Πού κοιμάται η γάτα σας;

Μη φωνάζεις καλέ!! :P
Τις πήρα από το Cat & Dog, ένα pet shop που βρίσκεται στη Μουστοξύδη. Έχουν ποικιλία και δεν εμπορεύονται ζώα.

Eίναι πράγματι υπέροχες αυτές οι γατοφόροι, που είναι η Μουστοξύδη??

Λοιπόν η γενική κατάσταση είναι σε μας ότι στο τέλος της μέρας από τις 10.00μμ ως τις 01.00πμ κάποια στιγμή τις πάω στο δωμάτιό τους στα κρεβατάκια τους. Όμως τώρα που λείπει ο άνδρας μου τις άφησα να έρθουν μια-δυο φορές στο κρεβάτι. Χθες που άφησα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ανοιχτή για να έρθουν, τίποτα. Μόνο ο Χουχουδίτος έκανε μια βόλτα, ζύμωσε και έφυγε. Την άραξαν στο χωλάκι ανάμεσα στο δικό μου και το δικό τους δωμάτιο. Ίσως να κατάλαβαν ότι δεν τα πολυθέλουμε στην κρεβατοκάμαρα και μόνα τους αποσύρθηκαν! είναι δυνατο??!!

Βλέπω και κάτι άλλο: επειδή το δωμάτιό τους -πρώην παιδικό του γυού μου- το έχουμε κάνει κάτι σαν βοηθητικό της κρεβατοκάμαρας έχω εκεί μια μεγάλη ανοικτή λινοθήκη με όλα τα σεντόνια, τις μαξιλαροθήκες, τις πετσέτες και άλλα σκεπάσματα. Λοιπόν ποτέ μα ποτέ δεν διανοήθηκαν ν' ανέβουν εκει πέρα παρά το ότι πέρασαν κατά καιρούς πολλές ώρες κλεισμένα μέσα και στην αρχή και κάποιες μέρες. Δεν είναι θαύμα?

Κατά τα άλλα, παρά τα μαλακά πολυθρονάκια και άλλα σχετικά που τους πήρα και τα έβαλα στο σαλόνι, εκείνα προτιμούν οπωσδήποτε τους καναπέδες. Μόνο όταν έρχονται επισκέπτες πάνε σ' αυτά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ αυτο που έχω καταλάβει από τον Ραούλ ειναι οτι έχει ιδιαίτερη άποψη για το που θα κοιμάται που δεν συμφωνέι πάντα με την δικιά μου. Νομίζω οτι σε ένα βαθμό θέλουν τα ίδια να επιλέγουν τη "φωλιά" τους και αν την χρησιμποποιούν καιρό, παίρνει τη μυρωδιά τους και δεν την εγκαταλείπουν εύκολα.

Αν τα μωρά σου έμαθαν να κοιμούνται κάπου συγκεκριμένα, τους φαίνεται μάλλον μη φυσιολογικό να αλλάξουν ξαφνικά συνήθειες. Όπως μου ειχε πει σοφά κάποτε, η Mespairos νομίζω, σε κάποιο άλλο θέμα, οι γάτες αγαπάνε τη ρουτίνα τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη φωνάζεις καλέ!! :P
Τις πήρα από το Cat & Dog, ένα pet shop που βρίσκεται στη Μουστοξύδη. Έχουν ποικιλία και δεν εμπορεύονται ζώα.

Ευχαριστώ:) Τελικά, πρέπει να έχει πολύ όμορφα πράγματα αυτό το κατάστημα:hmm: Πρέπει να πάω από εκεί μια από αυτές τις μέρες...

Τ Ι Π Ο Τ Α .Εμεις πρέπει να το πάρουμε απόφαση και να το απολαύσουμε

:up::lol::lol::lol:.... Ναι να το απολαύσουμε.... Να ξυπνάμε με 4 στο παπλωμα 2 απο πάνω και 2 μέσα!!!! Να μην μπορούμε να κουνηθούμε :blink::blink:

Και μετα στην τραπεζαρία να μην έχουμε καρέκλα να κάτσουμε - να είναι όλες πιασμένες!!! :cool::cool:)

Και η μάχη με το νεροχύτη - πάγκο είναι χαμένη απο χέρι!!! :P
ή μάλλον απο γάτα!!! :rolleyes::rolleyes:

Εδώ το δικό μου το διαβόλι εδώ στην Αθήνα θέλει να μπει στο ψυγείο!!! :blink: Κάνει άλμα στο δίπορτο ψυγείο και τον προλαβαίνω στον αέρα!!:up:

:up::lol::lol::lol:.... Ναι να το απολαύσουμε.... Να ξυπνάμε με 4 στο παπλωμα 2 απο πάνω και 2 μέσα!!!! Να μην μπορούμε να κουνηθούμε :blink::blink:

Και μετα στην τραπεζαρία να μην έχουμε καρέκλα να κάτσουμε - να είναι όλες πιασμένες!!! :cool::cool:)

Και η μάχη με το νεροχύτη - πάγκο είναι χαμένη απο χέρι!!! :P
ή μάλλον απο γάτα!!! :rolleyes::rolleyes:

Εδώ το δικό μου το διαβόλι εδώ στην Αθήνα θέλει να μπει στο ψυγείο!!! :blink: Κάνει άλμα στο δίπορτο ψυγείο και τον προλαβαίνω στον αέρα!!:up:

Αχ! εμένα η καινούρια του τρέλα ειναι το catnip που έχω πάνω στο ενυδρείο:lol::lol::lol:και ο φόβος μου είναι μήπως και σπάσει το σημείο που ταίζω τα ψάρια και βρεθεί η κλειώ να κολυμπάει μαζί τους:/::/::/::/:

Julia όταν λες κοιμούνται πάνω σας εννοείς στην πλάτη σας? Γιατί κι η δικιά μου μας καβαλάει τα βράδυα, μια εμένα, μια τον Αριστείδη και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Μάλλον βαρέθηκε να τρώει αδέσποτες που κοιμόταν στα πόδια μας και πήγε στα σίγουρα. Το κακό είναι πως με πονάει η πλάτη μου, αλλά δεν θέλω να τη διώξω. :D

Julia όταν λες κοιμούνται πάνω σας εννοείς στην πλάτη σας? Γιατί κι η δικιά μου μας καβαλάει τα βράδυα, μια εμένα, μια τον Αριστείδη και μου φαίνεται πολύ περίεργο. Μάλλον βαρέθηκε να τρώει αδέσποτες που κοιμόταν στα πόδια μας και πήγε στα σίγουρα. Το κακό είναι πως με πονάει η πλάτη μου, αλλά δεν θέλω να τη διώξω. :D

:lol::lol::lol: Τί τραβάμε και εμείς οι χορεύτριες!!!!

Εδω το 1 τερατάκι μας κοιμάτε ή ανάμεσά μας, κανονικά στο στρώμα κάτω απο το πάπλωμα ακουμπώντας και στο μαξιλάρι!!!! ΚΥΡΙΟΣ :blink::blink:

Ή πάνω απο το πάπλωμα (σπάνιο) δίπλα στα πλευρά μου...
Ή απο κάτω πάλι, δίπλα στα πλευρά μου...

Στο χωριό, (έχουμε 5-6 μέσα, τα άλλα Ν είναι έξω..)
κοιμούνται κατά βούληση στα κρεβάτια μας... στα πόδια, ανάμεσα στα πόδια, πλάι, στην πλάτη μας, κοιλιά.... ΌΠου βρούν χώρο... :blink::blink::lol::lol:

Πέφτουν φάπες, και πλακώνονται μεταξύ τους το βράδυ, για το ποιός θα πιάσει την καλύτρη θέση..... Μιάμε για βάρος..... :(

Το πρωί εμείς σηκονώμαστε σαν τις γριές..... σε γάμα.... :redface::blink: :lol::lol:

Άρα σε καταλαβαίνω απόλυτα.....:(

Δεν ξέρω αν σε διαφώτησα.... :/:

Πωπω φαντάστηκα τη σκηνή και γελάω μόνη μου! :lol: Τουλάχιστον το Ζιζελάκι είναι 3 κιλά μόνο οπότε ευτυχώς το οικογενειακό βάρος δεν είναι ασήκωτο! Ευτυχώς σε ζεσταίνουν κιόλας τώρα που κάνει κρύο.

Πωπω φαντάστηκα τη σκηνή και γελάω μόνη μου! :lol: Τουλάχιστον το Ζιζελάκι είναι 3 κιλά μόνο οπότε ευτυχώς το οικογενειακό βάρος δεν είναι ασήκωτο! Ευτυχώς σε ζεσταίνουν κιόλας τώρα που κάνει κρύο.

Ναι τώρα το χειμώνα ΛΕΕΙ....
Το καλοκαίρι όμως????

ΜΙλάμε κάνουμε και ΤΣΑΜΠΑ Σάουνα!!!! :up::up::up:
Αφού έχεις κάνει 3 μπάνια στον ιδρώτα, αρχίζουν και χαμπαριάζουν και την κάνουν σιγά-σιγά!!! :cool::cool: ... για τα πλακακια...

(είμαστε στο θέμα γατα και παγκος...)
mods??? δεν κάνουμε κανα split θέμα γατα+ κρεβάτι???:redface:

(είμαστε στο θέμα γατα και παγκος...)
mods??? δεν κάνουμε κανα split θέμα γατα+ κρεβάτι???:redface:
ΟΚ, μετακίνησα τα επίμαχα μηνύματα σε πιο σχετικό θέμα. ;)

Εγώ περιμένω σε 15 μέρες 2 γάτες. Αλλά ο παππούς και η γιαγιά μου που έχουν 2, η μία καμια φορά κοιμάται στο κεφαλι του παππού(όχι στο πρόσωπο):lol::lol::lol: Και η άλλη κανονικά σστο καλαθάκι της. Η παλιά μου γάτα η Λαίδη κοιμόμασταν αγκαλίτσα!!!:):):)

Ο Λαζαράκος πάλι οταν έχουμε αναμμένο τζάκι, διαλέγει το καλύτερο σημείο..μπροστα στην φωτιά και απέναντι απο το παράθυρο για να αγναντεύει..
Όταν βαρεθεί, ανεβαίνει στο κρεβάτι μου και κοιμάται στο πλάι..ακριβώς πίσω από την πλάτη μου. Το καλύτερο σημείο του κρεβατιού παιρνει ο άτιμος..αυτό που είναι μπροστα από το καλοριφέρ!! Ανα τακτα χρονικά διαστήματα μου κάνει και πατουσάκια..αν τον ενοχλώ μάλλον! ;)
Οταν λειπω απο το Λιτόχωρο, δεν πλησιάζει το κρεβάτι μου..παρόλα αυτά κοιμάται στο πουφ που έχω στο δωμάτιο ανάμεσα στα λούτρινα αρκούδια..
Το μόνο σίγουρο είναι οτι το καθιστικό και το δωματιο μου είναι τα αγαπημένα του σημεία..τα άλλα δεν τα επισκέπτεται συχνά..!! :lol:

Τώρα τελευταία το χουμε ρίξει στην τεμπελιά, ο πολυλατρεμένος μας καναπές είναι ο ιδανικότερος αφού φύγουμε απ'το καλοριφέρ

Εμένα επιμένη στο καλαθάκι που είχε από όταν την πρωτοπήρα που είναι τόσο μικρό που ξεχιλίζει αλλά αυτή τιποτα εκεί!!!! Αφού τώρα που θα της πάρω ένα μεγαλύτερο σκέφτομε μήπως και δεν της αρέσει:lol::lol::lol:

Όταν κοιμόμαστε κι εμείς είναι στο κρεβάτι κι οι δυο. Κατά τη διάρκεια της ημέρας κοιμούνται ή πάνω στους θερμοσυσσωρευτές που κυριολεκτικά βράζουν ή στις κουβέρτες που μονίμως βρίσκονται στον καναπέ ή πάνω μας :lol: όταν κουκουλωνόμαστε στις κουβέρτες- πάνω στο θώρακα και οι δυο παρακαλώ!!! (είναι και 11,5 κιλά μαζί):lol::lol::lol::lol:

Όταν διαβάζουμε ο Νααμάν κοιμάται στα δεξιά μας πάνω στο γραφείο. Το καλοκαίρι την αράζουν πάνω στα ντουλάπια της κουζίνας. Οπότε, αν θέλω να αερίσω κάνω.. ορειβασία.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εμένα επιμένη στο καλαθάκι που είχε από όταν την πρωτοπήρα που είναι τόσο μικρό που ξεχιλίζει αλλά αυτή τιποτα εκεί!!!! Αφού τώρα που θα της πάρω ένα μεγαλύτερο σκέφτομε μήπως και δεν της αρέσει:lol::lol::lol:

Καλά, εσένα το δεντράκι με το καλαθάκι της Κλειώς είναι τεεεελειοοοο:up:
Ζηλεύω, θέλω και γωωωωω:rolleyes::rolleyes::lol::lol::lol:
Εμένα η γάτα δεν έχει σταθερό μέρος. Εμείς οι βλάχοι όπου λάχει...:lol::lol::lol:

Να'μαστε κι εμείς!
Το αγαπημένο μας μέρος είναι το φλις σε οποιαδήποτε μορφή και χρώμα, ενίοτε προτιμούμε τους καναπέδες, μόνο εφόσον δίπλα μας κάθεται η μαμά!
Το καλύτερο νάνι το κάνουμε όμως στις κρυψώνες μας - βλ.χαλάκι μπάνιου (δικού μας μπάνιου, όχι των γονιών μας), μέσα στις κουρτίνες, κάτω από τον καναπέ....
Αν κατ'εξαίρεση μας αφήσουν οι γονείς μας, τρυπώνουμε ανάμεσά τους, πάνω από το πάπλωμα, και ξεκινάμε γουργουρητό και "ΖΖΖZzzzzzz"

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Η Silky δεν είναι ίδια με τη γατούλα της Mia_m?????

Συνημμένα

• nani.jpg
    nani.jpg
    93 KB · Εμφανίσεις: 52
  • nani2.jpg
    nani2.jpg
    103 KB · Εμφανίσεις: 52
Ακόμη δύο πόζες για την ιστορία! :P

Συνημμένα

• nani3.jpg
    nani3.jpg
    148,5 KB · Εμφανίσεις: 56
  • nani4.jpg
    nani4.jpg
    55,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Καλά η ομοιότητα ειναι φοβερή!!!! :P :lol:

Να....
και εμεις που την βγάζουμε την ημέρα ....

γιατι την νύχτα εχει πάπλωμα και αγκαλιά με την μαμά!!!

Τζούλια, τέλεια η "μούτζα" στην πρώτη φωτογραφία!! :lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back