Πού κοιμάται η γάτα σας;

H Φίφη μου κοιμάται πάντα στα σημεία που κοιμάμαι και εγώ, είτε είμαστε μαζί είτε μόνη της (οταν λείπω)! Υπάρχουν βέβαια και νύχτες που θα αναπτύξει και έντονη δραστηριότητα, που τότε τον ύπνο τον ξεχνάω! Δηλαδή, ναι μεν θα είναι μαζί μου σο κρεβάτι, αλλά θα θέλει να παίξει! Θα παίρνει φόρα και θα πέφτει πάνω μου, θα μου δαγκώνει τα πόδια και διάφορα άλλα! Θα την βγάλω έξω, αλλά μετά θα παροπονιέται και τότε θα την ξαναβάλω πάλι μέσα και συνεχίζεται.... Το πρωί, κατά τις 6:30 με ξυπνάει ο κόσμος να χαλάσει, κάθε μέρα! Βρε παιδιά να ρωτήσω και κάτι;;; Πόσο υγιεινό είναι να υπάρχουν τρίχες σε μαξιλάρια και σεντόνια;;; Εσείς τι λέτε;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο υγιεινό είναι να υπάρχουν τρίχες σε μαξιλάρια και σεντόνια;;; Εσείς τι λέτε;;;

Φαντασου να ειχες και γενια και το πρωι που πλενεσαι να βλεπεις στο φως του καθρεφτη γατοτριχες να προεξεχουν απο τα μουσια σου :redface::redface::redface::redface::redface:.
Υγιεινο δεν ειναι , οπως και ουτε ανθυγιεινο.
Ισως για καποιους απλα σπαστικο:/:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε καλά και γω μη νομίζεις! Πάω κάθε μέρα στην δουλειά μου, όπου και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, έχοντας τις γατότριχες να κοσμούν τα ρούχα μου, τα μούτρα μου κ.λπ. Χα χα χα χα χα!

παιδια εμενα ειναι μολις 2μηνων και εκτος απο το κρεβατι μου, κοιμαται πανω στο χαλι που το εχω κανει ρολο και στεκετε ορθιο σε μια γωνια....ανεβαινει μεχρι την κορυφη και αραζει εκει.....

παιδια εμενα ειναι μολις 2μηνων και εκτος απο το κρεβατι μου, κοιμαται πανω στο χαλι που το εχω κανει ρολο και στεκετε ορθιο σε μια γωνια....ανεβαινει μεχρι την κορυφη και αραζει εκει.....
Το γατακι στο αβαταρ ειναι;;Πανεμορφο ειναι,να το χαιρεσαι..:D

παιδια δεν νομιζω να αφηνα την γατα να κοιμηθει μαζι μου δεν ξερω:hmm: αλλα σιγουρα θα φροντιζα να κοιμαται σε ενα ζεστο μερος που θα δειχνει οτι της αρεσει

Ναι αυτη ειναι η μαγκυ :-) .....εγω προς το παρων δεν εχω αλλες επιλογες.η εκει θα κοιμαται η στο μαξιλαρι διπλα μου....

Στο κρεβατακι μ στην αγκαλια μ :) Και οταν δεν ειμαι καλα σαν να τ καταλαβαινει ερχεται και τριβεται πανω μ <3

Το Νελάκι μου το μικρό μου κουκουτσάκι!Είναι σχεδόν 2 μηνών κ τη συνάντησα πριν 4 μέρες στο δρόμο μεταξύ φθοράς κ αφθαρσίας...
Την πήρα σπίτι μου και έχω πάθει πλάκα! Κοιμάται στο χαλάκι μπροστά απ τη σόμπα ή πάνω σε ένα μάλλινο μαξιλάρι πάνω στον καναπέ!Δεν της επιτρέπεται η είσοδος στο υπνοδωμάτιο..η πόρτα παραμένει κλειστή..συνήθως περιμένει απέξω μεχρι να βγω, εκτός αν ειναι ώρα για ύπνο οπότε την πέφτει στο μαξιλάρι της!Είναι πολύ αγαπησιάρικο πλασματάκι!:)

Ε καλά και γω μη νομίζεις! Πάω κάθε μέρα στην δουλειά μου, όπου και έρχομαι σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο, έχοντας τις γατότριχες να κοσμούν τα ρούχα μου, τα μούτρα μου κ.λπ. Χα χα χα χα χα!

Χαζομάρες, καθαρίζονται τα ρούχα με μία βούρτσα ή ένα ρολό.

Τα δικά μου συνήθως τα βγάζω έξω όπου τους έχω κουβέρτες, αλλά άμα κάνει κρύο και μείνουν μέσα κοιμούνται αγκαλιά με εμάς.

η Τιτή τώρα το χειμώνα έρχεται κυρίως στο κρεβάτι μου και μου σκαλίζει την κουβέρτα για να μπει από μέσα και να κουλουριαστεί. η πλάκα είναι όταν κάποια τρίχα (δική μου) κολλάει πάνω της και την ενοχλεί.......χα ;)
το καλοκαίρι κοιμάται στο κρεβατάκι της που είναι ανοιχτό και απλώνεται, γιατί ζεσταίνεται.
κατά τα άλλα της αρέσει τη μέρα να κοιμάται στην πολυθρόνα , στο χαλάκι μπροστά στην μπαλκονόπορτα που έχει και ήλιο ή στα κρεβάτια των παιδιών.

Δεν θυμάμαι τί είχα απαντήσει την προηγούμενη φορα. Τώρα θα απαντήσω με τρεις λέξεις:
ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΜΟΥ:crazy:

Δεν θυμάμαι τί είχα απαντήσει την προηγούμενη φορα. Τώρα θα απαντήσω με τρεις λέξεις:
χαχαχαχαχααχαχαχχαχα.........:lol::lol::lol::lol:
Αμεεεεεεεεε..................:clapup:

παιδια εμενα δεν της αρεσει στο κραβατι μονο διπλα απο το κρεβατι μου.Της εχω μαξιλαρα αλλα τις περισσοτερες φορες θελει και κοιματε στην βεραντα.

κρεβατι*

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
έχουμε αποκτήσει καινουιες συνήθειες!
η μια επειδή ζεσταίνεται παριστάνει το χαλάκι της πόρτας, πάει εκεί που φυσσάει ρεύμα και η άλλη παριστλανει το κουνάβι πάνω στο κεφάλι μου, μεταξύ μαξιλαριού και σκάλπ, και άμα δεν βολέυεται σπρώχνει κιόλας:hmm:

A εμενα ο simba κοιματε σε δισκο σερβιρισματος!!! Χαχα παντα!

ωω μωρε :-*
Xxxaxaxax φανταζομαι την ολη σκηνη:P:P

αυτό θα ήθελα να το δω.......χαχαχαχα

Θα ανεβασω αργοτερα φωτος παιδια! :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back