Πολλές απορίες από ένα νέο μέλος...

wow black lion....

και κατι απιθανες γατες εδω

κι αν σου φαινεται ανετος και υπναρας τι θα προτιμουσες δηλαδη, να ειναι ετσι????:lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν με το καλό ξεθαρέψει και αρχίσει τα (τρελά) παιχνίδια θα αναπολείς τις παλιές καλές μέρες που κοιμοταν και λιγάκι!!

παιδια ακυρο το υπναρας... μολις γυρισα απο τα Αγγλικα μου ανοιγω την πορτα και βλεπω εναν γατο χαλαρο και ξαπλα... μολις καθησα διπλα του αρχησε σιγα σιγα να κανει βολτιτσες γυρο μου.. και καταληξαμε να παιζουμε κανενα 2ωρο με ενα μικρο ποντικακι (παιχνιδι) και ενα κορδονακι.. μιλαμε τον πεθανα στο τρεξιμο.... τωρα ηπιε νερακι και την ξαπλωσε λιγο διπλα απο το νερακι του και κοιμαται.. (πρεπει να τον ψοφισα τον καημενο)

το μονο ασχημο ειναι οτι βρηκε το καλωδιο dsl και αρχισε να το μασουλαει.. ευτυχως τον πηρα χαμπαρι... πρεπει τωρα κιολας οτι καλωδιο υπαρχει να το σηκωσω... και βαριεμαι ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να ρωτησω κατι(αν το εχεις ξαναπει, συγνωμη:redface: ).....απο πετ σοπ το πηρες???

Αρχισε τις σκανταλιες, και που 'σαι ακομα να δεις τι εχει να κανει!!!!!:)

οχι δεν το πηρα απο πετ σοπ... δεν ηθελα.. εψαχνα για καποιο εκτροφειο και βρηκα τελικα μια οικογενεια που το κανει ερασιτεχνικα και πηρα τον μικρο απο εκει...:)

οχι δεν το πηρα απο πετ σοπ... δεν ηθελα.. εψαχνα για καποιο εκτροφειο και βρηκα τελικα μια οικογενεια που το κανει ερασιτεχνικα και πηρα τον μικρο απο εκει...:)

Ειναι πανεμορφο!:D
Δεν εχω δει και πολλα περσικα μαυρα να "κυκλοφορουν"...:happy:

Ωχ οπωσδήποτε μάζεψε τα καλώδια γιατί σε αυτό το site υπάρχουμε πολλοί που τα καλώδιά μας έπεσαν στα δόντια των γάτων! Δεν θέλεις να σου πω την συνέχεια...

Τώρα τον είδα!! Καλέ είναι κούκλος!:up::up:
Και το χρώμα του υπέροχο είναι, θα γίνει μεγάλος γόης!!!:inlove::inlove:
Μπορείς να το δεις και πολιτικά και να του δώσεις κανένα νέγρικο όνομα, Νέλσον, Λούθερ, Λούις ή κάτι τέτοιο:lol:

Τέλεια! Χαίρομαι που ξεθάρρεψε ο μικρός.
Και τώρα... prepare to suffer.:D

Ωχ οπωσδήποτε μάζεψε τα καλώδια γιατί σε αυτό το site υπάρχουμε πολλοί που τα καλώδιά μας έπεσαν στα δόντια των γάτων! Δεν θέλεις να σου πω την συνέχεια...

βασικα τωρα αυτο κανω...

το καμαρι μου εκανε και την πρωτη επισκεψη στην τουαλετα... εκει που καθοταν τραβηξε ενα τρεξιμο κατευθειαν στην τουαλετα του που ειναι στο αλλο δωματιο..

Το Nero το είχα πει εγώ πρώτηηηηηηη !!! Μην μου παίρνετε την κουμπαριά με το κουκλίίίίίίί !!!

Μαυρούκο! Έτσι θα ονόμαζα εάν είχα αρσενικό μαύρο γατούλη :D...

Εγώ και στις δύο περιπτώσεις μαύρων γατιών που μου έτυχαν, έδωσα ονόματα διάσημων μαύρων ανθρώπων :cool: Ο Λούθηρος της μαμάς μου πήρε το όνομά του από τον Martin Luther King και η Αρήθα μου από την Aretha Franklin :)
:greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat: :greycat:

το μονο ασχημο ειναι οτι βρηκε το καλωδιο dsl και αρχισε να το μασουλαει.. ευτυχως τον πηρα χαμπαρι... πρεπει τωρα κιολας οτι καλωδιο υπαρχει να το σηκωσω... και βαριεμαι ....

Join the club Κώστα! Εγώ ακόμη ψάχνω το φορτιστή της ψηφιακής! Μακάρι να'ξερα που το΄χει καταχωνιάσει το τερατάκι μου...:hmm:
Δε σου λέω για το φορτιστή του laptop που το καλώδιό του έχει δεινοπαθήσει από τα δοντάκια του!!!
Πως πέρασε το πρώτο σας βράδυ με το ζουζουνάκι?

Α! Και για όνομα πως σου φαίνεται το Marley από τον Bob Marley?:cool:

Εμενα παραδόξως ολα τα καλωδια ειναι αθικτα κι ας ειναι 5 γατια...αλλα αν δουν μπιλιτσες τα παιζουν

λοιπον η πρωτη μας βραδια... αφου κοιμηθηκα κατα της 4... επρεπε να μαζεψω οτι καλωδιο υπηρχε... αυτος ειχε κοιμηθει απο της 1.
ηταν ολα οκ... κοιμηθηκε διπλα απο το κρεβατι μου αλλα το ασχημο ειναι οτι ξυπνησε κατα της 9 και μαλλον ηθελε παρεα και αρχισε να μου νιαουριζει,,, μολις με ξυπνησε τον επαιξα λιγο τον χτενισα και ηρεμισε... και βεβαια την ξανα εκοψα για υπνο... γενικα μου φαινεται οτι εχει ξεψαρωσει το γατακι...το μονο που δεν εχει κανει ως τωρα ειναι να φαει.. και νερακι ηπιε και τουαλετα εχει παει... αληθεια εκτος απο την ξηρα τροφη να του βαλω διπλα και κονσερβα?? μπας και τιμησει την 2η??

Α! Και για όνομα πως σου φαίνεται το Marley από τον Bob Marley?
πολυ ωραιο ειναι:):) ευχαριστω...

Α! Και για όνομα πως σου φαίνεται το Marley από τον Bob Marley?:cool:

πολυ ωραιο ειναι:):) ευχαριστω...
Ελπίζω να με προτιμήσετε για νονά εεεε??? Εκτός από τον γάτο μου το Χιόνη και το σκύλο της αδελφής μου τον Ραμσή που δεν πιάνονται γιατί είναι δικά μας, δεν έχω βαφτίσει άλλο αγοράκι...:(
Όλο κορίτσια βαφτιστήρες έχω...:/:

Άσε που του πάει το όνομα Marley και λόγω χρώματος και λόγω μαλλιού;)

ε τοτε κατι θα γινει..:P
αλλα δεν θα ξεχνας τον βαφτιστικο σου..οκ?:P:lol:

ε τοτε κατι θα γινει..:P
αλλα δεν θα ξεχνας τον βαφτιστικο σου..οκ?:P:lol:
Όοοοοχι ποτέ! Είμαι η καλύτερη νονά, αφού οι φίλοι μου μου ζητάνε να τους ξαναβαφτίσω για να παίρνουν δώρα!!!:lol: :lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back