χριστινα
Διάσημο μέλος
Παρολα αυτα συγγνωμη καλη μου. Σαφως εχεις το δικαιωμα να βγαζεις αυτο που σε ενοχλει, αλλα να σου εξηγουμε πως δεν υπηρχε προθεση και δεν σε αγνοησαμε. Εξαλλου εισαι ατομο που δεν μπορει να σε αγνοησει ευκολα κανεις (με τη καλη εννοια το λεω, ειναι ομορφο αυτο)
Να πας που;;; Θα εχουμε ακραιες αντιδρασεις, θα μου παθει η sardela τιποτα και θα τρεχω (να κλαιει....), θα κανω απεργια πεινας, θα κατσω στον ηλιο να παθω θερμοπληξια. Δεν τα σκεφτεσαι αυτα ολα; Μη πω πως θα βγω σε καμια εκπομπη της Πανια να κλαιω και να ζητω συγχωρεση.....
Περα απο την αποπειρα εξωμαλυνσης, καλη μου Νερινα δεν θα ηθελα με τιποτα να σε χασω απο εδω και το εννοω το συγγνωμη. Πες το η κακια στιγμη που δεν το ειδαμε. Σε πολλους εισαι σημαντικη παρουσια (και σε εμενα σιγουρα). Σε παρακαλω να το ξανασκεφτεις. Θες να στενοχωρηθω;;; Γιατι αληθεια θα λυπηθω και ειναι κριμα. Και μη πεις πως ασκω συναισθηματικη πιεση. Ναι, το κανω, το παραδεχομαι αλλα δεν θελω μωρε να φυγεις.
Να το ξανασκεφτουμε το θεμα;;; Ε;;;; Ε;;;; Ε;;;;
Ελα βρε, ανθρωπος με τοσο χιουμορ δεν μπορεις να κρατας κακια για κατι που δεν εγινε με προθεση. Κανω λαθος;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμεις που θα συμπεθεριάζαμαι κιόλας!Που πας και αφήνεις τους γαμπρούς να πέσουν σε στρίγγλες πεθερές;
Μπαίνω και στο blog καλά το λέω και δεν ξέρω ούτε εκεί να σου γράψω.
Το τελευταίο επιχείρημα,γύρνα γιατί έχει έρθει ο τρελός τις τελευταίες μέρες και δεν αντέχω.........
Στεναχωριέμαι πολύ και δεν κάνει:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ελεος! Πάνω που φτιάχτηκε το site φευγεις εσυ??????
Μεινε γιατί αλλιώς θα βαρεθω και θα φυγω κι εγω (κι αυτο θα εχει δυσαρεστα επακόλουθα πάνω μου....)!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος

χριστινα
Διάσημο μέλος
Ελα βρε Νερινα μου θα αρχισω να τραγουδαω το μια κυρια φευγει μια πραγματικη κυρια και θα χαλασει το συστημα. Ειμαι παραφωνη....
anybody out there????
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τα προσωπικα θεματα του καθενα ειναι καλυτερο να μενουν εξω απο τα φορουμ και τα φορουμ να αντιμετωπιζονται σαν αυτο που ειναι μια δημοσια ιντερνετική συζητηση, οποιου του κανει ας κατσει, κι οποιου δεν του κανει ας φυγει...
Αλλα αυτο το συνεχές "α θυμωσα φευγω", "α, παρεξηγηθηκα φευγω" με τον αντιποδα "οχι μη φυγειιιιιιιιιιιιιςςςς μεινεεεεεεεεεεεεεεεεεε " απο ενα σωρο μελη το θεωρω κουραστικο κα τελειως ανωριμο, μια δραματοποιηση της προσωπικης προβληματικης του καθενος που γίνεται ατοπα, σ'ενα σαιτ.
Αν θελει καποιος να φυγει μπορει και να το κανει και σιωπηλα ξερετε, αν αυτο το σαιτ δεν του ταιριαζει.. αλλα αυτο το "δεν με προσεχετε αρκετα"ή"δεν συμφωνειτε σας απορριπτω.." οποτε.."σας το λεω και φευγω" (και γινεται θεμα γυρω απο μενα κι ολοι ασχολουνται με μενα) που προσφατα εκαναν κι εκτος απο τη νερινα κι αλλοι ε, εχει αρχισει να μου τη δινει!
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Ismini
Διάσημο μέλος
Τοτε πολυ απλα ας αγνουσες το θέμα!Εγω παιδια εχω βαρεθει να βλεπω ανθρωπους να φευγουν με του ψιλλου πηδημα, με ανωριμο τροπο, μυγιαζομενοι απο διαφορα ο καθενας..
Τα προσωπικα θεματα του καθενα ειναι καλυτερο να μενουν εξω απο τα φορουμ και τα φορουμ να αντιμετωπιζονται σαν αυτο που ειναι μια δημοσια ιντερνετική συζητηση, οποιου του κανει ας κατσει, κι οποιου δεν του κανει ας φυγει...
Αλλα αυτο το συνεχές "α θυμωσα φευγω", "α, παρεξηγηθηκα φευγω" με τον αντιποδα "οχι μη φυγειιιιιιιιιιιιιςςςς μεινεεεεεεεεεεεεεεεεεε " απο ενα σωρο μελη το θεωρω κουραστικο κα τελειως ανωριμο, μια δραματοποιηση της προσωπικης προβληματικης του καθενος που γίνεται ατοπα, σ'ενα σαιτ.
Αν θελει καποιος να φυγει μπορει και να το κανει και σιωπηλα ξερετε, αν αυτο το σαιτ δεν του ταιριαζει.. αλλα αυτο το "δεν με προσεχετε αρκετα"ή"δεν συμφωνειτε σας απορριπτω.." οποτε.."σας το λεω και φευγω" (και γινεται θεμα γυρω απο μενα κι ολοι ασχολουνται με μενα) που προσφατα εκαναν κι εκτος απο τη νερινα κι αλλοι ε, εχει αρχισει να μου τη δινει!
Δεν ειναι απαραιτητο να γραφουμε σε ΟΛΑ τα θεματα.
Οπως αλλοι φευγουν σιωπηλα κι εσυ σιωπηλά μπορεις να δηλώσεις την αντίθεση σου!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Lady
Δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Δεν εχεις νιωσει ποτε την αναγκη για επιβεβαιωση στη ζωη σου, ακομη κι αν ξερεις πως εισαι αποδεκτη;
Ο καθενας εχει τα καλα του και τα κακα του, τα θετικα και τα παραξενα του. Κατι μικρο για εμενα μπορει να παιρνει τεραστειες διαστασεις στα ματια καποιου αλλου, εστω και αδικα, εστω και λανθασμενα....
Γενικα πιστευω πως δεν ειναι ολα μαυρα η ασπρα. Κι αν καποιος θελει προσοχη δεν ειναι κακο να τη δωσουμε οταν οντως τη νιωθουμε, ετσι δεν ειναι;;;
Αυτο εφαρμοζω γενικοτερα παντως. Με ενδιαφερει οι αλλοι να ξερουν πως νιωθω και να εκφραζω το θετικο συναισθημα μου. Δεν κανω κατι διαφορετικο με τη Νερινα. Ειναι κακο να της λεω να μεινει οταν δεν θελω να φυγει; Γιατι θα μου κοστιζε να φυγει, οπως μου θα μου κοστιζε και με εσενα η με αλλα ατομα που εκτιμω εδω. Εχω μια δυσκολια αποχωρισμου
Η υπερβολη στην εκφραση υπαρχει απλα για να ελαφρυνει το κλιμα, κατι που χρειαζεται οταν ειναι βαρυ....
anabou
Διάσημο μέλος
Χριστίνα συμφωνώ μαζί σου
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως είπε και κάποιος άλλος από εδώ μέσα, είσαι ένας από τους πολλούς λογούς που μπαίνω στο MyCat! Είσαι φοβερή και σίγουρα όλοι σου το λένε! 
Και εμένα, κανένας από εδώ μέσα δεν μου έχει απαντήσει σε πολλά μηνύματα. Ίσως, επειδή δεν με έχετε πάρει με κάλο μάτι. Άλλα δεν παρεξηγούμαι! Δεν με ξέρετε, δεν έχω εκδηλωθεί πότε μέσω του MyCat. Δεν ξέρετε τον λόγο, αλλά δεν υποχρεώνομαι να το πω σε όλους.
Μου αρέσει να διαβάζω και όχι να γράφω, πάρα μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις που κάτι με ενδιαφέρει.
Εσύ είσαι η Μασκότ του MyCat. Είναι κρίμα να αφήσεις τόσους που αγαπάς και σε αγαπούν για μια παρεξήγηση.

Εγώ αυτό το μήνυμα με το blog το είχα δει, άλλα δεν το απάντησα γιατί δεν ήξερα τι να γράψω γιατί και εμένα δεν με ειδοποίησε κάνεις. Άλλα δεν θα σκάσω για μια χαζομαρούλα.

Βεβαία, από το στιλ σου... εύχομαι να κάνεις χιούμορ...!!!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Μηνε!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μην ανησυχείς, δεν παρεξηγούμαι καθόλου!!!

Υπάρχουν κάποια θέματα, που κάποιος ζητάει βοήθεια και πολλές φορές τα προσπερνάμε χωρίς να το θέλουμε και μένουμε με την πίκρα. Μου έχει τύχει τέτοιο πράγμα, και έτσι έψαχνα να βρω λύσεις για το πρόβλημα μου.
Δεν είμαστε Θεός για να απαντάμε σε ΟΛΑ!!!
Ετσι δεν είναι;;;Έλατε κορίτσια, ας μην παρεξηγούμαστε!!! Συμβαίνουν αυτά ακόμα και στους καλύτερους!!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Είναι δυνατόν να σκέφτεσαι ότι δεν σε συμπαθούμε και δεν σου απαντάμε? ΄Κι εμένα δεν μου έχουν απαντήσει κάποιες φορές σε πράγματα που ρωτάω αλλά δεν το παιρνω προσωπικά. Τόσα θέματα μπαίνουν κάθε μέρα, εκτός από τα ήδη υπάρχοντα που να προλάβουμε να τα διαβάσουμε όλα? Όσο για το ότι ήταν πολλοί λίγοι αυτοί που ενημερώθηκαν για το blog είναι πολύ λογικό.Αυτά τα e-mail είχε η Αρήθα, σάυτούς έστειλε. Και πολλά ήταν! Εγώ δεν έχω e-mail από κανέναν σχεδόν. Άντε 1-2 μόνο.... Τι να πουν όλα τα υπόλοιπα μέλη δηλαδή?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool