Πορτάκι για γάτες!

Mπαίνει και σε τοίχο? Νομιζα μονο σε ξύλο ή τζάμι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπαίνουν, αλλά όχι τα ίδια. Υπάρχουν πορτάκια ειδικά για τον τοίχο, σαν αυτό της φωτογραφίας πχ:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• WallMountOpenDoor.jpg
    WallMountOpenDoor.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 1.062
Με κάλυψε η Aretha!!! :up:
Ναι, υπάρχουν πορτάκια που μπαίνουν σε τοίχο αλλά είναι δύσκολο να βρεις petshop που να τα προμηθεύει. Γι αυτό θα ζητήσω από τους φίλους μου να μου στείλουν από Αμερική, όταν με το καλό αρχίσουμε το χτίσιμο του αλλού σπιτιού μας.

Αυτα για το τοιχο ξερει κανεις που εχει στη Θεσσαλονικη;

Πιστεύω ότι και να μην υπάρχουν έτοιμα θα μπορούσε να φτιάξει κάποιος αλουμινάς. Είτε με τζάμι είτε με ταμπλό φύλλο αλουμινίου. Το φτιάχνει το φέρνει τρυπάει τον τοίχο και το σφηνώνει με αφρό. Μόνο που επειδή είναι μικρή δουλειά ποιος ξέρει πόσον καιρό θα κάνει να το φτιάξει.

Παιδια προς το παρον αγορασα μια κλειστη τουαλλετα και εχει βελτιωθει το προβλημα γιατι το πορτακι θελει πολυ ιστορια.....
Ο φελιξ το επιασε αμεσως πως λειτουργει! Η καημενη η Οπρα προσπαθει να βγει με τα νυχια!!:lol:

Εμείς έχουμε βάλει πορτάκι! Πραγματικά σωθήκαμε!
Απ'ότι γνωρίζω υπάρχουν για αλουμίνιο, τζάμι, τοίχο και ξύλο.
Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα γιατί το βάλαμε σε πόρτα από αλουμίνιο. Σε τζάμι είναι λίγο πιο δύσκολο να μπει. Ο Ισίδωρος έμαθε να το χρησιμοποιεί αμέσως αφού του το δείξαμε! Ο Ζαχαρίας έκανε 2-3 μέρες, αλλά δικαιολογείται επειδή ήταν καινούριος στο σπίτι και έπρεπε να προσαρμοστεί πρώτα! Προσπαθώ να πείσω τους γονείς μου να βάλουμε κι άλλο στην άλλη βεράντα που βγαίνουν για να παίξουν (έχουν άλλη για παιχνίδι και άλλη για τουαλέτα:)) αλλά δεν θέλουν για να μη χαλάσουν το τζάμι! Δυστυχώς δεν μπορεί να μπει κάπου αλλού και έτσι όλη την ώρα ανοίγουμε και κλείνουμε την πόρτα!Είναι σπαστικό, ειδικά όταν προσπαθώ να δω ταινία, αλλά τι να κάνω...όλα για τους γάτους!:)

Πορτάκια για γάτες

Πορτάκι σε τζάμι και σε ξύλινη πόρτα.

Ακομα πιο εξυπνο ειναι αυτο που εχει ο θειος μου στην Δανια, που εχει τσιπακι η πορτουλα κι η γατα και μπορει να μπαινει μονο μεσα η γατα του:up: Αν παει να μπει αλλη γατα δεν ανοιγει το πορτακι.

Ακομα πιο εξυπνο ειναι αυτο που εχει ο θειος μου στην Δανια, που εχει τσιπακι η πορτουλα κι η γατα και μπορει να μπαινει μονο μεσα η γατα του:up: Αν παει να μπει αλλη γατα δεν ανοιγει το πορτακι.

αυτο ειναι καλο για να μην μπαινουν και τα αλλα και κανουν παρτυ στα ξενα σπιτια!!!:D

αυτο ειναι καλο για να μην μπαινουν και τα αλλα και κανουν παρτυ στα ξενα σπιτια!!!:D

Ακριβως! Και στη Δανια δεν εχει και αδεσποτα, αλλα ο γειτονας του θειου μου ειχε εναν γαταρο και εμπαινε μεσα και η καημενη η Μιτσι του κρυβοτανε και εκανε 2 μερες να συνελθει.

Αυτό το πορτάκι υπάρχει κι εδω. Στοιχίζει περίπου 100 ευρώ.

Αυτό το πορτάκι υπάρχει κι εδω. Στοιχίζει περίπου 100 ευρώ.
Έχω μείνει έκπληκτη απ'ο το όλο θέμα. Τα διάβασα όλα με πολύ ενδιαφέρον γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αυτό το πορτάκι που κοστίζει 100Ε. που υπάρχει? που το είδες Ιsmini?

Εδώ είναι ο Ισίδωρος που χρησιμοποιεί για πρώτη φορά μόνος του το πορτάκι! Γι'αυτό έχει και αυτό το περίεργο ύφος!:P

Συνημμένα

• Picture 011.jpg
    Picture 011.jpg
    94,9 KB · Εμφανίσεις: 458
Βρε τον Ισιδωρο!:lol: :lol:

Παντως εχει ενα μειονεκτημα αυτο με το τσιπ. Το τσιπ στη γατα νομιζω μπαινει στο λουρακι. Εαν η γατα βγει εξω και βγαλει το λουρι, την πατησε, δεν μπαινει σπιτι!

Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο από τα πορτάκια στη βόρεια Ελλάδα? Η ismini μήπως?

Εχει στο πετ σοπ στην αγιας θεοδωρας και σ αυτο στην ανθεων και στο κουικο πετ σοπ

Βρε τον Ισιδωρο!:lol: :lol:

Παντως εχει ενα μειονεκτημα αυτο με το τσιπ. Το τσιπ στη γατα νομιζω μπαινει στο λουρακι. Εαν η γατα βγει εξω και βγαλει το λουρι, την πατησε, δεν μπαινει σπιτι!

Αυτο το πορτακι του θειου μου προγραματιζετε με το τσιπακι της γατας και οχι στο κολαρο. Οποτε δεν υποαρχει περιπτωση να μεινει εξω.

Αυτο το πορτακι του θειου μου προγραματιζετε με το τσιπακι της γατας και οχι στο κολαρο. Οποτε δεν υποαρχει περιπτωση να μεινει εξω.

:blink: :blink: υπάρχει τέτοιο??? τέλειο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back