KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vavavoumakos
Δραστήριο μέλος
Πόσο υγιεινό είναι να υπάρχουν τρίχες σε μαξιλάρια και σεντόνια;;; Εσείς τι λέτε;;;
Φαντασου να ειχες και γενια και το πρωι που πλενεσαι να βλεπεις στο φως του καθρεφτη γατοτριχες να προεξεχουν απο τα μουσια σου

.Υγιεινο δεν ειναι , οπως και ουτε ανθυγιεινο.
Ισως για καποιους απλα σπαστικο
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KASSIANI
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaMis
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το γατακι στο αβαταρ ειναι;;Πανεμορφο ειναι,να το χαιρεσαι..παιδια εμενα ειναι μολις 2μηνων και εκτος απο το κρεβατι μου, κοιμαται πανω στο χαλι που το εχω κανει ρολο και στεκετε ορθιο σε μια γωνια....ανεβαινει μεχρι την κορυφη και αραζει εκει.....

Johnnaousa
Επιφανές μέλος
αλλα σιγουρα θα φροντιζα να κοιμαται σε ενα ζεστο μερος που θα δειχνει οτι της αρεσειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SofiaMis
Νεοφερμένο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Και οταν δεν ειμαι καλα σαν να τ καταλαβαινει ερχεται και τριβεται πανω μ 
antoneli
Νεοφερμένο μέλος
Την πήρα σπίτι μου και έχω πάθει πλάκα! Κοιμάται στο χαλάκι μπροστά απ τη σόμπα ή πάνω σε ένα μάλλινο μαξιλάρι πάνω στον καναπέ!Δεν της επιτρέπεται η είσοδος στο υπνοδωμάτιο..η πόρτα παραμένει κλειστή..συνήθως περιμένει απέξω μεχρι να βγω, εκτός αν ειναι ώρα για ύπνο οπότε την πέφτει στο μαξιλάρι της!Είναι πολύ αγαπησιάρικο πλασματάκι!

Ε καλά και γω μη νομίζεις! Πάω κάθε μέρα στην δουλειά μου, όπου και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, έχοντας τις γατότριχες να κοσμούν τα ρούχα μου, τα μούτρα μου κ.λπ. Χα χα χα χα χα!
Χαζομάρες, καθαρίζονται τα ρούχα με μία βούρτσα ή ένα ρολό.
Τα δικά μου συνήθως τα βγάζω έξω όπου τους έχω κουβέρτες, αλλά άμα κάνει κρύο και μείνουν μέσα κοιμούνται αγκαλιά με εμάς.
cooperaki
Νεοφερμένο μέλος

το καλοκαίρι κοιμάται στο κρεβατάκι της που είναι ανοιχτό και απλώνεται, γιατί ζεσταίνεται.
κατά τα άλλα της αρέσει τη μέρα να κοιμάται στην πολυθρόνα , στο χαλάκι μπροστά στην μπαλκονόπορτα που έχει και ήλιο ή στα κρεβάτια των παιδιών.
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
χαχαχαχαχααχαχαχχαχα.........Δεν θυμάμαι τί είχα απαντήσει την προηγούμενη φορα. Τώρα θα απαντήσω με τρεις λέξεις:
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ![]()

Αμεεεεεεεεε..................

χρηστος μποτσης
Νεοφερμένο μέλος
κρεβατι*
Havana
Διάσημο μέλος
η μια επειδή ζεσταίνεται παριστάνει το χαλάκι της πόρτας, πάει εκεί που φυσσάει ρεύμα και η άλλη παριστλανει το κουνάβι πάνω στο κεφάλι μου, μεταξύ μαξιλαριού και σκάλπ, και άμα δεν βολέυεται σπρώχνει κιόλας

Simba+me
Νεοφερμένο μέλος
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ωω μωρεΔεν θυμάμαι τί είχα απαντήσει την προηγούμενη φορα. Τώρα θα απαντήσω με τρεις λέξεις:
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ![]()

Xxxaxaxax φανταζομαι την ολη σκηνηA εμενα ο simba κοιματε σε δισκο σερβιρισματος!!! Χαχα παντα!

cooperaki
Νεοφερμένο μέλος
A εμενα ο simba κοιματε σε δισκο σερβιρισματος!!! Χαχα παντα!
αυτό θα ήθελα να το δω.......χαχαχαχα
Simba+me
Νεοφερμένο μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 11 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool