Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω πελαγώσει. Θέλω να φορέσω ένα λουρί στην Mici για να γνωρίζει ο κόσμος γύρω της, ότι ανήκει σε μια οικογένεια.
Έχω τις απορίες μου γύρω από το λουρί. Ποιο λουρί είναι ιδανικό για γάτα. Έχω δει κάτι λαστιχένια λουριά.
Σημειώνω ότι η Mici μου μπαίνει στον 7ο μήνα, τον περισσότερο καιρό είναι έξω στον κήπο και έτσι φοβάμαι μήπως με το λουρί πιαστεί πουθενά και πνίγει. Ίσως το λαστιχένιο να ήταν ιδανικό. Εσείς τι μου προτείνετε;
Και πως μπορώ να την πείσω να το φοράει; Δοκίμασα να της φορέσω ένα λουρί το οποίο το είχα φτιάξει μόνη μου με δερμάτινα κορδόνια, αλλά διαμαρτυρόταν και προσπαθούσε να το βγάλει και δεν παραδινόταν.
Σκέφτομαι πως θα αντιδράσει, όταν θα αναγκαστώ να της φορέσω από εκείνα τα λουριά «πλάτης» για να την περνώ μαζί μου στο χωρίο.
Ευχαριστώ για την κάθε συμβουλή σας!!!
Φιλικά,
Ελένη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αλλά πώς την έπεισες να φορέσει λουράκι και σαμαράκι;;;
Αναρωτιέμαι ποιο λουρί είναι ιδανικό για μια γάτα που παίζει και κυνηγάει τον περισσότερο καιρό στον κήπο.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το λουράκι που λες είναι για γάτες ή απλά κάποιο κόσμημα;
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχει και το Accessorize καποια.
ΠΡΟΣΟΧΗ να εχει λαστιχακι.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
[SIZE=+0]Χμμμ... με έβαλες σε πειρασμό με το Accessorize. Θα παω να κοιτάξω εδώ κοντά. Χμ, στο The Mall έχει τέτοιο μαγαζί;;; Δεν θυμάμαι.
Λοιπόν, με βοηθήσατε πολύ με το θέμα του λουριού. Θα ψάξω να της βρω ένα με λαστιχάκι.
Χίλια ευχαριστώ!!! Να είναι καλά το "MyCat" που υπάρχει στην ζωή μας!
[/SIZE]
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το λουράκι το πήρα από το Accessorize.
Καλά δεν το πιστεύω, ότι έχει είδη petshop...
είδα στο site τους κάτι τρομερά κόλλαρα για γάτες!https://www.monsoon.co.uk/icat/petsaccessorises
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι, ναι... είναι άπαιχτο αυτό το λουρί με την μπαντανά παραλλαγής. Σίγουρα το σκυλάκι σου θα είναι κουκλί με αυτό!!!
Πήγα χτες στο The Mall στα Accessorize και βρήκα
βέβαια δεν είχε κάτι που να μου αρέσει. Θα φέρει όμως λενε καινούργια μέσα στην άλλη βδομάδα. Για να δούμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλε αυτα ειναι για σκυλους!
Από ότι είδα μερικά είναι και για γάτες.
anabou
Διάσημο μέλος
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οτι αυτα ηταν με φουλαρια (αν δεις το link) που θα ενοχλουν τη γατα.Αν είναι για μικρόσωμο σκύλο ποια η διαφορά;
Επισης το γεγονος οτι εχουν λαστιχακι (των γατων) δεν ειναι τυχαιο. Βοηθα να βγει αμεσως εαν η γατα πιαστει καπου. Διαφορετικα κινδυνευει να πεθανει απο πνιγμο.
anabou
Διάσημο μέλος

Ballu
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως προτείνω να βάλεις και τσιπάκι γιατί αν πιαστεί θα χάσει το λουράκι και τότε δεν έχει τα στοιχεία σου και κανείς δεν θα ξέρει πως έχει σπίτι.
Νομίζω πως η ηλεκτρονική ταυτοποίηση είναι η πιο ασφαής μέθοδος απο όλες.
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, υπάρχουν 2 ειδών λουράκια για γάτες με λαστιχάκι και με safety release κούμπωμα.
Καλησπερούδια σε όλους!!!
Χμμμ... αυτά τα λουριά με το safety release κούμπωμα δεν έχω δει να το πουλάνε στην Αθήνα. Εάν ξέρεις κάποιο συγκεκριμένο Pet Shop που να τα προμηθεύει, θα ήθελα να μου πεις. Με ενδιαφέρει, αρκέτα.
Φαίνεται να είναι το πιο ασφαλή λουρί για την γάτα που τον περισσότερο καιρό παίζει στον κήπο (άσε που σκαρφαλώνει σε όλα τα πεύκα και τις λευκές).
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και για τις συμβουλές, όλους σας!!!
Ελένη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool