Πλησιάζει η κρίσιμη ημέρα

Αχου μωρέ η ψυχούλα... περαστικά!!!:)
και γρήγορα, γιατί πάει καιρός..:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό λέω και εγώ η άμοιρη, ώς πότε θα ταλαιπωριέται?:(:(
Άντε να δούμε τί θα μας πει ο κ.Πάνος, ελπίζω να ήταν απλώς μια κακή ημέρα όπως είπε και η Στέλλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό λέω και εγώ η άμοιρη, ώς πότε θα ταλαιπωριέται?:(:(
Άντε να δούμε τί θα μας πει ο κ.Πάνος, ελπίζω να ήταν απλώς μια κακή ημέρα όπως είπε και η Στέλλα.

Να ρωτήσω κατι,:redface:

περιμένουμε να φτιάξει το αυτί για να του κάνει την επέμβαση?? Αυτό το αυτί είναι? :redface::/:

Γιατί τότε έχει μέλλον, η κακομοίρα ακόμα....:/::/:

Ναι μωρε...μια κακή μερα θα είναι..Θα δεις..:)

Να ρωτήσω κατι,:redface:

περιμένουμε να φτιάξει το αυτί για να του κάνει την επέμβαση?? Αυτό το αυτί είναι? :redface::/:

Γιατί τότε έχει μέλλον, η κακομοίρα ακόμα....:/::/:
Η επέμβαση έχει γίνει και σήμερα θα βγάλουμε και τα ράμματα. Απλώς δεν με αφήνει να της το καθαρίσω και έχει μαζέψει μαυράκια τριγύρω. Απ'την στιγμή όμως που εγχειρήσαμε το ένα αυτάκι άρχισε να ξύνει το άλλο:(. Σήμερα θα το εξετάσει ο αίλουρος και αυτό, αν και το είχαμε δει και δεν είχε τίποτα. Εϊπαμε μπας και το ξύνει από αντίδραση του στυλ "αφού με πονάει το εγχειρισμένο αυτί θα ξύσω το άλλο να ξύσω κάτι και εγώ".

Κατάλαβα... περαστικούλια σας τότε!!!:)

Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό.
Περιμένουμε τα νέα σας.

Ακομα μωρε ταλαιπωρειται;Περαστικουλια...

Η επέμβαση έχει γίνει και σήμερα θα βγάλουμε και τα ράμματα. Απλώς δεν με αφήνει να της το καθαρίσω και έχει μαζέψει μαυράκια τριγύρω. Απ'την στιγμή όμως που εγχειρήσαμε το ένα αυτάκι άρχισε να ξύνει το άλλο:(. Σήμερα θα το εξετάσει ο αίλουρος και αυτό, αν και το είχαμε δει και δεν είχε τίποτα. Εϊπαμε μπας και το ξύνει από αντίδραση του στυλ "αφού με πονάει το εγχειρισμένο αυτί θα ξύσω το άλλο να ξύσω κάτι και εγώ".
Υπάρχουν νέα?

όλα θα πάνε καλά θα δεις...μόνο χαμόγελα να βλέπω ρε παιδιά!!!! :) οχι κλαματα...το ξερω πονάει πολύ και την αγαπας πααααααααααααααααααααααααααραααα πολύ αλλα κουράγιο!!!! :)

Καλημέρα από το μέτωπο.
Τα νέα δεν είναι και πολύ καλά(το ξέρω είμαι απαισιόδοξη αλλά τι να κάνω:(). Πήγαμε εχτές στον κ.Πάνο, την εξέτασε, της έβγαλε τα ράμματα και της έβαλε ορό γιατί ήταν λίγο αφυδατωμένη. Πυρετό δεν είχε και είπαμε να δούμε πως θα πάει και σήμερα και αν δεν φάει ούτε σήμερα να την ξαναπάω για να την ταίσει ο κ.Πάνος.
Εχτές φάνηκε λίγο καλύτερα, παρόλο που απ'την ώρα που γυρίσαμε δεν βγήκε από την γατοφόρο της. Της μαγείρεψα κατόπουλο μπας και φάει αλλά αρνείται. Εχτές έφαγε ένα κομμάτι πάρα πολύ μικρό, σήμερα πάλι δεν έφαγε καθόλου. Οπότε θα ξαναπάμε στον κ.Πάνο το απόγευμα να την ταίσει και να της κάνουμε πάλι εξετάσεις αίματος, να δούμε τί παίζει.
Μου είπε ότι ίσως να είναι αντίδραση του οργανισμού από την ταλαιπωρία που πέρασε το τελευταίο καιρό.
Ελπίζω να πάνε όλα καλά και αύριο να σας έχω χαρούμενα νέα:happy::happy:

Μακαρι η καημενη...ολο αυτο απο τι προκληθηκε;Ξαφνικα αρχισε να το κανει;Μακαρι να σας διαφωτισουν οι εξετασεις και να πανε ολα καλα.

Δεν ξέρω ρε γαμώτο, έτσι ξαφνικά ενώ ήταν μια χαρά από προχτές δεν βγήκε την βόλτα της και από εχτές σταμάτησε να τρώει. τί να πώ, θα περιμένουμε τις εξετάσεις να δούμε.

Αχ μωρέ, το χιονάτο κουραμπιεδάκι, γιατί τώρα αυτό πάλι, πάνω που όλα φαίνονταν μια χαρούλα!!Περαστικά της.

Περαστικά και θετική σκέψη πάνω απ' όλα!

Μακάρι να 'ναι περαστικά...
Στη θέση σου πάντως, θα έπαιρνα οπωσδήποτε και μια δεύτερη γνώμη.

Έύχομαι όλα να πάνε καλά για τη Χιονούλα σου.

Γλυκια μου αν ο κυριος Πανος προσπαθει να σε καθυσηχασει(και αν ειναι και μικρη σε ηλικια)ειναι λογικο να εχει στρεσαριστει το φουκαριαρικο,εδω σ εμας μια στραβη να τυχει καταρρεουμε ολοκληροι οχι αυτο το μωρο που ταλαιπωριται τοσο καιρο.Θα ρχισω και γω να κανω
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ(για να πανε ολα καλα).

Απο νεφρά πώς είσαστε???:hmm:

Περαστικά εύχομαι και εγώ.

περαστικά στη Χιονάτη μας, είναι λίγο η ηλικία είναι και το στρες αλλά όλα θα πάνε καλά;)
Εμείς καλού κακού τρίβουμε το Τουλομούστακο και αναφωνούμε Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωμμμμμμμμμμμμμμ!!!!
Φίλησέ μου την χνουδένια χιονόμπαλα.
Μίκυ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back