yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Ως γατομαμα περσικων αν και εχεις καλυφθει απο τους αλλους θα σου πω κι εγω τη γνωμη μου... οσο ειναι μικρουλης θα τον ταιζα κιιτεν καλης λμαρκας οπως χιλς η ρουαγιαλ κροκεττα θα του εδινα εχτρα ενα σωληναριο hairball για τις τριχομπαλιτσες και νομιζω αυτο ειναι καλο να το εχεις παντα εφορου ζωης το σωληναριο. Αργοτερα μετα τον ενα χρονο υπαρχει η ειδικη τροφη περσικου της ρουαλ κανιν που ρυθμιζει και το θεμα τριχας.
Σε περιμενει πολυ χτενισμα και θα σου συνιστουσα ττωαρα που ειναι μικρο να το μαθεις να κανει και μπανιο και να το χτενιζεςι καθε μερα αυτο το λεω γιατι ετσι θα το μαθει σαν φροντιδα στανταρ και θα το απολαμβανει και αργοτερα αν λερωθει ασχημα που το παθαινουν τα περσικα ιδιως απο πισω(εκει τα κουρευουμε κι ολα γι αυτο το λογο )δεν θα εχεις κανενα προβλημα.. αλλωστε τα μικρουλια οταν ειναι φρεσκομυριστα ειναι αλλο πραμα...Γενικα αν τον αφηνεις μονο μα ξερεις οτι θα χει αναγκη μεγαλης προσοχης και παιχνιδιου μετα . ! ωρα τη μερα θα πρεπει να τον παιζεις εσυ για την υγεια του.. ενα μικρο κεραμυδογατακι θα σε εβγαζε απο αυτη τη θεση και θα ηταν πιο ανετα να τα αφησεις μαζι για διακοπες.. εγω εχω τα χουχουδακια που κανουν ολα μαζι παρεα περσικα και μη και καθονται ολα μεσα ποτε εξω. Αυτα καλα χτενισματα αναποδα ορθιακαι με ειδικες χτενουλες ευχομαι
απο ξερη τροφη του πηρα hill's kitten και απο κονσερβες την pro plan kitten (βασικα στην τυχη γιατι δεν ηξερα απο τροφες) αλλα σιγουρα στο θεμα της τροφης θελω να αγοραζω το καλυτερο.. θεωρω βασικο το γατακι να ταιζεται με σωστες λιχουδιες
οσο για το χτενισμα εχω αγορασει καποια συνεργα και θελω επι καθημερινης βασης να το χτενιζω ετσι ωστε να συνηθισει απο μικρο..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άσε, αυτό το παθαίνω κι εγώ και ο δικός μου δεν είναι και μακρύτριχος. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι μαδάνε πολύ. Τον βουρτσίζω σχεδόν κάθε μέρα και του δίνω την ειδική κρέμα. Μια πολύ καλή κρέμα για τις τριχόμπαλες είναι η Defurr-Um. Αυτή του δίνω κι εγώ και ειδικά τέτοια εποχή καθημερινά από λίγο με την τροφή του.χεχεχε τα λεω γιατι αλιως θα πινεις τριχομπυρα και θα τρως τριχοπιτσα![]()
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

chrisidor
Δραστήριο μέλος

Καλή τύχη λοιπόν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
καλα σοβαρα μιλάτε? όλες οι γάτες θέλουν χτένισμα????? και εγω ρώτησα την κτηνιατρό μου και μου είπε ότι δεν χρειάζεται!!! ρε παιδιά πως να χτενιζω την γατουλα και τον γατούλι μου???![]()
Υπάρχουν ειδικές βούρτσες στα petshop. Εγώ έχω αγοράσει διπλής όψεως. Από τη μία είναι μαλακή (μοιάζει με τη βούρτσα των ρούχων) και από την άλλη έχει πιο σκληρά δοντάκια σιδερένια. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι που μαδάνε χρειάζονται καθημερινό χτένισμα. Χτενίζεις απαλά όλο το σώμα και την ουρά προς τη φορά της τρίχας πάντα, ποτέ ανάποδα! Σε άλλες αρέσει, σε άλλες όχι. Εμένα ο Ισίδωρος πάντως τρελαίνεται! Μόλις με δει με τη βούρτσα τρέχει, χουρχουρίζει και φωνάζει! Ο Ζαχαρίας πάλι την βλέπει σαν παιχνίδι και τη δαγκώνει!
Ismini
Διάσημο μέλος
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

olg_aki
Νεοφερμένο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Οχι καλε!Ισμηνη ο Σιβα εχει τους λογους του που καθεται τωρα τελευταια στο βουρτσισμα σου λεει μην ειμαστε χαλια, να ειμαι ομορφος εχουμε και την μικρα τωρα ντροπη δηλαδη![]()
Κάθεται εδω κι ενα χρόνο περίπου και μάλιστα οταν πηγαίνω στη θέση που τον βουρτσίζω και πιάνω τη χτένα του, έρχεται τρέχοντας και στήνεται!
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool