moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι βρε παιδια,και χρηση του λουριου δημιουργει κομπους σε μεγαλο βαθος χρονου,δε σημαινει οτι θα τους το βαλετε και σε μια βδομαδα θα εχει γινει κοκορετσι...Εξαλλου παιζει και ρολο η ποιοτητα της τριχας,π.χ. τα περσικα εχουν μαλλι σαν βαμβακι,και κανει κομπους αμεσως.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση και συγνωμη για τις χαζοερωτήσεις αλλα είμαι στο ψάξιμο για τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνω γιατι όταν 8α πάρω το μωρό μου θέλω να τα κάνω όλα τέλεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
arfic
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε'ιχα δει φωτό στην ιστοσελίδα και στο blog της havana αλλά αν τον δεις απο κοντά σου κόβεται η ανάσα....
Ανυπομονώ!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
kimi
Νεοφερμένο μέλος
. Με εχει βοηθησει και πολλες φορες το κουδουνακι οταν την κοπαναει απο το σπιτι. Το ακουω καπου στην γειτονια και ξερω οτι ειναι καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
Μόλις το βάλαμε κάναμε σαν τους τρελλους, όχι από την χαρά μας, αλλά για να το βγάλουμε. Πάλευε με το κεφάλι της επί ένα δεκάλεπτο.
Μετά ξέχασε πως το φοράει. Εμείς τώρα κουδουνίζουμεεεεεεε και δεν την ψάχνω στα δωμάτια την μικρούλα μου.

Άντε με γειά μας!!!
ria23
Διάσημο μέλος
Το σάββατο βάλαμε λουράκι υφασματένιο και πορτοκαλιζέ με κεντημένες γατούλες πάνω.
Μόλις το βάλαμε κάναμε σαν τους τρελλους, όχι από την χαρά μας, αλλά για να το βγάλουμε. Πάλευε με το κεφάλι της επί ένα δεκάλεπτο.
Μετά ξέχασε πως το φοράει. Εμείς τώρα κουδουνίζουμεεεεεεε και δεν την ψάχνω στα δωμάτια την μικρούλα μου.
Άντε με γειά μας!!!
με γεια σου Σισσυ και μενα η μαμα μου μου εβαλε λαχανι λουρακι αλλα επειδη ειχα τρελαθει με το καμπανακι μου το εβγαλε και εμεινα με το λουρακι και την ταυτοτητα μας!!!!

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
\με γεια σου Σισσυ και μενα η μαμα μου μου εβαλε λαχανι λουρακι αλλα επειδη ειχα τρελαθει με το καμπανακι μου το εβγαλε και εμεινα με το λουρακι και την ταυτοτητα μας!!!!![]()
Με γειά σου και σένα το λουράκι σου Ηρώ!!!
Ταυτότητα δεν έχουμε ακόμη εμείς.
Υ.Γ. Είσαι πραγματι φάτσας!!! πολύ όμορφη!!!

ria23
Διάσημο μέλος
\
Με γειά σου και σένα το λουράκι σου Ηρώ!!!
Ταυτότητα δεν έχουμε ακόμη εμείς.
Υ.Γ. Είσαι πραγματι φάτσας!!! πολύ όμορφη!!!![]()
ευχαριστουμε και ανταποδιδουμεεεεεε

Ξένια1712
Νεοφερμένο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πως δεν πνίγηκε; 
Ευτυχώς που με συμβουλέψατε και είχα πάρει με κούμπωμα ασφαλείας. Σας ευχαριστώ πολύ.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
O Olio μου, γύρισε το απόγευμα χωρίς το λουράκι του.Πως δεν πνίγηκε;
Ευτυχώς που με συμβουλέψατε και είχα πάρει με κούμπωμα ασφαλείας. Σας ευχαριστώ πολύ.
Ειρηνη το πιο πιθανο να ξεκουμπωθηκε απο κατι η να το ξεκουμπωσε μονος του.
Ο δικος μου ο Αρουλης συχνα το εκανε αυτο ...ωσπου στο τελος χαλασε το κουμπωμα και αχριστευτηκε το λουρακι.
Η Μυρτουλα ευτυχως δεν το βγαζει το δικο της.

Ψαξε στον κηπο αυριο το πρωι, το πιο πιθανο να το βρεις καπου πεσμενο.

Εγω του Αρη το εβρισκα καθε πρωι στα πιο απιθανα μερη!

Καμια φορα εκει που κυνηγιουνται μεταξει τους μπορει το ενα να βγαλει το λουρακι του αλλου.
Αυτο το κουμπωμα ανοιγει ευκολα.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω το λουράκι να μην πέσει στα χέρια των γειτόνων που διαπληκτιζόμαστε για να διώξω ή να κρατήσω τα γατιά... και έχει και τα τηλέφωνά μου επάνω.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εδω κ περιπου ενα μηνα λοιπον αγορασα κ εγω σαν καλη γατομαμα ενα ομορφο ελαστικο κολαρο για το Σηφη μου αλλα καθε μας αποπειρα να το φορεσουμε επεσε στο κενο...
Συνημμένα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Εδω και μια βδομαδα ομως εβαλα το κουδουνακι πισω στο αλλο λουρακι και του το φορεσα και δια μαγειας δεν φανηκε να τον ενοχλει καθολου!!!!!!!!!!!!!

Δεν προσπαθει να το βγαλει, δεν τρεχει σαν τρελο οταν ακουει το κουδουνακι και αν δεν του το βγαλω το λουρακι δεν το βγαζει!!!!! 

Δεν τον αναγνωριζω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριλού17961
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα σας! Είναι η πρώτη φορά που αποκτάω γατάκι. Έχουμε έναν μπόμπιρα 6-7 εβδομάδων. Συνήθως είναι μαζί μας, αλλά προχτές νόμιζα ότι τον είχε ο άντρας μου, ό άντρας μου νόμιζε ότι ήταν μαζί μου και μετά με έπιασε πανικός όταν δεν τον βρίσκαμε. Ήταν στο σπίτι του μέσα στην κουβέρτα και δεν φαινόταν. Για αυτό αποφασίσαμε να του φορέσαμε κολάρο με κουδουνάκι για να τον ακούμε στο σπίτι. Βέβαια φοβάμαι γιατί είναι τοσο γλύκας και μικρούλης μην πνιγεί. Γι αυτο ρωτάω αν γνωρίζετε εσεις οι παλιοί τι ειναι καλύτερο για αυτην την ηλικία. Κάτι ελαφρύ, λεπτό. Του πήραμε χθες μια χαζομάρα του έπεσε μεγάλο. Δεν είχε και τιποτα άλλο το pet shop
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
καλησπερα,σου ευχομαι τα καλυτερα για το γατσουλινι σου.για το λουρακι οντως θελει κατι αναλογο με το μεγεθος του.Επισεις να βαζεις το δαχτυλο σου αναμεσα στο λαιμο του κ το λουρακι.Οταν χωραει ειναι ενταξει(για να μην το στενευει κ κυριως οσο μεγαλωνει)Ομως για το κουδουνακι δεν ειμαι σιγουρη οτι πρεπει να βαζουμε ,αν δεν ειναι απολυτως απαραιτητο.Εσυ θα μπορουσες να ακους σε ολη σου τη ζωη ενα κουδουνακι στο λαιμο σου? Επισης δεν ενδυκνειτε για γατες που κυνηγουν,γιατι τις ακουν τα ''υποψηφια θυματα'' κ φευγουν!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool