Πορτάκι για γάτες!

ήταν στειρωμένη; Το λέω γιατί εγώ από τότε που τα στείρωσα τα αφήνω πολύσυχνα έξω ειδικά τώρα που καλοκαιριάζει κ είμαι εφησυχασμένη ότι δεν θα γίνει τίποτα. Λυπαμε πολύ για το γατουλίνι σου:cry:

Το γατουλάκι μου το έχασα εδώ και 2 μήνες. Και ήταν μόνο δύο μηνών το καημένο!!! Εδώ και δύο μήνες δεν είχα γάτα όμως το Σάββατο η μαμά μου μου έφερε ένα γλυκούτσικο γατουλίνι τον Μίνο!!!! Είναι Περσικός όπως ήταν και η Λαίδη μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το γατουλάκι μου το έχασα εδώ και 2 μήνες. Και ήταν μόνο δύο μηνών το καημένο!!! Εδώ και δύο μήνες δεν είχα γάτα όμως το Σάββατο η μαμά μου μου έφερε ένα γλυκούτσικο γατουλίνι τον Μίνο!!!! Είναι Περσικός όπως ήταν και η Λαίδη μου...
να το χαιρεσαι το κανουριο σου παιδακι!!!να λαβεις ολες τις προφυλαξεις για να μην παθεις το ιδιο...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζήσει κ να τον προσέχεις γιατί σ αυτή την ηλικία είναι πολύ άτακτα. Όσο για το πορτάκι ήθελα να ρωτήσω είναι διαφορερικά για τζάμι κ διαφορετικά για κάσωμα;

Να σου ζήσει κ να τον προσέχεις γιατί σ αυτή την ηλικία είναι πολύ άτακτα. Όσο για το πορτάκι ήθελα να ρωτήσω είναι διαφορερικά για τζάμι κ διαφορετικά για κάσωμα;

Απ΄ό,τι ξέρω ναι!
Έχει για τζάμι, για ξύλο και για τοίχους:hmm:

Απ΄ό,τι ξέρω ναι!
Έχει για τζάμι, για ξύλο και για τοίχους:hmm:

Και καλά για διπλό τζάμι πρέπει να το βγάλεις όλο το τζάμι για να μπει το πορτάκι???:hmm::hmm:Μάλλον ε???

Η σίτα που βοηθάει βρε παιδιά???:hmm::hmm:Μπερδεύτηκα!!!:redface:

Εγώ έχω ένα ΚΟΥΥΤΣΙΚΟ μπαλκονάκι δεν ξέρω πόσα μέτρα αλλά πρέπει να είναι 3 μεγάλα βήματα!!!ΜΟΝΟ!!!!Αυτό θέλω να κλειδαμπαρώσω!!!Η πλαστική τέντα πως στερεώθηκε βρε καλό μου???:hmm::hmm:

Πολλές απορίες βραδιάτικα ε?
:lol::lol::redface::redface:

Και καλά για διπλό τζάμι πρέπει να το βγάλεις όλο το τζάμι για να μπει το πορτάκι???:hmm::hmm:Μάλλον ε???

οχι απλα πρεπει να το βγάλεις αλλα να αγοράσεις και καινουργιο.:(
Τα δικαμου τη σιτα την εχουν κάνει πορτάκι ( τη σκισανε και μπενοβγαινουν ανενοχλητα μαζι με τα κουνουπια:mad:)

Εγώ έχω ένα ΚΟΥΥΤΣΙΚΟ μπαλκονάκι δεν ξέρω πόσα μέτρα αλλά πρέπει να είναι 3 μεγάλα βήματα!!!ΜΟΝΟ!!!!Αυτό θέλω να κλειδαμπαρώσω!!!Η πλαστική τέντα πως στερεώθηκε βρε καλό μου???:hmm::hmm:

Πολλές απορίες βραδιάτικα ε?
:lol::lol::redface::redface:

Αν μιλάς για σίτα στην πόρτα, είναι για τα κουνούπια;)
Αυτή στα κάγκελα είναι για παιδιά και γάτες να μην πέσουν από το κενό.
Η διάφανη τέντα έχει ένα γάντζο και πιάνει στα κάγκελα ή κάτω στο μάρμαρο;)

οχι απλα πρεπει να το βγάλεις αλλα να αγοράσεις και καινουργιο.:(

με ποιά λογική αλλάζεις το τζάμι....δεν μπορεί να κόψει αυτό που έχει η πόρτα και να το ξαναβάλει στην πόρτα;;;;;:blink::hmm:

με ποιά λογική αλλάζεις το τζάμι....δεν μπορεί να κόψει αυτό που έχει η πόρτα και να το ξαναβάλει στην πόρτα;;;;;:blink::hmm:

ελα ντε? οπου εχω ρωτησει μου λενε οτι το διπλο τζαμι δεν κοβεται γιατι εχει κενο αερος και κολλανε τα δυο τζαμια με περιβλημα μεταξυ τους .Μετα δεν ξεκολλανε.Απο την αρχη μπορουν να κανουν διπλο τζαμι με τρυπα που και αυτη να κλεινει με περιβλημα ειδικο

Πωωωωωωωωω ταλαιπωρία...Καλύτερα μέσα και ασφαλή και με την σίτα μόνο..(μμμ χωρίς τρύπες γιατί η μαμα νεράιδα δεν αντέχει τα μυγάκια και τα εντομάκια ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) παρά όλο αυτο!!!!ΑΠΑΠΑ!!!τώρα που το σκέφτομαι...ναι καλύτερα έτσι!!!:confused:

Αυτό είναι... το δικό μου... της fer plast.
Καλά μπήκε στον ταμπλά της μπαλκονόπορτας μου και δεν μπορεί λές να μπει σε διπλό τζάμι?
Περίεργο μου φαίνεται... :hmm:

CIMG0377.JPG

Μετά από τόσους μήνες βρήκα κι εγώ να ρωτήσω...:redface: έχω όμως απορίες!!!

Γιουλη και όσες το χρησιμοποιείτε, πείτε μου, δεν έχετε απώλεια θέρμανσης, ψύξης; Όταν ανοιγοκλείνει το πορτάκι, δεν περνά αέρας; Ακόμη και όταν δεν το χρησιμοποιεί η γάτα, δεν μπαίνει, έστω και αελάχιστος αέρας;
Το πορτάκι το έδωσες σε αυτούς που σου έφτιαξαν την πόρτα και το πέρασαν πριν στην φέρουν; Ή μετά στο πέρασε κανένας αλουμινάς;

Αυτό είναι... το δικό μου... της fer plast.
Καλά μπήκε στον ταμπλά της μπαλκονόπορτας μου και δεν μπορεί λές να μπει σε διπλό τζάμι?
Περίεργο μου φαίνεται... :hmm:

CIMG0377.JPG
Ζηλεύω!!! Αυτό με βλέπω να το κάνω σε καμιά... 30αριά χρόνια αν κ όταν έχω δικό μου σπίτι.:( Καταπληκτικό μπαλκόνι όμως.:up: Γεμάτο γατούνια!

εγώ αν το κάνω αυτό θα πάνε από έμφραγμα.. εδώ την πολυκατοικία είδαν που δεν έχω ανοίξει στον τοίχο τρύπες και συγχίστηκαν.... αλλά όπως είπα στη μητέρα μου σπίτι μου είναι :Ρ ότι θέλω κάνω

εγώ αν το κάνω αυτό θα πάνε από έμφραγμα.. εδώ την πολυκατοικία είδαν που δεν έχω ανοίξει στον τοίχο τρύπες και συγχίστηκαν.... αλλά όπως είπα στη μητέρα μου σπίτι μου είναι :Ρ ότι θέλω κάνω

Μήπως θέλεις να πεις, ότι έχεις ανοίξει τρύπες; Ποιοί συγχίστηκαν,οι δικοί σου ή οι γείτονες;

όχι δεν έχω ανοίξει τρύπες ακόμα... ακόμα είναι στην πόρτα αλλά ψάχνω για μέρος να ανοίξω τρύπες. :)

3 ονυχοδρόμια έχει το μπαλκόνι;;;;

όχι δεν έχω ανοίξει τρύπες ακόμα... ακόμα είναι στην πόρτα αλλά ψάχνω για μέρος να ανοίξω τρύπες. :)

3 ονυχοδρόμια έχει το μπαλκόνι;;;;

Κι εγώ 3 βλέπω. Τυχερές γατούλες. :)
Πάντως όταν πάω σε δικό μου σπίτι, σίγουρα θα ανοίξω κι εγώ τρύπα, αλλά μάλλον στον τοίχο. Μόνο την απώλεια θερμότητας σκέφτομαι και ότι μπορεί να μπάζει αέρα έστω και λίγο.

Κι εγώ 3 βλέπω. Τυχερές γατούλες. :)
Πάντως όταν πάω σε δικό μου σπίτι, σίγουρα θα ανοίξω κι εγώ τρύπα, αλλά μάλλον στον τοίχο. Μόνο την απώλεια θερμότητας σκέφτομαι και ότι μπορεί να μπάζει αέρα έστω και λίγο.

Αυτό με προβληματίζει και μένα τώρα που θα βάλω πορτάκι στην μπαλκονόπορτα.....σκέφτηκα, λοιπόν, να βάλω γύρω γύρω στο άνοιγμα αυτοκόλλητο αεροστόπ...ξέρεις , αυτό που βάζουμε κάτω από τις πόρτες;)
δεν ξέρω αν κάνει δουλειά:hmm:....θα το δοκιμάσω και θα σας πω:happy:....περιμένω ακόμα τον μάστορα να έρθει να περάσει το πορτάκι.....κι για να βγω λίγο οφ-τόπικ....ΔΕΝ τους αντέχω άλλο αυτούς τους #%$%^$%$%μάστορες....όλο στο στήσιμο σε έχουν, όλο περιμένεις:mad::mad::mad::mad: ΕΛΕΟΣ

Kαλημέρα! :)
3 ονυχοδρόμια έχει το μπαλκόνι κι άλλο ένα μέσα!!
Πιστεύω ότι τυχερή είναι κάθε γατούλα που ζει σε ένα σπίτι όπου της προσφέρεται αγάπη...στο μπαλκόνι τα γατούνια δροσίζονται, ξύνουν τα νυχάκια, κάνουν κακάκια, και κουτσομπολεύουν!!:lol:Πραγματικά μας έχει σώσει...:)

Kαλημέρα! :)
3 ονυχοδρόμια έχει το μπαλκόνι κι άλλο ένα μέσα!!
Πιστεύω ότι τυχερή είναι κάθε γατούλα που ζει σε ένα σπίτι όπου της προσφέρεται αγάπη...στο μπαλκόνι τα γατούνια δροσίζονται, ξύνουν τα νυχάκια, κάνουν κακάκια, και κουτσομπολεύουν!!:lol:Πραγματικά μας έχει σώσει...:)

Γιούλη, να χαίρεσαι τα γατούλια σου.
Πες μας όμως σε θερμοπαρακαλώ αφού έχεις βάλει πορτάκι, τι απώλειες έχει από το ανοιγόκλεισμα; Μόνο εσείς που το έχετε βάλει μπορείτε να μας βοηθήσετε και να μας δώσετε αντικειμενική άποψη.

Raisa το ίδιο ισχύει και για εσένα. Μόλις έρθει ο...#%$%^$%$% μάστορας :lol::lol::lol: και δεις πως λειτουργεί το πορτάκι, πες μας. Μην βάλεις όμως αυτή την αφρώδες βλακεία, γιατί λιτρινίζει και μετά δεν ξεκολλάει με τίποτα όταν χαλάσει. Άσε που θα στο σκίσουν τα γατούλια. Είναι ότι πρέπει για να ξύνουν τα νύχια τους...και δεν θα κλείνει και καλά το πορτάκι πάνα-πάνω, νομίζω.

Γιούλη, να χαίρεσαι τα γατούλια σου.
Πες μας όμως σε θερμοπαρακαλώ αφού έχεις βάλει πορτάκι, τι απώλειες έχει από το ανοιγόκλεισμα; Μόνο εσείς που το έχετε βάλει μπορείτε να μας βοηθήσετε και να μας δώσετε αντικειμενική άποψη.

Raisa το ίδιο ισχύει και για εσένα. Μόλις έρθει ο...#%$%^$%$% μάστορας :lol::lol::lol: και δεις πως λειτουργεί το πορτάκι, πες μας. Μην βάλεις όμως αυτή την αφρώδες βλακεία, γιατί λιτρινίζει και μετά δεν ξεκολλάει με τίποτα όταν χαλάσει. Άσε που θα στο σκίσουν τα γατούλια. Είναι ότι πρέπει για να ξύνουν τα νύχια τους...και δεν θα κλείνει και καλά το πορτάκι πάνα-πάνω, νομίζω.

Οχι βρε συ.:D..εγώ είχα στο μυαλό μου αυτό που είναι σαν "χτένα" με τριχούλες;)...και θα το βάλω στο πλάι και κάτω....πάνω δεν πρέπει να έχει κενό:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back