Πολλές απορίες από ένα νέο μέλος...

• Thread starter Thread starter lactoula
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειναι τελειος ο γατουλης σου! Να σου ζησει! Κουκλι κουκλι, μην το ματιασω! Αχ θελω και εγω μια τετοια τριχομπαλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστω πολυ lactoula...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εμένα το Φριξάκι την kitten την εξαλείφει ενώ τις κροκέτες τις αγνοεί πλήρως !!!

Καλέ τι πανέμορφο είναι το Φριξάκι σου; Γλύκα!:inlove:

Τελικα πως θα ονομαστει το γατακι?

Ναι Κώστα, πως θα ονομαστεί τελικά το γατάκι????:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

πέρα σε ένα ζώο χωρίς προβλήματα υγιείας (π.χ. παχυσαρκία, διάρροιες κτλ) δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις ντε και καλά ξηρή. Ίσα ίσα που αν τρώνε μόνο ξηρή και δεν πίνουν αρκετό νερό αργότερα μπορεί να πάθουν και καμιά ζημιά στα νεφρά

Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι σωστο, η ξηρα τροφη ειναι πολυ καλυτερη απο την κονσερβα αν συνοδευεται απο νερο, γιατι εξασκει ακι τα δοντακαι και δεν παθαινουν πετρα.Η κονσερβα ειναι για κατι το επιπλεον λενε οι κτηνιατροι που ξερω, περιεχει περισσοτερο νερο αλλα δεν χορταινει τοσο και πολλες φορες ειναι πιο λιπαρη και χρησιμοποιειται και για να παχυνει ενα ζωακι. Η βασική τροφη χρειαζεται να ειναι η ξηρα τροφη και τα αλλα ειναι επιπλεον, σνακς, κονσερβουλες κλπ. Το να μην πινει αρκετο νερό ενα ζωο δεν ειναι σημαδι νορμαλ ουτε προκαλειται απο την ξηρα τροφη καθως και στη νεφρικη ανεπαρκεια πολλες αιτίεςπαιζουν ρόλο. Απλα καλο ειναι οι αρσενικοι στειρωμένοι να τρωνε ειδική τροφη και να πινουν μπολικο νερακι για να πηγαινουν συχνα στην τουαλεττα και να μην φρασεται η ουροδοχος κυστη και να λειτουργουν καλα τα νεφρα εξισου

:) :) :) Τελευταίο μήνυμά και φεύγω:lol: :lol: :lol: :lol: άργησα.Είναι ένας κούκλος να τον χαίρεσε:inlove: :inlove: :inlove: Κρίμα που δεν είναι κορίτσινα τα ζευγαρωναμαι αργότερα:lol: :lol: :lol: :lol:

Να σου ζήσει! Και εγώ πρώτη φορά βλέπω μαύρο-κατάμαυρο περσίας, είναι ένας κούκλος και φαντάζομαι ότι όταν θα μεγαλώσει θα γίνει και τεράστιος! Λοιπόν εγώ έχω να προτείνω το όνομα Dibo, αυτό ήταν το παρατσούκλι ενός φίλου από τα παλιά που νόμιζες ότι αν πάει άλλη μια φορά γυμναστήριο ακόμα θα σκάσουν τα χέρια του! Και άλλη μια ιδέα είναι Σοφοκλής, από το μεγάλο μπασκετμπολίστα μας, είμαι επί του αθλητισμού εγώ!

πολυ καλημερα σας...:):)
τελικα ο γατουλης θα βγει Marley

Αξια αξια η νονά!!! Το Πασχα λαμπαδα με ποντικακι

Μου φαίνεται ότι ο Μάρλεϊ θα εκτιμούσε περισσότερο ένα ποντίκι και ας ήταν χωρίς λαμπάδα. Ασπασία ξεκίνα να ψάχνεις απο τώρα.:rolleyes:

χαχα...:greycat::greycat::greycat:

Να σου ζήσει ο Μάρλεϊ!! :up: Με τέτοιο όνομα και τέτοιο φοβερό μαλλί, το επόμενο βήμα είναι φυσικά... τα ράστα!!:lol:

πολυ καλημερα σας...:):)
τελικα ο γατουλης θα βγει Marley
Ναιαιαιαιαι! Νενικήκαμεν!!!:up: :up: :up:
Αξια αξια η νονά!!! Το Πασχα λαμπαδα με ποντικακι
Μου φαίνεται ότι ο Μάρλεϊ θα εκτιμούσε περισσότερο ένα ποντίκι και ας ήταν χωρίς λαμπάδα. Ασπασία ξεκίνα να ψάχνεις απο τώρα.:rolleyes:
Καλέ τα λυπάμαι τα ποντικάκια...:blink: :( :cry: Αν του πάρω παιχνίδι ποντικάκι θα βολευτεί?:hmm:
Να σου ζήσει ο Μάρλεϊ!! :up: Με τέτοιο όνομα και τέτοιο φοβερό μαλλί, το επόμενο βήμα είναι φυσικά... τα ράστα!!:lol:
Εμ, το μαλλί και το χρώμα ήταν η έμπνευση για το όνομα!!!...;) :cool: :cool:

Νομίζω ότι η ομοιότητα είναι ολοφάνερη!!!:lol: :lol: :lol:

Καλέ τα λυπάμαι τα ποντικάκια...:blink: :( :cry: Αν του πάρω παιχνίδι ποντικάκι θα βολευτεί?

του εχω παρει εγω αλλα δεν του αρεσε μαλλον.. δεν το παιζει καθολου..

παντος το γατι εχει κατι νταγλες τωρα αλλο πραγμα...μιλαμε για πολυ υπνο.. α! εχθες ο χαζος ανεβηκε στο κρεβατι και κοιμηθηκε στην ακρη.. καποια στιγμη (νομιζε πως ειχε χωρο) πηγε να γυρισει την κορμαρα του ετσι πως ηταν απλωμενος απο την αλλη πλευρα αλλα τελικα κατεληξε στο πατωμα... εγω αγχωθηκα νομιζα οτι χτυπησε.. και σηκωθηκα να δω αν ειναι καλα.. και τον βλεπω τον αθεοφοβο να κοιμαται κατω απο το κρεβατι... μιλαμε χαμπαρι δεν πηρε που επεσε..:confused::confused::confused:

:lol: :lol: :lol: Τελικά είναι αλήθεια ότι τα περσικά είναι πιο αραχτά γατιά... Πω πω, όταν χειμωνιάσει ειδικά θα είναι τέλειος, σα ζωντανή φλοκάτη!! :D

α! εχθες ο χαζος ανεβηκε στο κρεβατι και κοιμηθηκε στην ακρη.. καποια στιγμη (νομιζε πως ειχε χωρο) πηγε να γυρισει την κορμαρα του ετσι πως ηταν απλωμενος απο την αλλη πλευρα αλλα τελικα κατεληξε στο πατωμα... εγω αγχωθηκα νομιζα οτι χτυπησε.. και σηκωθηκα να δω αν ειναι καλα.. και τον βλεπω τον αθεοφοβο να κοιμαται κατω απο το κρεβατι... μιλαμε χαμπαρι δεν πηρε που επεσε..:confused::confused::confused:
Κι εμένα το παθαίνει συνέχεια το καμάρι μου, μόνο που αυτός ξυπνάει και τρομάζει....:lol::lol: :lol:

Τέλεια! Να σου ζήσει ο Marley λοιπόν!:up:\

να σου ζησει!δεν μας βαζεις και καμια μεγαλη φωτο να τον θαυμασουμε καλυτερα??

αντε τα κουμπαριλίκια δέσανε!!!:up: :up: να ζησει το παίδι καλε!!!:lol: :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back