Πολλές απορίες από ένα νέο μέλος...

Εγώ υποφέρω το καλοκαίρι με τη ζέστη και δυστυχώς φέτος το καλοκαίρι ήρθε νωρίς, αλλά αρρωσταίνω με το aircondition (πονοκέφαλος, πονόλαιμος, ψήξη κλπ.). Έτσι συνήθως το βάζω το βράδυ για να κοιμηθώ με μισάνοιχτη όμως την μπαλκονόπορτα οπότε είναι πιο νορμαλ η κατάσταση έτσι. Φαντάζομαι ότι και με τα γατάκια μας θα είναι καλύτερα έτσι.

Πάντως όπως προείπε και η chrisidor θα αποφασίσει μόνος του. Για παράδειγμα το χειμώνα κοιμόταν στο κρεββάτι πάνω στο πάπλωμα τώρα προτιμάει το πάτωμα και ενώ παλιότερα καθόταν τη μέρα στη βεράντα σε όποια γωνιά είχε ήλιο, τώρα μπαίνει και κάθεται κατά τη διάρκεια της ημέρα στον καναπέ στο σαλόνι που είναι βορινό κι έχει πιο δροσιά...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::baby::inlove::baby::greycat:
Τι τέλειο που είναι; Να σου ζήσει! Απίστευτη μπαλίτσα! Επίσης τι καλά που φαίνεται να συνηθίζει τόσο γρήγορα!

Με το κλιματιστικό αν χρησιμοποιείται με μέτρο και όχι σε ακραίες θερμοκρασίες νομίζω ότι είναι καλύτερα και για εμάς και για τα γατάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα ο φρου επειδη το διαμέρισμα είναι πολυ ζεστό το καλοκαίρι, παει εκεί που χτυπάει το aircontition άλλα για λίγο να δροσοστεί και μετά φεύγει...εγω προσωπικα την λατρεύω τη ζέστη αλλά όταν χτυπάει 40άρια εδώ γίνεται φούρνος λόγο ρετηρέ και πάει 45!!!:blink:
το ρυθμίζω γύρο στους 18

εγω προσωπικα την λατρεύω τη ζέστη αλλά όταν χτυπάει 40άρια εδώ γίνεται φούρνος λόγο ρετηρέ και πάει 45!!!:blink:
ποσο σε καταλαβαίνω.....
αλλά εγώ δεν το αντέχω το air condition, αρρωσταίνω. Αφού όταν έχει πολύ ζέστη και αναγκαστικά το ανοίγουμε σκεπάζομαι με κουβέρτα!!!

απο την στιγμη που βρηκε συρταρι δεν λεει να βγει.. εχω καθησει στο κρεβατι και τον κοιταζω.. ελπιζω να ξεθαρεψει και να βγει καμια βολτα για φαγητο (ακομα δεν εφαγε) και τουαλετα..:blink::blink:

Κι εμένα όταν τον είχαμε πρωτοφέρει στο σπίτι τον είχαμε χάσει κι αυτός είχε κρυφτεί στην παπουτσοθήκη. Ακόμα και τώρα, 7 μήνες μετά, όταν φοβηθεί από θόρυβο ή απλά βρει την πόρτα ανοιχτή χώνεται ξανά εκεί μέσα!;)

Το ότι τον κοιτάζεις μπορεί να είναι αυτό που τον κάνει νευρικό... Η καλύτερη στρατηγική είναι να τον αγνοήσεις εντελώς (πίστεψέ με, δοκιμασμένο);) Το πιθανότερο είναι να ξεμυτίσει το βράδυ μόλις ησυχάσουν τα πράγματα... Υπομονή!!

ποσο σε καταλαβαίνω.....
αλλά εγώ δεν το αντέχω το air condition, αρρωσταίνω. Αφού όταν έχει πολύ ζέστη και αναγκαστικά το ανοίγουμε σκεπάζομαι με κουβέρτα!!!
:lol: :lol: :lol: Κατερίνα και εγώ βάζω κουβέρτα!!! δεν το αντέχω πολύ!!!:up: :up: :up:

βασικα εγω ειμαι και λιγο περιεργος.. μου αρεσει ολο το χρονο να κοιμαμαι με παπλωμα.. οποτε το καλοκαιρι το κλιμαστικο μου βαραει για να μπορω να κοιμαμαι ανετα με παπλωμα.. μην φανταστειτε οτι το χαμηλωνω πολυ 20-22 το παω.. αλλα θα δω τωρα με τον γατουλη αν εχει προβλημα θα πρεπει οι συνηθειες μου να αλλαξουν

παντος θελω να σας ξανα πω ενα μεγαλο ευχαριστω... ειλικρινα με βοηθησατε παρα πολυ...

και τωρα που ειπα ''με βοηθησατε'' ας κανω αλλη μια χαζη ερωτηση... το βραδυ συνηθως κοιμαμαι σε πληρη συσκοτιση.. μηπως τα γατακια θελουν καποιο μικρο φωτακι??

απο την στιγμη που βρηκε συρταρι δεν λεει να βγει.. εχω καθησει στο κρεβατι και τον κοιταζω.. ελπιζω να ξεθαρεψει και να βγει καμια βολτα για φαγητο (ακομα δεν εφαγε) και τουαλετα..:blink::blink:

Μη φοβάσαι, θα καταλάβει και μόνος του ότι δεν μπορεί να περάσει όλη τη ζωή του στο συρτάρι. Είναι ακόμα λίγο σαστισμένο, το δόλιο. Η Πετουλίτα που υιοθέτησα πρόσφατα (είναι 2 ετών) πήγε στην άμμο της τη δεύτερη μέρα και έφαγε (λίγο) την τρίτη - οπότε μην ανησυχήσεις, αν αργήσει να εκδηλωθεί.
Αλλά πολλές φορές τα μικρά μέσα σε παίρνουν τον αέρα μέσα σε λίγες ώρες και βγαίνουν. Ασ' τον να ησυχάσει λίγο και θα δεις! :D

Εν τω μεταξύ, είναι πανέμορφος!:inlove: :inlove: Απορώ με τους άλλους που δεν του έδιναν σημασία.

Όχι βρε! Τα γατάκια δεν χρειάζονται φως, ίσα-ίσα που βλέπουν μια χαρά στο σκοτάδι!:cool:

Τι κουκλι καλε ιδιο το χιονακι μικρο αλλα σε μαυρο εχει τσιντσιλλα παπουδες να ξερεις

Μη φοβάσαι, θα καταλάβει και μόνος του ότι δεν μπορεί να περάσει όλη τη ζωή του στο συρτάρι. Είναι ακόμα λίγο σαστισμένο, το δόλιο. Η Πετουλίτα που υιοθέτησα πρόσφατα (είναι 2 ετών) πήγε στην άμμο της τη δεύτερη μέρα και έφαγε (λίγο) την τρίτη - οπότε μην ανησυχήσεις, αν αργήσει να εκδηλωθεί.
Αλλά πολλές φορές τα μικρά μέσα σε παίρνουν τον αέρα μέσα σε λίγες ώρες και βγαίνουν. Ασ' τον να ησυχάσει λίγο και θα δεις! :D

Εν τω μεταξύ, είναι πανέμορφος!:inlove: :inlove: Απορώ με τους άλλους που δεν του έδιναν σημασία.

καλα που το ειπες... θα ειχα αγχωθει αρκετα αν εβλεπα οτι δεν θα ειχε φαει καθολου σημερα... αλλα απο την αλλη αν δεν φαει σημερα η ξηρα τροφη που του εβαλα να την πεταξω αυριο?? και να βαλω καινουργια?? ή να του αφησω το ιδιο φαγακι μεχρι να το φαει??:hmm::hmm:

Τι κουκλι καλε ιδιο το χιονακι μικρο αλλα σε μαυρο εχει τσιντσιλλα παπουδες να ξερεις

εχεις εμπειρο ματι ή μου φαινεται?:P

Φυσικα αχααχχα ειμαι γνωστρια τον τσιντσιλλα :) απλα οταν δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα ειχε σιγουρα εναν παπου η γιαγια τσιντσιλλα ειναι απλο. Σε ζηλευω που θα μπορεις να φορας μαυρα ρουχα...

Εγω θα την αφηνα εκει την τροφουλα θα εβαζα διπλα και γαλα και κονσερβουλα και θα αδιαφορουσα θα το αφηνα να διαλεξει.... αφου το πιασο κα το χαιδεψω καλα καλα ,... θα το αφηνα αδιαφορα διπλα στην τροφη μαλακα μαλακα

αυτο μαλλον θα κανω.. κατα το βραδακι αν δω οτι δεν εχει βγει ως τοτε θα το παρω λιγο αγκαλιτσα και μετα θα το βαλω διπλα στο φαγακι του και θα φυγω σε αλλο δωματιο.. οποτε αν θελει να φαει θα φαει... αλλα εγω επιτηδες εχω βαλει νερο και φαγητο διπλα στο συρταρι που εχει χωθει.. οποτε τα μοιριζει... αν θελει ας ορμηξει.. κερναω εγω ετσι και αλλιως..:P

Νομιζω οτι αυτο που το τυραναει τωρα ειναι με τι ανθρωπο εχει να κανει οποτε θα ασχοληθει με το φαγητο αν κερδισεις την εμπιστοσυνη του οποτε χαδια ξανα χαδια και παιχνιδακια ειναι καλυτερα να δει οτι το αγαπας να χαλαρωσει

ααα ναι και πολλα γλυκολογα

βασικα εγω ειμαι και λιγο περιεργος.. μου αρεσει ολο το χρονο να κοιμαμαι με παπλωμα

:redface::redface::redface: Και εγώ το ίδιο κάνω και όλοι με κοροϊδεύουν!
Όμως στην πραγματικότητα δεν σκεπάζομαι με αυτό, απλώς μου αρέσει να το παίρνω αγκαλιά!:redface:

επιτελους βρηκα εναν να με καταλαβαινει.. και εγω αυτο ακριβως κανω.. το αρπαζω αγκαλια...

Να σου ζήσει. Κι εγώ έχω τρεις περσικές και το μικρούλι μου είναι 3 μηνών. Την μέρα που την πήρα δεν έφαγε δεν ήπιε και ούτε πήγε στην άμμο της. Απλά χώθηκε σε μία γωνία. Την δεύτερη μέρα πήγε στην άμμο της, ήπιε λίγο νερό και άρχισε την εξερεύνηση του σπιτιού χωρίς να φάει. Την τρίτη μέρα παρά λίγο να φάει και μας.
Όνομα του βρήκες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back