kittycat irene
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
έλενα31
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

argiro1
Νεοφερμένο μέλος
Αλλες φορες παλι κοιμαται στην πλατη μου!Την υπολοιπη μερα αν ειμαι στην κουζινα κοιμουνται μαζι στα μαξιλαρια στις καρεκλες παντα κοντα εκει που καθομαι και αν ειμαι παλι στο δωματιο ξανα στο κρεβατι!Αν και εχω δοκιμασει πολλα πραγματα εκεινα δεν αλλαζουν τις θεσεις τους με τιποτα!
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
ή απλά ξαπλώνει δίπλα μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
menia
Δραστήριο μέλος

Συγκεκριμένα στις 10 το βράδυ αρχίζει και μας ενοχλεί τρέχοντας πέρα δώθε, βγάζοντας διάφορους ήχους, θέλοντας να πει ότι "είναι ώρα για ύπνο"!
Και με το που θα μας δει να ξαπλώνουμε έρχεται κι αυτή και στρογγυλοκάθεται ανάμεσά μας φυσικά! Είναι και αντροχωρίστρα η άτιμη!
Thea
Εκκολαπτόμενο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Έτσι είναι, Ιωάννα. Τα μικρά γατιά θέλουν πολλές ώρες ύπνο την ημέρα, και 10 που λες λίγες είναι. Και η Ρενάτα κοιμάται πολύ όταν λείπουμε τα πρωινά και το βράδυ το μάτι γαρίδα. Φροντίζει, όμως, να μην κάνει θόρυβο - ή κάθεται κάπου και στοχάζεταιή απλά ξαπλώνει δίπλα μου
Μηπως στην παραγματικότητα είναι εξωγήινος;; Γιατι για γάτα δεν μου ακούγεται... Φροντίζει, λεει, να μην κάνει θόρυβο... τι αλλο θα ακουσω!

Τινκερμπελ, καλο ειναι να αποφευγεις τα greeklish γιατι απαγορεύονται απο τους κανονες του φόρουμ! Το γατακι σου ειναι αυτο στο αβαταρ;;

Fotini
Διάσημο μέλος

ioanna_g
Δραστήριο μέλος
Έτσι είναι, Ιωάννα. Τα μικρά γατιά θέλουν πολλές ώρες ύπνο την ημέρα, και 10 που λες λίγες είναι. Και η Ρενάτα κοιμάται πολύ όταν λείπουμε τα πρωινά και το βράδυ το μάτι γαρίδα. Φροντίζει, όμως, να μην κάνει θόρυβο - ή κάθεται κάπου και στοχάζεταιή απλά ξαπλώνει δίπλα μου
Μα εγώ γι'αυτό απορώ με τη δικιά μου
! Εγώ ήξερα ότι οι γάτες αν δεν κοιμηθούν τουλάχιστον 15 ώρες τη μέρα δε στανιάρουν. Η δικιά μου δεν κοιμάται λογικά για γάτα,ούτε το πρωί ούτε και το βράδυ. Και από θόρυβο ούτε να το συζητάμε φυσικά
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΝΝΑ
Εκκολαπτόμενο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Είναι να λιώνεις όταν τα κάνουν αυτά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γεράνι
Νεοφερμένο μέλος
Αλλά στα μάτια;

Εχει καμιά σχέση με τι κάνουν με τις μητέρες τους;
ladycat
Διάσημο μέλος
christianapulp
Νεοφερμένο μέλος
Δεν τολμάμε να αφήσουμε τίποτα πάνω σε χώρους που μπορεί να βρεθεί.Οταν του φωνάζουμε πεισμώνει και κάνει ακριβώς το αντίθετο.Αφου πολλές φορές δεν του φωνάζω όταν πειράζει κάτι για να μην ''φάει σκάλωμα'' μαζί του και το ξεσκίσει.. Ετσι έχουν (σχεδον) γλιτώσει και οι κουρτίνες
.Πως τα καταφέρνετε να σας ακούνε δεν μπορω να το καταλάβω
Fotini
Διάσημο μέλος

christianapulp
Νεοφερμένο μέλος

cosette
Δραστήριο μέλος

Την τελευταία βδομάδα ανακάλυψε και μία ακόμα γωνίτσα για να κοιμάται:πάνω στην τηλεόραση!!
Δηλαδή πάνω σε μία βάση που έχουμε πάνω από την τηλεόραση που την είχαμε βάλει για να βάζουμε το έλατο τα Χριστούγεννα, γιατί που θα στεκόταν το έλατο πάνω στην lcd?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool