να ζαχαρωνεις καλε..θα εχεις σε λιγο καιρο

Luna
Περιβόητο μέλος

avtwvia
Διάσημο μέλος
το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!!![]()
αχαριστη!!!

Hlianna
Διάσημο μέλος
το ξερω αλλα ξενοκοιταω!!!!και ανηπομονω!!!ειναι τοσο γλυκα που μου τρεχουν τα σαλια!!![]()

εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα
Luna
Περιβόητο μέλος
αχαριστη!!!![]()
αχορταγη να λες καλυτερα!!!

εγω ειχα διπλα μου στην εκθεση τον γκριζλυ και ζουλαγα αβερτα
![]()
ε πως να μην ζουλας??μιλαμε για ΠΟΛΥ γατι....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένεςτι κανουν αυτα εδω???μανααααρια μου!!!![]()

ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος

Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος
Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες
ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος![]()

αντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε...

μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες??

φτου σας φτου σας φτου σας και παλι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Προσπαθούσα να δείξω ότι μπορούν κ άλλη να πιάνουν δορυφορικά κανάλια με τα γατιά τους, τώρα δεν ξέρω για εσάς αν θα έχετε καλό σήμα γιατί οι κεραίες είναι λίγο κατεβασμένες
ΥΓ Βαζω κ δικές μας καινούριες για να είμαστε κ εντός θέματος![]()
Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα!

Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
Δεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα!
Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει!![]()
ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψειςαντε ρε βλακα....ακους εκει...μια χαρα ληψη εχουμε...
μα τι ομορφες φωτο ειναι αυτες??φτου σας φτου σας φτου σας και παλι..
![]()

όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό

και να φανταστείς ότι κάποιοι πάνε να αγοράσουν ψηφιακό δέκτηΔεν ξερω για τους αλλους αλλα πιστευω οτι εμεις που εχουμε περσικα λυσαμε το προβλημα με την τηλεοραση,ουτε χιονια ουτε τιποτα!
Τελεια τα ζουζουνια σου,αυτο το μουστακαλιδικο με τρελαινει!![]()

Για ποιο από τα δύο λες γιατί κ τα δύο τις έχουν τις μουστάκες τους

ΚΟΥΚΛΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
Α ενταξει μετά τότε μπορεί ο κόσμος να παίρνει ανεπιφύλακτα κ κουκουβαγιακια για δορυφορικές λήψεις
όταν λες φτου μας το εννοείς για καλό ή για κακό![]()
φυσικα και μπορει!!!τα κρεμας και ψηλα και πιανεις ακομα πιο καλα!!!

φυσικα και το λεω για καλο!!!φτου να μην σας ματιασουν εννοω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool