Πού κοιμάται η γάτα σας;

το θεμα ειναι οτι τα γατακια μας..δεν μπορουν να καταλαβουν οτι καποιοι δεν θελουν τις τριχες..και οτι τους εχουμε καναπε..τεραστιο για να κοιμουνται εκει...αυτα,απλα θελουν να ειναι μαζι μας...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω τον αφηνω να πηγαινει οπου θελει, παρολο που εχω αλλεργια στις γατες! Πολλες φορες τον επιβραβευω οταν κοιμαται στο κρεββατι μου! Με ενοχλει καποιες φορες αλλα τι να κανουμε; Μεσα στο προγραμμα ειναι και αυτο. Και αμμο θα φερει στο κρεββατι μου και τροφη θα φερει (τα πιατα του τα εχω στο δωματιο μου γιατι με φασαρια δεν μπορει να φαει) και τριχες θα αφησει. Απο τη στιγμη που αποφασισα να παρω γατα πρεπει να μαθω να ζω με τα υπερ και τα κατα αυτης της συμβιωσης! Εγω προσωπικα το διασκεδαζω και καθε φορα που τον βλεπω να κοιμαται σε καινουριο σημειο χαιρομαι ακομα περισσοτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το kazumoγατο μου το χειμωνα κοιμοταν στο κρεβατι και συγκεκριμενα κατω απο τα σκεπασματα ακριβως διπλα μου χρησιμοποιώντας το χερι μου για μαξιλαρι.
Τωρα πια κοιμαται οταν κοιμομαστε και εμεις, ειτε στο κρεβατι μας, στα ποδια μας (οπου αμα εχει ορεξεις τα δαγκωνει επειδη εκστασιαζεται να βλεπει κατι να κινείται κατω απο τα σεντονια) ειτε σε μια καρεκλα διπλα απο το κρεβατι μας.
Οταν μενει μονη της ή ειμαστε στο σαλονι, κοιμαται παντα στο γατοδεντρο της

p1010166n.jpg

εμενα τα δικα μου δεν εχουν συγκεκριμενο μερος που κοιμουντε..προτιμουν τα κρεβατια μας και το τραπεζι της τραπεζαριας..τωρα που εχουμε τα μωρα ομως οποτε κανω ή εγω ή η μαμα μου το λαθος να κοιμηθουμε με ανοιχτες τις πορτες απλα ολο το βραδυ δεν κοιμομαστε γιατι και τα 4 παιζουν πανω απο τα κεφαλια μας..οποτε το μονο κρεβατι που μενουν να κοιμηθουν ειναι της αδερφης μου που δεν καταλαβαινει τιποτα το βραδυ..οσες φορες αφησα την πορτα ανοιχτη για να ερθουν στο δωματιο μου απλα σε καποια φαση σηκωθηκα και την εκλεισα για να κοιμηθω:Pπαντως μαρεσει να κοιμουντε στο κρεβατι μου και ας το κανουν σπανια(προτιμουν της μαμας)

Εμείς κοιμόμαστε όπου θέλουμε! Ξυπνάμε τους πάντες απλώς γιατί μπορούμε, και εκστασιαζόμαστε σαν την Kazumi όταν βλέπουμε κάτι να κουνιέται κάτω από το σεντόνι. Φυσικά Κάθε πρωί στις 5-6 έχει εγερτήριο κι αν του μιλήσεις να του πεις "μη" διαμαρτύρεται και φεύγει τρέχοντας για να πάει να ενοχλήσει κάποιον άλλο :P Στο παρελθόν είχα αναγκαστεί κι εγώ να τον κλείσω 2 φορές έξω από το δωμάτιο, γιατί με είχε τρελάνει! Αλλά κυρίως κοιμόμαστε αγκαλιά και το απολαμβάνω πάρα πολύ :redface:

Τελευταία επεξεργασία:
ο δικος μου τωρα τελευταια κοιμαται πανω σε γραφεια, στο πατωμα και στο δεντρο του. Θελω πολυ να κοιμαται διπλα στο μαξιλαρι μου οπως παλια, αλλα δεν ερχεται, προτιμαει την γωνια του κρεβατιου διπλα στα ποδια μου :( Παλια κοιμοταν και πανω σε καρεκλες, αλλα πλεον δεν το κανει γιατι δεν χωραει. Οταν κοιμαται στο κρεβατι μου (διπλο), καταλαμβανει πανω απο το μισο χωρο. Συνηθως κοιμαται τεντωμενος παρα κουλουριασμενος λογω ζεστης και επομενως ψαχνει και αρκετο χωρο ωστε να χωραει να απλωθει.

Απάντηση: [split] Πού κοιμάται η γάτα σας;

Η δικια μου το πρωτο βραδυ που την πηρα σπιτι ηταν πολυ στρεσσαρισμενη κ της ηταν δυσκολο να κοιμηθει μονη, κατεβηκα να κοιμηθω μαζι της στο σαλονι αλλα επαιζε με τα μαλλια μου κ με τα σεντονια , γυρω στις 6 το πρωι αναγκαστηκα και πηγα στο δωματιο μου να κοιμηθω. μεχρι να μαθει περασαν μερικες μερες που κοιμομασταν χωριστα, μετα εγω αρχισα να αφηνω την πορτα του δωματιου ανοιχτη κ ερχοταν τα ξημερωματα με διαθεση για παιχνιδι, ομως με τον καιρο εμαθε να πεφτουμε μαζι για υπνο και να κουλουριαζεται στο μαξιλαρι μου η να ερχεται εκεινη αργοτερα χωρις να με ξυπνησει με αποτελεσμα να κινδυνευει να την πατησω επειδη δεν εχω καταλαβει την παρουσια της στο κρεβατι! κοιμομαστε μαζι καθε βραδυ και δεν με ενοχλει καθολου , δεν εχω αναγκαστει ουτε μια φορα να την βγαλω εκτος δωματιου :) αυτο που θελω να πω ειναι πως αν εχεις υπομονη η γατα θα μαθει διπλα σου.

Εμένα ο Τζερούκος μου έρχεται δίπλα μου όταν ξαπλώνω στον καναπέ, κάνει το μπανάκι του, και μετά γλείφει και το μπράτσο μου και το κάνει μαξιλάρι και κοιμάται! Κοιμάται πάντα πάνω στη πράσινη πετσετούλα του!

Ο Άλεξ αποδείχθηκε πάρα πολύ ήσυχος γάτος και ακριβώς γι' αυτό κέρδισε το δικαίωμα να κοιμάται στο κρεβάτι μου. Βέβαια, το ότι είναι υγιέστατος παίζει σημαντικό ρόλο. Το καλάθι του είναι κοντά στο κρεβάτι, αλλά τις περισσότερες φορές πάει στο δικό μας κρεβάτι αντί για το δικό του. Του αρέσει να ακουμπάει την πλάτη του πάνω μας - μπούτι, πλευρό, πλάτη, ό,τι βρει - και να ξαπλώνει ήσυχα ήσυχα. Τουλάχιστον μ' αυτό το γατί σταυρώνεις λίγο ύπνο όταν το έχεις μαζί σου... Η Λάρα εξακολουθεί να κοιμάται στο μπάνιο, διότι ακόμη σαν το διάβολο της Ταζμανίας κάνει τις νύχτες, αν και τελευταίως φροντίζω να την κουράζω με παιχνίδι και τρέξιμο τα βράδια για να εκτονώνεται και να είναι πιο ήρεμη.

Εμας η μικρουλα μας κοιμαται στα ποδια μας...Αν δει οτι δεν βολευεται ή την ενοχλουμε οπως κουνιομαστε το βραδυ, πηγαινει σε αλλο σημειο του κρεβατιου ή στο δικο της μαξιλαρακι-κρεβατακι!! Ειναι πολυ ησυχη εκτος απο τη στιγμη που αρχιζει να χτυπαει το ξυπνητηρι!!! Εκει αρχιζει τραβηγμα μαλλιων και δαγκωμα χεριων !!!

χαχαχαχαχα! εμενα ο νταμπινος μου κοιμαται ακριβως διπλα μου κατω απο τα παπλωματα ο κυριος! Πολυτεεεελειες!!! Και αν του γυρισω πλατη θυμωνει μαλλον...η τουλαχιστον ετσι καταλαβαινω απο τις σφαλιαρες που μου χωνει μεσα στην νυχτα ...και αν γυρισω κανονικα παλι κοιμαται ησυχος..εγω το λεω αυτο το γατονι δεν παει καλα! :hehe::hehe::hehe::hehe:

Καλα εχθες επαθα πλακα. Καθομασταν στο δωματιο της που εχουμε και το γραφειο , οπως καθομουν στο καναπε ερχεται και κουλουριαζεται στην αγκαλια μου για να κοιμηθει!!!
Οταν πηγαμε για υπνο λιγο αργοτερα ηρθε πρωτη φορα και χωθηκε κατω απο τα σκεπασματα αλλα φοβηθηκαμε μην τη χτυπησουμε στον υπνο και την βαλαμε πανω απο τις κουβερτες οπου και κοιμηθηκε μεχρι το πρωι!!!!!

αχου το...γλυκο μου! :)
Και εγω στην αρχη φοβομουν μηπως το πλακωσω η το χτυπησω αλλα μετα θυμηθηκα οτι δεν πολυκουνιεμαι στον υπνο μου οποτε λεω οκ!:P

αχου το...γλυκο μου! :)
Και εγω στην αρχη φοβομουν μηπως το πλακωσω η το χτυπησω αλλα μετα θυμηθηκα οτι δεν πολυκουνιεμαι στον υπνο μου οποτε λεω οκ!:P

Θυμηθηκες??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Θυμηθηκες??:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχα ναι! ειμαι ακομα 18 και εχω ηδη κενα μνημης! Αυτα ειναι!:P
:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

...εμένα ο μικρός κοιμάται ή στο μαξιλάρι μου,πάνω απ'την κεφάλα μου,όπου επιδιώκει να έχει τραβήξει τα μαλλιά μου ,ώστε να ξαπλώνει πάνω τους.... ή πάνω στο χέρι μου,ή χωμένος στο λαιμό μου....γενικώς επιδιώκει να έχει σωματική επαφή μαζί μου....:whistle:...ναι...όλα αυτά τα γράφω ,για να μου ξαναεπιβεβαιώσω το ήδη επιβεβαιωμένο...:D...ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!!! :clapup:
Και όταν αλλάζω πλευρό,έρχεται από την πλευρά που κοιτάω,και ξαναλλάζω πλευρό,και ξαναέρχεται απ'την άλλη...και αυτό το πήγαινέλα όόόλη νύχτα....:)
Η κυρία μελίνα ανεξάρτητη...κοιμόταν μέχρι πρότινος στην πλάτη του καναπέ,είναι το all time,all season ρεζερβέ της...τώρα τελευταία,που μου έχει ξεμουτρώσει που έφερα σπίτι (της) τον μικρό,έρχεται και στα ποδια μας...κοιμόμαστε σαν σίγμα τελικό για να μην την ενοχλούμε-γιατί το έχουμε για μεγάλη μας τιμή να έρχεται η αξιότιμη lady μελίνα στο κρεβάτι μας...-...όμως,προφανώς,όταν ξεραινόμαστε για τα καλά,ξεχνιόμαστε και τρώει υποθέτω η κακομοίρα τα κλοτσίδια της,και αποχωρεί...... :(

[/COLOR]
Και όταν αλλάζω πλευρό,έρχεται από την πλευρά που κοιτάω,και ξαναλλάζω πλευρό,και ξαναέρχεται απ'την άλλη...και αυτό το πήγαινέλα όόόλη νύχτα....:)

hahahahaha ακριβως το ιδιο κανει κ ο Νταμπο μου! Αν και δν αλλαζω πολλες φορες πλευρο:P:P:P:P

Ο Λεόν κοιμάται μονίμως πάνω μου...Όποτε βρει ευκαιρία χώνεται με το ζόρι και κοιμάται :inlove::inlove::inlove: Το βράδυ έχει εξελιχθεί ως εξής: αρχικά κοιμόταν στα πόδια μου και όσο περνάει ο καιρός ανεβαίνει οπότε έχει φτάσει να κοιμάται στην μούρη μου και ΠΟΤΕ κάτω απ'τα σκεπάσματα. Τον βάζω με το ζόρι να μην κρυώνει και δεν θέλει. Μια φορά τον είχα κάτσει κιόλας στον ύπνο μου και δεν νιαούριζε ο βλαξ, κοιμόταν, απορώ πώς δεν τον έπνιξα. Το πρωί αν δεν ξυπνήσω με φιλάκια αρχίζει και μασουλάει μαλλιά :devil:

Η Τσουτσουκα μονο στα ποδια μας κοιμαται ακομα...εχθες εκανε ενα βημα προς τα πανω και εκατσε κοντα στα προσωπα μας σχετικα, αλλα το πρωι βρισκοταν και παλι στα ποδια μας (θα την πρηξαμε προφανως με το γυρνα απο δω και απο κει)!!!

εμενα συνηθως κοιμοταν εξω στο μπαλκονι στο κρεβατακι της αλλα εδω και λιγες μερες την πηρε ο υπνος πανω στο κρεβατι μας και τη λυπηθηκαμε να τη ξυπνησουμε και απο κει και μετα κοιματι μαζι μας,μπαινει κατω απο το παπλωμα και κοιμαται στα ποδια μου,μαλλον θα της αρεσει επειδη ειναι ζεστα!Βεβαια δεν μπορω να απλωθω ουτε να γυρισω γιατι τη παταω ξυπναει και με δαγκωνει η χαζηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αε που ξυπναει απο τις 6 και θελει παιχνιδια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back