Ismini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Μπαίνουν, αλλά όχι τα ίδια. Υπάρχουν πορτάκια ειδικά για τον τοίχο, σαν αυτό της φωτογραφίας πχ:Mπαίνει και σε τοίχο? Νομιζα μονο σε ξύλο ή τζάμι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με κάλυψε η Aretha!!!Mπαίνει και σε τοίχο? Νομιζα μονο σε ξύλο ή τζάμι.
Ναι, υπάρχουν πορτάκια που μπαίνουν σε τοίχο αλλά είναι δύσκολο να βρεις petshop που να τα προμηθεύει. Γι αυτό θα ζητήσω από τους φίλους μου να μου στείλουν από Αμερική, όταν με το καλό αρχίσουμε το χτίσιμο του αλλού σπιτιού μας.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο φελιξ το επιασε αμεσως πως λειτουργει! Η καημενη η Οπρα προσπαθει να βγει με τα νυχια!!

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Απ'ότι γνωρίζω υπάρχουν για αλουμίνιο, τζάμι, τοίχο και ξύλο.
Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα γιατί το βάλαμε σε πόρτα από αλουμίνιο. Σε τζάμι είναι λίγο πιο δύσκολο να μπει. Ο Ισίδωρος έμαθε να το χρησιμοποιεί αμέσως αφού του το δείξαμε! Ο Ζαχαρίας έκανε 2-3 μέρες, αλλά δικαιολογείται επειδή ήταν καινούριος στο σπίτι και έπρεπε να προσαρμοστεί πρώτα! Προσπαθώ να πείσω τους γονείς μου να βάλουμε κι άλλο στην άλλη βεράντα που βγαίνουν για να παίξουν (έχουν άλλη για παιχνίδι και άλλη για τουαλέτα
) αλλά δεν θέλουν για να μη χαλάσουν το τζάμι! Δυστυχώς δεν μπορεί να μπει κάπου αλλού και έτσι όλη την ώρα ανοίγουμε και κλείνουμε την πόρτα!Είναι σπαστικό, ειδικά όταν προσπαθώ να δω ταινία, αλλά τι να κάνω...όλα για τους γάτους!
Ismini
Διάσημο μέλος
Πορτάκι σε τζάμι και σε ξύλινη πόρτα.
Mika
Δραστήριο μέλος
Αν παει να μπει αλλη γατα δεν ανοιγει το πορτακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mika
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ακομα πιο εξυπνο ειναι αυτο που εχει ο θειος μου στην Δανια, που εχει τσιπακι η πορτουλα κι η γατα και μπορει να μπαινει μονο μεσα η γατα τουΑν παει να μπει αλλη γατα δεν ανοιγει το πορτακι.
αυτο ειναι καλο για να μην μπαινουν και τα αλλα και κανουν παρτυ στα ξενα σπιτια!!!

Mika
Δραστήριο μέλος
αυτο ειναι καλο για να μην μπαινουν και τα αλλα και κανουν παρτυ στα ξενα σπιτια!!!![]()
Ακριβως! Και στη Δανια δεν εχει και αδεσποτα, αλλα ο γειτονας του θειου μου ειχε εναν γαταρο και εμπαινε μεσα και η καημενη η Μιτσι του κρυβοτανε και εκανε 2 μερες να συνελθει.
Ismini
Διάσημο μέλος
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω μείνει έκπληκτη απ'ο το όλο θέμα. Τα διάβασα όλα με πολύ ενδιαφέρον γιατί το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αυτό το πορτάκι που κοστίζει 100Ε. που υπάρχει? που το είδες Ιsmini?Αυτό το πορτάκι υπάρχει κι εδω. Στοιχίζει περίπου 100 ευρώ.
chrisidor
Δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντως εχει ενα μειονεκτημα αυτο με το τσιπ. Το τσιπ στη γατα νομιζω μπαινει στο λουρακι. Εαν η γατα βγει εξω και βγαλει το λουρι, την πατησε, δεν μπαινει σπιτι!
Evelia
Εκκολαπτόμενο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Βρε τον Ισιδωρο!![]()
![]()
Παντως εχει ενα μειονεκτημα αυτο με το τσιπ. Το τσιπ στη γατα νομιζω μπαινει στο λουρακι. Εαν η γατα βγει εξω και βγαλει το λουρι, την πατησε, δεν μπαινει σπιτι!
Αυτο το πορτακι του θειου μου προγραματιζετε με το τσιπακι της γατας και οχι στο κολαρο. Οποτε δεν υποαρχει περιπτωση να μεινει εξω.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτο το πορτακι του θειου μου προγραματιζετε με το τσιπακι της γατας και οχι στο κολαρο. Οποτε δεν υποαρχει περιπτωση να μεινει εξω.
υπάρχει τέτοιο??? τέλειο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool