marigo173
Δραστήριο μέλος
Τώρα για τον πάτο μία λύση είναι οι πάνες για κουτάβια, τις οποίες όμως πολύ εύκολα ξεσκίζουν και κουβαριάζουν. Μια καλή λύση, αν έχεις καιρό να τα παραγγείλεις από ίντερνετ, είναι αυτά τα στρωματάκια: https://www.classypets.com/Merchant5...roduct_Code=AID008&Category_Code=PTSCARAIRAPP
Ρώτα βέβαια και σε κανένα μεγάλο πετ σοπ, γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να μπορείς να τα παραγγείλεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Μια καλή λύση, αν έχεις καιρό να τα παραγγείλεις από ίντερνετ, είναι αυτά τα στρωματάκια: https://www.classypets.com/Merchant5...roduct_Code=AID008&Category_Code=PTSCARAIRAPP
Ρώτα βέβαια και σε κανένα μεγάλο πετ σοπ, γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να μπορείς να τα παραγγείλεις![]()
Μαριγώ ωραία αυτά δεν τα ήξερα!
Βάλτα και στο "γατοαξεσουάρ-κατασκευές"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deni
Νεοφερμένο μέλος
https://handsnpaws.com/product/FX1CBCARR3005PNK
mimikaki
Διάσημο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
. Το ιδανικό κλουβί είναι κάπως έτσιhttps://www.classypets.com/Merchant5...CPTS&Product_Code=CRT001&Category_Code=PTSCRT
mimikaki
Διάσημο μέλος
αυτο που βρηκα εγω ειναι καπως ετσι.
https://handsnpaws.com/product/FX1CBCARR3005PNK
Εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο!!
Για μια βόλτα ίσως μέχρι τον κτηνίατρο, αλλά γνώμη μου είναι πώς για ταξίδια είναι πιό πρακτικό το άλλο...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deni
Νεοφερμένο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Ντενι, αυτό που σου έδειξε η Μιμίκα είναι το καλύτερο..τώρα από εκεί και πέρα περί ορέξεως...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Επίσης μπορείς να έχεις δύο. Μία για μακρυά και μία για κοντά.
deni
Νεοφερμένο μέλος
και αφου λυσαμε το προβλημα του κλουβιου μπορει καποιος να μου προτεινει καμια ιδεα για την τουαλετα της?γιατι το να παρω ολη το κουτι της τουαλετας της δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο ολο ογκου.το κλουβι και η τουαλετα θα πιασουν ολο το πισω καθισμα και δεν εχω και κανενα τερστιο αυτοκινητο οποτε τι θα γινει με τα πραγματα μου?ξερετε αν υπαρχει τιποτα σε μικροτερο μεγεθος για τετοιες περιπτωσεις?
Vibe
Νεοφερμένο μέλος
Τι τσάντες χρησιμοποιείται για να μεταφέρετε τα γατιά σας?
Εγώ έχω το κλασσικό πλαστικό "κλουβί" αλλά δεν το βρίσκω τόσο βολικό.Έχω δει στο ιντερνετ διάφορες τσάντες,σε πολλά διαφορετικά είδη,αλλά δεν ξέρω κατά πόσο και ποιά απ' όλα είναι για γάτες.
Όποιος ξέρει πληροφορίες για pet shops στην Ελλάδα που να διαθέτουν ποικιλία προϊόντων, ή μπορεί να βάλει κάποια links προϊόντων αποκλειστικά για γάτες, παρακαλώ ας τα γράψει εδώ.
Σας ευχαριστώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Vibe
Νεοφερμένο μέλος

επίσης αν κάποιος ξέρει για τη μεταφορά με τραίνο τι γίνεται.γιατί έχω δει πολλούς επιβάτες να παίρνουν σε σκληρούς γατοφόρους γατιά ή μικρόσωμα σκυλάκια στις θέσεις τους, ενώ από τις πληροφορίες του οργανισμού μου είπαν ότι μπορείς να μεταφέρεις κατοικίδια μόνο σε συγκεκριμένο δρομολόγιο και τα βάζουν όλα σε ένα ειδικό βαγόνι.Αλλά δεν τα πολυεμπιστεύομαι αυτά.Όποιος έχει κάποια εμπειρία σε ταξίδια με γάτα,ας με πληροφορήσει κι εμένα. Σας ευχαριστώ πάλι
moukelis
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθεια και τις γνώσεις πάνω στο θέμα επιλογής της κατάλληλης γατοφόρου.Πρόκειται να κάνουμε ένα 3ωρο ταξιδάκι το σ/κ που έρχεται και θα πρέπει να εφοδιαστώ για τη μεταφορά της μικρής μου.Τι πρέπει να προσέξω πριν αγοράσω?Ποια διάσταση ειναι ιδανική?Κλειστή ή ανοιχτή?Πλαστικό ή...Θέλω να της πάρω μια και καλή.Οχι να την αλλάξω αργότερα.Από τιμές τι παίζει?
Θα πάω αύριο να την αγοράσω γι'αυτό χρειάζομαι άμμεσα τη βοήθεια σας.

erefer
Διάσημο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool