julia
Διακεκριμένο μέλος
.Καλαμάκι με ανοιχτή τομή μου φαίνεται λίγο ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ειδικα για μια αγαρμπη σαν κι εμένα!![]()
Έλα ρε Κατερίνα.. οι τομές είναι τέρμα πίσω... δεν μπορείς να βάλεις το καλαμάκι ισα-ισα μέσα στο στόμα???

Ναι, τα 46 είναι πολύ λίγα και για το ύψος σου... πες της μανας, να σου κάνει πουτίγκες με σοκολάτα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
46,5???
Κούκλα μου εσύ δεν είναι να χάνεις παραπάνω κιλά. Να προσέχεις. Μέχρι πριν 3 χρόνια ήμουν 48 (μην ρωτάτε τώρα πόσα έχω γίνει θα σας πέσουν τα μαλλιά) και έχανα με το παραμικρό και μια φορά κόντεψα να πάω στο νοσοκομείο γιατί μου είχε κοπεί η όρεξη και άρχισα τις ζαλάδες. Φοβήθηκαν μην έχω και νευρική ανορεξία. Δεν λέω οτι έχεις πρόβλημα απλά πρόσεχε μην χάσεις και άλλα δεν ειναι πολύ υγιές για το σώμα σου. Ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις που χάνονται απότομα.
Αχ καλέ το ξέρω..είναι που είναι το σκαρί μου έτσι..δεν μου φαίνεται ασχημο..απλά δεν θέλω να χάσω κι άλλα...ΕΛΕΟΣ!
Από υγεία ασε ασε...Παλιά προσπαθούσα να πάω 50...ε...δεν γινόταν με το που έφτανα τσουπ τα έχανα όλα επειδή αρρώσταινα
..τα 48 είναι τα ιδανικά νομίζω..Είχα χρόνια να φτασω τα 45 (από τότε που είχα πάθει σαλμονέλα)τουλάχιστον σε 2 βδομαδες πήρα 1,5 κιλο για να το χάσω μέχρι το τέλος της βδομάδας..
Τέσπα...ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !!
ΚΑλέ ναι...αλλά όταν σου λέω άγαρμπη το εννοώ...Έλα ρε Κατερίνα.. οι τομές είναι τέρμα πίσω... δεν μπορείς να βάλεις το καλαμάκι ισα-ισα μέσα στο στόμα???
Ναι, τα 46 είναι πολύ λίγα και για το ύψος σου... πες της μανας, να σου κάνει πουτίγκες με σοκολάτα....![]()
Έχω τραυματιστεί με πολύ χαζούς τρόπους και πολύ πιο ακυρους..Επίσης έχω σπάσει πράγματα με τον πιο ηλίθιο τρόπο..
Η το έχεις ή δεν το έχεις το χάρισμα...

Η μαμά δεν μαγειρεύει και πολύ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
ΚΑλέ ναι...αλλά όταν σου λέω άγαρμπη το εννοώ...Έχω τραυματιστεί με πολύ χαζούς τρόπους και πολύ πιο ακυρους..Επίσης έχω σπάσει πράγματα με τον πιο ηλίθιο τρόπο..
Η το έχεις ή δεν το έχεις το χάρισμα...
Η μαμά δεν μαγειρεύει και πολύ...Δεν της αρέσει μωρέ ξέρεις...
![]()
Να μαγειρευεις εσυ. Η ακομα καλυτερα αρχισε τις πιτσες και τους γυρους. (Οταν στρωσει το δόντι) να δεις αν θα βάλεις κιλα
. Η ακόμα καλύτερα έλα μια βόλτα απο το σπίτι μου όταν μετακομίσω ελλάδα μείνε μια βδομάδα μαζί μου και αν δεν σε κάνει η μάνα μου να βάλεις κιλά εγώ θα πέσω απο το μπαλκόνι. Εγγυημένο αυτο!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Να μαγειρευεις εσυ. Η ακομα καλυτερα αρχισε τις πιτσες και τους γυρους. (Οταν στρωσει το δόντι) να δεις αν θα βάλεις κιλα. Η ακόμα καλύτερα έλα μια βόλτα απο το σπίτι μου όταν μετακομίσω ελλάδα μείνε μια βδομάδα μαζί μου και αν δεν σε κάνει η μάνα μου να βάλεις κιλά εγώ θα πέσω απο το μπαλκόνι. Εγγυημένο αυτο!!
![]()

Ναι υπάρχουν πολλές μανάδες με αυτό το ταλέντο..Εμένα γιατί βγήκε έτσι η δικιά μου???????
Τέσπα, γύρουσ και πίτσες ε???
Εντάξει για τα καλαμάκια και τις πιτουλες αλλά πίτσα...ΙΟΥ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Να μαγειρευεις εσυ. Η ακομα καλυτερα αρχισε τις πιτσες και τους γυρους. (Οταν στρωσει το δόντι) να δεις αν θα βάλεις κιλα. Η ακόμα καλύτερα έλα μια βόλτα απο το σπίτι μου όταν μετακομίσω ελλάδα μείνε μια βδομάδα μαζί μου και αν δεν σε κάνει η μάνα μου να βάλεις κιλά εγώ θα πέσω απο το μπαλκόνι. Εγγυημένο αυτο!!
![]()
ΚΑΛΟ!!!!

και θα της μάθεις και να τρώει με καλαμάκι!!!

Κατερίνα είμαι ακόμα Αθήνα... ΜΗΝ με κάνεις να έρθω!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
Επίσης, θα είχα την ησυχία μου!Δεν μπορώ τις φωνές και το τραγούδι με το σφύριγμα του μπαμπά την ώρα που θέλω να ηρεμήσω καθώς και τα σούρτα φέρτα του μεσα στο σαλόνι όταν κοιμάμαι μιλώντας ακαταπαυστα και πολύ δυνατά στο κινητό!Πολύ γκρίνια αλλά ΑΜΑΝ πια!!!!
Υ.Γ.Ισως και να το ρύθμισαν σωστά το κλιματιστικό αλλά εγώ παράμένω με τις παντοφλες της μαμάς 3 νούμερα πιο μικρές από το ποδι μου, δυο ζακέτες, 3 ζευγάρια κάλτσες και φυσικά το πατατο-κεφάλι μου!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑΛΟ!!!!
και θα της μάθεις και να τρώει με καλαμάκι!!!
Κατερίνα είμαι ακόμα Αθήνα... ΜΗΝ με κάνεις να έρθω!!!!![]()
Αμάν με το καλαμάκι..ΛΥΣΑΞΕΣ!!!!

Τζούλια πότε φέυγεις θέλω μια πόρτα!!!!!!
Ευχαριστώ...Περαστικα παραπονιαρα μου,υπομονη και θα περασει!

Και δεν διάβασες και το γκρινιάρικο ποστ μου...!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Κι αν θες να ξερεις κι εμεις ποναμε αλλα δεν κανουμε ετσι κυρα μου!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Το ξέχασα τελείως...
Θα είμαι σπίτι μέχρι το βραδάκι... αν θέλεις να έρθεις.. αλλιώς next month...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ πιο κάτω.....Εχει και πιο γκρινιαρικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα γραψεις και πιο γκρινιαρικο και συνεχισεις να εισαι πρησμενη θα σε λεω βαβουροπατατα!Κι αν θες να ξερεις κι εμεις ποναμε αλλα δεν κανουμε ετσι κυρα μου!

Γλυκιά μου σε πρόλαβε άλλος εγώ και η δεύτερη κολλητή μου νομαζόμαστε βαβούρα εγώ και πατάτα αυτή..Είμαστε τα βαβουροπατατάκια...Βαβουροπατάτα μια παρέα τρελή
αχ έλα κι εσύ
θα σ'αρεσει πολύ

Αααα εγώ ξεσπάω έτσι..και δεν νιώθω τόοοοοοοοοοσο τον πόνο!!!Είναι κόλπο!
Αλήθεια πονάς???Η γενικά μιλάς???
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εχει και πιο γκρινιαρικο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αμα γραψεις και πιο γκρινιαρικο και συνεχισεις να εισαι πρησμενη θα σε λεω βαβουροπατατα!Κι αν θες να ξερεις κι εμεις ποναμε αλλα δεν κανουμε ετσι κυρα μου!
Άστο Δώρα, ΗΡΩΑΣ η συγκάτοικος!!!

ΕΤΣΙ είναι Κατερίνα.. αμα φύγεις απο το σπίτι.. έτσι σου φαίνεται μετά!!!

έχει και τα καλά του και τα κακά του!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει..Ισως πάω να πάρω καμιά καινούρια λεκάνη..Αύριο πρωί-μεσημέρι.......
Το ξέχασα τελείως...Θα είμαι σπίτι μέχρι το βραδάκι... αν θέλεις να έρθεις.. αλλιώς next month...

Αν περισέψει κανένα φράγκο θα πάω...
ΚΑλέ πως να έρθω ούτε να περπατήσω δεν μπορώ με τα τόσα φάρμακα..!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Αφηστε κοριτσια,φανταστειτε εγω που εμενα μια πενταετια με το Δημητρη και τη συγκατοικο μου και μετα γυρισα στο πατρικο μου,με γονεις και εφηβο αδερφο που εδινε πανελληνιες.Ξαφνικα η Καλυμνος δεν μου φαινεται και τοσο ασχημη!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Άστο Δώρα, ΗΡΩΑΣ η συγκάτοικος!!!
ΕΤΣΙ είναι Κατερίνα.. αμα φύγεις απο το σπίτι.. έτσι σου φαίνεται μετά!!!έχει και τα καλά του και τα κακά του!!!
![]()

Εντάξει ήρωας είναι ...ΤΟ δεχομαι!
Αλλά δεν σας είπα και το άλλο...Ναι εγώ έκανα την εξαγωγή και η γλυκιά μου συγκατοικος καλύτερη φίλη σε όλον τον κόσμο έπαθε λουμπάγκο και ο γιατρός είπε 10 μερες στο κρεββάτι..Πάει το σπίτι!!!Αυτό ήταν!!!

Το γλυκο μου και πονάει ουουουουου αβέρτα..ΚΑι όπως είναι λογικό, το παράπονο πέφτει σύγνεφο και από το αριστέρο και από το δεξι δωμάτιο!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος
Τζούλια θέλω κι εγώ επαρχία!!!!!!!!![]()
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σε μένα πάντως!!!!! Εγώ τους έχω εκπαιδεύσει τους γονείς μου, είμαι ΟΚ.. και τα γατιά!!!!

Αν και τώρα που το σκέφτομαι, αν ερχόσουν μαζί μου.. θα ΕΙΧΕΣ λόγο να γκρινιάξεις!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Α ναι μωρέ το είδα..Ωραίο το νεραιδάκι..Μοιάζει με την τινκερμπελ ε?Κι εμένα προσπαθούν να με πείσουν...Ποναω καλε,εκανα τατουαζ οσο ημουν στη Ροδο!
Αφηστε κοριτσια,φανταστειτε εγω που εμενα μια πενταετια με το Δημητρη και τη συγκατοικο μου και μετα γυρισα στο πατρικο μου,με γονεις και εφηβο αδερφο που εδινε πανελληνιες.Ξαφνικα η Καλυμνος δεν μου φαινεται και τοσο ασχημη!![]()
Απέναντι από τη δουλειά μου έχει τατουαζάδικο και ένα πιρσιγκ στούντιο..ΚΑταλαβαίνετε τι γίνεται...Εγώ θέλω μια τρύπα στο κάτω χείλος δεξια πλευρά και θα την κάνω αφου κάνω και τις άλλες δύο εξαγωγές και κερδίσω το λόττο

Δώρα σαν να νιώθω πολύ πιο τυχερή..Φαντάσου να ήταν κι αλλος εδώ (πχ ο αδερφός μου)αππαπαπαπαπα!!!

Κι εσένα με πανελλήνιες ...Τραγικό γεγονός..Κάλυμνος φορ έβερ!!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σε μένα πάντως!!!!! Εγώ τους έχω εκπαιδεύσει τους γονείς μου, είμαι ΟΚ.. και τα γατιά!!!!
Αν και τώρα που το σκέφτομαι, αν ερχόσουν μαζί μου.. θα ΕΙΧΕΣ λόγο να γκρινιάξεις!!!![]()

Χμμμμμ καλά λοιπόν...Εγώ θυμάμαι μια πρόταση βέβαια που μου είχατε κάνει κυρία μου!!!Τέσπα, με εμένα θα τα έβρισκες πολύ σκούρα..Οταν πονάω ή όταν γκρινιάζω(προτιμώ το παραπονιέμαι αλλά στην συγκεκριμένη φάση γκρινιαρόγατα έχω γίνει) είμαι περίπτωση...

moukelis
Επιφανές μέλος
Οχι δεν μοιαζεισ τη χαζοβιολα την Τινκερ.Α ναι μωρέ το είδα..Ωραίο το νεραιδάκι..Μοιάζει με την τινκερμπελ ε?Κι εμένα προσπαθούν να με πείσουν...Απέναντι από τη δουλειά μου έχει τατουαζάδικο και ένα πιρσιγκ στούντιο..ΚΑταλαβαίνετε τι γίνεται...Εγώ θέλω μια τρύπα στο κάτω χείλος δεξια πλευρά και θα την κάνω αφου κάνω και τις άλλες δύο εξαγωγές και κερδίσω το λόττο
Δώρα σαν να νιώθω πολύ πιο τυχερή..Φαντάσου να ήταν κι αλλος εδώ (πχ ο αδερφός μου)αππαπαπαπαπα!!!Κι εσένα με πανελλήνιες ...Τραγικό γεγονός..Κάλυμνος φορ έβερ!!!
![]()
Α εμενα δε μου αρεσει το πιρσινγκ.Αλλα ενα τατουαζ το ηθελα απο φοιτητρια,και τωρα ειπα να το αποφασισω.Ειχα και τη Νια να μου κραταει το χερι...
Ειδες παιδι μου,ειναι θεμα οπτικης γωνιας.Κι αμα σε νευριασουν πολυ,παρε το καραβι κι ελα,θα μιλας με τον Σειριο τον μιρλα ολη μερα,της πηρε το κεφαλι της γιατρου τις μερες που ελειπα!

katerina10
Περιβόητο μέλος
Αααα εντάξει μην βαράς και πονάω..Οχι δεν μοιαζεισ τη χαζοβιολα την Τινκερ.Α εμενα δε μου αρεσει το πιρσινγκ.Αλλα ενα τατουαζ το ηθελα απο φοιτητρια,και τωρα ειπα να το αποφασισω.Ειχα και τη Νια να μου κραταει το χερι...
Ειδες παιδι μου,ειναι θεμα οπτικης γωνιας.Κι αμα σε νευριασουν πολυ,παρε το καραβι κι ελα,θα μιλας με τον Σειριο τον μιρλα ολη μερα,της πηρε το κεφαλι της γιατρου τις μερες που ελειπα!![]()
Της έχεις δώσει όνομα η απλά νεραιδάκι??Εμένα πάλι το τατουαζ δεν μου αρέσει (επάνω μου νομίζω ότι θα είναι βλακεία)..Βρε...δεν μου λες..η Νία την γατοπολυκατοικία την πήρε????Την ψάχνω πόσο και ρό να την ρωτήσω αλλά δεν μπαίνει ρε σύ μεσα στο φόρουμ..Τουλάχιστον είχες παρεούλα!
Τώρα σου έρχομαι Δώρα..Βάλε στην άκρη τον Σείριο γιατί από την πολύ μου γκρίνια παίζει να ερωτευτούμε..Τααααα γκρινιαρόγατααααα!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool