Πολλές απορίες από ένα νέο μέλος...

οχι.. δυστυχως ακομα δεν εχω βρει καποιο ονομα.. αλλα πρεπει σιγα σιγα να βρω ενα... οποτε καθε ιδεα θα ηταν χρησιμη:cool::cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νομιζω οτι τελικα καταλαβα πως ανεβαινουν οι φωτο... :):)
τι πανεμορφο γατουλι ειναι αυτο :up: :up: :up: :up: να το χαιρεσαι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω:up::up:

Εγώ δεν είμαι καλή σ' αυτά. Και στα δικά μου οι άλλοι βρήκαν ονόματα. Ξέχασα πριν να σου πω ότι είναι πραγματικά κουκλί το νέο σου μωρό.

Mαυρος σιφουνας , μαυρο ξεσκονοπανι, μαυρο χουχουδι, μαυρουλινι, σμαιλευ(ετσι δειχνει στη φωτο) μπλακυ, Νερο.. μερικα που μου ηρθαν κοιταζοντας το:P

Βασικά ζώντας μαζί του θα σου έρθει κάποιο. Ανάλογα με τα χούγια του, τον χαρακτήρα του, την εμφάνισή του κλπ κλπ κλπ

Το Νέρο που σου πρότινε η Γιασμίν δεν είναι κακό...

οντος.. το Νερο δεν ειναι ασχημο... λες yasmin1gr να γινεις τελικα η νουνα του??

Με ευχαριστηση αχαχα γουσταρω νουνα γατου περσιας αχαχαχχα ασε που θα εχει κι εφεση στη μουσικη θα "καει" και δισκους(με κονσερβουλες πανω οχι απο τους αλλους)... Κι αν ειναι κακο γατακι θα τον φωναζεις νερό για σπασιμο ;) :lol:

ρε παιδια θα με τρελανει το γατι... κοιμαται συνεχεια.. τον εβγαλα λιγο εξω να τον χαιδεψω και να του πω κανενα γλυκολογο.. α! τον χτενισα κιολας.. μια χαρα καθησε.. και ποδαρακια μου εδινε και το κεφαλακι σηκωνε για να τον χτενισω και κατω απο τον λαιμο του... αλλα κατευθειαν την εκοψε για υπνο.. αυτην την φορα δεν μπηκα μεσα στο συρταρι αλλα κατω απο γραφειο που ειναι πιο ανοιχτος ο χωρος.. μιλαμε κοιμαται πολυ ωρα...
ενω ειναι μικρος εγω περιμενα να εχει ορεξη για κανενα παιχνιδι.. αλλα μαλλον απο το αγχος του για το νεο μερος που ειναι.. και μακρια απο την μαμα του ειπε να το ριξει στον υπνο...

Mαυρος σιφουνας , μαυρο ξεσκονοπανι, μαυρο χουχουδι, μαυρουλινι, σμαιλευ(ετσι δειχνει στη φωτο) μπλακυ, Νερο.. μερικα που μου ηρθαν κοιταζοντας το:P

:lol: :lol: τελεια ...σπιρίτσουαλ
οταν βρηκαμε τον οδυσσεα τον φωναζαμε μαυροτσουκαλο:lol: :lol:

Αχαχαχα δυστυχως την πατησες καταρχας ειναι μικρος και θα τραβαει ξεγυρισμενους υπνους το πρωι και θα ζωντανευει πιο βραδυ.. με τον καρο θα συνχρονειστειτε και θα κοιμαται οπως τωρα οταν λειπεις.. δευτερον ειναι περσης δηλαδη βαρυσ κι ασηκωτος κρεμανταλας (πλακα κανω). Μπορει να χει ταλαιπωρηθει πριν να χει τραβηξει αγωνία πριν που δεν ηξερε ποιος θα το παρει μην εισαι ανυπομονος παρτο στην αγγαλια σου ενω γραφεις κι αστο να κοιμαται εκει θα το εκτιμησει δεοντως... μαλλον χαλαρωνει σιγα σιγα το οτι πηγε αλλου ειναι καλο σημαδι... για παιχνιδια απο την τριτη μερα και μετα θα περιμενεις να χει ορεξη, αλιως τον βαφτιζεις Υπναρουλη και το δεχεσαι...:P

αμα ηταν θυλικο θα το εβγαζα τσιλα... αλλα δεν κολαει τωρα...
επειδη ειναι λιγο σαν λιονταρακι ισως τον βγαλω και σιμπα..
δεν ξερω... :hmm::hmm::hmm:

Όταν με το καλό ξεθαρέψει και αρχίσει τα (τρελά) παιχνίδια θα αναπολείς τις παλιές καλές μέρες που κοιμοταν και λιγάκι!!!:lol:

Δες κι εδω τι σε περιμενει κι εδω:D
για το ονομα δες τον χαρακτηρα του και θα σου προκυψει αυτοματα κατι

Αχαχαχα δυστυχως την πατησες καταρχας ειναι μικρος και θα τραβαει ξεγυρισμενους υπνους το πρωι και θα ζωντανευει πιο βραδυ.. με τον καρο θα συνχρονειστειτε και θα κοιμαται οπως τωρα οταν λειπεις.. δευτερον ειναι περσης δηλαδη βαρυσ κι ασηκωτος κρεμανταλας (πλακα κανω). Μπορει να χει ταλαιπωρηθει πριν να χει τραβηξει αγωνία πριν που δεν ηξερε ποιος θα το παρει μην εισαι ανυπομονος παρτο στην αγγαλια σου ενω γραφεις κι αστο να κοιμαται εκει θα το εκτιμησει δεοντως... μαλλον χαλαρωνει σιγα σιγα το οτι πηγε αλλου ειναι καλο σημαδι... για παιχνιδια απο την τριτη μερα και μετα θα περιμενεις να χει ορεξη, αλιως τον βαφτιζεις Υπναρουλη και το δεχεσαι...:P

αποτι καταλαβα ο τυπος ειναι του υπνου... δεν με χαλαει ετσι και αλλιως και εγω καπως ετσι ειμαι.. οταν κοιμαμαι ξεχναω να ξυπνησω...

Δες κι εδω τι σε περιμενει κι εδω:D
για το ονομα δες τον χαρακτηρα του και θα σου προκυψει αυτοματα κατι

καλα μιλαμε ειδικα το 2ο ειναι κορυφαιο βιντεακι..:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

το μικρουλι σου ειναι πανεμορφο!αχ αν και ελεγα να αποφυγουμε τα μακρυτριχα οσο βλεπω ποσο χνουδομπαλακια ειναι μαλλον θα ειναι μακρυτριχο το δευτερο!τελειο χρωμα παρεπιπτωντως:)

Κούκλος!!!!!!!!!
:P :P :up: :up: :kiss: :kiss:

Καλως τον δεχτηκες!!!:) :) :)
Σιγα σιγα ξεθαρρευουν, αλλα οταν ξεθαρρεψουν θα γινει χαμος!:up:

Καλως τον δεχτηκες τον γατούλη σου:up:. Αμα σου θυμίζει λιονταρακι σκεψου και το Ασλαν σαν ονομα. (σημαινει λιονταρι).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back