ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επί της ουσίας
Ανήκω στη κατηγορία των μη «σοβαρών ανθρώπων» και είμαι περήφανη για αυτό. Όχι γιατί το προτείνω ως φιλοσοφία ζωής, αλλά γιατί έκανα πολύ κόπο να είμαι αυτό που είμαι και ως εκ τούτου σε όποιον αρέσει, σε όποιον δεν αρέσει έ δεν αρέσει. Για να είμαι ειλικρινής άμα άρεσε και σε όλους θα προβληματιζόμουνα σοβαρά. Επίσης όταν κάτι με ενοχλεί το λέω την ώρα που με ενοχλεί και με όση περισσότερη σαφήνεια μπορώ, με δεδομένη και την συγκρότηση μου ως άτομο. Και για αυτό επίσης δούλεψα αρκετά.
Για Yasmin: Πολύ καλά έκανες και είπες τι σε ενοχλεί, μόνο που θα έπρεπε να σκεφτείς ότι δεν έκανες τίποτα περισσότερο από ότι εγώ και οι άλλες. Σου την έδωσε μια συμπεριφορά και το είπες. Το πρόβλημα είναι ότι αναγνωρίζεις για τον εαυτό σου το δικαίωμα να κρίνεις συμπεριφορές, λεγόμενα και πρακτικές, αλλά οι άλλοι δεν θα έπρεπε να κάνουν αυτό που εσύ κάνεις. Αυτό ήθελε και να σου πει η Ισμήνη. Εάν περίμενες από μένα και από τις άλλες μια «ώριμη» συμπεριφορά και από μένα να την κάνω χωρίς κανένα σχόλιο και από τις άλλες να μην πουν αυτά που νοιώθουν θα έπρεπε και εσύ να μην ασχοληθείς με το θέμα. Φαντάζομαι γιατί δεν είμαι και στο μυαλό της ότι αυτό ήθελε να πει: «Δεν κρίνεις κάτι κάνοντας ακριβώς το ίδιο». Κάποτε σε μια άλλη «κρίση» η Πόπη είχε απλά πει «ας φερθούμε σαν ενήλικες» και έπεισε, αλλά μόνο αυτό.
Εν κατακλείδι εγώ, ο καλός μου, τα τέσσερα σκασμένα (2 κόρες + 2 ανηψιές) φεύγουμε για 15 μέρες. Ο Μαντού και οι χελώνες θα μείνουν στον παππού μας. Ενημερωτικά σήμερα ο Μαντού παραλίγο να πιάσει το πρώτο πουλί του (η φράση δεν περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο), αλλά ευτυχώς για το πουλί ο Μαντού έπιασε το πουλί του (η φράση περιέχει σεξουαλικό υπονοούμενο). Έκτοτε έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη του είδους «είμαι αιλουροειδές εγώ; έχω άγρια ένστικτα; Όσο και εάν του απαντάμε «όχι» δεν φαίνεται να συνέρχεται….
Αυτά και καλά να περνάτε
That’s all folks
Δεν θα το πιστέψετε πάλι δεν μπορώ να βάλω smilies, Ξέρετε τι σημαίνει αυτό:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Σε περιμένουμε να επιστρέψεις αν κατάλαβα καλά; Πες ναι!!!!
Πάλι δεν μου ανοίγει το myCat κι έχω μπει από το εναλλακτικό site που μας έδωσε η Μισέλ. Οπότε ούτε κι εγώ μπορώ να βάλω smilies. Έχω κάνει όμως τα σκονάκια μου:

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλο ήθελα να σας πω και άλλο καταλάβατε
τέλος πάντων...Αυτό που ήθελα να σας πω είναι, ότι δεν κατηγορώ την Αρηθα που κάποιοι δεν λάβανε mail για το blog της.
Συμβαίνουν αυτά και στους καλύτερους! Δεν θα έπρεπε να παρεξηγηθείτε! Σε μια τόσο όμορφη παρέα σαν εσάς στο MyCat δεν θα έπρεπε να έχουν στο λεξιλόγιο τους την λέξη «Παρεξήγηση».
Αυτά ήθελα να σας πω. Όσο για μένα, μην ανησυχείτε!!! Δεν με πειράζει καθόλου όταν κάποιοι δεν μου απαντάνε. Λόγοι υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ και διάφοροι που δεν αξίζει να ασχολούμαστε!!! Forum είναι αυτό!!! Λογικό είναι να ξεφεύγουν από κάποιους μηνύματα.
Άπλα, δεν αξίζει τον κόπο να γίνεται όλο αυτό το μπάχαλο για κάτι χαζό. Μην κατηγορείτε άδικα την Αρηθα. Συμβαίνει και σε άλλους όχι μονό σε σας και σε μένα.
Αχ! Ωραία θα μείνει η Νερινα!!! Και θα μας γράφει ωραία και χαριτωμένα μηνύματα!!!

Όμορφες και αξέχαστες διακοπές να έχεις με την οικογένεια σου!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ιιιιιιιιιιιιιι! ΜΠΟΥΜ!!!! (Ο γδούπος από τη λυποθυμία καθότι και βαριά....) Πες το βρε Νερίνα μου καλή μου κοπέλα ότι φεύγεις για διακοπές και όχι εντελώς να πάει η ψυχή μας στην θέση της!!!
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση!!!
(Εγώ μπορώ να βάλω smiles...)

Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι στην ανωριμότητα! Κάνει καλό στο δέρμα!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Νερινα να φανατστω καλη μου πως μετα τις διακοπες θα επιστρεψεις;
Να περασεις καλα κι εμεις εδω ειμαστε
Εκτος κιαν στις 15 Ιουλιου οργανωσουμε μια "αποχη" και δεν βρεις κανεναν μας, ετσι για να σε τρομαξουμε βρε!!!
Μπα σε καλο σου. Μερες εβλεπα εφιαλτες μεχρι να φτιαχτει παλι το φορουμ (η στερηση βλεπεις) και μετα ειχα το αγχος της αποχωρησης σου.... Ουφ!!! Καλε κοιτα, εγω χαμογελαω!!!
Να υποθεσω ολα καλα πλεον;;;
Mici προσωπικα μια χαρα μου φαινεσαι....

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλια πολλα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Mici προσωπικα μια χαρα μου φαινεσαι....
![]()
![]()
Χριστίνα σε ευχαριστώ πολύ για τα κάλα σου λογία.

Να είσαι κάλα...
Πραγματικά, μπορεί αυτό το θέμα να είναι άσχετο με αυτό που θα πω. To MyCat είναι νομίζω το πιο φιλικό site που έχω συναντήσει στο internet. Μετά από ένα άλλο που επισκέπτομαι συχνά εδώ και χρονιά.
Και είναι κρίμα να μπαίνουν στην μέση παρεξηγήσεις και άλλα τέτοια συναφή.
Αυτάάάά!!!
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Γίνεται my cat xωρις Nερίνα; Δεν γινεται!!! Zήτω η επιστροφή της Nερίνας
Oχι οτι έφυγε ποτέ αλλά λέμε τώρα, για μας ήταν σαν να έφυγε Kαλές διακοπές!!!!

xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ρε παιδια πως μιλατε ετσι μεταξυ σας?Γιατι ολα αυτα?Δεν υπαρχει λογος πιστευω........
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Νομίζω ότι το πήρες στραβά Χαρούλα. Εννοεί το ακριβώς αντίθετο απ'ότι φαντάζομαι ότι κατάλαβες εσύ!"Αντίθετα, με νοιάζει πολύ να αποχωρήσεις εσύ."απο rotonda
Ρε παιδια πως μιλατε ετσι μεταξυ σας?Γιατι ολα αυτα?Δεν υπαρχει λογος πιστευω........
Η Ροτόντα λέει ότι την στεναχωρεί το αν θα αποχωρήσει η Νερίνα. Εσύ κατάλαβες ότι θέλει να φύγει?
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ξαναδιαβάσεις το απόσπασμα που παραθέτεις θα δεις ότι μάλλον κάτι δεν κατάλαβες καλά...."Αντίθετα, με νοιάζει πολύ να αποχωρήσεις εσύ."απο rotonda

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν μιλάγαμε μεταξύ μας έτσι για κακό καλύτερα να έκλεινε το φόρουμ! Kαλέ απο αγάπη της το είπε 
rotonda
Δραστήριο μέλος
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
rotonda
Δραστήριο μέλος
Πριν καιρό επιλέχθηκε να ανοιχθεί ένα μπλογκ για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας των μελών του φόρουμ στις περιπτώσεις που για κάποιο λόγο το φόρουμ είναι ανενεργό. Για την ακρίβεια ανοίχτηκε περιστασιακά, αλλά σοφά ποιούσα η aretha δεν το έκλεισε και έτσι μάλλον από εδώ και πέρα θα είναι ένας χώρος για τέτοιες στιγμές. Επίσης επισημαίνω ότι η κίνηση έγινε και υπό τις ευλογίες της Μισέλ. Το ξεκαθαρίζω να μην μπλέξουμε.
Θα ήθελα μια διευκρίνηση: Το μπλογκ είναι για όλες μας ή απλά είναι ένας χώρος της aretha που μας τον παραχωρεί στις δύσκολες ώρες;
Γιατί εάν είναι συμπληρωματικός χώρος για όλες μας τότε θα πρέπει να γίνουν δύο πράγματα: 1/ Να δημοσιοποιηθεί ο κωδικός του ώστε όλες μας να έχουμε πρόσβαση να ανοίγουμε δικά μας θέματα, ΄να ανεβάζουμε φωτογραφίες κ.λ.π. 2/ Να κρατηθεί ο έλεγχός του από τους ίδιους moderators που έχουμε και εδώ και 3/ Να καθορισθούν όροι χρήσης αντίστοιχοι έστω με αυτούς που ισχύουν εδώ.
Εάν πάλι ο χώρος αποτελεί προσωπικό χώρο άλλου να είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχόμαστε τους όρους του και ανάλογα ας κάνει η καθεμιά μας και ο καθένας μας ότι θέλει.
Αυτό το γράφω γιατί όταν σήμερα μπήκα στο μπλογκ είδα ότι έχουν κλείσει τα σχόλια και δε κατάλαβα με βάση ποια λογική έγινε αυτό. Με βάση τους όρους χρήσης του φόρουμ; Δεκτό, αλλά εδώ έχω τη δυνατότητα να ξανανοίξω το θέμα διαφορετικά ή να πω την άποψη μου. Εκεί απλώς μου ανακοινώθηκε. Εάν έγινε με βάση το ότι είμαι απλά φιλοξενούμενη τότε το σέβομαι απόλυτα και δεν διαφωνώ.
Όλα αυτά τα λέω γιατί θεωρώ ότι η όποια άποψη μου όταν και όποτε και εάν θελήσω να την εκφράσω πρέπει να εκφραστεί εκεί εάν αυτό βέβαια μου το επιτρέψει η aretha, ή όποιοι το διαχειρίζονται. Αλλιώς εάν δε γίνεται αλλιώς να τοποθετηθώ εδώ.

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool