Mika
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Γεια!
Είχα αγοράσει απο Αμερική και έβαλα στις μπαλκονόπορτές μου πορτάκια για να μπαινοβγαίνει ο μικρός μου όποτε θέλει χωρίς να αφήνω ανοικτή τη μπαλκονόπορτα.
Είναι πραγματικά πολύ βολικά!!
Έχει δει κανείς σε πετ σοπ εδω; Ή έστω να μπορώ να παραγγείλω απο το νετ; Γιατί θα ήθελα ακόμα ένα για την τρίτη μπαλκονόπορτα και ίσως να αντικαταστήσω αυτά που έχω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Εγώ πάντως έχω (και ενδιαφέρομαι) για πορτάκι για το πατζούρι που είναι πλαστικό. Οπότε είναι απλή η περίπτωσή μου. Απλά το μόνο που έχω καταφέρει να βρω σε πετ σοπ ήταν ένα μαγνητικό που ήταν πολύ ακριβό για την περίπτωσή μου. Δεν έχω δει πουθενά αλλού πιο απλά.
Οπότε αν έχετε προτάσεις για πετ σοπ στην Αθήνα που να έχουν πείτε μου.
Ismini
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
(Εξού και το χαζή που έλεγα...)Ismini, είσαι θεά! Αυτό ακριβώς ψάχνω και μένω και Νέο Κόσμο εδώ και κάποιο καιρό και μόνο ένα πετ σοπ της προκοπής έχω ανακαλύψει...
Θα το ψάξω σίγουρα. Και πάλι ευχαριστώ!
sniarf
Νεοφερμένο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
Εχει βαλει κανεις σε διπλο τζαμι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλά μπήκε στον ταμπλά της μπαλκονόπορτας μου και δεν μπορεί λές να μπει σε διπλό τζάμι?
Περίεργο μου φαίνεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos
Δραστήριο μέλος
ποιο νουμερο πορτας της ferplast ειναι? Ο ταμπλας ειναι ευκολος.Στα διπλα τζαμια μου ειπανε οτι μπαινει αλλα σε και νουργιο τζαμι μονο.Μου φαινεται κουφο.Αφου γινεται γιτι δεν κοβουνε αυτο που εχω και πρεπει να αγοραζω καινουργιο?
και ας μεινω και χωρις για λιγο
Αντα
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σε ευχαριστώ για την απαντηση και την φωτοποιο νουμερο πορτας της ferplast ειναι? Ο ταμπλας ειναι ευκολος.Στα διπλα τζαμια μου ειπανε οτι μπαινει αλλα σε και νουργιο τζαμι μονο.Μου φαινεται κουφο.Αφου γινεται γιτι δεν κοβουνε αυτο που εχω και πρεπει να αγοραζω καινουργιο?
και ας μεινω και χωρις για λιγο
![]()
Θα ρωτήσω σήμερα στο Pet shop που το αγόρασα και θα σου πω τη Δευτέρα. Νομίζω όμως ότι ο τζαμάς που ρώτησες δεν θέλει να παιδευτεί...
γιατί και μένα παιδεύτηκε ο κύριος που προσφέρθηκε να μου το βάλει...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Γεια σου!! δεν σε εχω δει να ερχεσαι στο Βιρμανιακς!! δεν ειναι η γατουλα σου Βιρμανίας?![]()
Το γατάκι του aiorasky είναι σιαμ ενώ η πανέμορφη Pisu σου, Βιρμανίας!

Raisa
Περιβόητο μέλος
το ξεθαψαΕχει βαλει κανεις σε διπλο τζαμι?
![]()
και γω σε διπλό τζάμι θέλω να βάλω
...αλλά απ΄ό,τι κατάλαβα έχει μεγάλη διαδικασία...πρέπει να βρείς τζαμά να στο κάνει..και που να τον βρείς
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ήταν στειρωμένη; Το λέω γιατί εγώ από τότε που τα στείρωσα τα αφήνω πολύσυχνα έξω ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει κ είμαι εφησυχασμένη ότι δεν θα γίνει τίποτα. Λυπαμε πολύ για το γατουλίνι σου:cry:Μία συμβουλή σε όλους μην αφήνετε τις γάτες σας έξω στο μπαλκόνι μόνες τους. έτσι έχασα τη Λαίδη μου! :cry:
katerina10
Περιβόητο μέλος
Μία συμβουλή σε όλους μην αφήνετε τις γάτες σας έξω στο μπαλκόνι μόνες τους. έτσι έχασα τη Λαίδη μου! :cry:
Καλέ θα προσέχουμε!!!

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
το ξεθαψαΕχει βαλει κανεις σε διπλο τζαμι?
![]()
Οσους εχω ρωτησει για να βαλουν σε διπλο, δεν το αναλαμβανουν με τιποτα. Λενε οτι δεν γινεται.......
Την εχω την πορτα απο τοτε που ανοιξε το θεμα και δεν την εχουμε περασει........
Ξερει κανεις στην Θεσσαλονικη καποιον που να κανει τετοια δουλεια;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool