Πορτάκι για γάτες!

Ναι!! Και εκτος αυτου πργραμματιζετε αν θυμαμαι καλα για μεχρι και 6 ζωακια:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατοπορτάκι στη μπαλκονόπορτα

Γεια!

Είχα αγοράσει απο Αμερική και έβαλα στις μπαλκονόπορτές μου πορτάκια για να μπαινοβγαίνει ο μικρός μου όποτε θέλει χωρίς να αφήνω ανοικτή τη μπαλκονόπορτα.

Είναι πραγματικά πολύ βολικά!!

Έχει δει κανείς σε πετ σοπ εδω; Ή έστω να μπορώ να παραγγείλω απο το νετ; Γιατί θα ήθελα ακόμα ένα για την τρίτη μπαλκονόπορτα και ίσως να αντικαταστήσω αυτά που έχω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείς το πορτάκι που μπαίνει σε γυαλί? ή αυτό που μπαίνει σε άλλο υλικό??
:hmm:

Κάτι ανάλογο έχει ξανασυζητηθεί εδώ
Πάντως βρήσκεις άνετα σε αρκετά πετ σοπ, έχω πάρει και εγώ ένα.;)

Ok, ειδα και το παλιό θέμα, ευχαριστώ! Τελικά αυτό το φόρουμ έχει τα ΠΑΝΤΑ, αρκεί να καταφέρω να τα βρω!:)

Εγώ πάντως έχω (και ενδιαφέρομαι) για πορτάκι για το πατζούρι που είναι πλαστικό. Οπότε είναι απλή η περίπτωσή μου. Απλά το μόνο που έχω καταφέρει να βρω σε πετ σοπ ήταν ένα μαγνητικό που ήταν πολύ ακριβό για την περίπτωσή μου. Δεν έχω δει πουθενά αλλού πιο απλά.
Οπότε αν έχετε προτάσεις για πετ σοπ στην Αθήνα που να έχουν πείτε μου.

Αυτό (απλό πορτάκι) το είχα αγοράσει από ένα pet shop στην οδό Χάρητος 9 στο Κολωνάκι. Ονομάζεται Ζωόπολις. Υπάρχει και στον Ν. Κόσμο, Μεναίχμου 10, τηλ. 210 9240230.

Τα δύο θέματα για το γατοπορτάκι συγχωνεύθηκαν. Drusillia ένας εύκολος τρόπος να ψάξεις αν υπάρχει κάτι στο site είναι από την Αναζήτηση. Δίνεις τη λέξη κλειδί που ψάχνεις και βλέπεις αν υπάρχει κάτι.

Ευχαριστώ! Τη δοκιμάζω την αναζήτηση, αλλά τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνω την κατάλληλη λέξη κλειδί. :) (Εξού και το χαζή που έλεγα...)

Ismini, είσαι θεά! Αυτό ακριβώς ψάχνω και μένω και Νέο Κόσμο εδώ και κάποιο καιρό και μόνο ένα πετ σοπ της προκοπής έχω ανακαλύψει...
Θα το ψάξω σίγουρα. Και πάλι ευχαριστώ!

Τελικα πορτακια στη θεσσαλονικη..? Οι μαραγκοι που ρωταω ειναι εντελως αρνητικοι γιατι μαλλον ειναι πολυ φασαρια για λιγα λεφτα. (οπωσ καταλαβατε ψαχνω πορτακι για ξυλο).

το ξεθαψα:P Εχει βαλει κανεις σε διπλο τζαμι?:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι... το δικό μου... της fer plast.
Καλά μπήκε στον ταμπλά της μπαλκονόπορτας μου και δεν μπορεί λές να μπει σε διπλό τζάμι?
Περίεργο μου φαίνεται... :hmm:

CIMG0377.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σε ευχαριστώ για την απαντηση και την φωτο:) ποιο νουμερο πορτας της ferplast ειναι? Ο ταμπλας ειναι ευκολος.Στα διπλα τζαμια μου ειπανε οτι μπαινει αλλα σε και νουργιο τζαμι μονο.Μου φαινεται κουφο.Αφου γινεται γιτι δεν κοβουνε αυτο που εχω και πρεπει να αγοραζω καινουργιο?:( και ας μεινω και χωρις για λιγο:cool:

Γεια σου!! δεν σε εχω δει να ερχεσαι στο Βιρμανιακς!! δεν ειναι η γατουλα σου Βιρμανίας?:)

σε ευχαριστώ για την απαντηση και την φωτο:) ποιο νουμερο πορτας της ferplast ειναι? Ο ταμπλας ειναι ευκολος.Στα διπλα τζαμια μου ειπανε οτι μπαινει αλλα σε και νουργιο τζαμι μονο.Μου φαινεται κουφο.Αφου γινεται γιτι δεν κοβουνε αυτο που εχω και πρεπει να αγοραζω καινουργιο?:( και ας μεινω και χωρις για λιγο:cool:

Θα ρωτήσω σήμερα στο Pet shop που το αγόρασα και θα σου πω τη Δευτέρα. Νομίζω όμως ότι ο τζαμάς που ρώτησες δεν θέλει να παιδευτεί... :hmm:γιατί και μένα παιδεύτηκε ο κύριος που προσφέρθηκε να μου το βάλει...

Γεια σου!! δεν σε εχω δει να ερχεσαι στο Βιρμανιακς!! δεν ειναι η γατουλα σου Βιρμανίας?:)

Το γατάκι του aiorasky είναι σιαμ ενώ η πανέμορφη Pisu σου, Βιρμανίας! ;)

και γω σε διπλό τζάμι θέλω να βάλω:)...αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα έχει μεγάλη διαδικασία...πρέπει να βρείς τζαμά να στο κάνει..και που να τον βρείς:/:

Μία συμβουλή σε όλους μην αφήνετε τις γάτες σας έξω στο μπαλκόνι μόνες τους. έτσι έχασα τη Λαίδη μου! :cry:

Μία συμβουλή σε όλους μην αφήνετε τις γάτες σας έξω στο μπαλκόνι μόνες τους. έτσι έχασα τη Λαίδη μου! :cry:
ήταν στειρωμένη; Το λέω γιατί εγώ από τότε που τα στείρωσα τα αφήνω πολύσυχνα έξω ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει κ είμαι εφησυχασμένη ότι δεν θα γίνει τίποτα. Λυπαμε πολύ για το γατουλίνι σου:cry:

Καλέ θα προσέχουμε!!!:)

Οσους εχω ρωτησει για να βαλουν σε διπλο, δεν το αναλαμβανουν με τιποτα. Λενε οτι δεν γινεται.......

Την εχω την πορτα απο τοτε που ανοιξε το θεμα και δεν την εχουμε περασει........

Ξερει κανεις στην Θεσσαλονικη καποιον που να κανει τετοια δουλεια;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back