Ποιο είναι το υποκατάστατο μπλογκ;

Παρακάμπτοντας τη δαιδαλώδη ομολογουμένως διατύπωση της ερώτησής σου, σου απαντώ πολύ απλά ότι:
1)Το blog στο οποίο αναφέρεσαι το άνοιξα εγώ, με δική μου πρωτοβουλία, χωρίς να έχω προηγουμένως συνεννοηθεί με κανέναν και -βεβαίως- χωρίς να έχω ζητήσει την ευλογία κανενός (απορώ πώς έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και μάλιστα το "ξεκαθαρίζεις" κιόλας).
2)Δημιουργήθηκε ως μια λύση έκτακτης ανάγκης για να μπορούμε να λέμε δυό κουβέντες σε περιπτώσεις που δεν μπορούμε να το κάνουμε μέσω του mycat για τεχνικούς λόγους. ΔΕΝ έχει απολύτως ΚΑΜΙΑ επίσημη σύνδεση με το MyCat και κανέναν απολύτως θεσμικό ρόλο.
3)Το blog δεν είναι forum και δεν μπορεί να λειτουργεί ως τέτοιο. Είναι απλώς, όπως είπα παραπάνω, μια λύση ανάγκης και τίποτα παραπάνω.
4)Τη λογική βάσει της οποίας απενεργοποίησα προσωρινά τη δυνατότητα ανάρτησης σχολίων την εξήγησα, επαρκώς κατά τη γνώμη μου, στο τελευταίο μου σχόλιο εκεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το πρόβλημα εδώ τελικά εντοπίζεται στο ότι αρκετοί μας έχουμε τελείως αντίθετους κανόνες για το τι είναι ευγένεια και σεβασμός των προθέσεων του άλλου. Και επειδή συνήθως η σκέψη μου ακολουθεί δαιδαλώδεις δρόμους εξηγούμαι:
ΕΡΩΤΗΣΗ
1/ Σε ποιον ανήκει το μπλογκ;
2/ Μπορούμε να γράφουμε όπως εδώ;
Υ.Γ.1 Αυτό που ξεκαθάρισα είναι ότι έχω καταλάβει ότι η Μισέλ είναι απολύτως σύμφωνη με αυτό, για αυτό και ασχολούμαι. Τίποτα άλλο από αυτό που είπα.
Υ.Γ. 2 Και επειδή φαντάζομαι ότι αυτό περιμένετε: Ναι με πείραξε που έκλεισε το θέμα που δημιουργήθηκε διοικητικά και ήθελα να ξεκαθαρίσω το με ποιον θα τα βάλω και εάν νομιμοποιούμαι να το κάνω.
Υ.Γ.3 Κατάλαβα το μπλογκ σου ανήκει και εσύ αποφασίζεις. Δεκτό και σεβαστό. Και δεν πρόκειται να τα βάλω και μαζί σου αφού ο καθένας στο "σπίτι" του κάνει ότι θέλει.
Υ.Γ.4 Εξ ου και συμφωνώ με τη Κατερίνα σε όλα όσα έγραψε. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ συμφωνώ με την Κατερίνα.
Επίσης, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη απο την aretha που έχω μερίδιο ευθύνης στο κλείδωμα του εν λόγω ποστ. Αυτό δεν σημαίνει οτι αναιρώ όσα είπα εκεί, απλά λυπάμαι που κατέληξε έτσι το ποστ και χρειάστηκε να το κλειδώσει η aretha. Ίσως θα έπρεπε να λύσουμε τις όποιες διαφορές μας με την Ασπασία κάπου αλλού.

Πάντως να τονίσω οτι το εν λόγω blog, ανήκει στην aretha και ουδεμία "εξουσία" έχω σε αυτό, είμαι ένας απλός επισκέπτης εκεί όπως όλοι σας. :)

Michelle, τα σχόλια κλειδώθηκαν προσωρινά για χάρη όλων μας, για να ηρεμήσουν λίγο τα πνεύματα και να μπορέσουμε να ξανασυζητήσουμε πιο ψύχραιμα και αφού έχουμε σκεφτεί και ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα.
Επομένως, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς (εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος) συγγνώμη.:)
Το blog (αχρείαστο να 'ναι);) θα ξανανοίξει όταν και ΑΝ παραστεί ανάγκη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back