Πού κοιμάται η γάτα σας;

Η μαγγι στα ποδια του κρεβατιου, η στο σπιτακι της η σε μια κουβερτα διπλα στοστυλο για τα νυχια(π.χ. σημερα κοιμηθηκε στο κρεβατι,μετα ξυπνυσε και πηγε στην κουβερτα και μετα στο σπιτι της και ολα αυτα επειδη εφερα τον μικρο να κοιμιθει μαζι μας)Ο μικρος (που μαλλον θα τον βγαλω ερωτα) παντου!!!!Οπου βρει κοιματε αυτο το γατι!!!:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το μεσημέρι στο κρεβάτι μας, ακριβώς στη μέση όμως, εκτος κι αν κοιμάται ο άντρας μου στον καναπέ (όπως τώρα καλή ώρα) που πηγαίνει πάνω από τα μαξιλάρια...Στην ίδια θέση κοιμάται κι όταν βλέπω τηλεόραση. Το απόγευμά στον άλλο καναπέ, ακριβώς στη μέση επίσης... Αν θέλει οπωσδήποτε να είναι κοντά μου, κάτω απ' την καρέκλα μου στον υπολογιστή, πάνω στην καρέκλα στην κουζίνα...Το βράδυ κοιμάται στο χαλάκι δίπλα απ' το κρεβάτι μας μέχρι να χτυπήσει το ξυπνητηρι, μετά αναλαμβάνει να μας σηκώσει, εμένα με λυπάται και μ' αφήνει μέχρι να πεινάσει...Γενικά κοιμάται πολλές ώρες αλλά όταν είναι ξύπνιος λυσσάει στο παιχνίδι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν λείπουμε ή το πρωί μέχρι να βραδυάσει πάνω στο μαξιλάρι μιας καρέκλας στο τραπέζι ή στη γατοφόρο της. Το βράδυ μαζί μου στο κρεβάτι μου, δίπλα στο μαξιλάρι μου ή κάτω από το πάπλωμα - αναλόγως το κρύο:P

Εμενα καθε βραδυ κοιμουνται στο κρεβατι μου μαζι μου!Ο Νyo μεσα απο το παπλωμα κοντα στη κοιλια μου και η Mia ερχετε πανω απο το κεφαλι μου βαζει τα ποδαρακια της και το κεφαλι της στο λαιμο μου και κοιμαται!Ακουω το χουρχουριτο της μεχρι να κοιμηθει!:)Αλλες φορες παλι κοιμαται στην πλατη μου!Την υπολοιπη μερα αν ειμαι στην κουζινα κοιμουνται μαζι στα μαξιλαρια στις καρεκλες παντα κοντα εκει που καθομαι και αν ειμαι παλι στο δωματιο ξανα στο κρεβατι!Αν και εχω δοκιμασει πολλα πραγματα εκεινα δεν αλλαζουν τις θεσεις τους με τιποτα!:P

Εμένα αναρωτιέμαι τι σόι γάτα είναι η Λούνα μου. Κοιμάται το πολύ 10 ώρες τη μέρα. Και το βράδυ κάνει χαμό. Ή παίζει με τα παιχνίδια της ή κάνει ζαβολιές ή έρχεται και παίζει με το πάπλωμα και τα χέρια μου. Κάτα τ'άλλα αν αποφασίσει να κοιμηθεί της αρέσει ή στο κρεβάτι στα πόδια μου χαμηλά ή ψηλά, στο κρεβατάκι της ή το μεσημέρι στην καρέκλα του γραφείου μου.

Έτσι είναι, Ιωάννα. Τα μικρά γατιά θέλουν πολλές ώρες ύπνο την ημέρα, και 10 που λες λίγες είναι. Και η Ρενάτα κοιμάται πολύ όταν λείπουμε τα πρωινά και το βράδυ το μάτι γαρίδα. Φροντίζει, όμως, να μην κάνει θόρυβο - ή κάθεται κάπου και στοχάζεται:P ή απλά ξαπλώνει δίπλα μου

Η Μένια δεν καταδέχεται να κοιμηθεί αλλού πέραν του κρεβατιού!:cool:
Συγκεκριμένα στις 10 το βράδυ αρχίζει και μας ενοχλεί τρέχοντας πέρα δώθε, βγάζοντας διάφορους ήχους, θέλοντας να πει ότι "είναι ώρα για ύπνο"!:D Και με το που θα μας δει να ξαπλώνουμε έρχεται κι αυτή και στρογγυλοκάθεται ανάμεσά μας φυσικά! Είναι και αντροχωρίστρα η άτιμη!:lol:

Εμένα πάλι... κοιμάται κάτω από το κρεββάτι όταν δεν είμαι σπίτι και όταν πάω για ύπνο το βράδυ έρχεται και κοιμάται πάνω στο μαξιλάρι μου... Γενικά όμως της αρέσει να κρύβεται για να κοιμηθεί... Δεν την έχω βρει ποτέ πάνω σε καναπέ ή σε πολυθρόνα... Είναι και νεόφερτη!

Έτσι είναι, Ιωάννα. Τα μικρά γατιά θέλουν πολλές ώρες ύπνο την ημέρα, και 10 που λες λίγες είναι. Και η Ρενάτα κοιμάται πολύ όταν λείπουμε τα πρωινά και το βράδυ το μάτι γαρίδα. Φροντίζει, όμως, να μην κάνει θόρυβο - ή κάθεται κάπου και στοχάζεται:P ή απλά ξαπλώνει δίπλα μου

Μηπως στην παραγματικότητα είναι εξωγήινος;; Γιατι για γάτα δεν μου ακούγεται... Φροντίζει, λεει, να μην κάνει θόρυβο... τι αλλο θα ακουσω!:lol:

Τινκερμπελ, καλο ειναι να αποφευγεις τα greeklish γιατι απαγορεύονται απο τους κανονες του φόρουμ! Το γατακι σου ειναι αυτο στο αβαταρ;; :)

Έχω γάτα...φιλόσοφο! Πραγματικά δεν κάνει θόρυβο όταν κοιμόμαστε το βράδυ, ακόμα κι όταν αυτή δε νυστάζει δεν τρέχει πέρα δώθε, δεν ρίχνει πράγματα κάτω, δεν παίζει με μπαλάκια, κορδέλες, κλπ. Γενικά, δεν είναι ενοχλητική. Τι να κάνουμε, υπάρχουν και γάτες εξωγήινοι σε αυτόν τον κόσμο:up:

Μα εγώ γι'αυτό απορώ με τη δικιά μου:blink:! Εγώ ήξερα ότι οι γάτες αν δεν κοιμηθούν τουλάχιστον 15 ώρες τη μέρα δε στανιάρουν. Η δικιά μου δεν κοιμάται λογικά για γάτα,ούτε το πρωί ούτε και το βράδυ. Και από θόρυβο ούτε να το συζητάμε φυσικά:rolleyes:!

Εμενα το μωρακι μου κοιμαται συνηθως το βραδυ με το σωμα του στο μαξιλαρι μου και το κεφαλι του πανω στο δικο μου κεφαλι...Οταν ξυπναω και τον νιωθω να γουργουριζει στο κεφαλι μου νιωθω τελεια!!!!!!!!!!!

Εμένα η δική μου κοιμάται πάνω στην ρόμπα μου που την αφήνω έξω στο σαλόνι και πιάνει και μία γωνία της και την βυζαίνει όπως κανουν στην μαμά τους τα γατάκια. Όπου αφήσω την ρόμπα εκεί θα βρεις και την γατούλα μου μου αρέσει όμως γιατί έτσι νιώθω πως διλέγοντας κάτι δικό μου με έχει συνδιάσει με την μανούλα της, βεβαια η καλύτερή της είναι όταν την φοράω και είναι στην αγκαλιά μου.

:inlove::inlove::inlove::baby:Είναι να λιώνεις όταν τα κάνουν αυτά...

Εμενα για να με καληνυχτήσει με γλύφει στα μάτια ,μόλις τα κλείνω.
Αλλά στα μάτια;:hmm:

Εχει καμιά σχέση με τι κάνουν με τις μητέρες τους;

εμενα παλι κοιμουνται επανω μας

Ο Johnnys μου στην αρχή κοιμόταν μαζί μας στα ποδια μας και 'μεις πιανομασταν να μην τον πετάξουμε κατω αλλά μάλλον λάλησε το γατί απο τις κλοτσιές που θα έφαγε χωρίς να το καταλάβουμε και τώρα κοιμάται στη εταζέρα την οποία φρόντισε να την καθαρίσει απο τα περιττά πράγματα για να βολευτεί και περιττά εννοώ όλα όσα είχαμε πετόντας τα κάτω καθόλου διακριτικά αλλά σταθερά... κάτι που με φέρνει στην ίδια θέση με την Σίσσυ ... Ολο το σπίτι μας είναι πια γιαπωνέζικο στυλ :down:
Δεν τολμάμε να αφήσουμε τίποτα πάνω σε χώρους που μπορεί να βρεθεί.Οταν του φωνάζουμε πεισμώνει και κάνει ακριβώς το αντίθετο.Αφου πολλές φορές δεν του φωνάζω όταν πειράζει κάτι για να μην ''φάει σκάλωμα'' μαζί του και το ξεσκίσει.. Ετσι έχουν (σχεδον) γλιτώσει και οι κουρτίνες :/:.Πως τα καταφέρνετε να σας ακούνε δεν μπορω να το καταλάβω:(

Σου έτυχε γατί με ισχυρή προσωπικότητα:D

Ναι ευτυχώς για εκείνον , δυστυχώς για εμάς:lol:

Τώρα τελευταία, δηλαδή από τότε που έπιασαν τα κρύα, ξαφνικά ανακάλυψε ότι το καλαθάκι της είναι ακριβώς για να κοιμάται εκεί. Βέβαια κοιμάται κα στο κρεβάτι μου, συνήθως το πρωί που λείπω από το σπίτι, και στο κρεβάτι των γονιών μου και κάτω από αυτό μέχρι και πάνω στο laptop είχε κοιμηθεί....:lol:
Την τελευταία βδομάδα ανακάλυψε και μία ακόμα γωνίτσα για να κοιμάται:πάνω στην τηλεόραση!!:rolleyes: Δηλαδή πάνω σε μία βάση που έχουμε πάνω από την τηλεόραση που την είχαμε βάλει για να βάζουμε το έλατο τα Χριστούγεννα, γιατί που θα στεκόταν το έλατο πάνω στην lcd?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back