Πού κοιμάται η γάτα σας;

εγώ κρύβομαι και με βρίσκουν να κοιμάμαι κάτω από κανά κρεβάτι ή κάτω από τη σιδερόστρα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγώ κρύβομαι και με βρίσκουν να κοιμάμαι κάτω από κανά κρεβάτι ή κάτω από τη σιδερόστρα!
:clapup:Eσύ Μαυρούλη,είσαι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ γατούλης:inlove: και η ομορφιά σου ακριβοθώρητη:inlove::inlove::inlove:,γι'αυτό κρύβεσαι!:D

....Εεεεε πώς να το κάνουμε,δεν είναι όλοι για τα μάτια όλου του κόσμου....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:clapup::clapup:Οταν με σκεπαζουν ετσι,κοιμαμαι,κοιμαμαι και ξεχναω να ξυπνησω......Αχ τι ωραια ζεστασια..:):):) Ρικυ

Συνημμένα

• Picture 340.jpg
    Picture 340.jpg
    47,9 KB · Εμφανίσεις: 52
μου πηρανε φωλιτσα, μου πήραν σπιτάκι, μου χάρισαν και αρκουδοπαντοφλάκια τους .... αλλά εγω έχω άλλα γούστα!
τρελένομαι να κοιμάμαι μεσα στα σηρτάρια κ στα ντουλάπια (ειδικά αφου τα ανοιγω μόνος μου και τα κλεινω αθόρυβα πισω μου και ας τρελενετε να με ψαχνει η μαμα), πάνω στην 2.80 υψους ντουλάπα της μαμας (ειναι ψηλά αυτο?) πάνω στα πουφ ειναι η καλύτερη μου , στα πόδια της μαμας και στην πλάτη του μπαμπά οταν αυτοί κοιμούνται, πάνω στο πλυντήριο (ειδικα αν εχουν βάλει και το στεγνωτηριο.... ουυυυυυυυ ποιος στην χαρη μου), α, και μη τυχων διανοειθει ο μπαμπάς να σηκωθει απ τη καρεκλα του υ/η... για ποτε θα ανεβω και θα κανω πως ροχαλιζω χαμπάρι δε θα παρει!!!!

η δικια μου παει και κοιμαται πανω στον εκτυπωτη ! :P

Εμεις παλι ο Πορτοκαλινος και ο Καφετουλης ειμαστε τα πιο νορμαλ γατακια:pfff:Κοιμομαμαι κατω απο το καλοριφερ για δροσια,στα απλυτα του πληντυριου μεσα στο καλαθι,κατω απο καναπεδες και φυσικα οταν βλεπω την μαμα μας να κοιμαται χωνομαι μεσα στην αγκαλια της και την ΑΝΑΓΚΑΖΩ να ξυπνησει ωστε να μου κανει χαδακια,Ποστοκαλινος.Εγω αντιθετα που ειμαι και αριστοκρατικο γατακι καθομαι στο χαλακι ξυνω τα νυχια μου(το μαδαω)και κοιμαμαι.Τις αλλες φορες που εχω και πιο ωραια μερη να κοιμηθω,οπως,στο κρεβατι της μαμας μου,στον καναπε που η μαμα της μαμας μου βαζει τα ρουχα που εχει σιδερωσει και οταν παει να παρει ενα ρουχο παθαινει καρδιακο και αρχιζει και φωναζει στην μαμα μου''Κατερινα...!!!Τσακισου κι ελα εδω τεμπελοκοριτσο.Που αμολας τα καημενα τα γατακια σου και μετα αυτα ωσ συνηθως πανε σε μερη που δεν ξερουν οτι υπαρχει κινδυνος!!''.Και ετσι η μαμα μου μπαινει τιμωρια γιατι ειδικα εμενα η μαμα της μαμας μου με εχει συμπαθησει πιο πολυ επειδη οταν κοιμαται της κανω τις παντουφλες της και της ζεσταινω τα ποδια...,Καφετουλης.

Στις καρέκλες και το τραπέζι που έχουμε στην αυλή, στο λάστιχο ποτίσματος ανάμεσα, στα κεραμίδια του γείτονα, στο μπαλκόνι, στην οικοδομή απέναντι, πάνω μας. :inlove:
Ένας κοιμάται σε ένα καφάσι κάθε βράδυ.
Άμα ζεσταίνονται πάνε και κάθονται μέσα σε νερά, ή στο μάρμαρο του σπιτιού.
Πάντως τους αρέσει να ακουμπούν κάπου. Είτε αυτό λέγεται ρούχο ή περιοδικό!

Το κακό συνήθειο είναι στις καρέκλες της κουζίνας. :P

Εμένα κοιμάται στο κρεβάτι μου αλλά μόνο όποτε πάω να κοιμηθώ εγώ.
Στην καρέκλα του γραφείου μου ή σε κάποιον καναπέ κατά την διάρκεια της ημέρας ή γενικά σε οποιοδήποτε σημείο το οποίο της επιτρέπει να με βλέπει εάν ξυπνήσει.

παντου κοιμουνται,ο μεγαλος γατος κοιμαται οπου κοιμαμαι,αν πεσω στο παιδικο εκει θα ρθει,αν πεσω στο σαλονι τα ιδια,αλλιως σε καθημερινη βαση στα κατωποδαρα του κρεβατιου το καλοκαιρι και τον χειμωνα ανεβαινει πιο πανω,οσο ανεβαινει ξερω οτι χειμωνιαζει,με τα πολλα κρυα,αγκαλια μου κοιμαται,σα μωρο.
τα μωρα κοιμουνται στο σαλονι,στο αποθηκακι τους εχω κρεβατακια,στις καρεκλες τις αυλης,στις καρεκλες τις κουζινας,στο κεφαλι της κορης μου.εξω δε τ αφηνω να κοιμηθουν φοβαμαι.κι εκτος αυλης γενικα δε βγηκαν ποτε,ουτε ο μεγαλος βγαινει.

πόσο ωραίο είναι να κοιμάσαι με μια γάτα!!! είναι απίστευτα τέλειο να έχεις μια γούνινη μπάλα δίπλα σου!! Εμενα καμιά φορά με μυρίζει στο πρόσωπο και έτσι ξυπνάω από τη μουσούδα της! Ή έρχεται γουργουρίζοντας στο μαξιλάρι μου!

η ζουζουνάκα μου (Ήρα) το βράδυ κοιμάται αγκαλίτσα στο χέρι μου με το προσωπάκι της να ακουμπάει τον αγκώνα μου <3 με κάνει τόσο ευτυχισμένη :D ξεπερνάω το άγχος μου για τα προβλήματα που έχει...
ο ζουπάκος μου (Δίας), συνήθως ανεβάζει τα μπροστινά του ποδαράκια στα δικά μου και κοιμάται.....

Ο Disney το αγοράκι μου, κοιμάται με το κεφαλάκι ακουμπισμένο στο διπλανό μαξιλάρι και μισοσκεπασμένος ενώ έχω τυλιγμένο το χέρι μου γύρω από το κορμάκι του!!

Στο σπιτάκι της που το έχουμε βάλει δίπλα στην είσοδο του σπιτιού. Ειδικά το χειμώνα, είναι πολύ ζεστά, γιατί περνάνε κάτω από το μάρμαρο οι σωλήνες του καλοριφέρ, κι έτσι δεν κρυώνει :D Τα μεσημέρια όμως, πηγαίνει πάνω στην αποθήκη, και μπαίνει μέσα σε ένα καλάθι που έχει μια κουβερτούλα και κοιμάται εκεί. Καμιά φορά την παίρνει ο ύπνος και πάνω στην πολυθρόνα της κουζίνας, βλέποντας τηλεόραση :D

Στο κρεβάτι μου, πάνω σε έπιπλα, στο πάτωμα, στη μπανιέρα, στο δέντρο του και στο μαξιλάρι του.

Εμένα κατά την διάρκεια της ημέρας θα κοιμηθεί είτε μπροστά σε κάποια μπαλκονόπορτα όπου θα έχει πάει για να παρακολουθεί τα πάντα (ως κλασική κουτσομπόλα που έχει εξελιχθεί :P), είτε σε κάποιο καναπέ είτε σε ένα μεγάλο καλάθι που της έχω επάνω σε μια πολυθρόνα είτε στο γραφείο μου όπου θα χρησιμοποιήσει το χέρι μου ως μαξιλάρι.
Τη νύχτα θα έρθει στο κρεβάτι μου για να με φιλήσει - καληνυχτίσει και θα αποκοιμηθεί μαζί μου.

Η Χιονάτη κοιμάται
Τον χειμώνα στα πόδια μου και πάντα πάνω από την κουβέρτα
Το καλοκαίρι (στο εξοχικό) ξεκινά να κοιμάται δίπλα στα πόδια μου, κατά τις 2 το πρωί πάει στο παράθυρο που έχει σήτα και το πρωί την βρίσκω ξύπνια στο κρεβάτι μου να με περιμένει υπομονετικά να σηκωθώ.

Τα δικά μου βασικά κοιμούνται όπου βρούνε: στο κρεβάτι μου, στον καναπέ, στα κρεβάτια τους, πάνω σε σακίδια ή βαλίτσες ταξιδιού, στο πάτωμα... Δηλαδή μάλλον παντού!!! :P
Συνήθως τα βράδια η Μοχίκα (που είναι περισσότερο της προσκόλλησης) κάποια στιγμή έρχεται και θρονιάζεται είτε δίπλα μου είτε πάνω στο μαξιλάρι μου, απλώνεται και γίνεται σα λουκάνικο :lol:.

κι εμείς παντού:P

ο δικος μου συνηθως τα βραδια κοιμαται στο κρεβατι μου αλλα κατα την διαρκεια της μερας κοιμαται οπου καθομαστε

Εμένα ο Yugi μου κοιμάται σχεδόν πάντα στο κρεβάτι μου κ όταν κοιμάμαι κ εγώ έρχεται πάνω από το κεφάλι μου κ ορισμένες φόρες αν δεν κοιμηθεί θα μασάει το μαλλί μου:P Σπάνιες φορές θα κοιμηθεί κάτω από το κρεβάτι ή σε κάποιο άλλο σημείο:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back