Πού κοιμάται η γάτα σας;

Ναι tax,αστα αυτα,ολοι τα ιδια θα ελεγαν...Τεκνατζου,καλα λεει η Αλικη!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ΔΕΝ θέλεις και πάπλωμα ή κουβέρτα!!!!:up::lol:
Μιά χαρά!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ έχει παρει τις σωστές βασεις το παιδί...τι να κάνουμε...:lol::lol:

Συνήθεια αποκτηθείσα τελευταίως, όταν εκάνα το λάθος να την ανεβάσω στο κρεβάτι (μια και λόγω ηλικίας της δε μπορεί μόνη της...).

gat1xg6.jpg

gat2ma7.jpg

Ξεκίνησε σαν αστείο και της έγινε εθισμός...

Τι γλυκές φωτογραφίες!!!!

Τι γλυκές φωτογραφίες!!!!
Είδες τέλειες. Τη θέλεις;
Εγώ πάντως μετά τις παραπάνω φωτό, βγάζω απόψε νέες και από αύριο θα τη βάλω στα χαρίζονται:lol::lol:.

Θα προλάβεις?

Είδες τέλειες. Τη θέλεις;
Εγώ πάντως μετά τις παραπάνω φωτό, βγάζω απόψε νέες και από αύριο θα τη βάλω στα χαρίζονται:lol::lol:.

Απόψε ίσως είναι αργά. Εχουμε βγάλει εμείς ( Tax & CD) δικές σου fotos και όπου νάναι βάζουμε εσένα στο χαρίζονται! :cool:

Απαπα!!!Νεκταρινι ετοιμασε βαλιτσες για Καλυμνο!:P:lol:

Απόψε ίσως είναι αργά. Εχουμε βγάλει εμείς ( Tax & CD) δικές σου fotos και όπου νάναι βάζουμε εσένα στο χαρίζονται! :cool:
Πάει, ξέφυγε εντελώς το πράγμα... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φεύγω αμέσως για το σπίτι....
Πριν αλλάξουν και κλειδαριές...ή έστω να ετοιμάσω βαλίτσες για Κάλυμνο:lol:.

...ή έστω να ετοιμάσω βαλίτσες για Κάλυμνο:lol:.

Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει,
από τα μάτια φεύγει η στεριά,
και η gatouni έχει σαλτάρει
και μεις της λέμε "έχε γειά"!!!

:lol::lol::lol::lol:

Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει,
από τα μάτια φεύγει η στεριά,
και η gatouni έχει σαλτάρει
και μεις της λέμε "έχε γειά"!!!

:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πανε και οι βαλιτσες Νεκταρινι...ελα θα σου δωσουμε εμεις εδω πυτζαμακια.Εχω ενα ωραιο απο πανω κρεμ αλλο πραγμα,κι ενα γκριζο απο κατω,δε θα κρυωσεις καθολου!:P

Συγγνωμη... Εχω εχω σκοπο να του αγορασω κρεβατι που κανει και 52 ευρω. Αλλα απ' οτι διαβαζω εδω μεσα (ενταξει, δεν τα διαβασα και ολα...) μαλλον δε θα το προτιμησει. Λες να πανε τσαμπα τα εουρος? :hmm:

πριν από δύο μήνες είχα αγοράσει ένα γούνινο σκυλο κρέβατο για να χωράει τις δυό μου γάτες... όπου και να το έβαλα κοιμόντουσαν δίπλα του... καμία δεν έμπαινε μέσα... ώσπου χτές άδειασα το τζάκι (δεν έχει ανάψει ποτέ) από κεριά και βιβλία το έβαλα μέσα στο βάθος και στο χώρο που περίσσευε γύρω γύρω έφτιαξα στίβες βιβλία... σήμερα μπήκε η ρέινα μέσα εμφανώς ενοχλημένη που έλειπαν τα κηροπίγια που από πίσω κρυβόταν....

EL GATO παιζει πολυ να πανε χαμενα τα εουρος !!! δεν παιρνεις κανα φτηνοτερο για να μη χαλασεις τα ωραια σου λεφτακια ;; εγω της πηρα ενα σουπερ κρεβατι, αλλα κωλο κατω απο το δικο μου κρεβατι δε βγαζει !! αναθεμα αν εχει κατσει στο δικο της !! :up::up:

Και τα δικά μου, σε μια ωραιότατη κρεβατάρα που τους αγόρασα, μπήκαν την πρώτη μέρα, άντε και τη δεύτερη. Μετά... στο πατάρι το κρεβάτι...:( και τα γατιά στον καναπέ, στις καρέκλες κλπ.

Μην κάνεις τόσο μεγάλα έξοδα. Πάρε καλύτερα ένα πιο ακριβό και πιο περίπλοκο ονυχοδρόμιο που θα το ευχαριστηθεί σίγουρα.

"Γάτα ανίκατε μάχαν".

Πάει και Μπασσέτ! Ό,τι της έμαθα τόσους μήνες (πολύ εύκολα είναι η αλήθεια και δεν πίστευα στην τύχη μου), το ξέμαθε σε τέσσερις μέρες. Έλειψα, την πρώτη μέρα μου είπε η κόρη μου έπαθε κατάθλιψη, δεν έτρωγε, δεν έπαιζε, μόνο κοιμόταν. Το βράδυ πήρε το απελπισμένο σαρκίο της και το κουβάλησε στο δωμάτιο των παιδιών για να κοιμηθεί μαζί τους. Φυσικά, την άφησαν (δεν ενοχλεί, το πουλάκι μου:inlove::inlove:), κι αυτό ήταν!!! "Καλόμαθε η γριά στα σύκα", που λέει και η παροιμία!!!! Κάθε πρωί που ξυπνάω, βγαίνει από το υπνοδωμάτιο των παιδιών, που πριν, κοιμόντουσαν και ούτε που καταδεχόταν να μπει, όχι να κοιμηθεί κιόλας:|

Λοιπόν ο Αρχοντας μαυρούλης μου το βράδυ κοιμόταν πάντα στο χαλάκι έξω από την πόρτα.
Κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν αποφάσιζε να μείνει μέσα και ήταν χειμώνας, ξάπλωνε φαρδύς-πλατύς σε ένα συγκεκριμένο σημείο γιατί κάτω από το πάτωμα περνούσαν οι σωλήνες του καλοριφέρ και έτσι ζέσταινε πότε την κοιλίτσα του και πότε την πλάτη του.

Βέβαια τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει κυρίαρχος στο σπίτι και έκανε ότι ήθελε. Επειδή πολλές φορές όταν έβγαινε έξω πλακωνόταν στο ξύλο και κάθε πρωί επέστρεφε με το πόδι τούμπανο και κουτσαίνοντας, αρχίσαμε να τον κρατάμε μέσα.
Τα βράδια λοιπόν ανέβαινε στο κρεββάτι μου (όπου έβαζα ένα λευκό σεντόνι πάνω από τα σκεπάσματα μου) και ξάπλωνε στα πόδια μου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ένιωθα κατι να με σπρώχνει σιγά σιγά και να ανεβαίνει. Το πρωί λοιπόν ο κύριος είχε φτάσει να κοιμάται σχεδός στο ύψος του ώμου μου και με έιχε σχεδόν εκτοπίσει από το κρεβάτι.
Οταν πήγαινα να το σπρώξω λιγουλάκι να βολευτώ και εγώ τέντωνε τα πόδια του και με έσπρωχνε........μεγάλο θράσος ο τύπος.
Anyway κάθε πρωι στις 6 κατέβαινε από το κρεβάτι και έρχοταν κοντα στο πρόσωπο μου και φώναζε για να τον βγάλω έξω..........πολύ σπάσιμο κάθε πρωι 6 ωρα.

Οι δικές μου κοιμόντουσαν μαζί μου

και μένα η γατούλα μου στο κρεβάτι μας κοιμάται..έχει μια μανία να κοιμάται κάτω στα πόδια μου και εγώ να μην μπορώ να απλωθώ..μου έχει δώσει πολλές γρατζουνιές στα πόδια γιατί το βράδυ που κοιμάμαι την ξυπνάω άθελά μου...χαχαχα
το χειμώνα μπαίνει κάτω από το πάπλωμα στην μέση ακριβώς του κρεβατιού..μας χωρίζει με τον άντρα μου..είναι μια αυτή...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Συγκεγριμένα η σιαμεζα μου κομόταν στη μέση και με χώριζε και μένα,ο τιγράκος μου ανάμεσα στα πόδια μου και η μαυρούλα μου φώλιαζε στο στήθος.Πολλές φορές ξυπνάγαμε αγάλματα!
Δυστυχώς τώρα δεν ζουν και τ αδεσποτάκια μου τα έχω έξω από το σπίτι,προφυλαγμένα αλλά όχι δίπλα μου:(:(:(

είναι φανερό! :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back