Πού κοιμάται η γάτα σας;

Κι ο Πορδίτσος μας, μια αδυναμία στα μαξιλάρια την έχει...
Εδώ και σχετικό ντοκουμέντο, από χτες το βράδι που μας έπιασε ο έτερος άντρας του σπιτιού στα πράσα: :redface: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSCN2258.JPG
    DSCN2258.JPG
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 55
Εδώ είναι η Άσπρη μου, ξαπλωμένη κανονικά στο κρεβάτι με το κεφάλι στο μαξιλάρι και σκεπασμένη με το σεντόνι, 1-2 μέρες έπειτα από την εγχείρηση που έκανε στις 28 Αυγούστου... :inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• P8310380res.JPG
    P8310380res.JPG
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 50
Κι ο Πορδίτσος μας, μια αδυναμία στα μαξιλάρια την έχει...
Εδώ και σχετικό ντοκουμέντο, από χτες το βράδι που μας έπιασε ο έτερος άντρας του σπιτιού στα πράσα: :redface: :rolleyes:
Αχ, Πορδίτσε, είσαι λατρείας...:inlove::inlove::inlove:

Εδώ είναι η Άσπρη μου, ξαπλωμένη κανονικά στο κρεβάτι με το κεφάλι στο μαξιλάρι και σκεπασμένη με το σεντόνι, 1-2 μέρες έπειτα από την εγχείρηση που έκανε στις 28 Αυγούστου... :inlove::inlove::inlove:
Τι όμορφη φωτογραφία... αλλά και το αυτί, υπέροχο!

Τι όμορφη φωτογραφία... αλλά και το αυτί, υπέροχο!
Συμφωνώ...:happy:
Πώς κρατήθηκες βρε Ζωή και δε χώθηκες κάτω απ'τα σεντόνια μαζί της;

Συμφωνώ...:happy:
Πώς κρατήθηκες βρε Ζωή και δε χώθηκες κάτω απ'τα σεντόνια μαζί της;
Το ορκίζομαι στα γατιά μου, πήγε και χώθηκε στο κρεβάτι μόνη της λίγο μετά που σηκώθηκα εγώ και -φυσικά- πριν το στρώσω!
Εννοείται ότι την άφησα εκεί να αράξει όσο ήθελε!

ΥΓ Επίσης εννοείται ότι πέρασε στο κρεβάτι μου και όοοοολο το βράδυ, καθώς και 1-2 βράδια πριν και αρκετά ακόμα βράδια μετά...

Η φωτογραφια πολυ ρομαντικη:kiss::inlove:Σαν καρτ ποσταλ αλλης εποχης.;)
Προφανως Zbeebz, η Ασπρη ειναι χουζουριαρα σαν την Μυρτουλα μου.:lol:
Να φανταστεις η Μυρτω μπαινει πολλες φορες(μονη της) κατω απο το κουβερλι η το παπαλωμα.Και οταν την τυλιγω με την φλις κουβερτα(ντολμαδακι ;)) αυτη κρυβει και το κεφαλακι της μεσα.Παντα ειχα την απορια πως δεν σκαει!:blink: Ο Αρουλης οσο και να τον σκεπασω ,ποτε δεν το ανεχεται και καθεται πανω στν κουβερτα.:lol:

Και τον χειμώνα (με τα γερά τα κρύα) έχουμε την στάση ύπνου "αλατιέρα" ή, επί το ευσεβέστερον, "ο Ιησούς εν μέσω δύο ληστών".
Μπαίνουν κάτω απ' το πάπλωμα, η Άσπρη από αριστερά κι ο Beeb από δεξιά κι εγώ δεν μπορώ να σαλέψω! :lol::lol::lol::lol::lol:

https://www.youtube.com/watch?v=d_FMdQBi3-s

Σε συνέχεια της προηγηθείσας φωτό...
"Πώς να στρώνεις το κρεβάτι με τη γάτα μέσα στα σκεπάσματα"...

αααααααααααααχ!!!! Αυτό το νυσταλέο μιαου!!!!:inlove::inlove::inlove:

Σαν άνθρωπος που τεντώνεται και κάνει και "ωωωωωχ!" επειδή το ευχαριστιέται! :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Ακριβώς!! Φτου φτου κούκλα είναι!

η ώρα του ύπνου...

μμ είχε το σπίτι πολύ ησυχία πριν λίγο και βγήκα σε αναζήτηση γάτας... :Ρ ... ιδού το ρεπορτάζ μου... ησυχία μόνο μην τα ξυπνήσουμε :)

Ο πρίνσακος μου κοιμάται ήσυχα ψηλά... εποπτεύει όλο το σαλόνι και ζεσταίνεται από τον ήλιο :)

prince0181.jpg

Η ρέινά μου προτημάει να κρύβεται (λές και θα τη βουτύξω στον ύπνο της να την χτενίσω :Ρ). Κάτω από τον καναπέ την βγάζει όταν είμαι σπίτι.. μέχρι που έχωσα την φλοκάτη κάτω από τον καναπέ για να μην κοιμάται στο πάτωμα.... Ορίστε φωτό μας :

reina0040.jpg

η μισή και παραπάνω φλοκάτη είναι κάτω από τον καναπέ... και πάλι υπάρχουν ώρες που κάθεται στο πάτωμα και κοιμάται....

Να επαναλαβω οτι ο Πρινς ειναι απιστευτος;Να μας βαζεις πιο συχνα φωτο του...

δηλαδή κυρία Δωρα θαυμάσατε τον πρίνς που κάνει ισοροπία στο ράφι του (ίσα έιναι και σε φάρδος και σε μήκος) και δεν θαυμάσατε την κυρία μας που κρύφτηκε να απολαύσει τον ύπνο της;

Εχω μια αδυναμια στα γκρι-μπλε-αεροπορι-ελεφαντι,γι'αυτο...:redface:

Α! οκ πάω πάσω :) και γώ τα λατρεύω αυτά τα μπλέ ποντικι ελεφαντί πετρόλ και δε συμμαζεύευται :) να σου στείλω τον πρίς να ξεχειμωνιάσει;

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!:up:

δηλαδή κυρία Δωρα θαυμάσατε τον πρίνς που κάνει ισοροπία στο ράφι του (ίσα έιναι και σε φάρδος και σε μήκος) και δεν θαυμάσατε την κυρία μας που κρύφτηκε να απολαύσει τον ύπνο της;
Η κυρία Δώρα; Αφήστε την αυτήν, δεν είναι ειδήμων, είναι γαιοκτήμων! ;):lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ τα θαύμασα και τα δύο. Είναι κουκλιά, σαν λούτρινα! Να τα χαίρεσαι! :)

Η κυρία Δώρα; Αφήστε την αυτήν, δεν είναι ειδήμων, είναι γαιοκτήμων! ;):lol::lol::lol::lol::lol:
Εγώ τα θαύμασα και τα δύο. Είναι κουκλιά, σαν λούτρινα! Να τα χαίρεσαι! :)
Εσυ δεν κανεις μπανιο να βγεις με τον λαουτζικο;;;;;;;;;:mad::mad::mad::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back