Ποιο λουρί είναι ιδανικό για τη γάτα;

Ναι βρε παιδια,και χρηση του λουριου δημιουργει κομπους σε μεγαλο βαθος χρονου,δε σημαινει οτι θα τους το βαλετε και σε μια βδομαδα θα εχει γινει κοκορετσι...Εξαλλου παιζει και ρολο η ποιοτητα της τριχας,π.χ. τα περσικα εχουν μαλλι σαν βαμβακι,και κανει κομπους αμεσως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι βρε παιδια,και χρηση του λουριου δημιουργει κομπους σε μεγαλο βαθος χρονου,δε σημαινει οτι θα τους το βαλετε και σε μια βδομαδα θα εχει γινει κοκορετσι...Εξαλλου παιζει και ρολο η ποιοτητα της τριχας,π.χ. τα περσικα εχουν μαλλι σαν βαμβακι,και κανει κομπους αμεσως.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και συγνωμη για τις χαζοερωτήσεις αλλα είμαι στο ψάξιμο για τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω γιατι όταν 8α πάρω το μωρό μου θέλω να τα κάνω όλα τέλεια...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σιγα καλε,καμια ερωτηση δεν ειναι χαζη,απλα μην πανικοβαλλεστε.Τελικα εγινε ζευγαρωμα,περιμενεις το μικρο σου;

Ζευγάρωμα δεν έγινε ακόμα αλλά πήγα να δω τους 'γονείς" και ακόμα να συνέλθω!Επαθα την πλάκα μου , ειδικά με τον αρσενικό- ειναι το πιο υπέροχο πλάσμα που έχω δει!!!:inlove::inlove: Ε'ιχα δει φωτό στην ιστοσελίδα και στο blog της havana αλλά αν τον δεις απο κοντά σου κόβεται η ανάσα....:rolleyes:
Ανυπομονώ!!!!

Ναι στο εχω ξαναπει,κι εμενα μου αρεσει παρα πολυ ο αρσενικος της...Αντε με το καλο!

Μου εχουν πει οτι λογο του οτι η γατα εχει πολυ καλη ακοη το κουδουνακι στο λαιμο ειναι ενοχλητικο για αυτην και τρελαινεται. Ειναι αληθεια? Εγω της εχω ενα λουρακι με κουδουνακι και ξερω που ειναι μεσα στο σπιτι γιατι αλλιως δεν ακουγεται τιποτα και την χανω:P. Με εχει βοηθησει και πολλες φορες το κουδουνακι οταν την κοπαναει απο το σπιτι. Το ακουω καπου στην γειτονια και ξερω οτι ειναι καλά.

Πολλοι το αποφευγουν για αυτο το λογο.Εγω παντως φοραω και στις δυο,για να τις ακουω μεσα στο σπιτι,και επειδη το φορανε απο μικρα δεν φαινεται να τις ενοχλει.

Το σάββατο βάλαμε λουράκι υφασματένιο και πορτοκαλιζέ με κεντημένες γατούλες πάνω.
Μόλις το βάλαμε κάναμε σαν τους τρελλους, όχι από την χαρά μας, αλλά για να το βγάλουμε. Πάλευε με το κεφάλι της επί ένα δεκάλεπτο.
Μετά ξέχασε πως το φοράει. Εμείς τώρα κουδουνίζουμεεεεεεε και δεν την ψάχνω στα δωμάτια την μικρούλα μου. :):)

Άντε με γειά μας!!!

Το σάββατο βάλαμε λουράκι υφασματένιο και πορτοκαλιζέ με κεντημένες γατούλες πάνω.
Μόλις το βάλαμε κάναμε σαν τους τρελλους, όχι από την χαρά μας, αλλά για να το βγάλουμε. Πάλευε με το κεφάλι της επί ένα δεκάλεπτο.
Μετά ξέχασε πως το φοράει. Εμείς τώρα κουδουνίζουμεεεεεεε και δεν την ψάχνω στα δωμάτια την μικρούλα μου. :):)

Άντε με γειά μας!!!

με γεια σου Σισσυ και μενα η μαμα μου μου εβαλε λαχανι λουρακι αλλα επειδη ειχα τρελαθει με το καμπανακι μου το εβγαλε και εμεινα με το λουρακι και την ταυτοτητα μας!!!!:P:P

με γεια σου Σισσυ και μενα η μαμα μου μου εβαλε λαχανι λουρακι αλλα επειδη ειχα τρελαθει με το καμπανακι μου το εβγαλε και εμεινα με το λουρακι και την ταυτοτητα μας!!!!:P:P
\

Με γειά σου και σένα το λουράκι σου Ηρώ!!!
Ταυτότητα δεν έχουμε ακόμη εμείς.
Υ.Γ. Είσαι πραγματι φάτσας!!! πολύ όμορφη!!! :up:

\

Με γειά σου και σένα το λουράκι σου Ηρώ!!!
Ταυτότητα δεν έχουμε ακόμη εμείς.
Υ.Γ. Είσαι πραγματι φάτσας!!! πολύ όμορφη!!! :up:

ευχαριστουμε και ανταποδιδουμεεεεεε :P:P:up::up:

Το αποδέχτηκα το λουράκι μου :)

Συνημμένα

• 13122008(004) 1.JPG
    13122008(004) 1.JPG
    213,1 KB · Εμφανίσεις: 61
O Olio μου, γύρισε το απόγευμα χωρίς το λουράκι του. :/: Πως δεν πνίγηκε; :(
Ευτυχώς που με συμβουλέψατε και είχα πάρει με κούμπωμα ασφαλείας. Σας ευχαριστώ πολύ.

O Olio μου, γύρισε το απόγευμα χωρίς το λουράκι του. :/: Πως δεν πνίγηκε; :(
Ευτυχώς που με συμβουλέψατε και είχα πάρει με κούμπωμα ασφαλείας. Σας ευχαριστώ πολύ.

Ειρηνη το πιο πιθανο να ξεκουμπωθηκε απο κατι η να το ξεκουμπωσε μονος του.;)Ο δικος μου ο Αρουλης συχνα το εκανε αυτο ...ωσπου στο τελος χαλασε το κουμπωμα και αχριστευτηκε το λουρακι.:hmm:
Η Μυρτουλα ευτυχως δεν το βγαζει το δικο της.:)
Ψαξε στον κηπο αυριο το πρωι, το πιο πιθανο να το βρεις καπου πεσμενο.:)
Εγω του Αρη το εβρισκα καθε πρωι στα πιο απιθανα μερη!;):D
Καμια φορα εκει που κυνηγιουνται μεταξει τους μπορει το ενα να βγαλει το λουρακι του αλλου.
Αυτο το κουμπωμα ανοιγει ευκολα.:D

Νίκη μου το απόγευμα τα ξαναμάζευα αφού η Νεφέλη το ξαναέσκασε σε άλλα σπίτια και στο δρόμο και την ακολούθησε και ο Όλιο. Αλλά αυτός με άκουσε και γύρισε μέσω κάγκελων, καλαμωτών και κλαδιών δέντρων οπότε και κάπου εκεί θα έφυγε. (Η Νεφέλη βρέθηκε αλλού γι΄αλλού. Θέλει να φύγει αυτό το γατί, δεν ξέρω τι να κάνω).
Ελπίζω το λουράκι να μην πέσει στα χέρια των γειτόνων που διαπληκτιζόμαστε για να διώξω ή να κρατήσω τα γατιά... και έχει και τα τηλέφωνά μου επάνω.:/:

Ο γάτος μου δεν θέλει κολάρο...

Εδω κ περιπου ενα μηνα λοιπον αγορασα κ εγω σαν καλη γατομαμα ενα ομορφο ελαστικο κολαρο για το Σηφη μου αλλα καθε μας αποπειρα να το φορεσουμε επεσε στο κενο...:down: Ο γατουλινος μου δεν θελει να το φορεσει με τιποτα χτυπιεται κ προσπαθει να το βγαλει!Οταν τον βλεπω ετσι φοβαμαι μην πνιγει κ τρεχω να του το βγαλω...Μπορει να το θεωρει κ παιχνιδει γτ γενικως παιζει με οτι κινειται κ οταν τ το βαζω προσπαθω να μην το δει γτ το αρπαζει αμεσως!Τι να κανω?Πειτε μ τι κανατε εσεις με τα γατακια σας...

Συνημμένα

• Εικόνα004 (2).jpg
    Εικόνα004 (2).jpg
    255 KB · Εμφανίσεις: 70
  • Εικόνα044.jpg
    Εικόνα044.jpg
    222,8 KB · Εμφανίσεις: 73
καλα ο δικος μου ειναι οτι να ναι!!!!! Οταν ηταν 3-4 μηνων του πηρα λουρακι με κουδουνακι και δεν το ηθελε με τιποτα. Του εβγαλα το κουδουνακι και μεσα σε 5 λεπτα το εβγαζε. Του το αφηνα για λιγη ωρα καθημερινα αλλα δεν ειδα βελτιωση. Μεσα σε μιση ωρα το βγαζε. Τα παρατησα λοιπον. Σε καποια φαση οταν εγινε 6 μηνων του πηρα λουρακι που ειναι για να το βγαζεις βολτα και δεν φαινοταν να τον ενοχλει. Τωρα οταν το βλεπει γουργουριζει και καθεται να του το φορεσω γιατι ξερει οτι θα βγει εξω βολτα.
Εδω και μια βδομαδα ομως εβαλα το κουδουνακι πισω στο αλλο λουρακι και του το φορεσα και δια μαγειας δεν φανηκε να τον ενοχλει καθολου!!!!!!!!!!!!! :blink::blink::blink: Δεν προσπαθει να το βγαλει, δεν τρεχει σαν τρελο οταν ακουει το κουδουνακι και αν δεν του το βγαλω το λουρακι δεν το βγαζει!!!!! :blink::blink::blink: Δεν τον αναγνωριζω!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μεγάλωσε και το καταλαβαίνει ότι δεν είναι για κακό του.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κολάρο για γατάκια

Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που αποκτάω γατάκι. Έχουμε έναν μπόμπιρα 6-7 εβδομάδων. Συνήθως είναι μαζί μας, αλλά προχτές νόμιζα ότι τον είχε ο άντρας μου, ό άντρας μου νόμιζε ότι ήταν μαζί μου και μετά με έπιασε πανικός όταν δεν τον βρίσκαμε. Ήταν στο σπίτι του μέσα στην κουβέρτα και δεν φαινόταν. Για αυτό αποφασίσαμε να του φορέσαμε κολάρο με κουδουνάκι για να τον ακούμε στο σπίτι. Βέβαια φοβάμαι γιατί είναι τοσο γλύκας και μικρούλης μην πνιγεί. Γι αυτο ρωτάω αν γνωρίζετε εσεις οι παλιοί τι ειναι καλύτερο για αυτην την ηλικία. Κάτι ελαφρύ, λεπτό. Του πήραμε χθες μια χαζομάρα του έπεσε μεγάλο. Δεν είχε και τιποτα άλλο το pet shop

απαντηση για το λουρακι

καλησπερα,σου ευχομαι τα καλυτερα για το γατσουλινι σου.για το λουρακι οντως θελει κατι αναλογο με το μεγεθος του.Επισεις να βαζεις το δαχτυλο σου αναμεσα στο λαιμο του κ το λουρακι.Οταν χωραει ειναι ενταξει(για να μην το στενευει κ κυριως οσο μεγαλωνει)Ομως για το κουδουνακι δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να βαζουμε ,αν δεν ειναι απολυτως απαραιτητο.Εσυ θα μπορουσες να ακους σε ολη σου τη ζωη ενα κουδουνακι στο λαιμο σου? Επισης δεν ενδυκνειτε για γατες που κυνηγουν,γιατι τις ακουν τα ''υποψηφια θυματα'' κ φευγουν!:/:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back