Περσίας maniacs

Ειπα μηπως εισαι ανιδεη σαν εμενα...:redface:
εγω ειμαι στην κατηγορια expert, εσυ κατσε να διαβασεις κανενα λινκ να μορφωθεις:spasiklas:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα μελετησω,το υποσχομαι...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΕΡΑ,
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΣ ΦΟΥΝΤΩΤΟΣ ΠΕΡΣΙΚΟΣ SYLVER ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΝΕΟΣ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΖΕΠΕΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ 6951123678

Συνημμένα

• TZEPETOS.jpg
    TZEPETOS.jpg
    44,2 KB · Εμφανίσεις: 31
  • TZEPETOS1.jpg
    TZEPETOS1.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 37
Καλημερα!
Οι αγγελιες για αγοραπωλησιες απαγορευονται στο Mycat.Στειρωσε τον γατουλη σου,ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για αυτον.Ριξε μια ματια κι εδω.

Συνημμένα

ωραίος γατούλης ο τζαπέτος..... θηλυκιά ψάχνει; ή να μετακομίσει; έιμαι αγουροξυπνημένη και δεν το επιασα....

Δεν διάβασα τίποτε για αγοραπωλησίες πάντως... Εντάξει το ξέρουμε ότι απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες εδώ μέσα αλλλά και πάλι κοιμισμένη είμαι .... δεν κατάλαβα ότι ο χριστιανός ήθελε να πουλήσει τίποτε.....

Συγνωμη,εννοουσα οι αγοραπωλησιες και τα ζευγαρωματα,ξεχασα να το συμπληρωσω.

θεα ειναι!!!!! καλο θα ηταν να της κανετε κ μια εξεταση για PKD αν δεν της εχετε κανει ηδη, μιας κ ειναι περσικη:)
για PKD εξετάσεις όπως έχω μάθει δεν υπάρχει εργαστήριο στην Ελλάδα που να θεωρούνται έγκυρες οι εξετάσεις του.Μάλλον πρέπει να αποτανθεί κάποιος σε εργαστήρια εξωτερικού για να είναι σίγουρος
Συγνωμη,εννοουσα οι αγοραπωλησιες και τα ζευγαρωματα,ξεχασα να το συμπληρωσω.
Κόπηκαν κ οι αγγελίες των ζευγαρωμάτων; Δεν το ήξερα αυτό. Ενι γουει ο Τζεπετο πάντως είναι μια ομορφια κ είναι κ σίλβερ σαν την Καντουλίνα μου:clapup:

εμεις εξωτερικο ειχαμε στειλει για PKD..το ιδιο μου ειχε πει και ο δικος μου κτηνιατρος..αλλα εμενα εγινε πριν 4 χρονια περιπου..τωρα δεν ξερω τι ισχυει..

Εξαρταται τι ειδους εξεταση θελεις να κανεις...για εξετασεις DNA Πρεπει να απευθυνθεις σε κλινικη εξωτερικου απο οσο ξερω,ειδικο υπερηχο μπορεις να κανεις και Ελλαδα.

απαγορεύονται και τα ζευγαρώματα; νόμιζα μόνο οι αγοροπωλησίες γατιών.... έλεος πια....

παρόλα αυτά απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες... αλλά οι διαφημίσεις για τα εκτροφία δεν απαγορεύονται.... εκεί δεν πουλάνε ζώα; δηλαδή το μπάνερ με το εκτροφείο επιτρέπεται. εκεί επιτρέπονται να πωλούνται χωρίς απόδειξη ζώα.... όπουδήποτε αλλού μας πείραξε... Νόμιμο εκτροφείο να εκδίδει αποδείξεις ύπάρχει στην ελλάδα; αλλιώς ..... τι να πώ

απαγορεύονται και τα ζευγαρώματα; νόμιζα μόνο οι αγοροπωλησίες γατιών.... έλεος πια....

παρόλα αυτά απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες... αλλά οι διαφημίσεις για τα εκτροφία δεν απαγορεύονται.... εκεί δεν πουλάνε ζώα; δηλαδή το μπάνερ με το εκτροφείο επιτρέπεται. εκεί επιτρέπονται να πωλούνται χωρίς απόδειξη ζώα.... όπουδήποτε αλλού μας πείραξε... Νόμιμο εκτροφείο να εκδίδει αποδείξεις ύπάρχει στην ελλάδα; αλλιώς ..... τι να πώ
Στους κανονες του φορουμ αναφερεται οτι απαγορευονται οι αγγελιες αγοραπωλησιων και ζευγαρωματων.
Οι διαφημισεις εκτροφειων δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα,οπως και οι γεννες εκτροφειων με τις γεννες ιδιωτων κατα τη γνωμη μου.Απο εκει και περα,το ποια διαφημιση θα επιλεξουν να βαλουν οι ιδιοκτητες του site αφορα εκεινους νομιζω,αν εχεις καποιο θεμα μπορεις φανταζομαι να τους ενημερωσεις.
Το αν υπαρχουν ή οχι εκτροφεια που δινουν ζωα με αποδειξη μπορεις επισης να το θιξεις στον ΕΟΓ που ασχολειται με τα εκτροφεια και τα διαδικαστικα τους.Δεν γνωριζω αν και τι κανει ο καθε εκτροφεας,και νομιζω οτι δεν αναφερθηκα ουτε στις διαφημισεις ουτε στις αποδειξεις στο μηνυμα μου.

DSC01594-1.jpg

DSC01606-1.jpg

γεια σας περσακιααααα:clapup::D:clapup:
Πωωωπωωωω ομορφιές το κουκλάκι μας!!! Φιλάκια πολλα πολλα αγαπημένη μας Φλάφυ:clapup:

Για την ακρίβεια είναι δώρο από φίλο μου. Ορίστε ένα αυτόγραφο Lol!!
Καλώς μας ήρθες πανέμορφη Πέρλα, κάτασπρη σαν χιονάκι και γαλανή σαν τον ουρανό!! Εισαι μια κουκλίτσα!!! Να σε χαίρεται η μαμα σου!:):):):clapup:

Έλενα,να 'τες at last....:D
IMG0231.jpg
IMG95212.jpg
Picnikcollage-4.jpg

Υ.Γ.: Daemonos,πολυ όμορφο το γατάκι σου.
Τελειες οι φωτο Χριστινάκι!!! Και τέλεια τα μοντέλα Ελενάκι!!! Να τα χαιρεσαι!!!ΚΟΥΚΛΙΑ!!! Πανέμορφα μουσουδάκια:clapup::clapup:

γεια σας!
απο που μπορω να μαθω περισσοτερα για γατουλες αγκυρας?
εκανα μια αναζητηση στο σαιτ κ δεν ειχα αποτελεσματα(μαλλον για δυσλειτουργια του σαιτ μου φαινεται)
που μπορω να βρω πληροφοριες για τη ρατσα κ εκτροφεια?
Υπάρχει ενεργό εκτροφειο νομίζω και στην έκθεση έλαβαν μέρος με γατουλες Αγκύρας. Μπορεις οπως σου ειπε η Δωρα να ρίξεις μια ματια΄στο σάιτ του ΕΟΓ ή να αποτανθεις εκει.:)

IMG707.jpg

IMG706.jpgΚαλημέρα περσάκια
ΟΜΟΡΦΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! καλησπέρα!:clapup::clapup:

Μια φωτο αφιερωμενη στον αντρα της ζωης μου τον Περσουλη μου τον γλυκο.. Φερε και εσυ το κρεβατακι σου να κοιμηθουμε αγκαλια..:D
24012010946.jpg
Σ΄ευχαριστώ αγαπημένη μου γυναίκα των ονείρων μου οπτασία. Τι σουπερ αφιέρωση ειναι αυτή αγάπημου!:clapup:
Σ΄επιθυμησα και η μαμα μου αυτον τον καιρο έχει τρεχάματα και στενοχώριες και δεν μπαινει συχνά... Αλλα σύντομα θα ειμαι κοντά σου αγαπη μου ελπίζω. Να κι εγώ σου αφιερώνω γλυκιά μου Σαλυ την φατσούλα μου με αγάπη. Πέρσης:)

DSC02745.jpg

DSC01614-1.jpg

Καλημερα Περσες!
Μερικα φατσονια για να σας φτιαξουν τη μερα:
bonnyfram.jpg
kattungar_gizmo.jpg
kattungar_grinchen.jpg
kattungar_grinchen.jpg
miraclefram.jpg
paddizfram.jpg
sessanfram.jpg
svartemannenfram.jpg
tajgerfram.jpg

Καλημερα Περσες!
Μερικα φατσονια για να σας φτιαξουν τη μερα:
bonnyfram.jpg
kattungar_gizmo.jpg
kattungar_grinchen.jpg
miraclefram.jpg
paddizfram.jpg
sessanfram.jpg
svartemannenfram.jpg
tajgerfram.jpg
Πω πω περσάκια πανεμορφα και στρογγυλά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θεία Δωραααααααααααααααααααα:clapup::)

:inlove::inlove:Κουκλάκια....:stunned: Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!:redface:

Καλημερα Πέρσες!

persian-cat-16.jpg
persian-cat-13.jpg
persian-cat-11.jpg
persian-cat-9.jpg
persian-cat-8.jpg
persian-cat-4.jpg

Bρε παλιοπερσόνι σαν είδες γκόμενα τα ξέχασες όλα, στη θεία Ελένα δεν έκανες καμία αφιέρωση;:ropalo:

Δώρα επειδή πλησιάζει η γιορτή μου ευχαρίστως θα δεχθώ ένα τέτοιο δώρο:clapup::bigarmhug:thumbup:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back