aspasiapef
Διάσημο μέλος
Πάντως όπως προείπε και η chrisidor θα αποφασίσει μόνος του. Για παράδειγμα το χειμώνα κοιμόταν στο κρεββάτι πάνω στο πάπλωμα τώρα προτιμάει το πάτωμα και ενώ παλιότερα καθόταν τη μέρα στη βεράντα σε όποια γωνιά είχε ήλιο, τώρα μπαίνει και κάθεται κατά τη διάρκεια της ημέρα στον καναπέ στο σαλόνι που είναι βορινό κι έχει πιο δροσιά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

:greycat:Τι τέλειο που είναι; Να σου ζήσει! Απίστευτη μπαλίτσα! Επίσης τι καλά που φαίνεται να συνηθίζει τόσο γρήγορα!
Με το κλιματιστικό αν χρησιμοποιείται με μέτρο και όχι σε ακραίες θερμοκρασίες νομίζω ότι είναι καλύτερα και για εμάς και για τα γατάκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

το ρυθμίζω γύρο στους 18
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ποσο σε καταλαβαίνω.....εγω προσωπικα την λατρεύω τη ζέστη αλλά όταν χτυπάει 40άρια εδώ γίνεται φούρνος λόγο ρετηρέ και πάει 45!!!![]()
αλλά εγώ δεν το αντέχω το air condition, αρρωσταίνω. Αφού όταν έχει πολύ ζέστη και αναγκαστικά το ανοίγουμε σκεπάζομαι με κουβέρτα!!!
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Το πιθανότερο είναι να ξεμυτίσει το βράδυ μόλις ησυχάσουν τα πράγματα... Υπομονή!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
ποσο σε καταλαβαίνω.....
αλλά εγώ δεν το αντέχω το air condition, αρρωσταίνω. Αφού όταν έχει πολύ ζέστη και αναγκαστικά το ανοίγουμε σκεπάζομαι με κουβέρτα!!!
Κατερίνα και εγώ βάζω κουβέρτα!!! δεν το αντέχω πολύ!!!

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
παντος θελω να σας ξανα πω ενα μεγαλο ευχαριστω... ειλικρινα με βοηθησατε παρα πολυ...
και τωρα που ειπα ''με βοηθησατε'' ας κανω αλλη μια χαζη ερωτηση... το βραδυ συνηθως κοιμαμαι σε πληρη συσκοτιση.. μηπως τα γατακια θελουν καποιο μικρο φωτακι??
ruko
Διάσημο μέλος
απο την στιγμη που βρηκε συρταρι δεν λεει να βγει.. εχω καθησει στο κρεβατι και τον κοιταζω.. ελπιζω να ξεθαρεψει και να βγει καμια βολτα για φαγητο (ακομα δεν εφαγε) και τουαλετα..![]()
Μη φοβάσαι, θα καταλάβει και μόνος του ότι δεν μπορεί να περάσει όλη τη ζωή του στο συρτάρι. Είναι ακόμα λίγο σαστισμένο, το δόλιο. Η Πετουλίτα που υιοθέτησα πρόσφατα (είναι 2 ετών) πήγε στην άμμο της τη δεύτερη μέρα και έφαγε (λίγο) την τρίτη - οπότε μην ανησυχήσεις, αν αργήσει να εκδηλωθεί.
Αλλά πολλές φορές τα μικρά μέσα σε παίρνουν τον αέρα μέσα σε λίγες ώρες και βγαίνουν. Ασ' τον να ησυχάσει λίγο και θα δεις!
Εν τω μεταξύ, είναι πανέμορφος!
Απορώ με τους άλλους που δεν του έδιναν σημασία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Μη φοβάσαι, θα καταλάβει και μόνος του ότι δεν μπορεί να περάσει όλη τη ζωή του στο συρτάρι. Είναι ακόμα λίγο σαστισμένο, το δόλιο. Η Πετουλίτα που υιοθέτησα πρόσφατα (είναι 2 ετών) πήγε στην άμμο της τη δεύτερη μέρα και έφαγε (λίγο) την τρίτη - οπότε μην ανησυχήσεις, αν αργήσει να εκδηλωθεί.
Αλλά πολλές φορές τα μικρά μέσα σε παίρνουν τον αέρα μέσα σε λίγες ώρες και βγαίνουν. Ασ' τον να ησυχάσει λίγο και θα δεις!![]()
Εν τω μεταξύ, είναι πανέμορφος!![]()
Απορώ με τους άλλους που δεν του έδιναν σημασία.
καλα που το ειπες... θα ειχα αγχωθει αρκετα αν εβλεπα οτι δεν θα ειχε φαει καθολου σημερα... αλλα απο την αλλη αν δεν φαει σημερα η ξηρα τροφη που του εβαλα να την πεταξω αυριο?? και να βαλω καινουργια?? ή να του αφησω το ιδιο φαγακι μεχρι να το φαει??

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Τι κουκλι καλε ιδιο το χιονακι μικρο αλλα σε μαυρο εχει τσιντσιλλα παπουδες να ξερεις
εχεις εμπειρο ματι ή μου φαινεται?

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
απλα οταν δεν εχει πλακουτσωτη μουριτσα ειχε σιγουρα εναν παπου η γιαγια τσιντσιλλα ειναι απλο. Σε ζηλευω που θα μπορεις να φορας μαυρα ρουχα...Εγω θα την αφηνα εκει την τροφουλα θα εβαζα διπλα και γαλα και κονσερβουλα και θα αδιαφορουσα θα το αφηνα να διαλεξει.... αφου το πιασο κα το χαιδεψω καλα καλα ,... θα το αφηνα αδιαφορα διπλα στην τροφη μαλακα μαλακα
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ααα ναι και πολλα γλυκολογα
chrisidor
Δραστήριο μέλος
βασικα εγω ειμαι και λιγο περιεργος.. μου αρεσει ολο το χρονο να κοιμαμαι με παπλωμα

Και εγώ το ίδιο κάνω και όλοι με κοροϊδεύουν!Όμως στην πραγματικότητα δεν σκεπάζομαι με αυτό, απλώς μου αρέσει να το παίρνω αγκαλιά!

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
ΜΑΙΡΗ
Νεοφερμένο μέλος
Όνομα του βρήκες?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool