Απάντηση: Ποιες κροκέτες προτιμάτε;
Καλησπέρες!
Πριν 2 βδομάδες υιοθέτησα μια γατούλα που τώρα είναι περίπου 3ων μηνών. Την ξεκίνησα με royal canin babycat,όπως μου είχε προτείνει η κοπέλα που την μεγάλωσε πριν από μένα, και σιγά σιγά ξεκίνησα να της δίνω και καμιά κονσερβούλα μες στη βδομάδα, ειδική για γατάκια φυσικά. Μια φορά τη βδομάδα της βράζω κι ένα φιλετάκι κοτόπουλο, σκέτο.
Μέχρι ώρας δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, τα τρώει όλα και χωρίς αλλαγές στα κακάκια της ή οτιδήποτε άλλο.
Σκεφτόμουν όμως αν θα μπορούσα να πάω σε κάποια λίγο οικονομικότερη ξηρή τροφή, όχι όμως επιπέδου σούπερ μάρκετ!
Διάβασα όλα τα ποστ κι άλλες κριτικές κι ήθελα να ρωτήσω κάποιες απορίες που έχω.
Καταρχήν, στο site που αγοράζω τα πράγματά της και μου τα φέρνουν σπίτι χωρίς επιβάρυνση, στις acana δε γράφει για τι ηλικίες είναι, μήπως ξέρετε αν κάνει για τόσο μικρό γατάκι?
Η acana κι η orijen ειναι ίδια εταιρεία? Ποια προτιμάτε εσείς, γτ πχ είδα σε μια από τις acana να γράφει πλούσια σε πρωτείνη που από ότι κατάλαβα δεν είναι πολύ καλο..?
Να σημειώσω πως όταν πρωτο αγόρασα τη ρογιαλ από αυτο το πετ σοπ ονλάιν, μου έφεραν κι ένα σακουλάκι δείγμα δωρεάν μιας άλλης μάρκας eminent κάπως έτσι έγραφε, και το γατάκι μου την έφαγε κι αυτήν χωρίς να καταλάβω διαφορά. Το αναφέρω γιατί διάβασα πως πρέπει να γίνεται σταδιακά η αλλαγή τροφής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.