moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Μιά χαρά!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συνήθεια αποκτηθείσα τελευταίως, όταν εκάνα το λάθος να την ανεβάσω στο κρεβάτι (μια και λόγω ηλικίας της δε μπορεί μόνη της...).
![]()
![]()
Ξεκίνησε σαν αστείο και της έγινε εθισμός...
Τι γλυκές φωτογραφίες!!!!
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Είδες τέλειες. Τη θέλεις;Τι γλυκές φωτογραφίες!!!!
Εγώ πάντως μετά τις παραπάνω φωτό, βγάζω απόψε νέες και από αύριο θα τη βάλω στα χαρίζονται

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tax
Νεοφερμένο μέλος
Είδες τέλειες. Τη θέλεις;
Εγώ πάντως μετά τις παραπάνω φωτό, βγάζω απόψε νέες και από αύριο θα τη βάλω στα χαρίζονται.
Απόψε ίσως είναι αργά. Εχουμε βγάλει εμείς ( Tax & CD) δικές σου fotos και όπου νάναι βάζουμε εσένα στο χαρίζονται!

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Πάει, ξέφυγε εντελώς το πράγμα...Απόψε ίσως είναι αργά. Εχουμε βγάλει εμείς ( Tax & CD) δικές σου fotos και όπου νάναι βάζουμε εσένα στο χαρίζονται!![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Πριν αλλάξουν και κλειδαριές...ή έστω να ετοιμάσω βαλίτσες για Κάλυμνο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tax
Νεοφερμένο μέλος
...ή έστω να ετοιμάσω βαλίτσες για Κάλυμνο.
Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει,
από τα μάτια φεύγει η στεριά,
και η gatouni έχει σαλτάρει
και μεις της λέμε "έχε γειά"!!!

CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα το πλοίο έχει σαλπάρει,
από τα μάτια φεύγει η στεριά,
και η gatouni έχει σαλτάρει
και μεις της λέμε "έχε γειά"!!!
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

EL GATO
Διάσημο μέλος

prince
Διάσημο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος
και τα γατιά στον καναπέ, στις καρέκλες κλπ.Μην κάνεις τόσο μεγάλα έξοδα. Πάρε καλύτερα ένα πιο ακριβό και πιο περίπλοκο ονυχοδρόμιο που θα το ευχαριστηθεί σίγουρα.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πάει και Μπασσέτ! Ό,τι της έμαθα τόσους μήνες (πολύ εύκολα είναι η αλήθεια και δεν πίστευα στην τύχη μου), το ξέμαθε σε τέσσερις μέρες. Έλειψα, την πρώτη μέρα μου είπε η κόρη μου έπαθε κατάθλιψη, δεν έτρωγε, δεν έπαιζε, μόνο κοιμόταν. Το βράδυ πήρε το απελπισμένο σαρκίο της και το κουβάλησε στο δωμάτιο των παιδιών για να κοιμηθεί μαζί τους. Φυσικά, την άφησαν (δεν ενοχλεί, το πουλάκι μου

), κι αυτό ήταν!!! "Καλόμαθε η γριά στα σύκα", που λέει και η παροιμία!!!! Κάθε πρωί που ξυπνάω, βγαίνει από το υπνοδωμάτιο των παιδιών, που πριν, κοιμόντουσαν και ούτε που καταδεχόταν να μπει, όχι να κοιμηθεί κιόλας
venere_f32
Νεοφερμένο μέλος
Κατά τη διάρκεια της ημέρας και όταν αποφάσιζε να μείνει μέσα και ήταν χειμώνας, ξάπλωνε φαρδύς-πλατύς σε ένα συγκεκριμένο σημείο γιατί κάτω από το πάτωμα περνούσαν οι σωλήνες του καλοριφέρ και έτσι ζέσταινε πότε την κοιλίτσα του και πότε την πλάτη του.
Βέβαια τον τελευταίο χρόνο είχε γίνει κυρίαρχος στο σπίτι και έκανε ότι ήθελε. Επειδή πολλές φορές όταν έβγαινε έξω πλακωνόταν στο ξύλο και κάθε πρωί επέστρεφε με το πόδι τούμπανο και κουτσαίνοντας, αρχίσαμε να τον κρατάμε μέσα.
Τα βράδια λοιπόν ανέβαινε στο κρεββάτι μου (όπου έβαζα ένα λευκό σεντόνι πάνω από τα σκεπάσματα μου) και ξάπλωνε στα πόδια μου. Κατά τη διάρκεια της νύχτας ένιωθα κατι να με σπρώχνει σιγά σιγά και να ανεβαίνει. Το πρωί λοιπόν ο κύριος είχε φτάσει να κοιμάται σχεδός στο ύψος του ώμου μου και με έιχε σχεδόν εκτοπίσει από το κρεβάτι.
Οταν πήγαινα να το σπρώξω λιγουλάκι να βολευτώ και εγώ τέντωνε τα πόδια του και με έσπρωχνε........μεγάλο θράσος ο τύπος.
Anyway κάθε πρωι στις 6 κατέβαινε από το κρεβάτι και έρχοταν κοντα στο πρόσωπο μου και φώναζε για να τον βγάλω έξω..........πολύ σπάσιμο κάθε πρωι 6 ωρα.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγκεγριμένα η σιαμεζα μου κομόταν στη μέση και με χώριζε και μένα,ο τιγράκος μου ανάμεσα στα πόδια μου και η μαυρούλα μου φώλιαζε στο στήθος.Πολλές φορές ξυπνάγαμε αγάλματα!και μένα η γατούλα μου στο κρεβάτι μας κοιμάται..έχει μια μανία να κοιμάται κάτω στα πόδια μου και εγώ να μην μπορώ να απλωθώ..μου έχει δώσει πολλές γρατζουνιές στα πόδια γιατί το βράδυ που κοιμάμαι την ξυπνάω άθελά μου...χαχαχα
το χειμώνα μπαίνει κάτω από το πάπλωμα στην μέση ακριβώς του κρεβατιού..μας χωρίζει με τον άντρα μου..είναι μια αυτή...![]()
Δυστυχώς τώρα δεν ζουν και τ αδεσποτάκια μου τα έχω έξω από το σπίτι,προφυλαγμένα αλλά όχι δίπλα μου

zweet_dreamz
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool