lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
και εμένα το Φριξάκι την kitten την εξαλείφει ενώ τις κροκέτες τις αγνοεί πλήρως !!!
Καλέ τι πανέμορφο είναι το Φριξάκι σου; Γλύκα!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πέρα σε ένα ζώο χωρίς προβλήματα υγιείας (π.χ. παχυσαρκία, διάρροιες κτλ) δεν υπάρχει κανένας λόγος να δίνεις ντε και καλά ξηρή. Ίσα ίσα που αν τρώνε μόνο ξηρή και δεν πίνουν αρκετό νερό αργότερα μπορεί να πάθουν και καμιά ζημιά στα νεφρά
Συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι σωστο, η ξηρα τροφη ειναι πολυ καλυτερη απο την κονσερβα αν συνοδευεται απο νερο, γιατι εξασκει ακι τα δοντακαι και δεν παθαινουν πετρα.Η κονσερβα ειναι για κατι το επιπλεον λενε οι κτηνιατροι που ξερω, περιεχει περισσοτερο νερο αλλα δεν χορταινει τοσο και πολλες φορες ειναι πιο λιπαρη και χρησιμοποιειται και για να παχυνει ενα ζωακι. Η βασική τροφη χρειαζεται να ειναι η ξηρα τροφη και τα αλλα ειναι επιπλεον, σνακς, κονσερβουλες κλπ. Το να μην πινει αρκετο νερό ενα ζωο δεν ειναι σημαδι νορμαλ ουτε προκαλειται απο την ξηρα τροφη καθως και στη νεφρικη ανεπαρκεια πολλες αιτίεςπαιζουν ρόλο. Απλα καλο ειναι οι αρσενικοι στειρωμένοι να τρωνε ειδική τροφη και να πινουν μπολικο νερακι για να πηγαινουν συχνα στην τουαλεττα και να μην φρασεται η ουροδοχος κυστη και να λειτουργουν καλα τα νεφρα εξισου
Τελευταίο μήνυμά και φεύγω
άργησα.Είναι ένας κούκλος να τον χαίρεσε
Κρίμα που δεν είναι κορίτσινα τα ζευγαρωναμαι αργότερα

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

τελικα ο γατουλης θα βγει Marley
Κείρα
Δραστήριο μέλος

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Με τέτοιο όνομα και τέτοιο φοβερό μαλλί, το επόμενο βήμα είναι φυσικά... τα ράστα!!
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ναιαιαιαιαι! Νενικήκαμεν!!!πολυ καλημερα σας...
τελικα ο γατουλης θα βγει Marley
Αξια αξια η νονά!!! Το Πασχα λαμπαδα με ποντικακι
Καλέ τα λυπάμαι τα ποντικάκια...Μου φαίνεται ότι ο Μάρλεϊ θα εκτιμούσε περισσότερο ένα ποντίκι και ας ήταν χωρίς λαμπάδα. Ασπασία ξεκίνα να ψάχνεις απο τώρα.![]()
:cry: Αν του πάρω παιχνίδι ποντικάκι θα βολευτεί?
Εμ, το μαλλί και το χρώμα ήταν η έμπνευση για το όνομα!!!...Να σου ζήσει ο Μάρλεϊ!!Με τέτοιο όνομα και τέτοιο φοβερό μαλλί, το επόμενο βήμα είναι φυσικά... τα ράστα!!
![]()

Νομίζω ότι η ομοιότητα είναι ολοφάνερη!!!

kostasios
Νεοφερμένο μέλος
Καλέ τα λυπάμαι τα ποντικάκια...![]()
:cry: Αν του πάρω παιχνίδι ποντικάκι θα βολευτεί?
του εχω παρει εγω αλλα δεν του αρεσε μαλλον.. δεν το παιζει καθολου..
παντος το γατι εχει κατι νταγλες τωρα αλλο πραγμα...μιλαμε για πολυ υπνο.. α! εχθες ο χαζος ανεβηκε στο κρεβατι και κοιμηθηκε στην ακρη.. καποια στιγμη (νομιζε πως ειχε χωρο) πηγε να γυρισει την κορμαρα του ετσι πως ηταν απλωμενος απο την αλλη πλευρα αλλα τελικα κατεληξε στο πατωμα... εγω αγχωθηκα νομιζα οτι χτυπησε.. και σηκωθηκα να δω αν ειναι καλα.. και τον βλεπω τον αθεοφοβο να κοιμαται κατω απο το κρεβατι... μιλαμε χαμπαρι δεν πηρε που επεσε..

aretha
Περιβόητο μέλος
Τελικά είναι αλήθεια ότι τα περσικά είναι πιο αραχτά γατιά... Πω πω, όταν χειμωνιάσει ειδικά θα είναι τέλειος, σα ζωντανή φλοκάτη!! 
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Κι εμένα το παθαίνει συνέχεια το καμάρι μου, μόνο που αυτός ξυπνάει και τρομάζει....α! εχθες ο χαζος ανεβηκε στο κρεβατι και κοιμηθηκε στην ακρη.. καποια στιγμη (νομιζε πως ειχε χωρο) πηγε να γυρισει την κορμαρα του ετσι πως ηταν απλωμενος απο την αλλη πλευρα αλλα τελικα κατεληξε στο πατωμα... εγω αγχωθηκα νομιζα οτι χτυπησε.. και σηκωθηκα να δω αν ειναι καλα.. και τον βλεπω τον αθεοφοβο να κοιμαται κατω απο το κρεβατι... μιλαμε χαμπαρι δεν πηρε που επεσε..![]()

chrisidor
Δραστήριο μέλος
\Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
να ζησει το παίδι καλε!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool