evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εγω ειμαι στην κατηγορια expert, εσυ κατσε να διαβασεις κανενα λινκ να μορφωθειςΕιπα μηπως εισαι ανιδεη σαν εμενα...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το καλο που σου θελωΘα μελετησω,το υποσχομαι...![]()

TZEPETO30
Νεοφερμένο μέλος
ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟΣ ΦΟΥΝΤΩΤΟΣ ΠΕΡΣΙΚΟΣ SYLVER ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΑΛΟΣ ΝΕΟΣ! ΜΕ ΛΕΝΕ ΤΖΕΠΕΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΜΙΣΟ! ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΤΩ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΩ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΗΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥ ΣΤΟ 6951123678
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Οι αγγελιες για αγοραπωλησιες απαγορευονται στο Mycat.Στειρωσε τον γατουλη σου,ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις για αυτον.Ριξε μια ματια κι εδω.
Συνημμένα
prince
Διάσημο μέλος
Δεν διάβασα τίποτε για αγοραπωλησίες πάντως... Εντάξει το ξέρουμε ότι απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες εδώ μέσα αλλλά και πάλι κοιμισμένη είμαι .... δεν κατάλαβα ότι ο χριστιανός ήθελε να πουλήσει τίποτε.....
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
για PKD εξετάσεις όπως έχω μάθει δεν υπάρχει εργαστήριο στην Ελλάδα που να θεωρούνται έγκυρες οι εξετάσεις του.Μάλλον πρέπει να αποτανθεί κάποιος σε εργαστήρια εξωτερικού για να είναι σίγουροςθεα ειναι!!!!! καλο θα ηταν να της κανετε κ μια εξεταση για PKD αν δεν της εχετε κανει ηδη, μιας κ ειναι περσικη![]()
Κόπηκαν κ οι αγγελίες των ζευγαρωμάτων; Δεν το ήξερα αυτό. Ενι γουει ο Τζεπετο πάντως είναι μια ομορφια κ είναι κ σίλβερ σαν την Καντουλίνα μουΣυγνωμη,εννοουσα οι αγοραπωλησιες και τα ζευγαρωματα,ξεχασα να το συμπληρωσω.

Hlianna
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
παρόλα αυτά απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες... αλλά οι διαφημίσεις για τα εκτροφία δεν απαγορεύονται.... εκεί δεν πουλάνε ζώα; δηλαδή το μπάνερ με το εκτροφείο επιτρέπεται. εκεί επιτρέπονται να πωλούνται χωρίς απόδειξη ζώα.... όπουδήποτε αλλού μας πείραξε... Νόμιμο εκτροφείο να εκδίδει αποδείξεις ύπάρχει στην ελλάδα; αλλιώς ..... τι να πώ
moukelis
Επιφανές μέλος
Στους κανονες του φορουμ αναφερεται οτι απαγορευονται οι αγγελιες αγοραπωλησιων και ζευγαρωματων.απαγορεύονται και τα ζευγαρώματα; νόμιζα μόνο οι αγοροπωλησίες γατιών.... έλεος πια....
παρόλα αυτά απαγορεύονται οι αγοροπωλησίες... αλλά οι διαφημίσεις για τα εκτροφία δεν απαγορεύονται.... εκεί δεν πουλάνε ζώα; δηλαδή το μπάνερ με το εκτροφείο επιτρέπεται. εκεί επιτρέπονται να πωλούνται χωρίς απόδειξη ζώα.... όπουδήποτε αλλού μας πείραξε... Νόμιμο εκτροφείο να εκδίδει αποδείξεις ύπάρχει στην ελλάδα; αλλιώς ..... τι να πώ
Οι διαφημισεις εκτροφειων δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο πραγμα,οπως και οι γεννες εκτροφειων με τις γεννες ιδιωτων κατα τη γνωμη μου.Απο εκει και περα,το ποια διαφημιση θα επιλεξουν να βαλουν οι ιδιοκτητες του site αφορα εκεινους νομιζω,αν εχεις καποιο θεμα μπορεις φανταζομαι να τους ενημερωσεις.
Το αν υπαρχουν ή οχι εκτροφεια που δινουν ζωα με αποδειξη μπορεις επισης να το θιξεις στον ΕΟΓ που ασχολειται με τα εκτροφεια και τα διαδικαστικα τους.Δεν γνωριζω αν και τι κανει ο καθε εκτροφεας,και νομιζω οτι δεν αναφερθηκα ουτε στις διαφημισεις ουτε στις αποδειξεις στο μηνυμα μου.
staman2
Περιβόητο μέλος
Πωωωπωωωω ομορφιές το κουκλάκι μας!!! Φιλάκια πολλα πολλα αγαπημένη μας Φλάφυ![]()
![]()
γεια σας περσακιααααα![]()

Καλώς μας ήρθες πανέμορφη Πέρλα, κάτασπρη σαν χιονάκι και γαλανή σαν τον ουρανό!! Εισαι μια κουκλίτσα!!! Να σε χαίρεται η μαμα σου!

staman2
Περιβόητο μέλος
Τελειες οι φωτο Χριστινάκι!!! Και τέλεια τα μοντέλα Ελενάκι!!! Να τα χαιρεσαι!!!ΚΟΥΚΛΙΑ!!! Πανέμορφα μουσουδάκιαΈλενα,να 'τες at last....
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ.: Daemonos,πολυ όμορφο το γατάκι σου.

Υπάρχει ενεργό εκτροφειο νομίζω και στην έκθεση έλαβαν μέρος με γατουλες Αγκύρας. Μπορεις οπως σου ειπε η Δωρα να ρίξεις μια ματια΄στο σάιτ του ΕΟΓ ή να αποτανθεις εκει.γεια σας!
απο που μπορω να μαθω περισσοτερα για γατουλες αγκυρας?
εκανα μια αναζητηση στο σαιτ κ δεν ειχα αποτελεσματα(μαλλον για δυσλειτουργια του σαιτ μου φαινεται)
που μπορω να βρω πληροφοριες για τη ρατσα κ εκτροφεια?

ΟΜΟΡΦΙΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!! καλησπέρα!

Σ΄ευχαριστώ αγαπημένη μου γυναίκα των ονείρων μου οπτασία. Τι σουπερ αφιέρωση ειναι αυτή αγάπημου!Μια φωτο αφιερωμενη στον αντρα της ζωης μου τον Περσουλη μου τον γλυκο.. Φερε και εσυ το κρεβατακι σου να κοιμηθουμε αγκαλια..
![]()

Σ΄επιθυμησα και η μαμα μου αυτον τον καιρο έχει τρεχάματα και στενοχώριες και δεν μπαινει συχνά... Αλλα σύντομα θα ειμαι κοντά σου αγαπη μου ελπίζω. Να κι εγώ σου αφιερώνω γλυκιά μου Σαλυ την φατσούλα μου με αγάπη. Πέρσης

moukelis
Επιφανές μέλος
Μερικα φατσονια για να σας φτιαξουν τη μερα:
staman2
Περιβόητο μέλος
Πω πω περσάκια πανεμορφα και στρογγυλά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θεία ΔωρααααααααααααααααααααΚαλημερα Περσες!
Μερικα φατσονια για να σας φτιαξουν τη μερα:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κουκλάκια....
Θέλω και εγώ!!!!!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Bρε παλιοπερσόνι σαν είδες γκόμενα τα ξέχασες όλα, στη θεία Ελένα δεν έκανες καμία αφιέρωση;

Δώρα επειδή πλησιάζει η γιορτή μου ευχαρίστως θα δεχθώ ένα τέτοιο δώρο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool