kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ φάτσας ο Ντομένικο!!![]()
Ναι είναι μεγάλο φατσόνι
!Ευχαριστούμε

!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι είναι μεγάλο φατσόνι!
Ευχαριστούμε!

..... Πράγματι....Εμάς μετά τον σεισμό..... θέλει να μπαίνει απο κάτω απο το πάπλωμα.. κουλουριασμένος ανάμεσα στο χέρι μου και τα πλευρά μού....

Οταν τον καταλαβαίνω τον πέρνω και τον βγάζω, και τον βάζω απο πάνω....
στην κουβερτούλα του που ΑΚΟΜΑ βυζαίνει!!!!! 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
lenia552
Νεοφερμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
αλλα μολις μας εβλεπε (εμενα και τον αντρα μου )πολυ κοντα η αγκαλια τσαντιζοταν .

Και εμάς!!!!!!Φορτώνει και μας κοιτάει σαν να ντρέπετε!!!!!
Και αρχίζει να νιαουρίζει για να του δώσουμε σημασία!!!!!

lenia552
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος

Δε νομίζω να έχει άχτι την πεθερά σου, ε;
lenia552
Νεοφερμένο μέλος

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
anastasiaka
Νεοφερμένο μέλος
Διαφορετικα μεσα απο τα σκεπασματα το βραδυ μαζι μας... και κατα τη διαρκει της ημερας οπου υπηρχαν φωτεινα σημεια στο σπιτι...οπου μπορουσε να της ζεστανει την γουνα ο ηλιος. Γενικως η Ριρικα κυνηγουσε την ζεστη... τα απογευματα που δεν ειχε ηλιο την εβγαζε πανω στις τηλεορασεις και τον αποκωδικοποιητη... διπλα στο αναμενο τζακι... Και νομιζω πως απο ολα τα ζεστα σημεια διαλεγε αυτο που ηταν πιο ψηλα... να μασ ελεγχει μην ξεχνιομαστε
aretha
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Καταπληκτική φωτογραφία!Ο Ραούλ απο την άλλη τον τελευταίο καιρό κοιμάται μέσα στην ντουλάπα το βράδυ
Desdemona
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου κοιμάται παντού, εκτός αν πάρει είδηση ότι είμαι κάπου κοντά, οπότε με προειδοποιεί (πρρρνιάου), έρχεται πάνω μου,αρχίζει να πιπιλάει το σαγόνι μου με αυτά τα τόσο ΜΑΛΑΚΑ δοντάκια που έχει και έτσι κοιμάται. Μετά από λίγες ώρες είμαι σαν να με έχει δαγκώσει βαμπίρ.
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Όταν γυρνάω το βράδυ έρχεται για λίγο και κοιμάται πάνω μου και μετά ξαπλώνει δίπλα μου ε και άμα κάνει και κρύο μπαίνει μέσα απο την κουβέρτα...
Fotini
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος

Τις πήρα από το Cat & Dog, ένα pet shop που βρίσκεται στη Μουστοξύδη. Έχουν ποικιλία και δεν εμπορεύονται ζώα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στοχαστης
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool