julia
Διακεκριμένο μέλος

και γρήγορα, γιατί πάει καιρός..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος

Άντε να δούμε τί θα μας πει ο κ.Πάνος, ελπίζω να ήταν απλώς μια κακή ημέρα όπως είπε και η Στέλλα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό λέω και εγώ η άμοιρη, ώς πότε θα ταλαιπωριέται?
Άντε να δούμε τί θα μας πει ο κ.Πάνος, ελπίζω να ήταν απλώς μια κακή ημέρα όπως είπε και η Στέλλα.
Να ρωτήσω κατι,

περιμένουμε να φτιάξει το αυτί για να του κάνει την επέμβαση?? Αυτό το αυτί είναι?

Γιατί τότε έχει μέλλον, η κακομοίρα ακόμα....

kyka
Δραστήριο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
Η επέμβαση έχει γίνει και σήμερα θα βγάλουμε και τα ράμματα. Απλώς δεν με αφήνει να της το καθαρίσω και έχει μαζέψει μαυράκια τριγύρω. Απ'την στιγμή όμως που εγχειρήσαμε το ένα αυτάκι άρχισε να ξύνει το άλλοΝα ρωτήσω κατι,
περιμένουμε να φτιάξει το αυτί για να του κάνει την επέμβαση?? Αυτό το αυτί είναι?
Γιατί τότε έχει μέλλον, η κακομοίρα ακόμα....![]()
. Σήμερα θα το εξετάσει ο αίλουρος και αυτό, αν και το είχαμε δει και δεν είχε τίποτα. Εϊπαμε μπας και το ξύνει από αντίδραση του στυλ "αφού με πονάει το εγχειρισμένο αυτί θα ξύσω το άλλο να ξύσω κάτι και εγώ".Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Περιμένουμε τα νέα σας.
moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Υπάρχουν νέα?Η επέμβαση έχει γίνει και σήμερα θα βγάλουμε και τα ράμματα. Απλώς δεν με αφήνει να της το καθαρίσω και έχει μαζέψει μαυράκια τριγύρω. Απ'την στιγμή όμως που εγχειρήσαμε το ένα αυτάκι άρχισε να ξύνει το άλλο. Σήμερα θα το εξετάσει ο αίλουρος και αυτό, αν και το είχαμε δει και δεν είχε τίποτα. Εϊπαμε μπας και το ξύνει από αντίδραση του στυλ "αφού με πονάει το εγχειρισμένο αυτί θα ξύσω το άλλο να ξύσω κάτι και εγώ".
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος
οχι κλαματα...το ξερω πονάει πολύ και την αγαπας πααααααααααααααααααααααααααραααα πολύ αλλα κουράγιο!!!! 
konstans
Περιβόητο μέλος
Τα νέα δεν είναι και πολύ καλά(το ξέρω είμαι απαισιόδοξη αλλά τι να κάνω
). Πήγαμε εχτές στον κ.Πάνο, την εξέτασε, της έβγαλε τα ράμματα και της έβαλε ορό γιατί ήταν λίγο αφυδατωμένη. Πυρετό δεν είχε και είπαμε να δούμε πως θα πάει και σήμερα και αν δεν φάει ούτε σήμερα να την ξαναπάω για να την ταίσει ο κ.Πάνος.Εχτές φάνηκε λίγο καλύτερα, παρόλο που απ'την ώρα που γυρίσαμε δεν βγήκε από την γατοφόρο της. Της μαγείρεψα κατόπουλο μπας και φάει αλλά αρνείται. Εχτές έφαγε ένα κομμάτι πάρα πολύ μικρό, σήμερα πάλι δεν έφαγε καθόλου. Οπότε θα ξαναπάμε στον κ.Πάνο το απόγευμα να την ταίσει και να της κάνουμε πάλι εξετάσεις αίματος, να δούμε τί παίζει.
Μου είπε ότι ίσως να είναι αντίδραση του οργανισμού από την ταλαιπωρία που πέρασε το τελευταίο καιρό.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αύριο να σας έχω χαρούμενα νέα

moukelis
Επιφανές μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
kyka
Δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Στη θέση σου πάντως, θα έπαιρνα οπωσδήποτε και μια δεύτερη γνώμη.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ(για να πανε ολα καλα).
julia
Διακεκριμένο μέλος

Περαστικά εύχομαι και εγώ.
mickey mouse
Διάσημο μέλος

Εμείς καλού κακού τρίβουμε το Τουλομούστακο και αναφωνούμε Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμ!!!!
Φίλησέ μου την χνουδένια χιονόμπαλα.
Μίκυ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool