Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
που λέει και ένα καλό κορίτσι.Και εξηγούμαι: 'Εχω θυμώσει, έχω θυμώσει πάρα πολύ. Άπό τότε που ξανάνοιξε το φόρουμ διαβάζω για ένα αόρατο υποκατάστατο μπλογκ, ρωτάω ποιο είναι και κανείς δεν νοιώθει την ανάγκη να μου πει απλά "δεν γουστάρουμε να σου πούμε" ή "είναι αυτό" ή "συγνώμη είναι προσωπικός χώρος και τον δίνω όπου θέλω", πράγματα απολύτως σεβαστά και που δεν θα μου δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα. Η γνωστή γιαγιά μου έλεγε "εγώ αχάριστη δεν είμαι παραπονιάρα είμαι" και ο Ζενέ επί το ποιητικώτερο "βαρέθηκα οι άλλοι να αγαπιούνται και εγώ να είμαι έξω απο τον κύκλο της αγάπης". Αυτά τα δύο σε συνδυασμό με το τίτλο του μηνύματος και το ότι είμαι μοναχοπαίδι, άρα εύκολα ευάλωτο, όπως καταλαβαίνετε και εσείς με οδηγούν στο να πάρω τα μπογαλάκια μου -όχι δεν θα αρχίσω να σβήνω μηνύματα- να χαιρετήσω και αυτούς που ξέρω και αυτούς που δεν ξέρω, να σας ευχαριστήσω για τη μέχρι τώρα πορεία, να σας ευχηθώ καλή τύχη σε ότι κάνατε, καλή επιτυχία σε όσες δίνουν, ή έχουν παιδιά ή ανήψια που δίνουν, όμορφα να γεννήσουν στις έγκυες του φόρουμ, όλα να πάνε καλά για αυτές που αντιμετωπίζουν ζόρια με την υγεία τους, με τη δουλειά τους ή με τη σχέση τους, ή με τα γατιά τους, φιλιά στα γατιά όλων σας και ένα επιπλέον στην Αργυρώ, καλό καλοκαίρι να περάσετε, ξέχωρα ευχαριστώ στη Μισέλ για την στέγη και την ανοχή, να προσέχετε τους εαυτούς σας και τα γατιά σας και καλά να περνάτε.
Καλή συνέχεια
Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση aretha
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Μα σου απάντησα!! Με καθυστέρηση ακριβώς 5 λεπτών (είμαι στο γραφείο, δεν μπορώ να βλέπω το site όλη την ώρα).Άπό τότε που ξανάνοιξε το φόρουμ διαβάζω για ένα αόρατο υποκατάστατο μπλογκ, ρωτάω ποιο είναι και κανείς δεν νοιώθει την ανάγκη να μου πει απλά "δεν γουστάρουμε να σου πούμε" ή "είναι αυτό" ή "συγνώμη είναι προσωπικός χώρος και τον δίνω όπου θέλω", πράγματα απολύτως σεβαστά και που δεν θα μου δημιουργούσαν κανένα πρόβλημα.
Βρε Νερίνα, νομίζω ότι παραείσαι παρεξηγιάρα! Ελπίζω να έχεις την υπομονή να διαβάσεις τα παρακάτω:Η γνωστή γιαγιά μου έλεγε "εγώ αχάριστη δεν είμαι παραπονιάρα είμαι" και ο Ζενέ επί το ποιητικώτερο "βαρέθηκα οι άλλοι να αγαπιούνται και εγώ να είμαι έξω απο τον κύκλο της αγάπης".
Το "Υποκατάστατο blog" ήταν μια έμπνευση της στιγμής. Το έφτιαξα από τη δουλειά, μέσα σε πέντε λεπτά (τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί και σε λιγότερο). Έστειλα τη διεύθυνση σε όσα email έτυχε να έχω πρόχειρα εκείνη τη στιγμή στο γραφείο. Ε, το δικό σου δεν το είχα.
Αυτό θα το αποδώσω στο ότι γράφεις εν βρασμώ και θα επιλέξω να το αγνοήσω.Υ.Γ. Ευχαριστώ για την ενημέρωση aretha
Το αν θα μείνεις ή θα φύγεις είναι δική σου επιλογή και δεν πρόκειται να σου πω τι θα κάνεις. Αλλά, δεν μπορώ να μην το πω, από τη στιγμή που διάβασα το μήνυμά σου μου έρχονται συνεχώς εικόνες από παρόμοια περιστατικά δακρύβρεχτων παρεξηγήσεων μεταξύ συμμαθητριών στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού.
rotonda
Δραστήριο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το blog δεν ήταν ποτέ κρυφό!
https://waitingformycat.blogspot.com/ είναι και η διεύθυνσή του.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έλα ντε!!...Παιδιά, προς τι όλες αυτές οι παρεξηγήσεις??

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Που είναι το χιούμορ που σπάει κόκκαλα; E; Eλπίζω να μην εννοεις τιποτα απο αυτά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Για την Αρήθα
Όταν λέω "ευχαριστώ" εννοώ "ευχαριστώ", όταν θέλω να πω κάτι άλλο θα πρέπει να έχεις καταλάβει πια ότι έχω τον τρόπο να πω κάτι άλλο. Επίσης όπως θα παρατήρησες πάντα φροντίζω να ξεκαθαρίζω πότε είμαι εν βρασμώ και γιατί.
Οι παρατηρήσεις περί σχολικού χαρακτήρα επιπέδου δημοτικού όσον αφορά την αντίδραση μου με βρίσκουν ευγνώμονα, διότι εάν έχεις παρατηρήσει και την υπογραφή μου, παραμένω αμετανόητη νοσταλγός των παιδικών χρόνων και όσο και εάν αυτό αποτελεί ακόμα μια απόδειξη της μη ωριμότητας μου καθώς και της μη ολοκληρωσής μου της πνευματικής, γιατί η σωματική έχει υπερβεί τον παραπάνω αναφερθέντα στόχο, ε, ας αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι δεν είμαι σοβαρό άτομο και έχω αντιδράσεις μικρού παιδιού επιπέδου δημοτικού. Χωρίς να θεωρηθεί ότι και αυτό δεν το θεωρώ κοπλιμέντο εάν με κατέβαζες και σε επίπεδο παιδικού θα ήταν ακόμα καλύτερα. Πιο κάτω δε θέλω σιχαίνομαι τα αλεσμένα φαγητά.
Από την άλλη στα 47 έχω αποφασίσει όταν κάτι με ενοχλεί να το βγάζω απο την οπτική μου χωρίς να χρειάζεται να απολογούμαι για τον τρόπο που το κάνω. Αυτό είναι ένα προνόμιο που κέρδισα με κόπο και ανήκει στα αδιαπραγμάτευτα. Φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα ξεκινώντας πολύ νωρίτερα απο εμένα.
Για Κατερίνα: Εσύ τουλάχιστον θα έπρεπε να ξέρεις πότε σοβαρολογώ.

ladycat
Διάσημο μέλος
cloud
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα που αυξήθηκε η κινητικότητα πήρες απάντηση. Το blog δεν ήταν ποτέ (στις λίγες μέρες ζωής του) κρυφό και μιλάγαμε πολύ ανοιχτά για αυτό!
Πραγματικά νομίζω πως έχεις κάνει λάθος και έχεις παρεξηγήσει. Και πάλι συγνώμη αν παίρνω πολύ θάρρος.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω σε ποιον απευθύνεσαι όταν λες "ρώτησα απευθείας εσένα", αν το λες για μένα ή για κάποιον άλλο. Εγώ τουλάχιστον δεν είχα δει κάποιο μήνυμα σου που να ρωτάς για το Blog ειδάλως θα σου απαντούσα αμέσως. Επειδή αυτές τις μέρες μπαίνουμε στο MyCat στη χάση και στη φέξη λόγω προβλήματος από το λίγο που έχω μπει είδα μόνο το μήνυμά σου σήμερα με τίτλο "Ποιο είναι το υποκατάστατο blog?" και την άμεση απάντηση της Αρήθα. Είναι εντελώς χαζό να φύγεις από μια παρέα, γιατί έτσι αισθάνομαι ότι είμαστε μετά από τόσο καιρο, μόνο και μόνο για κάτι ανευ σημασίας. Πραγματικά θα στεναχωρήσεις πολύ κόσμο αν φύγεις και πρώτα-πρώτα εμένα...Για να μην μπερδευόμαστε πρόβλημα με την Αρήθα δεν έχω. Ρωτάω απο τις 26 του μήνα για το μπλογκ και δεν μου απαντάει κανείς. Δεν με ενδιέφερε η απάντηση αλλά το ότι κανείς δεν νοιώθει ότι πρέπει να μου απαντήσει. Και αυτό ακριβώς είπα. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Την πρώτη φορά ρώτησα απευθείας εσένα, επειδή διάβασα τη Μισέλ να μιλάει για εσένα, τις επόμενες ρώτησα γενικά και αόριστα, ακριβώς επειδή σκέφθηκα ότι θα μπορούσε να μου απαντήσει κάποια άλλη.
![]()

RedCat
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα Νερίνα (και σε όλους τους άλλους),
αν και εχουμε μιλήσει προσωπικα πολύ λίγο δεν θα ήθελα να φύγεις. είσαι ο άνθρωπος που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο αυτά που πολλές φορές εγω ήθελα να πω (κομματι εγωιστικο θα μου πεις, αλλα αυτό έχω
για να σε πείσω).Αυτό που λένε τα κορίτσια έχουν δίκιο. Μπορεί να εκανες την ερωτηση απο τις 26 αλλα εγω μόλις χθες καταφερα να μπω στο site.. οποτε καλλιστα μπορει να μην το είδαν...ελααα μωρεεεεε σου υποσχομαι να παιξουμε τα μήλα (και να'μαστε αυτες που θα πετάνε την μπάλα)

ΓΙΑΤΙ ΝΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kαι σίγουρα δεν έγινε επίτηδες. Λυπάμαι που το έχεις πάρει έτσι...

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool